|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
15.2.2009 20:50:48   
Ploha
u sm šele zdele pogledala tale sling, a tolk je drag user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.2.2009 20:55:30   
Anonimen
a tolk je drag

a ne nouser posted image sam jst glede na to, da nism nč kej kupovala za tamalga, res ful mal, pa sm si rekla klinc, ga bom pa kuplauser posted image da si mali zasluži tak sling, k je mamici všečuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
15.2.2009 21:53:54   
L009
po zaslugi ploheuser posted image , boste lahko vidle slikco moje pikice.
hvala ploha.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
16.2.2009 7:48:20   
ronja
Živjo vsem novim, nimam časa brat, niti ga do zdaj še nisem melauser posted image , tak da se opravičujem, če sem katero slučajno spregledala, veliko pišite, pa se vas ne bo dalouser posted image .

NO, mi smo sicer super, moja učka je že skoraj čisto ok, gripa je pa tudi bolj ali manj šla, mali dve sta pa zdravi ko ribiciuser posted image , to je itak glavnouser posted image .

No, zdaj mi ni več problem met obeh tamalih, samo sem si malo zakomplicirala življenje u EC (elimination comunication)... Upam, da ratauser posted image .

Se čvekamo, babe!

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 229
16.2.2009 8:07:45   
Anonimen
slikco moje pikice.

iiii luštna pupauser posted image user posted image pa sej so vsi januarčki....najlepejšiuser posted image

o ronjauser posted image a pol gre, pravišuser posted image

moj lubi je tud dons šu v službouser posted image zaenkrat smo vreduuser posted image ula zdej uživa svoje jutranje pol urce risank, neo pa na joški sevedauser posted image

sma pa ponoć vstajala....ma....vsako uro skoruser posted image zarad ule valjda, neo je sam dvakrat jedu....ula pa sam tulila celo nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image takle mamo....

(odgovor članu L009)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
16.2.2009 8:32:06   
Ploha
L009: iiii res je fletna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
16.2.2009 9:05:02   
petra88
Dobro jutro! enga kakavčka za se malo ogret user posted image pri nas je tak mraz zunaj, da me kar tu notri zebe user posted image
L009 dobrodošla! In ful luškano punčko imaš! tako kot je Ulla napisala: Sej so vsi januarčki naaaaajlepšiuser posted image
No mi smo danes malo manj spali, se je poznalo da je včeraj prespal skoraj cel dan. si je vzel nedeljo za počitek user posted image zdej pa leži na previjalni in brca in boksa in spušča take smešne zvoke. ga kr pustim da se malo namatra in nauživa, potem bomo pa zizali. jutri imamo posvetovalnico, bomo dobili AD3 in bo verjetno konec luštnega, če ga bo začelo zvijat po njih.user posted image
a tiste, ki st bolj zgodaj januarja rodile imate še kar čiščo? ker jaz je že dober teden nimam več.
sonček33 poglej prvi post za tvojo slikico user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 232
16.2.2009 9:17:25   
krtekxx
Oj, na kratko poročilo iz posvetovalnice. Naša Brita je težka 4490 g, velika 57 cm, obseg glavice 36 cm. Vse OK. Dobili kapljice za občasno vnet uček. 

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 233
16.2.2009 9:24:22   
nina166
Ojla!

Ravno imam malo časa pa se vam morem malo javit, da me ne pozabite. Za nazaj nisem imela časa nič brat, sem samo na hitro preletela in pogledala slikice..so res srčki ti naši januarčki user posted image  user posted image

Mi smo vredu...zmatrano, natempirano do zadnje minute, ampak zaenkrat še gre. Danes smo spali od 10 do 1, potem sva se do 2 rihtale, dojile in potem spale od 2 do 5 sva se spet eno uro dojile in rihtale in spale naprej od 6 do 8. Se je pa ob 6 zbudil še Domen, tako da sem dala Dašo v kinderpet in šla spat k njemu.

Imamo pa še kar probleme s kakanjem in dojenjem. Predno kaka se tako napenja in joka zraven, da se mi prav zasmili. Sem pa dala stran vse mlečne izdelke in bom vidla če bo kaj boljše. Dojima pa se čez dan vredu, mi spije na eni zizi in potem je za 2-3 ure mir. Zvečer pa se naje, potem pa bi se rada še crkljala. Ji dam zizo in potem se tako jezi, ker jo moti da teče. In potem se dere, če ji zizo vzamem se spet dere. Pa še naje se preveč in potem mi bruha. Tako da imamo zvečer ene 2 uri kar pestro predno zaspimo. Sem se že hecala, da ji bom jaz dala zizo ko bo lačna, moj pa ko se bo hotla crkljat...ker iz njegove ne bo nič priteklo user posted image  user posted image  user posted image

Grem zdaj nekaj pojest dokler je še mir. Navadno lahko pojem zajtrk ravno ob kakih 12. Zjutraj pa predno oba zrihtam, da se podojima, preoblečema, da se naje Domen...takrat se mi že Daša navadno spet dere na rokah...je kar pestro tako da nam ni nič dolgčas user posted image

Lepo se cartajte in čimveč spanja ponoči

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 234
16.2.2009 9:31:37   
sonček33
Loo9 - kakšna lepotička
petra88 - joj, se opravičujem, ja, še ti si bila

Mastitis -  mene se je naredila ena bula na dojki.... masiram,  topli obkladki...pa ne gre stran boli , ko se dojia. Osebna Z mi je dala amoksiklav. Joj, kaj nas bo še doletelo.
kKakšen nasvet?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 235
16.2.2009 9:38:46   
Anonimen
Osebna Z mi je dala amoksiklav.

a kr tkouser posted image a maš vročino....brez vročine ni mastitis in je antibiotik brezvezeuser posted image

čimveč doji na tej dojki, tko da je z noskom proti bulici, topli obkladki, topel tuš, mogoč si še mal iztisneš, če ne gre drgač....user posted image

dobili AD3 in bo verjetno konec luštnega,

eh, ni rečeno...ne smeš že vnaprej tko mislit pa pol za vsako k otrok zajokca, kapljic obdolžituser posted image

ktrexxx super za posvetovalnicouser posted image kak ste drgač kej...

nina a pestro da masteuser posted image bi ti verjelauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
16.2.2009 10:25:13   
ronja
sonček, probaj pumpat, pa masirat hkrati (in to oboje po toplem tušu) ali pa masiraj med tem ko pije.

ulla, ja, danes sem čist na spidu, mi je uspelo celo naredit eno malenkost za lubija iz Fimota - in to z budno Ronjo v rokah, Lejla je pa spala pol metra stran!!! Zdaj se peče in sem vsa srečna!
No, zdaj je pa Ronja zaspala kar tako sama od sebe, se je ulegla name, pa začorila, Lejla tudi še čori, jaz sem si pa vzela en ogromen čokoladni sladoled, hehe.
Potem grem pa šivat, če bo ratalo! Držte pesti!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 237
16.2.2009 11:00:38   
Jancci
Jutro!

L009.. kok je fletna tamala! Cuker mali! Se mi zdi, da je mal moji Meti podobna!?

Pa Ronja ti si carica! Da se ti da ob dveh otrokih še šivat in pečt in ne vem kaj.. svaka čast! Jest bom šla pa rajš mal z vozkom na zrak.. samo zdej čakam da se prebudi, poje , jo previjem in greva!

Ploha, ja sling imam pa jest tudi tak in res pride zelo prav. Največ ga še moj mož uporablja. On bi voziček najrajš kar prodal. No sam ga jest rabim še mal! Je pa drag kos blaga, ja. Praši Ronjo, če ti ga naredi za pol cene... ko je tok pridna!!  ;-)

< Sporočilo je popravil Jancci -- 16.2.2009 11:01:52 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 238
16.2.2009 11:03:09   
krtekxx
Sonček, mene tudi en jošk občasno (vsak drugi dan) precej boli. Ma jaz ne delam nič z njim, stisnem zobe med dojenjem. V bistvu imam zase časa ravno toliko, da utegnem 1xna 2 dni pod tuš.
Joj, mi je kar hudo, ko berem, da si imela težek porod. Ko pomislim takole nazaj na mojega, bi, nekoliko karikativno, šla raje za vsak teden nosečnosti 1xrodit.
Barba, ja ti si pa res boga s to vročino in angino.
Ploha, jaz imam pa trag, ki je nekoliko cenejši od slinga - mislim, da je ene 40 EUR. Po moje ga je pa zelo zelo enostavno narediti za čisto malo denarja doma. Še šivat ti ni potrebno znati pretirano dobro. Meni je kar všeč. Mogoče je nekoliko bolj zakomplicirano otroka noter dat - ampak s prakso to postane čisto OK. Je pa otrok res prižet k tebi in naša takoj zaspi, ko je noter.
Jaz imam sedaj še ginekologa, tako, da imava danes s princesko pravi športni dan. Evo, 6 tednov sva bile skoz doma, danes pa vandranje.

Še par vprašanj: kako se daje sedaj od posvetovalnice naprej AD3 kapljice? P mi je pozabila povedati, jaz pa njo vprašati.

Itak sem bila čisto zmedena, ko me je vprašala, če so bile kake posebnosti v nosečnosti. Sem kar dol sedla, ona je pa sam pisala in govorila, kako je kljub vsemu otrok lepo razvit. Ja, šele sedaj počasi dojemam, da je naša punca res pravi čudež - ne samo v mojih očeh, temveč v očeh večine zdravnikov.

Se pa že en teden ob jutrih in včasih, tudi drugače, prav prisrčno nasmeji - in takrat me obide res nepopisna materinska sreča. In takrat se vprašam, kaj se je pletlo v možganih biološke mame naših dveh fantov, ko jih je kar dala stran...čeprav sem rekla, da se tega ne bom nikoli spraševala.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 239
16.2.2009 11:06:39   
Anonimen
kako se daje sedaj od posvetovalnice naprej AD3 kapljice?

5 kapljic do pol leta, pol pa 10.

kaj se je pletlo v možganih biološke mame naših dveh fantov, ko jih je kar dala stran...čeprav sem rekla, da se tega ne bom nikoli spraševala.

a ne veš nič o tem ?
no pa sej....kle verjetno ni primern plac za take debate....znajo pa bit te zgodbe včasih...user posted image ...ni za obsojat, dokler nisi v situaciji taki...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
16.2.2009 11:15:24   
L009
meni pa je v posvetovalnici rekla, da začneš z dvema kaplicama in vsak tretji dan daš eno več kapljico dokler ne prideš do 7, potem pa daješ 7 kaplic vsak dan do otrokovega enega leta...zgleda, da vsak drugače reče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
16.2.2009 11:20:22   
Anonimen
zgleda, da vsak drugače reče.

nč novgauser posted image

evo, mojga dobrovoljčkauser posted image

user posted image

(odgovor članu L009)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
16.2.2009 11:22:40   
L009
no še moja porodna zgodba

rok sem mela 14.1., ampak ker mi je ginekolog reku, da bom rodila okoli 30. tedna, ker sem še tako mlada, me je bilo celo nosečnost ful strah kdaj bom rodila. ampak na koncu se je use zelo lepo izteklo. 7.1. ob 4ih zjutraj so se začeli popadki že kar takoj na 5minut (prej nisem imela nobenih popadkov) in so trajali eno uro, nato so se umirili in so bili na 15,20 minut in ker sem bila ravno ta dan naročena pri ginekologu sem rekla da bom počakala kaj bo ctg pokazu, pa še popadki me niso tako zelo boleli da nebi mogla zdržat, samo toliko je bilo hudo da nism mogla naprej spat in da sem jih morala predihavat ni pa bilo zelo boleče. ob 9ih sem prišla na vrsto za ctg, in so rekli zakaj nisem šla v porodnišnico, da sem jst že kar za rodit, pol pa jst sam u jok, pa sploh ne vem kašn jok je biu to a od sreče al od strehu, naibrš kr obojeuser posted image . pol me je prišla ena babca iskat in sva šle iz leonišča v porodnišnico kar peš, ker je bilo meni lažje hoditi kot pa da bi sedela na vozičku. potem me v porodnišnici pregledajo in rečejo da sem 8 cm že odprta, jst sploh nism mogla vrjet...pol so me odpelal da so me pobril, za klister sploh ni blo časa. ko sem prišla v porodno, ura je bila 10 zjutraj, sem bila že 9 cm odprta, popadki pa sploh niso bili redni, potem mi je babca prinesla masko (smejalni plin) saj za kaj drugega ni bilo časa, tako da sem rodila čisto brez kakršnih koli protibolečinskih sredstev. ko pa mi je predrla mehur so se pa začele hude bolečine, tisti trije ali štirje popadki s katerimi je Lana ven prišla so fuuuul bolel ampak še dobro da je bila moja mami zraven da sva skupaj predihavale popadke, pa fuul sem se drla, tko da so moral kr vrata zapretuser posted image . ob 10.48 pa sem že Lano držala v roki. tako da moja porodna izkušna je bila zelo filmska, tako hitra kot v filmih in tako glasna.

zdaj pa greva z Lano na kontrolo za kolke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
16.2.2009 11:24:57   
Anonimen
ker sem še tako mlada,

kolk je pa to user posted image

(odgovor članu L009)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
16.2.2009 11:30:11   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ker sem še tako mlada,

kolk je pa to user posted image

to tudi mene zanima user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
16.2.2009 11:31:46   
Ploha
u ene pa že na prvi pregle pri G, mene je tolk strah tega, ko mi bo notr zabila tisto reč, me že zdej boli samo da pomislm user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 246
16.2.2009 11:33:49   
Anonimen
ploha kaj ti bo zabilauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
16.2.2009 11:38:15   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ploha kaj ti bo zabilauser posted image

user posted image user posted image ja uno kukalo al kaj že ima no user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
16.2.2009 11:40:12   
Anonimen
user posted image men nč takega ne zabivauser posted image user posted image user posted image če misliš uno železje, to sem sam v p enkrat doživela...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
16.2.2009 11:44:05   
Ploha
ja sej navadn ginekološki pregled, in to mene ful boli, se mi zdi da je kar groba tale moja G,...ja sicer pa pomoje ni tako hudo kot amnioskopija, jojoj ko pomislim me zmrazi, še danes se čudim da se preživela user posted image user posted image user posted image , moja mami ki me pozna je mislila da sem zaključila z otroci, da bom na porodu tolk trpela, in tko jo kličem nekaj minut po porodu, pa ji povem da sm rodila, pa sm rekla, ja sj še kšnga pa bomo, da bo fant user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?