|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
24.3.2009 12:53:58   
sonček33
Plohca in Ulla - matr mata luštne potomce.
Ulla - samo vaše dete pa nima kej velike rite v teh plenicah...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 13:03:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.3.2009 13:06:48   
mimi30
mimi kar se čaja tiče...jst ne vem, men se zdi čist precenjen ta čajuser posted image važno je da pije, sploh pri vročini, pa če je to voda je kr ok...nam se zdi da pač more pri bolezni bit čaj, sam zakaj točno je to dobro, mi pa noben ne zna povedatuser posted image user posted image

ja kadar ga grlo dobi potem malo bolj toplo vodo pije, bljak, samo njega čist nič ne moti če je toplauser posted image , samo da je vodauser posted image .
Nekaj verjetno vseen je na tem, saj tudi ko kopeli delamo not zelišča damouser posted image , tam je potem vnos skozi kožo in čez nos, s čaji pa skoz usta.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 13:08:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.3.2009 13:08:20   
mimi30
mi smo se lepo naspali, mali sicer zdaj zraven na kavču lepo spi, je pa spet zaspal na mojih rokah, brez ni mogel.user posted image

user posted image kaj drugače tudi greuser posted image

Ulla, super kako tvoji otroci uživajo. Prava cukrčkauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.3.2009 13:10:47   
Anonimen
sonček a se ti zdiuser posted image k je velik pob....sam res ni tolk, pr uli se mi je ful bl zdelo...mogoč zato k so plenice že mal zbite skupuser posted image pa vložkov ne dajem...čak, ga grem slikat, k ga morm prevituser posted image

evo...

user posted image

niia jst sam brisačo, tko normalno zloženo dam na poden in je glih prov...pr refluksu pa veš, k ti skoz ven meče, pa prov po kislem smrdi, tako prozorno, pa mal sesirjenga mleka not...sam to more bit skot, če občasno tko bruhne, še ni refluksuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.3.2009 13:12:27   
Anonimen
Nekaj verjetno vseen je na tem

ja, verjetno resuser posted image sam men se zdi da glih silit pa ni treba...mogoč mam sam odpor, k so men tolk s temi čaji težili....pa mi je kr nekiuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.3.2009 13:16:36   
mimi30
Prašek kupujemo kar Ariel. Itak smo napredovali user posted image odkar se z vami družimuser posted image in uporabljamo kis namesto mehčalca. WC je moj pred nekaj meseci kupil tako količino, da jo imamo še za par mesecev (kaj jaz vem neka njegova kombinacijauser posted image ), mokre čistilne robčke uporabljamo za nos Nejcu brisat, malecki zaenkrat ritko še sam z vodo rihtamo, kupovali smo pa prej tamale v Lidlu (zdaj jih pa več nimajouser posted image ) in smo nazaj na Toddie prešaltali, papirnate brisače pa kupimo kjerkoli. 

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 13:18:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.3.2009 13:21:42   
Anonimen
nenevarno.

ja...to more res skoz...po vsakem obroku, pa vmes, pa med spanjem...

jst mam bolj pravi čaj rada z mlekom, pa pozimi kak dober sadni, ko prideš premražen notriuser posted image čaj ob bolezni, sploh kake kamelceuser posted image mi pa mine do vsegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.3.2009 13:22:06   
mimi30
k so men tolk s temi čaji težili....pa mi je kr nekiuser posted image

meni so tolk z zelenjavno juho, da je zdaj niti videt ne morem in še kup zelenjave mi smrdi user posted image . Morem še danes za sebe pogruntat kaj jest user posted image . Najboljš nič user posted image bom hitr tvigiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.3.2009 13:28:44   
mimi30
Špela se je zbudila, malo pojedla in spi dalje. Mi tolk težijo, ker ji vedno dam zizo ko hoče, pa če je to na 10min. Baje so neke nove raziskave pokazale, da ni dobro, da otrok non-stop je in ima skoz poln trebušček, ker se ne more nič odpočit in se kar nekaj dohranjeje. Prejšnji teden je bilo predavanje ene zdravnice v Celju na to temo in je mama šla in zdaj mi skoz o tem,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.3.2009 13:36:38   
Anonimen
mimi kaj pa vem...sej na prvi pogled se to mogoč celo sliši verjetno, sam če pomisliš...otrok je še tolk primarno bitje...ne tko kt mi, k mamo že res vse čute dol zatučkaneuser posted image k res redko ješ takrat ko si lačen, ker se pač skoz neki filaš pa grickašuser posted image jst mislim da otrok že ve kaj rabi, pol mu odrasli to uspemo zatret...pa če rabi jest, bo jedu, če je žejen, bo mal povleku inse cartal potem al pa ne...če rabi sam bližino in cartanje, bo imel pa to....men je pa mimo glih to, točno na uro...vlečt zdej tri ure pa poslušat otroka k se dere, k je mogoč res lačen al pa kej dugega, pa ga nosit okol al mu čaj tiščat, sam zato da bo zdržal tri ureuser posted image jst pravim da se tko nervozne in sitne otroke ustvarjauser posted image
zdej če je otrok na flaši, se res morš mal bl enga reda držat, tam ne morš vsake 10min mleko mešat pa pol stran zlivat itd. če je pa dojen...men je kul tkouser posted image

a bi šla zdej jst une makarone skuhatuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.3.2009 13:46:41   
Anonimen
meni so tolk z zelenjavno juho, da je zdaj niti videt ne morem in še kup zelenjave mi smrd

joooj tko so mene z restanim krompirjemuser posted image user posted image groza...k sem mogla cel pop. sedet za mizo, da bom kao pojedla, sam valjda nism...pol pa še brez večerje spat kao za kaznuser posted image jao, kaki vzgojni prijemiuser posted image user posted image user posted image in se mi je tolk zagraužu, da še pomislt ne smem....in sem pol enkrt, ko sem bla že velika puncauser posted image in smo bli na nekem kosilu v restavraciji, ogromno folka, sem si sama pr seb rekla ajd, pa da probam, zdej ga že tolk pa tolk let nism jedla, traume (user posted image ) so minle, mogoč je pa prov dobr...in sem probala pol žlice...madona, k mi je prov dvigovat začelo, mal ja falilo pa bi se skozlala v taleruser posted image user posted image in nisem mogla požret dol, nikakor, sem direkt mogla vem plunit tiste pol žlice krompirjauser posted image to je bil moj zadnji poskus zbližanja, ne probam v življenju nkol večuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.3.2009 14:10:33   
krtekxx
Mimi, ma pr men je bilo isto...jaz sem res v začaranem krogu. Se mi zdi, da sem samo dojilja in nič drugega. Ulla, upam, da bo res to. Za vsak slučaj sem poklicala še patronažno, ker je rekla, da naj jo pokličem, če bo kak problem. Pa zelo prijazna je. Je rekla, da bo mal kolegice prašala, pa prišla na obisk.
Glede kraja bivanja in vročine pa...se vidi da mi še čist mal manjka do 40 in mene, ker me taki vročinski vali kar držijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.3.2009 14:16:40   
snikolina
Plohca in Ulla - matr mata luštne potomce.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ITAK!!

Drugače pa: danes sva imela z Anžetom 2 posvetovalnico. V enem mesecu je pridobil 1250 g-pridenuser posted image tako, da je zdaj 63cm velik in 6400g težak pri 2 mesecih 5 dneh. Je bla tam ena pupika stara 5 mesecev, enako velika kot Anže.
Naslednjič pa cepljenje-kakšno, ne vem, samo omenile so sestre nekaj. In pa, dala ga bom cepit tudi proti rotavirusu. Prvo cepljenje stane 75 €, drugo tudi. Mi je rekla P, da bom sedaj videla koliko stanejo otroci. user posted image user posted image  

Mali spančka, zdej pa grem eno serijo pogledat in si malo odpočit. Ven ne gremo, ker je ubibože ubitačno hladno. Čakamo sončekuser posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 24.3.2009 14:17:41 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.3.2009 14:51:28   
mimi30
Mimi, ma pr men je bilo isto...jaz sem res v začaranem krogu. Se mi zdi, da sem samo dojilja in nič drugega.

krtekxx, moja mami je patrovnažna in tud ful prijaznauser posted image in vse se pozanima in na predavanja hodi in .... Potem pa sto teorij ven pade pa še moja, pol pa itakuser posted image . So si pa tam ful različne, ene vse po starem, ene se trudijo in se pozanimajo vsepovsod od fizioterapije dalje,...Stvari gredo naprej one pa kar po starem, če se same ne pozanimajo, glede hrane, handlinga, kopanja (čebriček), dojenja,... Moramo imet v familji user posted image na vsake toliko user posted image , da malo vadi na naših od kopanja do handlinga.
Dostikrat tudi jaz dobronamerne nasvete kar preslišim in naredim po filingu.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.3.2009 15:01:57   
Ploha
spetko: ja greš na slikomat.si, tm k piše brskaj si pač najdeš slikco katero želiš objavt, pa izpolneš dol vzdevek, mail,...pa daš naloži, pol pa prvi url naslov daš copy/ paste in je slika objavlena,...povej če gre?? drgač mi pa nis kej dost pomagla, ker jest ubga programa nimam user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.3.2009 15:17:38   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Jancci, bi še enkrat dala link kam to hodita, ker jaz bi tudi z mojim sončkom šla na kakšno vadbo. Vem da si enkrat že dala link.

Evo: http://www.zdravo-gibanje.si/

Spetko obrni ga na trebuh pa boš vidla, da jih že pase (kravce). Je fino, da ga daš večkrat na dan in pustiš tolk časa, da se začne pritoževat (jokat).

Ploha.. luštna tale tvoja Meta.

Ulla.. tvojedva sta tut mala sončka! Sploh Ula je carica.. sem se smejala s tole odo. Mojo Meto bom tud na odo navajala ko bo čas. Meta tut sesirjeno mleko ven meče, pa tut še 3 ure po jedi ji kej ven pride. U bistvu tik preden začne naslednji obrok ji še prejšnji ven hodi user posted image user posted image Bom mogla vrjetno mal P poklicat al kaj!?

< Sporočilo je popravil Jancci -- 24.3.2009 15:19:15 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.3.2009 15:25:38   
OLjica
končno dela internet...

naš tudi dviga nogice, ko ga dam na trebuh začne jokcat, lepo dvigne glavo, roke pa neuser posted image  kar se tiče plenic, kupujem pamperske v millerju. nekač časa niso pomagale nobele plenice, je bil skoz moker.
a vaši malčki kaj kolcajo? naš včasih tudi do 3 x na dan. dam mu malo prekuhane vode. drgač sem pa kupla babytee-bio v lekarni, od kamilice, kumine, komarčka in janeža.

ploha, hvala. jaz še zmeraj nisem pogruntala kako daš slikco gor. bomo še enkrat probal

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.3.2009 16:20:14   
kiara24
kva ste dans pridne, a niste šle nič ven. Midve sva šli za dve urice... pa bova šli še enkrat ker mi notri sploh noče tako zaspat kot pa zunaj, pa še na vsake tolk časa se pokaže sonček malo.

no danes sem pa set čisto brez melka očitno ker je tamla na vsako 1,5 na joški, pa vednoje čisto suh nastavek. Kar obupujem malo nad tem dojenjem.user posted image Sedaj sem ji dala doadtek in je ko norauser posted image to se pravi da sem jaz brezuser posted image . Res ne vem kaj naj naredim, tudi ko jaz stisnem joško in pa ko hočem ven pupat ni ničuser posted image .

Ja Ulla ful imate že lask in pa buhteljček jeuser posted image , imate corti otročkeuser posted image !

Wc papir... in vse ostel svatri kupujem vse v Mullerju, ker se mi najbolj splača.

Snikolina- bravo za Anžeta, mene pa prav firbec matra kolk je zrastla in pa kolk je težka!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.3.2009 17:21:02   
Ploha
oljica: kje se ti je ustavl??

jancci: zakaj je dobro da ga daš na trebuh? Pri kater starosti pa že lahko to počneš??

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.3.2009 17:21:52   
OLjica
user posted image

to je pa moj sonček

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.3.2009 17:22:40   
Ploha
oljica: no vidš pa je šlo user posted image user posted image
joj no pa vsi so tolk fletni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.3.2009 17:24:29   
OLjica
ploha, pa mi je rataluser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......