|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
24.3.2009 17:56:38   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
Oba škrata sta doma. P. je rekel, da bi bilo fajn, da bi bil Nejc kr kakšen mesec doma, da se vsi skup poberemo. Špela je dobila antibiotik, ker se kašelj vleče že več kot 14dni. Če potem ne bo boljše, kar nekaj časa, bom začela počas kakšnega homeopata iskatuser posted image .

Jst sem na istem, tko da bom imela Meto tud še kar neki časa doma. Zdej sva se odločila, da bo še naslednji teden doma. Pol bo imela pa rojstni dan in bi ga rada tud v vrtcu praznovala.

Tole dvigovanje rite je prav tečno. Naš Tine se odriva po ravni podlagi. Ponoči se v postelji čisto do stranice na koncu pridrsa, pa ga lahko dam na sredo postelje. Na boku pa ne spi že kar nekaj časa. Glavico ima sicer res večino časa obrnjeno na eno stran. Če mu daš kaj zanimivega jo pa ful obrača.

Dons sem se naši Meti ful narežala. Sem dojila Tineta tam na kavču in pride ter mi začne razlagat o enih repkih. Pravi "ane mami, ti maš take velika repke, da lahko Tine pije, pr atiju, k ma pa bolj majhne pa ne more". user posted image user posted image user posted image  
Tko, da veste ostale k mate repke user posted image user posted image user posted image

Drgač smo se mi kar pocajtal. Tine je dobil glas nazaj, mal še kašlja, nos ni več zabasan. Meta je tud že boljš, tud iz nosa ji ne teče več tok. Do konc tedna bomo lih zdravi.user posted image

Zdej morem nehat k mi Meta tle na kolenih najeda oz. smajlije po ekranu štejeuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
24.3.2009 18:02:25   
snikolina
jancci: zakaj je dobro da ga daš na trebuh? Pri kater starosti pa že lahko to počneš??

Tole tudi mene zanima.user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 24.3.2009 18:04:20 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
24.3.2009 18:04:06   
snikolina
Snikolina- bravo za Anžeta, mene pa prav firbec matra kolk je zrastla in pa kolk je težka!

Hvala Kiara. Moram kakšno slikco prilimatuser posted image

Kdaj pa imata posvetovalnico? Pa kolk je zdej že stara?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
24.3.2009 18:07:54   
Ploha
barba: repke user posted image user posted image user posted image , kdaj začnejo govorit? komaj čakam, da začne naša čeblat!

kdaj pasejo kravce??

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:10:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
24.3.2009 18:13:47   
Ploha
mamice: kdaj se bomo kaj dobile????

aja še nekaj, je možno, da sem že M dobila, 6 tednov po porodu, pa kr neki se paca, nč konkretnga, rjavo je, pa čist mal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
24.3.2009 18:17:05   
snikolina
Ja, Niia, tvoj je tudi pravi korenjak. Januarčki so zakon!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1532
24.3.2009 18:18:56   
snikolina
Ploha po moje še nimaš M, lahko pa se motim. Jst sem mela do dveh tednov nazaj nonstop rjav izcedek, ki se je pojavil takoj po končani čišči.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
24.3.2009 18:27:07   
Ploha
snikolina: ampak jest umes nisem 14 dni nič krvavelauser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
24.3.2009 18:28:06   
sonček33
Oljica  - cortek je tvoj čmrlj

Ploha - ti en dojiš,a ne? meni je danes G rekla (nehala sem dojit pred 10 dnevi), da bi jo že lahko dobila oziroma naj pričakujem, da jo bom kmalu

Tudi jaz bom njabrž začela vse kupovat v Mullerju, vsi tolk hvalijo.

Naš Lovro se tudi zdaj že tako veliko smeji in "pogovarja" , pa cirkus mu je ful zanimiv. Tolk je luštn. Najrjaš ima pa previjanje. Njemu je bit na previjalni mizi zakon. Samo smeji se.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1535
24.3.2009 18:31:40   
snikolina
Ja, to sem pa prebrala, da ko nehaš dojit, jo lahko začneš pričakovati.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
24.3.2009 18:32:44   
sonček33
Ulla lepa slikica...ja, sem ja jaz tut zdej brez vložka previla pa ma bl cort ritko :)

Snikolina
- uf bravo Anže za velikost in kile

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
24.3.2009 18:34:26   
kiara24
Snikolina- stara je dva meseca in pa 5 dni. Posvetovalnico pa imava 4.5 šele in takrat bo tudi cepljenje. Do takrat je še daleč.

No tudi midve nisva šli več ven kaj pretirano ker se je kar fajn ohladilo. Sem pa cesela da sva šli dopoldan. Juppi upam, da bo jutri res bolj toplo in pa da bo vreme boljše kot danes.

Jaz sem pa včeraj začela s kapljicami Oleovit D3... malo je čudna ampak ni pa krčev tako kot so bili prej! Pri naših kapljicah D3 se mi je pa fuzlal zraven, ker je imela revica take krče in pa ful je bruhala po njih.

Ploha- naša ful že čeblauser posted image user posted image , kar nekaj časa že in če ji rata se tudi že glasno zasmejauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:34:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1539
24.3.2009 18:35:52   
snikolina
Sonček hvala.
Kiara naš je tudi danes 2 meseca in 5 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 posvetovalnico pa imava 20.4.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 24.3.2009 18:36:04 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
24.3.2009 18:42:43   
Ploha
sonček: še vedno se trudim z dojenjem, zato pa me čudi,..me je pa G zanč na pregledu prašala če sem že dobila M, očitno je vse pomešano zdaj,...

niia: ko bo kako lepo vreme, se pa res mormo dobit, pa upam da nas bo kaj več kot takrat ko smo ble še v enem kosu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1541
24.3.2009 18:51:53   
kiara24
Snikolina superuser posted image , a pa ste imeli že kako cepljenje sedaj?
Čudno jaz bom imela to šele 2 posvetovalnico.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
24.3.2009 19:09:49   
kiara24
neki bi vprašala: ali je med pestunjo in pa med slingom velika razlika? 

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
24.3.2009 19:32:45   
khurde
čer,

nisem vsega prebrala, ste ful napisale, user posted image  sem samo preletela in videla, da ste slikice lepile, samo mi jih pa ne pokaže user posted image user posted image user posted image   pokaže mi od sončka, potem naprej pa ne več... kr neki.

kiara, sling in pestunja je oboje sling, tko k je ronja enkrat pisala o različnih vrstah. pestunja je v bistvu "ta pravi" sling, ta k ga ima npr. sonček je pa ring sling (sling z obroči) in ta ima tudi slovensko ime - štorklja.

grem mal brat za nazaj.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
24.3.2009 19:37:49   
kiara24
khurde- hvala ti. Ful me mika da bi naročila sling z obroči, kaj pravite a je za začetnika to dobr. Sem brala da jo lahko nosiš leže, na boku, na hrbtu.... tiste k ga mate a je to resuser posted image

pa še nekaj a se vam zdi 50 E veliko za ta sling?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
24.3.2009 19:42:51   
krtekxx
Naš Lovro se tudi zdaj že tako veliko smeji in "pogovarja" , pa cirkus mu je ful zanimiv. Tolk je luštn. Najrjaš ima pa previjanje. Njemu je bit na previjalni mizi zakon. Samo smeji se.

Isto je z našo punco.

A mogoče katera računalniško bolj opisnjena kot jaz mogoče ve, zakaj ne vidim vaših prilimanih slikic?

Mi2 sva bili danes 2x zunaj - skupaj ene 3 ure - sam je bilo precej mraz, predvsem pa vetrovno. Me je prav fejst v ušesa zeblo.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
24.3.2009 19:52:56   
khurde
krtekxx, jaz tut ne vidim user posted image

kiara, pomoje smo vse začetnice s tem slingom, samo jaz si bom še pestunjo omislila, ker je verjetno lažje z njo delat, še posebno, če se gre ven za dlje časa - ni treba še enkrat naštimovat in privezovat stvari, verjetno user posted image . ker ko greva midve res ven, hodiva okoli tudi po tri, štiri ure in takrat lahko začne že rama bolet in bi pasalo zamenjat položaj. pa tudi za doma, ko je enkrat lačna, drugič jo je treba previt itd. se mi zdi pestunja bolj simpl. drugače pa oba slinga lahko uporabljaš na več načinov, ni samo ta položaj. je pa odvisno od starosti in tudi, ko je otrok težji, od moči.

petra88 (upam, da sem pravilno cifro napisalauser posted image ) in nina166 se že dolgo nista oglasili.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 19:59:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
24.3.2009 20:34:31   
snikolina
Kiara nobenega cepljenja. Mislim, da naslednjič (sem vmes ujela;noben mi ni nič povedal) + rota virus-samoplačniško.

Sem ga glih skopala, začela dojit in se je vmes fuuuulll pokakal, zdej se carta pri atiju. grem dojit dalje, ker mu dela flek na vratu,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
24.3.2009 21:12:26   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Jancci, bi še enkrat dala link kam to hodita, ker jaz bi tudi z mojim sončkom šla na kakšno vadbo. Vem da si enkrat že dala link.

Evo: http://www.zdravo-gibanje.si/

Spetko obrni ga na trebuh pa boš vidla, da jih že pase (kravce). Je fino, da ga daš večkrat na dan in pustiš tolk časa, da se začne pritoževat (jokat).

Ploha.. luštna tale tvoja Meta.

Ulla.. tvojedva sta tut mala sončka! Sploh Ula je carica.. sem se smejala s tole odo. Mojo Meto bom tud na odo navajala ko bo čas. Meta tut sesirjeno mleko ven meče, pa tut še 3 ure po jedi ji kej ven pride. U bistvu tik preden začne naslednji obrok ji še prejšnji ven hodi user posted image user posted image Bom mogla vrjetno mal P poklicat al kaj!?

hvala Jancci bom poskusila tako naredit pa bom videla...
kar se tiče tega sesirjenega mleka in to ki izbruha ven tudi kasneje..
sem tudi jaz sama vprašala P ker me je zanimalo ker je moj včasih tudi tako delal...pa mi je rekla..dokler ni v loku bruhanje in dokler pridobiva na teži da se nimam ničesar za bati...
tko da ne vem...pozorna sem pa vseeno na vse..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?