|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
24.3.2009 8:57:18   
mimi30
Jutro!

Hvala za kavico, zjutraj brez tega ne gre user posted image .

Oba škrata sta doma. P. je rekel, da bi bilo fajn, da bi bil Nejc kr kakšen mesec doma, da se vsi skup poberemo. Špela je dobila antibiotik, ker se kašelj vleče že več kot 14dni. Če potem ne bo boljše, kar nekaj časa, bom začela počas kakšnega homeopata iskatuser posted image .

Čajčki: tile Hippovi in ostali v zrnju so večinoma vsi z dodanim sladkorjem in res niso najboljši. Meni je tudi tisti za doječe mamice presladek. Špeli dam, kadar se mi zdi da bolj malo je, kakšno žličko navadne prekuhane vode.

Dvigovanje nogic: nogice dviguje in brca z njimi na vse straniuser posted image , ko je nagica na previjalni. Včasih tudi ritko zraven malo dvigne.

Niia, vaš je pa res pravi korenjak user posted image , zgleda da bo res športnik.
Mi smo se odločili, da jo bomo dali cepit proti rotavirusom. Samo, da bi bili malo bolj zdravi in bi nam uspelo izpeljat cepljenja. Cepljenje proti tuberkulozi bi mogla imet ta teden in ga bom mogla odpovedat user posted image .

Plenice: naša mala je bila danes zjutraj tudi čisto mokra čez in še pokakana po hrbtu gor. Pri Nejcu smo uporabljali samo take plenice, ki so imele raztegljive trakce, dobro smo jo zategnili, obrnili robeke ven in je bilo dobro. Pri Špeli bo pa očitno potrebno začet zdaj eksperimentiratuser posted image .

Spanje: do 24h sem se mučila, da je zaspala. Takšen občutek sem imela kot, da se ne more najest, ker malo bi pa ne bi,... Parkrat je zaspala sem jo hotla malo v njeno posteljo odložit in takoj vik in krik, potem sem se samo jaz malo prestavila vstran od nje, da bi lahko zaspala in se je takoj zbudila. Očitno ni več dovolj, da je v taveliki postelji, najboljše bi bilo, da je naslonjena na zizo, jaz čisto zraven nje,...No potem, ko je zaspala je pa to trajalo 5h v kosu user posted image . Sva obe tako spali, da se niti za minuto nisem zbudilauser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
24.3.2009 9:02:59   
Anonimen
A je tko otrok u redu?

sonček superuser posted image tale sling je pa res popularenuser posted image bi se mogle dobit, vse z istim slingomuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
24.3.2009 9:06:18   
mimi30
sonček meni se zdi, da je super tako. Naši (v sligu od Pikapolonice), ko spustim roke, kar glavico vstran od mene obrne user posted image .  Potem ima pa noge v eno stran glavo pa v drugo. To se mi pa ne zdi o.k. Potem jo pa non-stop popravljam.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
24.3.2009 9:09:36   
krtekxx
krtexxuser posted image ja kje pa živite pol...sej mogoč si rekla kdaj, sam sem sfalila očitno...(al pa se mi informacija ni ustrezna skladiščlauser posted image )

Na Gorenjski. Ampak je bilo včraj res vroče.
Se mi zdi, da je res problem tega zategovanja, ker, če jo dam v položaj lunice, se kar začne raztegovat in jokcat. Moram mal bolj ta handling osvojit, ni druge.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
24.3.2009 9:15:37   
Anonimen
krtexx boš vidla, v roku enga tedna se bo zadeva umirila, če boste dosledno handling izvajaliuser posted image

aaa gorenjskauser posted image sem mislila da kje v kakšni grčiji user posted image sm mi ni šlo skp, k praviš da si smučalauser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
24.3.2009 9:47:45   
sonček33
Ulla hvala, sam da sem ga dober urihtala, sling mislim

Aja še to - danes se pa ponoči NISMO previjali..ni bil nič moker. Zgleda sem res premalo zategnila. Jupi!

Zdelče sem njoke naredila, zdej skočim pod tuš, pol k G po žegn za  štrudlanje, pa v Hofer po skret papir in domov k mojima. Za kosilo bodo njoki in jurčkova omaka.

Kje ve kupujete prašek, wc papir, pril, papirnate brisačke? Muller??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
24.3.2009 10:21:40   
PAJO
jz večinoma kr v milerju kupujem,res vse dobiš na enem mestu.
pa še pocen je pa kvalitetno.

kje ste kej ostale čvekice

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
24.3.2009 10:32:03   
Soncnica
Hoj!

Sonček, Ulla tudi mi imamo enak sling user posted image user posted image user posted image , kdaj se dobimo?

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
24.3.2009 10:40:06   
kiara24
Dobro jutro,

Upam, da ste spali super. Mi smo sedaj imamo pa res že ustaljen ritem med 22 do 23 uro zaspimo in spimo celo noč do 6tih zjutraj včaih še malo potegne.

Niia- čajček dobiš v DM, Interspar, Muller...

Pajo- a kr sneg gre? Tle za enkrat ni še nič, tako da grem jaz sedaj ko se podojiva malo venuser posted image .

No pol bomo pa šli sedaj v lekarno, da kupimo ta čajček. Ja je pa včsih tako, da ga narediš pol ga pa ne spije, tako da ga je trba pol stran zlit... no ja tistih 100 ml.

Sonček33- naša niti podrazno nebi bila takole notri!

Naša drži glavico ful že bom rekla da skoraj sama že. Tudi na blazino sem jo dala kravice past pa drži gor glavico nekaj časa pol jo pa obrnem, da se ne bi tako matrala.

Mimi30- a v pikapolonici  imajo sling?

zdej grem pa ven dokler ne bo šlo kaj dol. Ve pa pridno čvekajte, da bom pol lahko brala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
24.3.2009 10:45:57   
Anonimen
aja, sm še to hotla prej, jst sem ulo kr na vodo navajalauser posted image nobenih čajev pa nč, vodo...in še zdej, k jo vprašam če bo sok al pa čaj reče ne ne, odo bom!user posted image se je čist navadla, da je voda za pit in men je čist všeč tko..pa v vrtcu ted menda za vodo teži...k jim dajejo čaj, in kr zlo sladek, ona pa menda postavi flašo na mizo in reče odo bomuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1485
24.3.2009 10:47:06   
Ploha
ulla: a to lahko tud meti že dam?? A to dam prevreto ohlajeno vodo? Na kolk ohlajen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
24.3.2009 11:05:47   
Anonimen
ploha lohk ji daš, sobna tempratura verjetno je čist ok, lohk pa tolk, kt more bit lmeko, sam to pa ne vem kolk je, k nisem nikol nč po flaši dajala...sam potrebe pa ni, ker posledično se bo manj želela dojit na joški, ker bo žejo zadovoljevala z vodo, to je pa slabo za stimulacijo in proizvodnjo mleka, pa ker že tko mal dvomiš vase in imasta mičken enih težavic z dojenjem, bi blo mogoč boljš ne dajat vode, da ne zmešaš sistemauser posted image oz. če ji daš res občasno po žlički mal vode, tud verjetno neb blo nič narobe, tolk da vidiš kako bo...sam neke potebe, da ji pa prov za pit dajala, pa ni. pol k začneš hrano uvajat, začneš pa še tekočino ponujat, čeprov takoj še zmeri ne rabi, ker se še pretežno doji, samo zato da se navadi pit do takrat, ko že ima več obrokov, je pa fajn začet istočasno.

tak, jaz sem pospravla omare...so skor prazne zdejuser posted image par cotk sem izbrala, jih bom hranla za otroke od tamalih dveh....joj kje je še touser posted image sam vseen, da bosta takrat mela neki, kar sta sama nosla...
ostale vse premale stvari mam zdej tam na kupu, morm po škatle lubija poslat pšopoldan in spakirat pa na dile...posesala sem tud in prah pobrisala, zdej grem še kopalnco spucat pa po tleh pomit...za kosilo še ne vem kaj bo, testenine verjetnouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1487
24.3.2009 11:24:02   
Ploha
evo našo pupko danes

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
24.3.2009 11:25:52   
Ploha
user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
24.3.2009 11:26:35   
Zvezdica
Ali boste dale otročke cepiti proti rotavirusom? Jaz še ne vem, mi je pa rekla da prihodnjič, ko bo mo imeli prvo dozo moram povedati.user posted image

Jast bom, ker imam liama in marsikaj domov prinese. In ko bo otrok v vrtcu lahko marsikaj pobere, Rota je pa res stvar, ki se ji želim ogniti.

Aja, še gled e premočenih plenic - mi smo do sedaj uporabljali babylove in nikoli niso premočileuser posted image , sedaj smo prvič dali gor Pamperske in so takoj premočile in to po trebuščku v roku pol ure po previjanju...user posted image

jast mam pamperske, pa nič ne premočijo. Uporabljamo pa št 3 (od 4 -9) kg. Ker dvojka so nam premale in ven steče. Jast sem imela tud z liamom pamperske in so se najbolj obnesle, te baby love so predebele, ravno tako mullerjeve. Pamperske so pa take tanke fine. No, pa še te eko pleničke imamo.

Jaz mu bom tudi kakšnega čajčka skuhala občasno. Kiara kje prodajaj hippi komarček?

Hipp ovi čaji se dobijo povsod, v lekarni, mercatorju, tušu, šparu, povsod pač. Tudi v mullerju, ampak tega komarčkovega od 1. tedna dalje nisem zasledila. Mi to pijemo od začetka, ker je tak svež okus.

zvezdica, probi se v razvojno naročit...al pa na kak posvet k fizioterapevtki, če se ti zdi da je tko...k se res lepo porihta...to dvigovanje je pa kr problem, ja..

Sem rekla P, pa je rekla da za zdaj ni potrebe, da ga pravilno hendlam, le naj bom doslednauser posted image Se trudim. Zdaj je recimo od včeraj, čist ok, nič se ne zvija. A je možno, a je tak napredek?

Grem, ker je lačen.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
24.3.2009 11:26:44   
Ploha
a mi zna katera pomagat, kako si dam slikco v avatar???

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
24.3.2009 11:30:18   
spetko
kako ste vse pridne...
jaz moram tudi kosilo it delat...danes pa bo pire in piščančje nogice z njihovo omakico...

naš mali tudi glavo že ful drži ..kadar ga dam na trebušček kr drži jo gor in gleda okoli pol pa kr naenkrat puf..pa pade dol...in pol se obrne in gleda in pol mu je že dolgčas in se buni...user posted image

kje pa ste kupile ta sling..ker vidim da je res dobra stvar??

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
24.3.2009 11:50:01   
Nea
Hojla!

Tudi pri nas je danes snežilo, zdaj pa je sončno. To vreme je res user posted image

Zjutraj sem odpelala pupiki v vrtec, moža pustila v službi in šla po kruh in mleko. Kosilo je tudi končano, kuhinja in dnevna pospravljeni. user posted image  Imam še malo časa za RR in kavico.

Tudi mi smo imeli težave s plenicami. Vsakič ko se je pokakal sem ga mogla celega preoblečt. Fora je bila, da smo uporabljali Pamperkse 2 in so mu očitno bile premajhne. Od kdaj smo na 3 je veliko boljše in je vedno suh.

Mi Eriku vsak dan ponudimo malo kamiličnega čaja. Ga sama skuham. Včasih ga spije veliko, včasih pa sploh noče. Kako mu pač paše. Onega hippovega ne uporabljamo ker se mi zdi preveč presladek. In sem mnenja da vse kar je pretvorjeno v prah, ni glih zdravo. Zato se takih stvari na splošno izogibamo.

Ploha - kakšne lepe modre oči user posted image

user posted image  mi je pri previjanju podaril en veeelik nasmeh in mi seveda polepšal dan user posted image

Veliko nasmehov vam želim,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
24.3.2009 12:12:28   
spetko
s
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a mi zna katera pomagat, kako si dam slikco v avatar???

greš na moj profil  in tam izbereš da boš naložila slikico ampak slikica pa mora bit res majhna...si jo zmanjšaš..magari v programu paint ...sej tam piše dimenzije kakšna je slikica...
upam da sem pomagala

aja kaj bi mi ti pa pomagala kako se da pa slikica tuki na forum...da vam pokažem mojga sončka?:)
hvala

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
24.3.2009 12:17:22   
Zvezdica
Kje ve kupujete prašek, wc papir, pril, papirnate brisačke? Muller??

Prašek, geli za tuš, šamponi, deodoranti, pril, mehčalec, robčki, tudi včasih

wc papir, pamperske,...otroški wc papir, vedno in sam v MULLERju

načeloma wc papir v trgovini, spar, leclerc, merc.... papirnate brisačke tudi. kokr pač pride.

Plohca, tamala cuker :)

Aja, saša me je klicala danes, VSE OK, sam cajta nimauser posted image user posted image user posted image user posted image . Le zakaj a ne?

TAMAL PRIDEN, tavelika dva tud, tko da se bo javila ko bo čas.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.3.2009 12:26:42   
Anonimen
TAMAL PRIDEN, tavelika dva tud,

kok pol nima časauser posted image user posted image user posted image

ploha kolk je cukr tamalauser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.3.2009 12:37:40   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

aja, sm še to hotla prej, jst sem ulo kr na vodo navajalauser posted image nobenih čajev pa nč, vodo...in še zdej, k jo vprašam če bo sok al pa čaj reče ne ne, odo bom!user posted image se je čist navadla, da je voda za pit in men je čist všeč tko..pa v vrtcu ted menda za vodo teži...k jim dajejo čaj, in kr zlo sladek, ona pa menda postavi flašo na mizo in reče odo bomuser posted image

ej, tole je pa tako kot pri našem Nejcu user posted image , sam vodo in nič druga. V vrtcu in drugje se vsi čudijo user posted image . Še voda z okusom mu je mimo. Sem kar zadovoljna da je tako. Malo je edino problem, če je bolan ker mu tud nobenga čaja niti pod razno ne spraviš v usta. Aja pa mleka tudi noče pituser posted image , sej pa je kislo smetano na žlico in sir gloda tako, da mu menda ne manjka mlečnih izdelkovuser posted image .

Mimi30- a v pikapolonici imajo sling?

no ja, nekaj kot slinguser posted image , pestunja se reče.

Oba spita user posted image user posted image user posted image , jaz moram pa hitro nekaj skuhat in nehat čvekatuser posted image . Bo kar juhica z zelenjavo in piščančjim mesom.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.3.2009 12:38:34   
mimi30
Ploha prava pozerka user posted image user posted image user posted image je tvoja pikica.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.3.2009 12:40:47   
mimi30
morm po škatle lubija poslat pšopoldan in spakirat pa na dile...

Ulla, dobro zavaruj vse, če bo še kak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.3.2009 12:51:40   
Anonimen
mimi kar se čaja tiče...jst ne vem, men se zdi čist precenjen ta čajuser posted image važno je da pije, sploh pri vročini, pa če je to voda je kr ok...nam se zdi da pač more pri bolezni bit čaj, sam zakaj točno je to dobro, mi pa noben ne zna povedatuser posted image user posted image

evo, tkole pa naš pob pri atiju spiuser posted image

user posted image

pa še taveliko čudouser posted image

user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......