mimi30
|
Jutro! Hvala za kavico, zjutraj brez tega ne gre . Oba škrata sta doma. P. je rekel, da bi bilo fajn, da bi bil Nejc kr kakšen mesec doma, da se vsi skup poberemo. Špela je dobila antibiotik, ker se kašelj vleče že več kot 14dni. Če potem ne bo boljše, kar nekaj časa, bom začela počas kakšnega homeopata iskat . Čajčki: tile Hippovi in ostali v zrnju so večinoma vsi z dodanim sladkorjem in res niso najboljši. Meni je tudi tisti za doječe mamice presladek. Špeli dam, kadar se mi zdi da bolj malo je, kakšno žličko navadne prekuhane vode. Dvigovanje nogic: nogice dviguje in brca z njimi na vse strani , ko je nagica na previjalni. Včasih tudi ritko zraven malo dvigne. Niia, vaš je pa res pravi korenjak , zgleda da bo res športnik. Mi smo se odločili, da jo bomo dali cepit proti rotavirusom. Samo, da bi bili malo bolj zdravi in bi nam uspelo izpeljat cepljenja. Cepljenje proti tuberkulozi bi mogla imet ta teden in ga bom mogla odpovedat . Plenice: naša mala je bila danes zjutraj tudi čisto mokra čez in še pokakana po hrbtu gor. Pri Nejcu smo uporabljali samo take plenice, ki so imele raztegljive trakce, dobro smo jo zategnili, obrnili robeke ven in je bilo dobro. Pri Špeli bo pa očitno potrebno začet zdaj eksperimentirat . Spanje: do 24h sem se mučila, da je zaspala. Takšen občutek sem imela kot, da se ne more najest, ker malo bi pa ne bi,... Parkrat je zaspala sem jo hotla malo v njeno posteljo odložit in takoj vik in krik, potem sem se samo jaz malo prestavila vstran od nje, da bi lahko zaspala in se je takoj zbudila. Očitno ni več dovolj, da je v taveliki postelji, najboljše bi bilo, da je naslonjena na zizo, jaz čisto zraven nje,...No potem, ko je zaspala je pa to trajalo 5h v kosu . Sva obe tako spali, da se niti za minuto nisem zbudila .