|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
28.5.2009 20:47:39   
sonček33
ulla, ma kje je zdej ta brlog

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
28.5.2009 20:49:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

ok. tolk da bom vedela.

sedaj ima vneto ritko že par dni, pa se sploh ne pocajta, mislim da je to zaradi zobkov.

probi ji res čimbolj zračit, mej jo velik razvito, da se fajn osuši...al pa praško pasto probaj, majo v lekarni - zakon res.

sam res - se spomnem pri uli - že od tretjega meseca so vsi napovedovali zobke, k se je slinla, pa roke glodala, pa k je bla tečna, pa to, pa ono...joj a bojo že zobki...tok da sem že tud jaz pol čist not pdla in čakala te zobe...prvi ji je okol 10ga meseca ven prišeluser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
28.5.2009 20:52:15   
Anonimen
http://krenbrlog.blogspot.com/

evo, no user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
28.5.2009 21:00:27   
krtekxx
Ulla: Mal sem brala, zanimivo. Sam je tle pr nas še bolj zanimivo, ker si ti v vlogi poznavalke in svetovalke.

In zdej rabim en nasvet: kako ozdraveti do jutri, do vikenda, ko bo cela familja doma in jaz ne smem bit bolna. Simptomi: T cca 38, boleče grlo, kosti, glava...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
28.5.2009 21:03:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

sori, nimam nasveta....si boš kr mogla prvoščit bolezen...s tabletami se ne smeš nafilat, zarad mlekauser posted image pojma nimam...prepričaj se, da si kuluser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4330
28.5.2009 21:14:45   
Anonimen
pa kva zdej vse blog berete, tule kej napište boh vas nima rad, da nau men dohcatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
28.5.2009 21:20:28   
sonček33
ulla pa ga resuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
28.5.2009 21:21:27   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

http://krenbrlog.blogspot.com/

evo, no user posted image

ja hvala no, da si mi povedala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
28.5.2009 21:24:38   
Anonimen
joj, kok gre men na živce una baba al ka je, k frči tamle gor po monitorjuuser posted image user posted image k vse zamrzne, pa klikam ko budala, pa nič ne zagrabiuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4334
28.5.2009 21:25:50   
sonček33
ulla sva že dve..sej je kjut, amapk tečna pa ko hudič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
28.5.2009 21:30:54   
snikolina
Dober večer, po dolgem času se oglašam še zvečer, ne moreš verjet. Skos visim na facebooku user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da je naš tamali danes mel vročino, nekam vroč se mi je zdel, in ko sem se namenila vročinu mu izmerit, se je pa totalno ohladil-go figure?? Fajn, ne?

Smo meli danes obiske, je blo prou luštno-je pokazal vse kar zna, hehehe.

Na morje gremo v Poreč, rezervirali apartma, juuupiii, komaj čakam avgust.

Lepo se mejte, papa.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 28.5.2009 21:31:29 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 21:33:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
   [Brisano sporočilo]
28.5.2009 21:34:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
28.5.2009 21:35:09   
Ploha

user posted image user posted image user posted image

sori, nimam nasveta....si boš kr mogla prvoščit bolezen...s tabletami se ne smeš nafilat, zarad mlekauser posted image pojma nimam...prepričaj se, da si kuluser posted image

to res pomaga, sam zdej je že prepozn,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
28.5.2009 21:41:24   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: barba

aja, en kveščn: a nam k smo na porodniški pripada regres?

Itak da pripada! Če ti pripada dopust, ti pripada tudi regres! Jest sem ga že dobila. 512evrčkov user posted image

user posted image sm kar mal fovšuser posted image user posted image user posted image  fajn, da bo še kej € za dopustuser posted image

Joj ste naklofala user posted image user posted image user posted image  sm že pozabila kva sm misnla komentiratuser posted image user posted image

Aja, dons sm bla pridna in sm vrt oplelauser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
28.5.2009 21:51:33   
sonček33
Dejmo kakšno rečt...naprimer o taščahuser posted image user posted image user posted image , ne hecam se..dejmo o hrani al pa o dopustu

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
28.5.2009 21:52:22   
Zvezdica
Evo mene..
naš mali se sam še kotali po stanovanju, pa noge tlači v usta pa mu ne rata, pol pa dobesedno popeniuser posted image user posted image user posted image

drgač je pa super tale, jst sem bla skeptična, sem hotla navadno, sam je moj tolk zapel...pol se je pa res fajn obnesla...patronažna je pa tud rekla, da tolk dobre še ni vidla, da te k majo to oblikovano dno, so navadno smotane, tale je pa mega. je pa od o.k. baby

jast tud hotla navadno, moj prinesel to, ker mamo tud stojal od ok baby in sem pr prvem kopanju ugotovila da je super. pa kok sem najedala mojmuuser posted image user posted image user posted image

Jaz imam namen kupit fliperja, a to ima katera?

imeli pri liamu, imeli bomo tudi pri patriku, ker je zkon. zdaj se 1x tednsko kopamo v banji, vsak dan se pa namakamo v čebriku, mali pa skoz vriska.

ulla - a misliš, da res ni nevarno?, ker plenička mu je tanataboljša
khurde - se strinjam z ullo, ti pride pa te mine

jast sem bla tud prestrašena zarad plenice, k naš se 5x obrne...nikoli ne veš, pa sem mu v mullerju kupila eno ninico in zdaj moram še kako nabavit, ker je tale že čist boga. Ko jo operem že tuli...zato rabim dve.

Ronja, 12 domačih sladoledov, pa ti si super

jast pa nima časa za orenk kosilo nardituser posted image . mam kr slabo vest.

Tole je pa naš cukr

Sonček, res je cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

ma ne, zdej za junij sm se zresnla, se držim nazaj, če mi rata študij in izpiti tako kot sm se zamislna, vas vabim na tortice,....

ti sam izpite nared, kavico pa tko že čakamuser posted image user posted image user posted image

vzamem mlek iz hladilnika in hočem narest ena dva požirka iz tetrapaka, pa tko z sunkom nekak nagnem in si zlijem ene pol litra mleka direkt za vrat

edin prav, kaj pa piješ iz tetra paka, to moj dela, jast pa pi.darim zraven, ker me full motiuser posted image

evo, zdaj sem mogla it malo previt...sem jo v roki držala ona ga je lepo nadevala in ji je vse gor po hrbtu zlezlo...vse ji je bilo treba preoblečt...kdaj je konc tega tekočega kakanja

vsak dan se to vsaj 3x vprašam, zdaj odkar pa dodajam, pa tolk pokaka, da ne zdrži plenica. Danes sem hotla prav pofotkat, ker tolk šita skup ne spravi niti en velik človek

se vam jaz ISKRENO OPRAVIČIM, za ta izpat s sestrično! Ni bilo tako mišejeno kot je napisano, mah sej ni važen se ne mislim zapenat.

ni panike, le da ni bilo preveč hude krvi in da sta se popedenali.

se počas poslavljam od vas , jutri gremo na morček, in se vračamo šele 15.6.,

UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

punce, ne se hecat krame je ogromn:
gremo za 16 dni!!

ma kot da greste za tri muser posted image user posted image user posted image

In zdej rabim en nasvet: kako ozdraveti do jutri, do vikenda, ko bo cela familja doma in jaz ne smem bit bolna. Simptomi: T cca 38, boleče grlo, kosti, glava...

pod kovter, pa pust drugim da delajouser posted image . Čimprej se zrihtaj.

Pa ravno danes mora imeti slab dan ko sem sama.
Če bo jutri s5 tko ga peljem k P, ker res ne vem kaj je to.

Niia, to je mel od kolegice mali v tem obdobju (4 m), pa ga je peljala k P in je blo vse ok. Da pa zna sanja oz pdoživčlja dnevne dogodke in ga verjetno vrže iz tira kak dogodek. Se je pa nehalo po tednu dni.

Bemti ste naklofaleuser posted image user posted image Zdaj me pa vrat boli... grem mojmu težit za masažo user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
28.5.2009 21:53:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dejmo kakšno rečt...naprimer o taščahuser posted image user posted image user posted image , ne hecam se..dejmo o hrani al pa o dopustu

user posted image user posted image

o hraniuser posted image glih sem požrla eno skledico slanga peciva, pa eno napolitank, pa dva kosa biskvita, pa kruh sem spekla in toooolk diši, da bi se ga njraj lotlauser posted image pa kozarc piva, pa kavo sem prejleuser posted image

sladoleda pa nimamuser posted image

aja, ronja, kaj je zdej z unimi receptiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
28.5.2009 21:56:03   
Anonimen
edin prav, kaj pa piješ iz tetra paka, to moj dela, jast pa pi.darim zraven, ker me full moti

pa zakaj te motiuser posted image

sam res...čudn da mene to ne motiuser posted image k pri hrani sem pa u **** skomplicirana, da dol padeš, sam tole pa gre gladko skoziuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
28.5.2009 22:00:38   
khurde
ulla, maš kr dobr okus za musko user posted image  no, pa knjige tut

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

khurde, brez skrbi, da boš dobra mami. Pač vsak ma kdaj trenutek slabosti, pa to ne pomeni, da je slab starš! Glavno, da svojih misli ne realizirašuser posted image .

ja, sej to je res... bog ve, kaj vse mi bo še po glav hodilo... že tko mi večinoma kar mal preveč dogaja. user posted image

sem lih mojmu razlagala kva ma tamala ene nove smešne fore zvečer pred spanjem, pa me je prešinil, da kolker se mi je zmer nefer zdelo, da se fantje lah sam okol obrnejo in lulajo, punce mormo pa grmovja iskat, pa da pač ne preživljajo nosečnosti in poroda, se mi zdi zdej kar mal nefer do njih, kake privilegije imamo mame s strani teh picajzlov. ok, nosečnost in porod lah še zmer njim prepustim, sam to, k tamala trenutno zaspi sam pri men, k se stisne k men k klop, pa k me ponoč kr zasleduje po pojstli, pa k jo res razburjeno zaenkrat lah sam jaz potolažim, pa k se mi drugač zasmeji k drugim... to pa odtehta uno iskanje grmovij user posted image  (menstre pa itak že tok časa nisem mela, da se mi zdi, k da je nikol ni bilo).

no, pa da ne delam krivice, vem, da obstajajo tut očetje, k so bolj mame, kot mame same.

zdej grem pa po sladoled.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
28.5.2009 22:01:31   
Anonimen
sem ugotovila se uno tečno frčečo čudo da z miško odgnat - k muhouser posted image user posted image in zdej maham kle z miško in govorim zravn šc, šc, moj me pa čudn gleda, kaj mi je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
28.5.2009 22:03:01   
Anonimen
(menstre pa itak že tok časa nisem mela, da se mi zdi, k da je nikol ni bilo).

jst sem jo mela nazadnje aprila 2006 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4347
28.5.2009 22:04:02   
khurde

edin prav, kaj pa piješ iz tetra paka, to moj dela, jast pa pi.darim zraven, ker me full moti

pa zakaj te motiuser posted image

sam res...čudn da mene to ne motiuser posted image k pri hrani sem pa u **** skomplicirana, da dol padeš, sam tole pa gre gladko skoziuser posted image

mene ne mot k tko pijem, sam k kdo drug, me pa mal... pol pa mojmu težim, sama se paa skrivam, da mi nima kaj nazaj rečt user posted image ... k včas je kozarec res tooook daleč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
28.5.2009 22:15:45   
Ploha
mene tudi ne moti, da kdo pije iz tetrapaka, no odvisno kdo, sam me ne moti da pije iz tetrapaka, me moti da ta določena oseba pije, če me štekate, glih za vsakmu pa ne mislm iz tetrapaka pit user posted image user posted image zdj pa da pomislm, če mene sploh kej moti,...pomoje da ne, saj kar se pospravljanja, kuhe, gospodinjstva tiče, mene nič ne moti,...user posted image user posted image meni je ravno do pakistana pa nazaj,...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
28.5.2009 22:20:00   
Anonimen
joj, mene pa tokl moti, če se neka hrana mešauser posted image da je recimo v marmeladi margarina, al pa v kisli smetani kaj user posted image

al pa da kdo ne oblizne orek žlice in pol v solato kak riž ostane....in takšnouser posted image

mamo zajtrk, kadar smo vsi in pol vse sorte dam na mizo pa en kup žlic in nožev, tko da je cela zmešnjava pol, kaj se s čim mažeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

kuhanje
tinchek1980

Kako pogosto doma kuhate?

nikoli (2%)

redko (4%)

le konec tedna (11%)

vsake 2 dni (13%)

vsak dan (71%)

Število vseh glasov: 228

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!