|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
29.5.2009 21:48:06   
snikolina

niia - jah, ljudje so čudni, verjemi, da eni samo iščejo priliko, da kaj dobijo mimogrede, žal

zvezdica - tudi jaz imam že M in je ful močna

snikolina - jaz tudi včasih dopoldansko odrjnoham z malim

Tole z igračko-adijo pamet, ta folk je res prtegnjen!!!user posted image

Jst sm jo (M) dobila pred 1.majem v zelo blagi obliki, niti približno podobno kot pred zanositvijo, štala pa je k je od takrat še kar nisem dobila in moj pravi, da je ANA na poti. Sem bla čist paf!!! Tko da, v pondelk kličem G kako je s tole injekcijsko kontracepcijo. K če sem spet user posted image , se mi bo glih zrolalo!!!

Jst dopoldne ne morem spančkat  njim, ker on počiva kake pol ure in to je to. Včasih potegne tudi uro ali uro in pol, sam takrat mam jst glih največ delauser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
29.5.2009 21:49:33   
snikolina
vo moja mala cvileča pokvarjena plošča !
Je posneto s telefonom, pa boste mogle glavo mal v levo nagnit al pa monitor v desno user posted image user posted image

_______

HEHE, kakšen simpatičen glasek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   [Brisano sporočilo]
29.5.2009 22:37:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
29.5.2009 23:09:56   
barba
Dons pa res ni tle kakšne hude klepetavosti user posted image

Evo, jst sem vse zrihtala za jutri. Imamo z vrtcem končni izlet v ZOO, tko da sm vse prpravla. Bom šal sama z obema. Najprej sm že rekla, da na pač ne bo, ker mož pazi na maturi. Pol se je pa Metina varuška ponudila, da bo ona tisti čas Meto pazila, ko se bo Tine dojil. Tko bo pa že šlo, ane.user posted image

Jst sm dons skor brez sladoleda ostala. Mi ga je Tine hotu pajsnt.user posted image user posted image user posted image  Ful te hitro za roko ujame, pol pa še tok cmoka ko kdo je, da je že prav nadležen. user posted image user posted image  Zadnje čase oz. kakšen teden je ratal ful spreten pri prijemanju in držanju žogic pod lokom. Sej obrača se še ne, tud na bok ne, lih tok se stegne, da lohk kj prime.

Jancci - Meta pa tko cvili kot Tine user posted image

M jst še nimam ... mi je pa tud vseen, če je še neki časa ne bo. Je nč ne pogrešamuser posted image  

Grem spat ... lahko noč

< Sporočilo je popravil barba -- 29.5.2009 23:11:27 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
30.5.2009 11:40:29   
PAJO
dobro jutro in za vse ena user posted image a lepši dan

kako ste???

lp vsem,papauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
30.5.2009 12:15:21   
kiara24
danes pa ni nobene

pajo hvala za kavicouser posted image

ja za igračko je pa res čisto mimo. Jaz je definitivno nebi vezla! To je tako kot jaz v zadnje ko smo šli na sprehod in je Klara izgubila en ful lep čeveljček in grem jaz v roku pol ure po isti poti kot prej in ga že nikjer ni bilo večuser posted image pa res je  bil kjut. Zdej sem pa brez k ga je en vzel.

Lepo sobto jaz grem danes mojo babi v bolnico obiskat.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
30.5.2009 12:21:23   
Ploha
men je pa kako nej se izrazim ful "nagravžn" tujo igračo vzet, tko mislm, kaj veš kdo jo je imel pred tabo, to mam neko fobijo, al pa da bi mogla sebi obut čevlje od nekoga druzga, pa da ga ne poznam, ni šans, ne mogoče,...z igračam je isto, jst sama sm čustveno navezana na svoje stvari, pa tud če je sam ena mejhna stvar,...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
30.5.2009 12:24:47   
Anonimen
. tele kocke po tleh v en"smiselen" red postavljene.. tko si kao sledijo po barvah.

jooooj, men se glih vtrga, da ma tak zloženouser posted image jst mam tko - kokr pade, pade, tole bi res bla čist živčna, orenk bi me nerviralouser posted image

ma sej nimam cajta,pol zvečer mrbit user posted image
čauuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4408
30.5.2009 16:38:15   
krtekxx
Jancci...hud glasek, ni kaj. Pa a ni to fenomealno, kako jih tako majhne stvari kot so kaka glasba, igrača, naš nasmeh spravijo v tako burno izražanje veselja?
Kiara, kako košaro? A misliš z voziček? Ja še vedno, vendar lako zgornji del dvignem v polsedeč položaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
30.5.2009 17:54:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
30.5.2009 18:58:49   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

. tele kocke po tleh v en"smiselen" red postavljene.. tko si kao sledijo po barvah.

jooooj, men se glih vtrga, da ma tak zloženouser posted image jst mam tko - kokr pade, pade, tole bi res bla čist živčna, orenk bi me nerviralouser posted image

user posted image user posted image user posted image  ulla pol si tko kot naša Meta user posted image  

jah, eni so res user posted image  k tkole tujo stvar vzamejo. Men ne pade na pamet, da bi vzela, če je en zgubil al pa pozabil. Halo, če ni moje/naše pa naj bo še tko kjut na vzamem.

Mi smo bli dons v zoo na zaključnem izletu z vrtcem. Sej je blo še kar dobr. Mel smo kao voden ogled, pa so nam pokazal ježka, kačo in kuščarja. Pol je bla pa ura 11 in so nas pelal do morskega leva k so ga lih hranil in to je bil voden ogled.user posted image  Sem prčakvala mal več od vodenja. No, sej smo šli pol še sami mal okol pogledat. Sam nikol več ne grem sama z obema v zoo. Bi bli ziher boljš, če nebi blo ostalih otrok. Tko so pa hotl kar noret in ni pol noben nč ubogal.user posted image  Jst pa nisem mogla lih laufat z vozičkom gor u klanc. user posted image  Men je mal varuška pomagala, da je Meto mal pogledala. Je pa ena mamica 5-letnemu sinu naročila nej pazi na 3-letnega bratca in se lpo počla dol in pila kavo. Itak, da so pol traparije delal.user posted image

Grem kopat mularijo ...

< Sporočilo je popravil barba -- 30.5.2009 18:59:49 >

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
30.5.2009 19:19:41   
farfala
Tako slabo vreme pa se vse potepate al kaj?
No mi smo se tud, bili v Europarku in sem si kupila novo treking kolo KTM!user posted image Juhuhu

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
30.5.2009 19:35:14   
blue eye
Pozdravljene,

sem vas mal brala, sem tud rodila 21.januarja, mam fantka jernejčka, pa me zanima če že kermu od vašihuser posted image bodejo ven zobki (nism brala za nazaj foruma). Ker mi se že 1, 5 m zelo zelo slinimo, zdle je pa 3 dni za znoret s tečnobo, samo user posted image user posted image user posted image user posted image  in nč kej ne user posted image user posted image . A mislte da bo zdej zdej zuni?Jst mu mal mažem s Calgelom sam nč ne pomaga.user posted image user posted image user posted image A je to normalno da ma vročino že 2 dni, v rotiki merjena kaže 38, 4 pa pravjo da morš eno stopinjo odštet. user posted image user posted image

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
30.5.2009 19:47:44   
farfala
Pozdravljena blue eye!

Naš mali je tud tečko že nekaj dni, sem najprej mislila, da zaradi cepljenja, samo je že 10 dni od tega.Mogoče so res zobki, bomo videli čez nekaj dni, samo videt ni nič.Edino je dosti manj in samo nosil bi se, pa pravi cmerko je.Samo vročine nima. Če je temp. merjenja v ritki višja od 38, je povišana.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
30.5.2009 19:53:14   
blue eye
ja pol je naša povišana če je skot nad 38 al kako user posted image user posted image . naš ma zadnje 3 dni čist zmešan ritm, prej je lepo spal 2x dnevno in šel vsak dan spat okoli pol 8 ure, zdj ga sploh ne pogruntam. dans je zaspal ob pol 6 in še kr spi, včeraj je zaspal šele ob 9 zvečer v mukah in z jokom, user posted image user posted image  amislte da bomo sploh pršl nazaj na stari utečeni ritem, ker jst sem tok neprespana zadnji teden, pa tako je že blo fajn.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
30.5.2009 20:05:53   
farfala

http://www.njena.si/druzina/otroci/ko_prvi_zobki_pogledajo_na_plan/menu_id_81.html

poglej si ta članek, mislim, mogoče ti malo pomaga

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
30.5.2009 20:08:52   
farfala
pa mi mamo tud vsak dan drugačen (ne)ritem spanja, upajmo da to ne bo trajalo 1 mesecuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
30.5.2009 20:46:26   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Sej pravim da sem mal čudna  user posted image user posted image user posted image

Blue eye dobrodošla tuki. Včasih je zelo zanomivo tle gor (danes niti neuser posted image ).
Imajo eni januarčki tut že zobke, tako, da je čist možno. Pri nas še ne, ritem se pa tut kar menja.. podnevi ga nimamo sploh, ponoči pa kar nekako, vendar še vseeno odstopa +-1 -2 uri  user posted image  Tko da je kar pestro!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
30.5.2009 21:18:04   
mimi30
dober večeruser posted image

dans pa niste dost čvekale...ni blo časa tak kot pr nas ne...zdajle smo pa sami doma, ati je šel na nek r.d.,k otroci že spijo, jaz sem pa prišla sem pogledat kaj je novega in mal zraven film gledam...počutim se katastrofalno, iz nosa mi kr curiuser posted image .

včeraj sem po dolgem času spet peklauser posted image ...dragemu višnjevo tortico za r.d., zdaj se pa bašemuser posted image .
Jancci, kakšen glasekuser posted image in čist fajn posnetek je.

Evo, danes je pa še naša pogruntala, da ni nič strašnegauser posted image , če se oglaša in je bila tako zlata, ko je cel dan neki čebljalauser posted image .

Smo šli kupovat leseno hišico za na vrt za Nejca in sem imela Špelo v slingu ... pol pa slišim kak kakauser posted image ....hitro v akcijo in iskat previjalnico, ker niti vozička nisem imela, da bi jo not previla...in pol ko jo začnem slačit OMG user posted image ....celo sem mogla preoblečt ....

barba, a dežja pa niste imeliuser posted image ...pri nas je cel dan neki padalouser posted image

farfala user posted image za kolo, zdaj še pa samo v akcijo in veselo na kolesarjenje. Zgleda, da smo res vsi neki okol hodli in nakupovali.
Jaz sem si pa čevlje kupla, da bom imela za na poroko kaj za obut....sva bili sami z malo in ker je jokala v vozičku sem jo ven vzela in je dvakrat čez vrgla in pobruhala celo trgovinicouser posted image ...sem še sama pomagala malo pobrisat na hitrouser posted image .

blue eye, dobrodošlauser posted image . Ja čist možno, da so zobki...eni naši januarčki jih že tud imajo...me smo na veliko kupovale jantarjeve ogrlice za blažitev bolečin...če pomagajo pa še ne vemuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
30.5.2009 21:44:35   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30
barba, a dežja pa niste imeliuser posted image ...pri nas je cel dan neki padalouser posted image

nič dežja, sonceuser posted image

LP, barba

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
30.5.2009 22:04:06   
blue eye
user posted image  se je zbudu ob 20.15, sem ga lepo okopala,nahranla z večerno kašico zdj pa spi kot angelček in seveda še prej lušno pockrljlala in polubčkala, tak piše v tistmu članku od Farfale, dajim paše.Dobr članek.ZAto se mu tk crklja zarad zobkov, ker se mu prejšnje dni ni oziroma se mu naaplošno ne da crklat, dans pa sam moj objem zaleže, atija se je prej tako ustrašu in se je začel kr user posted image user posted image user posted image user posted image , je bil ati tako žalosten.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
30.5.2009 22:39:18   
farfala
Milozvočno oglašanje našega vrabčkauser posted image

http://www.mojvideo.com/video-samo-vadi-visoki-c/911a00d8505bf05c3ebf

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
30.5.2009 23:31:59   
farfala
eh, ni bil pravi video, ta je pravi (upam):

http://www.mojvideo.com/video-cvilimoz/b7a4c1d1b2fd6a108635

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
31.5.2009 7:04:49   
Ploha
iiiii luštni cvilkoti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
31.5.2009 9:01:21   
krtekxx
Frfrala, ojojojojojoj, a to morate poslušat? user posted image Zelo dobro trenira glasilke. Po moje bo lahko operni pevec.
Oba z možem sva bolna - mene zelo boli grlo in kljub lekadolom imam vročino malo čez 37. Moževa viroza pa se je razširila v bronhitis ter sinuse, tako da ima sedaj antibiotike. Punca je od tega pokasirala blag kašelj...parkrat na dan, fantoma pa itak nič ni. Upam, da nas blagodejni učinki morja od srede naprej pozdravijo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?