Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 12:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
krtexx kok je dobra tamala pa kok divja v bazen se nasploh odsvetuje z malimi otroki, dokler na znajo kontrolirat lulanja. ker ko se polula, je odprt un sečni kanal in s tem majo razne bakterije in glivice (ki jih je v bazenih valjda polno ) prosto pot v mehur, od tam v ledvice itd. pol so pa kronični urinoinfekti, pa gljivične okužbe itd. kak folk vse se kopa v bazenih, eni so pravi prasci pa tud odrasli kr lulajo v bazen, pa bohvekake vse bolezni majo...tko da jst jih že ne peljem v bazen, niti pod razno...edin na difu baje, tam ko majo organizirano plavanje za dojenče, je prej očiščena al zamenjana voda. ravno iz teh razlogov. mi gremo dons v zoo, je komanda padla ula še spi, lubi je šu pice iskat, pol pa gasa...če bo ktera tm, me pa nej pocuka
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 18:39:31
|
|
|
|
snikolina
|
HEEEEJJJ, VESELA NOVICA!!! ANŽETU JE ŽE DRUGI ZOBEK VEN POGLEDAL!!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 18:43:01
|
|
|
|
Jancci
|
Krtexx tvoja tamala je pa naspidirana, pa glasna!! Mi smo imeli danes krst! Je bila princeska prvič v kiklici:
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 18:44:24
|
|
|
|
sonček33
|
jancci, mi poveš, kako nalepiš takole sliko? jancci pa je res princeska. Lepotička mala. Ji bo tudi košara od vozka kmalu premajhna. Anže - jupi jupi...že kar dva
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 26.4.2009 18:45:23 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:09:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina HEEEEJJJ, VESELA NOVICA!!! ANŽETU JE ŽE DRUGI ZOBEK VEN POGLEDAL!! čestitke za drugi zobek:)
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:09:51
|
|
|
|
PAJO
|
kiara24 rada bi te vprašala si že dobila verižico jz sm jo tud naročila pa bomo vidl kako bo kako ste kej,kaj ste kjej počeli danes,ste zdravi lep dan kar ga še je
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:17:10
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jancci, mi poveš, kako nalepiš takole sliko? Greš na http://www.slikomat.com/ jo naložiš in potem prvo vrstico (link) skopirašv svoje sporočilo! Snikolina čestitam za zobke! A ima kaj težav glede tega?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:26:13
|
|
|
|
kiara24
|
Pajo- ja sem jo dobila včeraj že, pa mi je ful lepa. Držte pesti, da se nam ne ponovi včerajšna zgodba o joku, zpartju... k me bo pobralo samo še strah me je, pa sam še sekiram se zaradi tega. Jancci- ful je luštkana res. Jaz tudi iščem nekaj za krst. Danes sva kupila svečko in prtiček. Ko bomo na morju, gremo v Ita, pa me zanima če katera ve kje v Trstu bi kaj imeli za malčke?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:30:42
|
|
|
|
sonček33
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:35:35
|
|
|
|
Jancci
|
OOOoo sonček ti je ratalo. Sta fletna zaspankota mala. Tam imaš tudi možnost, da ibereš velikost slike (odvisno za kaj jo uporabiš.. avatar, za net...)
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:51:41
|
|
|
|
tjasssa
|
Hey, pozdravljene punce, nisem pisala že 2 mesca, kar ni in ni časa......midve z Neli se sam potepava, sploh ob takem lepem vremenu, tko da za računalnik niti ni časa. Drug teden. 30.4. bomo stari že cele 3 mesece, ne morm vrjet kam je šel ta čas...... Skos smo zdravi, razen mal sva mele probleme z kakanjem, jaz sem mogla jest železo v obliki sirupa, in je revco totalno zaprl.....tko da nismo kakal tud po 6 dni, ( čeprav dodajamo), če pa smo pa čist trdo, pa drla se je zraven tok, da me je srce bolel,......no in zdy smo prešaltal na Novalac IT ( za boljšo prebavo) je pa super,kakamo vsak dan ali drug dan..... jah jz pa nehala jest železo.... Sem brala da ste se dobile v Cityu, super škoda da vas nisem bol spremljala bi uletela, ker mam res blizu... pa drugič...... evo bom probala nalept slikco sam dvomim da mi bo uspelo....... lep pozdrav pa uživejte praznike, mi gremo jutri za cel teden na morček...... tjasssa http://www4.slikomat.com/09/0426/8hm-IMG-01.jpg
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:52:52
|
|
|
|
tjasssa
|
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 19:58:06
|
|
|
|
tjasssa
|
url=http://www.Slikomat.com/slika/3739662.htm] [/url] evo ratal mi je, sem mislna da je to težje.......
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 20:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
iiii tjasssa kak cartl evo, mi smo se mel ful dobr, taprvo ko smo pršli notri, se je ula sred une potke dol poknila in je kamnčke nabirala no, pol je pa poštudirala, da so živali, pa ni blo nobenga problema več je skoz sama hodla, edin gor do unih kozorogov nismo šli, sam do volkov, drugo smo pa vse prehodli pa mini zoo je bil itak zakon, se je preganjala za unimi prašički sm pa zmatrana grozno, ej ni tok simpl tolk laufat za njo ( notri smo bli od 2h do 5ih) res se je izkazala, sem mislila da bo bl problem, pa da ne bo hotla skoz hodit al kej, pa je bla super moja pupa v avtu sma pa krepala od smeha, k sva muzko poslušala in pol ona kao poje zravn seveda po svoje, pa najprej mal posluša, da naštudira, pol pa ful poje zravn neo je pa itak skoz v vozu spal
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 20:32:21
|
|
|
|
PAJO
|
tjasssa full ma lask tvoja tamal res velik. kam greste na morje? mi tud uporabljamo novalac it in je full dobr,res kaka vsak dan pa to še 2x al pa 3x. full je dobr ta mlek. kje ste kej ostale čvekice pogrešam ploho???? jz sm tud naročila pa čakam da dobim,a si ji ti dala okrog vatu?? mirno noč,papa
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 20:35:27
|
|
|
|
kiara24
|
Saj res a je katera že slišala da kapljice Oleovit- D3 zapirajo. Skoz bolj premišljujem in ugotavljam, da so se ti problemi začeli takrat ko smo začeli s kapljicamo. Ali jih ve dajete? Ulla- super da ste šli v zoo, Ula se je zabavala a ne ko je videla toliko živali. Tjasssa- ful lepe slikce, je cukrček...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 20:42:53
|
|
|
|
snikolina
|
Snikolina čestitam za zobke! A ima kaj težav glede tega? Zaenkrat nobenih problemov. Nč ne joka, tut slinit se je nehal, zdej samo še rokice rine v usta. Pa sem mal pogledala po zgornji dlesni, se tut že fajn vidijo, samo ni nobenga zunaj (še). Jancci Anže ma skor iste copatke, sam da ma modre trakce Ful ji paše rumena barva. Tjassa LUUUŠKAAANAAA IIII Sonček kako lepo spančkata
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 21:09:22
|
|
|
|
Ploha
|
PAJO: evo mene, cel dan se že potepava, sva čist hin, no vsaj jst sm,...zdj se dojiva pol pa upam da gre spat,... jancci: kok ma luštno oblekco snikolina: že 2 zobka, supr tjasssa: uživajte na morju,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 21:10:20
|
|
|
|
Ploha
|
tjasssa: ful ma laskov sonček: luštna sta
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 21:18:31
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina HEEEEJJJ, VESELA NOVICA!!! ANŽETU JE ŽE DRUGI ZOBEK VEN POGLEDAL!! OOooo, hudo... to je pa ful hitro. Te kej grize pri dojenju? Jancci - kakšna lepotička Zgleda, da so vse Mete zlo lepe. Sonček in tjassa - sami lepo otročki Mi smo bli na praznovanju. So se Meta, moja 9-letna sestrica in moj bratranec (8 let) ful igrali. Pa še nove rolerje je Meta sprobala. Od začetka je bla čist gumijasta ... itak k je prvič gor stala. Po pol ure smo jo držal pa še sam mal za prste in se je peljala . Režala se je pa tok k je mela "rorarje". Sem prejle v garaži probala svoje spet po ene 7ih letih. Mal vaje pa bom spet rolala. Tine je bil tud zlo priden. S staro mamo sta prov eno debato vžgala. Smo ga dali ležat na klop, mama se je pa zraven vsedla in mu skoz neki govorila. Mali se je prov na glas smejav in grulil. Tale naša mama je čist zaljubljena v svojega pravnuka. Aja, krtekxx smo ugotovil, da je bla moja teta z možem pri vas. Sta šla gledat vašo hišo.
< Sporočilo je popravil barba -- 26.4.2009 21:21:11 >
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.4.2009 8:05:50
|
|
|
|
krtekxx
|
Aja, krtekxx smo ugotovil, da je bla moja teta z možem pri vas. Sta šla gledat vašo hišo. user posted image O, a res? Sicer ne vem katera dva sta, ker jih veliko hodi gledat hišo. Predvsem zaradi kritine - imamo nekakšno "vzorčno" reč na strehi, potem pa to reklamirajo...sam morajo vsem, ki pridejo, dati presneto dober zemljevid, da nas najdejo.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.4.2009 8:18:47
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekxx od kod pa si ti, če ni skrivnost
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.4.2009 8:22:20
|
|
|
|
kiara24
|
Dobro jutro kako ste kaj? Tu je grozna oblačnost , no če se bo takole gor držalo brez dežja bo čist kul. Včeraj sva računala kolk rožic morva kupit 200, me kar glava boli, kolk bo šlo spet dnarja za to. No upam, damo da mi jih ne bo kaka toča pol stovkla. Ok vidim, da nobena ne odgovori na vprašanja, pol pa nič. Sonček- ful sta kjut. V glavnem vam želim danes en lep ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.4.2009 8:27:17
|
|
|
|
snikolina
|
Dobro jutro, bolj divja noč za nami, spet ga neki krči dajejo, pa ful gruntam, če sem kej takega jedla in mi nič ne pade na pamet Saj res a je katera že slišala da kapljice Oleovit- D3 zapirajo.user posted image Skoz bolj premišljujem in ugotavljam, da so se ti problemi začeli takrat ko smo začeli s kapljicamo. Ali jih ve dajete? Jst o teh kapljicah nič ne vem, jst mu dajem AD3-pa ga nič ne zapirajo. Si prebrala v navodilih kakšni so stranski učinki? Mogoč tam kej piše. Na našmu koncu se hoče nekej sonček prikazat, mogoč pa bo za kakšen sprehod in kavico.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.4.2009 9:41:46
|
|
|
|
krtekxx
|
Soncek33, kak blažen izraz pri obeh, kako jima mora biti lepo takole skupaj pančkat. Tjassa, meni se pa tvoja punčka na tistile mali slikici zdi takooo zelo podobna naši. En kup temnih lask, temne očke... Sami cukrčki. Jaz priznam, da preden sem dobila svoje lastne otročke, sploh nisem porajtala dojenčkov - so se mi zdeli precej nezanimivi. Me je čisto potolažilo, ko sem potem nekje prebrala, da šele dojenček, otroček naredi mamico...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.