|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
26.4.2009 12:29:03   
Anonimen
krtexx kok je dobra tamalauser posted image user posted image pa kok divjauser posted image

v bazen se nasploh odsvetuje z malimi otroki, dokler na znajo kontrolirat lulanja. ker ko se polula, je odprt un sečni kanal in s tem majo razne bakterije in glivice (ki jih je v bazenih valjda polnouser posted image ) prosto pot v mehur, od tam v ledvice itd. pol so pa kronični urinoinfekti, pa gljivične okužbe itd. kak folk vse se kopa v bazenih, eni so pravi prasciuser posted image pa tud odrasli kr lulajo v bazen, pa bohvekake vse bolezni majo...tko da jst jih že ne peljem v bazen, niti pod razno...edin na difu baje, tam ko majo organizirano plavanje za dojenče, je prej očiščena al zamenjana voda. ravno iz teh razlogov.

mi gremo dons v zoo, je komanda padlauser posted image ula še spi, lubi je šu pice iskat, pol pa gasa...če bo ktera tm,  me pa nej pocukauser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2876
26.4.2009 18:39:31   
snikolina
HEEEEJJJ, VESELA NOVICA!!!

ANŽETU JE ŽE DRUGI ZOBEK VEN POGLEDAL!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
26.4.2009 18:43:01   
Jancci
Krtexx tvoja tamala je pa naspidirana, pa glasna!!  user posted image

Mi smo imeli danes krst! Je bila princeska prvič v kiklici: user posted image
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
26.4.2009 18:44:24   
sonček33
jancci, mi poveš, kako nalepiš takole sliko? jancci pa je res princeska. Lepotička mala. Ji bo tudi košara od vozka kmalu premajhna.

Anže - jupi jupi...že kar dva

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 26.4.2009 18:45:23 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
26.4.2009 19:09:44   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

ANŽETU JE ŽE DRUGI ZOBEK VEN POGLEDAL!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za drugi zobek:)

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
26.4.2009 19:09:51   
PAJO
kiara24 rada bi te vprašala si že dobila verižico
jz sm jo tud naročila pa bomo vidl kako bo

kako ste kej,kaj ste kjej počeli danes,ste zdravi

lep dan kar ga še jeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
26.4.2009 19:17:10   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

jancci, mi poveš, kako nalepiš takole sliko?

Greš na http://www.slikomat.com/ jo naložiš in potem prvo vrstico (link) skopirašv svoje sporočilo!

Snikolina čestitam za zobke! A ima kaj težav glede tega?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
26.4.2009 19:26:13   
kiara24
Pajo- ja sem jo dobila včeraj že, pa mi je ful lepa.

Držte pesti, da se nam ne ponovi včerajšna zgodba o joku, zpartju... k me bo pobralo samo še strah me je, pa sam še sekiram se zaradi tega.

Jancci- ful je luštkana res. Jaz tudi iščem nekaj za krst. Danes sva kupila svečko in prtiček.

Ko bomo na morju, gremo v Ita, pa me zanima če katera ve kje v Trstu bi kaj imeli za malčke?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
26.4.2009 19:30:42   
sonček33
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
26.4.2009 19:35:35   
Jancci
OOOoo sonček ti je ratalo. Sta fletna zaspankota mala.
Tam imaš tudi možnost, da ibereš velikost slike (odvisno za kaj jo uporabiš.. avatar, za net...)

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
26.4.2009 19:51:41   
tjasssa
Hey, pozdravljene punce, nisem pisala že 2 mesca, kar ni in ni časa......midve z Neli se sam potepava, sploh ob takem lepem vremenu, tko da za računalnik niti ni časa.
Drug teden. 30.4. bomo stari že cele 3 mesece, ne morm vrjet kam je šel ta čas......
Skos smo zdravi, razen mal sva mele probleme z kakanjem, jaz sem mogla jest  železo v obliki sirupa, in je revco totalno zaprl.....tko da  nismo kakal tud po 6 dni, ( čeprav dodajamo), če pa smo pa čist trdo, pa drla se je zraven tok, da me je srce bolel,......no in zdy smo prešaltal na Novalac IT ( za boljšo prebavo) je pa super,kakamo vsak dan ali drug dan.....user posted image jah jz pa nehala jest železo....
Sem brala da ste se dobile v Cityu, super škoda da vas nisem bol spremljala bi uletela, ker mam res blizu...
pa drugič......
evo bom probala nalept slikco sam dvomim da mi bo uspelo.......
lep pozdrav pa uživejte praznike, mi gremo jutri za cel teden na morček......

tjasssa
http://www4.slikomat.com/09/0426/8hm-IMG-01.jpg

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
26.4.2009 19:52:52   
tjasssa
user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
26.4.2009 19:58:06   
tjasssa
url=http://www.Slikomat.com/slika/3739662.htm]user posted image [/url]

evo ratal mi je, sem mislna da je to težje.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
26.4.2009 20:28:05   
Anonimen
iiii tjasssa kak cartluser posted image user posted image

evo, mi smo se mel ful dobr, taprvo ko smo pršli notri, se je ula sred une potke dol poknila in je kamnčke nabiralauser posted image no, pol je pa poštudirala, da so živali, pa ni blo nobenga problema večuser posted image je skoz sama hodla, edin gor do unih kozorogov nismo šli, sam do volkov, drugo smo pa vse prehodliuser posted image pa mini zoo je bil itak zakon, se je preganjala za unimi prašičkiuser posted image
sm pa zmatrana grozno, ej ni tok simpl tolk laufat za njo ( notri smo bli od 2h do 5ih)user posted image
res se je izkazala, sem mislila da bo bl problem, pa da ne bo hotla skoz hodit al kej, pa je bla superuser posted image moja pupauser posted image

v avtu sma pa krepala od smeha, k sva muzko poslušala in pol ona kao poje zravnuser posted image seveda po svoje, pa najprej mal posluša, da naštudira, pol pa ful poje zravnuser posted image

neo je pa itak skoz v vozu spaluser posted image

(odgovor članu tjasssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
26.4.2009 20:32:21   
PAJO
tjasssa full ma lask tvoja tamal res velik.
kam greste na morje?

mi tud uporabljamo novalac it in je full dobr,res kaka vsak dan pa to še 2x al pa 3x.
full je dobr ta mlek.

kje ste kej ostale čvekice pogrešam ploho????

jz sm tud naročila pa čakam da dobim,a si ji ti dala okrog vatu??

mirno noč,papa

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
26.4.2009 20:35:27   
kiara24
Saj res a je katera že slišala da kapljice Oleovit- D3 zapirajo.user posted image Skoz bolj premišljujem in ugotavljam, da so se ti problemi začeli takrat ko smo začeli s kapljicamo.

Ali jih ve dajete?

Ulla- super da ste šli v zoo, Ula se je zabavala a ne ko je videla toliko živali.

Tjasssa- ful lepe slikce, je cukrček...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
26.4.2009 20:42:53   
snikolina
Snikolina čestitam za zobke! A ima kaj težav glede tega?

Zaenkrat nobenih problemov. Nč ne joka, tut slinit se je nehal, zdej samo še rokice rine v usta. Pa sem mal pogledala po zgornji dlesni, se tut že fajn vidijo, samo ni nobenga zunaj (še).

Jancci Anže ma skor iste copatke, sam da ma modre trakceuser posted image Ful ji paše rumena barva.

Tjassa LUUUŠKAAANAAA IIII

Sonček kako lepo spančkatauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
26.4.2009 21:09:22   
Ploha
PAJO: evo mene, cel dan se že potepava, sva čist hin, no vsaj jst sm,...zdj se dojiva pol pa upam da gre spat,...

jancci: kok ma luštno oblekco user posted image user posted image

snikolina:  že 2 zobka, supr  user posted image user posted image

tjasssa: uživajte na morju,...

Neposredna povezava do sporočila: 2893
26.4.2009 21:10:20   
Ploha
tjasssa: ful ma laskov user posted image user posted image user posted image

sonček: luštna sta user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
26.4.2009 21:18:31   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

OOooo, hudo... to je pa ful hitro. Te kej grize pri dojenju?

Jancci - kakšna lepotičkauser posted image  Zgleda, da so vse Mete zlo lepe.user posted image

Sonček in tjassa - sami lepo otročkiuser posted image

Mi smo bli na praznovanju. So se Meta, moja 9-letna sestrica in moj bratranec (8 let) ful igrali. Pa še nove rolerje je Meta sprobala.user posted image  Od začetka je bla čist gumijasta ... itak k je prvič gor stala. Po pol ure smo jo držal pa še sam mal za prste in se je peljala user posted image user posted image user posted image . Režala se je pa tokuser posted image user posted image  k je mela "rorarje".user posted image
Sem prejle v garaži probala svoje spet po ene 7ih letih. Mal vaje pa bom spet rolala.user posted image  
Tine je bil tud zlo priden. S staro mamo sta prov eno debato vžgala. Smo ga dali ležat na klop, mama se je pa zraven vsedla in mu skoz neki govorila. Mali se je prov na glas smejav in grulil. Tale naša mama je čist zaljubljena v svojega pravnuka.user posted image

Aja, krtekxx smo ugotovil, da je bla moja teta z možem pri vas. Sta šla gledat vašo hišo. user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 26.4.2009 21:21:11 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 2895
27.4.2009 8:05:50   
krtekxx
Aja, krtekxx smo ugotovil, da je bla moja teta z možem pri vas. Sta šla gledat vašo hišo. user posted image

O, a res? Sicer ne vem katera dva sta, ker jih veliko hodi gledat hišo. Predvsem zaradi kritine - imamo nekakšno "vzorčno" reč na strehi, potem pa to reklamirajo...sam morajo vsem, ki pridejo, dati presneto dober zemljevid, da nas najdejo.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
27.4.2009 8:18:47   
sonček33
Krtekxx od kod pa si ti, če ni skrivnost

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
27.4.2009 8:22:20   
kiara24
Dobro jutro

kako ste kaj?

Tu je grozna oblačnost user posted image , no če se bo takole gor držalo brez dežja bo čist kul.
Včeraj sva računala kolk rožic morva kupit 200, me kar glava boli, kolk bo šlo spet dnarja za to. No upam, damo da mi jih ne bo kaka toča pol stovkla.

Ok vidim, da nobena ne odgovori na vprašanja, pol pa nič.

Sonček- ful sta kjut.user posted image

V glavnem vam želim danes en lep ponedeljek.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
27.4.2009 8:27:17   
snikolina
Dobro jutro, bolj divja noč za nami, spet ga neki krči dajejo, pa ful gruntam, če sem kej takega jedla in mi nič ne pade na pamet user posted image

Saj res a je katera že slišala da kapljice Oleovit- D3 zapirajo.user posted image Skoz bolj premišljujem in ugotavljam, da so se ti problemi začeli takrat ko smo začeli s kapljicamo.

Ali jih ve dajete?

Jst o teh kapljicah nič ne vem, jst mu dajem AD3-pa ga nič ne zapirajo. Si prebrala v navodilih kakšni so stranski učinki? Mogoč tam kej piše.

Na našmu koncu se hoče nekej sonček prikazat, mogoč pa bo za kakšen sprehod in kavico.user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
27.4.2009 9:41:46   
krtekxx
Soncek33, kak blažen izraz pri obeh, kako jima mora biti lepo takole skupaj pančkat.
Tjassa, meni se pa tvoja punčka na tistile mali slikici zdi takooo zelo podobna naši. En kup temnih lask, temne očke...
Sami cukrčki. Jaz priznam, da preden sem dobila svoje lastne otročke, sploh nisem porajtala dojenčkov - so se mi zdeli precej nezanimivi. Me je čisto potolažilo, ko sem potem nekje prebrala, da šele dojenček, otroček naredi mamico...

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.