|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
20.5.2009 14:13:07   
Soncnica
Hoj

Ulla kakšen fajn telefonček user posted image To si moram zapomnit, ko ga bom menjala. Kok sta dala za telefon?

Oljica jaz rajši naredim še 15 dodatnih izpitov, kot končam to magistrsko user posted image . Pa ne da bi te strašila, ampak jaz imam rajš izpite, kot da nekaj raziskujem in pišem (zato ti seminarske nič ne zavidam...). Tako da ti kar veselo na delo, naredi še štiri izpite in potem še nalogo, pa si na konju user posted image

Niia jaz bi magisterij vseeno rajš zaključila zdej med porodniško, se mi zdi, da bo potem še manj časa... Stekleničko imamo od Aventa, ampak je čisto vseeno, ker jo itak odklanjauser posted image

Vrtnica mi smo krst imeli v nedeljo

Krtekxx men se zdi, da imam jaz tudi zmeri manj časa user posted image

Kiara jaz sem naročila preko Quelleja ene modrčke user posted image user posted image Nikoli več....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
20.5.2009 14:57:33   
mimi30
hojla

midve sva nazaj s sprehoda in kafeta, mala se je ful izkazala in sicer na men zaspala pol pa v vozičku spala 2huser posted image user posted image ...mater sem se načvekalauser posted image .

mimi jst ti posodim črpalko, dons gremo v ce, prlet na kavouser posted image

ulla, hvala za ponudbo. Sem že študirala kak izvestuser posted image , zdaj se mi je pa na kafetu bližja varianta ponudila.

vrtnica, mi ne bomo krstili. Tavelikega smo ... zarad pritiskov....ker je babici tolk pomenlo...pol smo se pa itak skregali zarad tega...najbolj zato, ker sem bila jaz jezna sama na sebe da sem popustila

krtekxx, jaz dam po ceplenju kar svečko, če se začne sitnoba. To je edinkrat, ko jaz dam zdravilo brez pomislekov....otrok potem lepo spi, naslednji dan je pa vse vredu. Pri Nejcu prvič nisem dala in smo imel pol celo štalo ponoči....vročina, jok,...
Oljica, mi damo hladne obkladke takoj po ceplenju gor oz. ko pridemo domov. Včasih kr alkohol na vato in na mesto vboda.

ulla, tale telefonček morem še jaz svojmu pokazat. Bi ga znalo zanimatuser posted image in še r.d. ma zdej kmalu

niia, grem v Ce na dekliščino. Zdaj sem se z dragim zmenla, da gremo kr lepo vsi v Ce in bodo oni tam pri moji mami spali, če bo kriza. Črpalko si bom pa sposodla in v torbico user posted image pa na fešto.
Mi imamo Aventovo stekleničko, pa Nukovo, enkrat je v avtu Aventov cucl zgrabla in pila vodo ....drugač pa ni šans za nobeno. Najboljš kr žličko in flašo samo vzet in pol po žlički dat vodo. Smo imeli pa mi za Nejca Nuby kozarček s silikonskim nastavkom in od Tommy Tippe s plastičnim samo oboje, ko je bil že mal večji.

Tak da probajte organizirat kaka srečanja babic, meni se zdi, da to bolj pomaga kot naše pregovarjanjeuser posted image .

user posted image user posted image Ronja, ja najboljš, da kar naših in ti svojo taščo zraven pošlješ, ko sta jo že zrihtalauser posted image .

farfala user posted image za mere, kr 70cm to je pa pravi dolgin.

mimi 30 od kod iz Mb si?

vrtnica, bližina študentskih domov Gosposvetska. Pa ti, tud iz Mb?
Ja, jaz jo na dopustu kopam v čebričku, kr ga vseeno lažje zraven tovorim kot pa banjico. Meni se zdi fajn, mala pa tud uživa.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
20.5.2009 15:20:19   
ronja
Ronja, ja najboljš, da kar naših in ti svojo taščo zraven pošlješ, ko sta jo že zrihtalauser posted image

hehe, saj je treba redno servisiranjeuser posted image . Ampak v glavnem je lubi mehanik, hehe, jaz se sam vozim okoliuser posted image . Je pa fajn, če se lepo razumeš, meni je fino mal z njo poklepetat, pa mi je všeč, da jo imam rada in obratno - bi mi bilo hudo, če bi se grdo gledali, pa vem, da bi se, če ne bi takrat uredili...

mimi, če bi mojidve imeli take reakcije na cepljenje, bi tudi dala svečko, kaj se bo otrok matral... Vendar pri Ronji hvalabogu zaenkrat ni bilo potrebno, Lejla pa še ni bila cepljena, pa upam, da bo tudi tako dobro prenesla - no, bila je za TBC in tisto je dobro prenesla, edino kar ornk se ji je kasneje zagnojilo na mestu vboda - čez kak mesec, ko se pokaže reakcija. Ampak pravijo, da je to dobro, da to pomeni, da ima dober imuski sistem... Upam, da je res tako, ker ne bi rada, da bi bili drugo leto obe ful bolani...

Že tak mi je kar mal grozno, da bosta šli v vrtec... Lani sem bila čist flegma - vsi grejo, pa vsi preživijo, bo pa tudi moja... Pa na predstavitvi mi je bil vrtec všeč, se mi je zdelo, da se trudijo, fajn ravnateljica in podravnateljica, taki topli, človeški, pa da se bo vse dalo zmenit, tudi za kahlo itd... da majo še rajš, če že hodi na kahlico, itd... Pa da majo cel dan za pit ponujeno - nesladkan čaj, da niso nikoli žejni (to me je skrbelo, ker sestri niso dajali pit, da ne bi lulali, da ni treba previjat, ap sem vprašala)...
Potem ko sem jo pa pripeljala, pa razočaranje na celi črti... Kahle še ne, je kao prezgodaj, pijača je visoko na mizi, da si ne morejo vzet, pa samo kozarci, ko 11 mesečni še ne spijejo ne vem kaj iz kozarca... pa seveda so kozarci prazni, se mora vzgojiteljici dat natočit... rečejo pa taki mini itak še ne sami,... Pa taka bolj hladna vzgojiteljica... Ma, sem bila prav paf in žalostna... Zdaj se pa nekak spet sestavljam, da se lahko to zgodi... Malo še upam, da bo druga vzgojiteljica, pa bo vse ok... Malo pa vem, da glih tak ne bo, kot bi si želela...

Kak se pa druge s tem spopadate? Ker jaz nisem navajena, da se mojidve jočeta, ker se nikoli ne (mislim, kdaj že zajamrata, amapk da bi prav jokali, pa ju ne bi mogla potolažit takoj, to pa ne)... In so mi sosedi iz drugega bloka rekli, da njihova še zdaj vsak dan joka, ko gre v vrtec, potem pa baje neha (ampak ko starš gre, ona joka - v vrtec je šla pa dec.) in da pač moraš to vzet tako kot je, pa se ne sekirat. On je bil zelo flegma glede tega, se vidi, da se je že sprijaznil, samo jaz pa sploh ne vem, kako se bom na to navadila... Pa si rečem, saj bo samo za 24 ur na teden (še prevoz na delo in nazaj štejem), pa če se bo dalo, se bom zmenila, da bom mela petke fraj, pa bomo skup... ampak vseeno... Kar nekak mam kar malo cmok v grlu, ko na to pomislim... Pa Lejla bo še tako mičkena!

Saj vem, da bosta preživeli, saj ne gre za to... Samo jaz bi rada, da se mata fajn, da sta veseli, ne žalostni... Ne vem, kak se sprijaznit s tem, da me ne bo tam, ko me bosta rabili... saj kadar jima je fajn brez mene, grem z vesejem po svojeuser posted image ... Samo kadar me rabita, mi je pa muka, če vem, da jokata, pa me ni...

mimi, jaz sem si pri Ronji kar na roke stisnila - če ne boš dobila črpalke (jaz ti je ne morem posodit, ker ni moja, je tudi sposojenauser posted image ).

< Sporočilo je popravil ronja -- 20.5.2009 15:21:06 >

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
20.5.2009 15:27:26   
VRTNICA84

Mimi 30 jaz sem sedaj doma v Malečniku, prej pa sem bla na Ljubljanski. Nisem vedela, da si iz Mb.

Mi smo bli tudi v nedeljo na krstu. Sami ga imamo junija.

Razmišljam o nakupu čebrička. ker sma dosti same in bi jo lažje umivala.

Kaj naj naredim? Moja pupa bi že kar sedela pa ne more. Kak jo pa dam nižje pa joka.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
20.5.2009 16:30:24   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica

Oljica jaz rajši naredim še 15 dodatnih izpitov, kot končam to magistrsko user posted image . Pa ne da bi te strašila, ampak jaz imam rajš izpite, kot da nekaj raziskujem in pišem (zato ti seminarske nič ne zavidam...). Tako da ti kar veselo na delo, naredi še štiri izpite in potem še nalogo, pa si na konju user posted image

Jaz sem čist ista! Prava muka mi je. Pa še nisem več rosno mlada.

Mimi30 jaz pa sem včasih imela malo stanovanje na Gosposvetski 61, sedaj pa živim na vasi.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
20.5.2009 17:10:42   
Jancci
Kok sem pa jest danes ponosna na Meto... danes ima 4 mesece user posted image  in ko sem jo zjutraj pustila na tleh v centru se je lepo igrala in pol jo gledam, ko ona maha z eno nogico in se trudi obrnit.. prvič sem jo vidla, da je sploh probala.. no in tko ona maha in maha in kar naenkrat ji je ratalo in se je prevalila na trebuh!! Sem čist ponosna  nanjo user posted image user posted image  
Kličem mojga v službo, pa on meni, da je sredi sestanka, jest pa čist navdušena kaj je Meta nardila!! Je reku, da so se ful režal.....  user posted image user posted image user posted image

Niia jest ji tud dajem vodo iz aventove flaške.. prvič je popila skoraj cel deci v ene dveh urah, zdaj se pa samo še igra s tistim cucljem, ga valja po ustih in se jezi nanj  user posted image  Ne vem, če je ravno flaša kriva.. jest bom kar vstrajala pa ji bom vsak dan mal probala dajat. Se bo že navadla. Hvala za sporočilo. Se slišiva!

Vrtnica mi2 jo večkrat kar pod tuš sabo neseva. Je tut fajn.

Ronja ti vrjamem, da ti je hudo zaradi vrtca. Jest rajš ne pomislim, da bi jo mogla dat enim tujim ljudem tok mejhno. Sej mi ni všeč marsikaj kaj delata mami in taščica, samo vem pa, da bo Meta boljše pri njima do 3jega leta kot pa v jaslih. Pol jo bova pa dala v vrtec, da se socializira! Če pa nimaš izbire se boš pa vrjetno res morala sprijaznit in jim zaupat! Kaj pa češ??

Mi2 sva jo dala krstit u bistvu zaradi njegove stare mame, ki je živela za vero.. u bistvu ne vem, če sem jo kdaj vidla brez rožnega venca v rokah.. u glavnem je bila stara 92 let, brez noge, na pol slišala in vidla.. ko pa je meto prvič vidla je rekla.. na krst bom pa še šla. No in pol se mi vse zmenmo za ta krst in ko je bilo že vse zmenjeno je mama nažalost umrla. No, krst smo vseeno izvedli, vsem ostalim mamam in sorodnikom, pa sva zdaj povedala, da se ostalih cerkvenih zadev ne bomo več udeleževali, ker nam pač ne sede.

Kok sem vesela k grejo delnice spet gor!!! Še je upanje, da se enkrat odeslimo! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
20.5.2009 17:12:40   
Ploha
farfala: ja res je fino ko tolk spi, ma to mati narava vse podela,...ve da imam še ogromno izpitov, da se lah učim user posted image

vrtnica: jst sm ga kupila, pa do zdj 1x probala, v temu tednu ga bom pa res začela, zgledal je dobr, meta se ni nič prtožvala, je pa tko, da sva z mojo mati skor krepnle od smeha, k sva jo že v trgovini v čebriček dali, ma tolk je blo smešn, k je bla notr nagužvana, pomoje ni slabo, pa zvezdico praši, ona ga ima, pa kokr vem ga redno uporablja,...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
20.5.2009 21:06:50   
sonček33
Ojla!
Evo, sva se spet cel dan potepala. zjutraj je bil še očka z nama, smo šli na kavico pa na sprehod. Potem sva šal pa midva k našim pod češnjo v senčko...jaz mal cajtnge brala, Lovro je spal, pa opazoval listje v vetru...Pol sva šla mal k sestri in nečakoma pa domov.

Danesje šel kar z očkom pod tuš. Je bil kar zadovoljen.

Krtetkxx - plezanje uspelo?

Oljica, sončnica, plohca in ostale študentke - pridne ste. Jaz vas spodbujam.

Ronja - te razumem kar se tiče vrtca. Mi smo sicer v čakalnici, ker pač mali sept. še ne bo 11 mesecev star, jaz bi pa rabila varstvo od marca dalje. Me pa tolko ne skrbi, ker mami dela v tem vrtcu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
20.5.2009 21:20:59   
Zvezdica
Evo mene...sem čist zgubljena zadnje dni. Pa skoz sem po kofetih, otrok revež sploh noče bit več doma, ampak ko pride v sombrero od navdušenja zaspiuser posted image , revež misli da je tam doma user posted image user posted image user posted image
o
Drgač pa ja, moj je zbolel..mož namreč in je tko k bi 50 bolnikov imela doma...jamra...stoka, jast sem pa taisti drek bila prsiljena prebolet na nogah. ja no, in se mi ga res ne da pslušat te dniuser posted image

Sem vas nahitr preletela, ste napisale še pa še...
torej vsem ki so dopolnili 4 m hapi brzdejuser posted image user posted image user posted image pa za mamice user posted image user posted image user posted image
vse ostalo ste si že povedaleuser posted image

no plohca, tebe sem hotla zadnjič kr poklicat k si se tok jezila...sam pol sej veš, eden je, en hoče to, moj mož k da umira... in mi je mal ušlo. Pol sem se spomnila ob pol polnoči, takrat pa ni najbl fajn da te kličem. Ste zdaj zrihtali?
Lahko pišeš na ZS...se moram naučit bit good tašča, da ga ne bom biksala pr Meti in uliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa zanima kak telefon si omislila za dragega Ulla? Da še jast pohvalimuser posted image

Niia, se morva zment za kak sprehod, če si za. Naslednji teden recimo?

Aja, vrtnica ČEBRIČEK je ZAKON Mi se vsak dan namakamo, z milom se pa umivamo 1x na teden. Super je in ga ne zamenjam za nič na svetu. Se mi zdi pa boljši ta od BEBE YOU kot od TUMMYTUBa, ker je večji. Onega sem imela pri prvem fantku pa ga je hitro prerastel.

Pr nas je pa tko, tamal že tri dni javka ko gre spat, se doji pa vleče pa spet jok in očitno sem imela premalo, danes ga dojim, pa mu usput pripravim dodatek, je stresel 60 ml ko šus in zaspal v hipu. Torej sem imela premalouser posted image . Zdaj vsaj vem zakaj je tulil. No upam, da ne bo treba skoz dodajat, sam enkrat se mi ne zdi nič narobe, no bomo vidla. če je otrok lačen mu bom dodajala in se prav nič ne sekiram, ker meni je pomembno da je sit in zadovoljen. Čeprav raj z 100% dojenjem. Bomo videli kako bo jutri.

Grem kaj nardit pa se še kaj javim.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 20.5.2009 21:23:05 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
20.5.2009 21:52:10   
Anonimen
Ulla kakšen fajn telefonček user posted image To si moram zapomnit, ko ga bom menjala. Kok sta dala za telefon?

ja kolk je tm cena, 74€ al neki tacga, pa 19€ poštnine - za komplet naročilo.

ulla, tale telefonček morem še jaz svojmu pokazat. Bi ga znalo zanimatuser posted image in še r.d. ma zdej kmalu

evo, bi jih lohk jst več naročila ( če jih več vzameš, so še cenejuser posted image ) pa vam jih zdilala tuleuser posted image
matr, da nism nč biznismenuser posted image

ronja mene tud stiska za neota in vrtecuser posted image pa čeprov je ula super sprejela, sej je blo krize mal, pa dost je bla bolana, sam tolk z veseljem hodi pa fajn se majo pa tud vzgojiteljici sta super, tko da...ne smeš pa dramatizirat tam, pol šele štalo nardiš...otroka dat samozavestno, pa na hitr, da čuti da je kul tko, pa magari se pol v avtu zjočešuser posted image sam ne pred otrokom...sej bo...

rgač pa ja, moj je zbolel..mož namreč in je tko k bi 50 bolnikov imela doma...jamra...stoka, jast sem pa taisti drek bila prsiljena prebolet na nogah.

user posted image sej veš kako so dedci, še noben ni nikol mel navadnega prehladauser posted image pač pa so zmeri na smrt bolniuser posted image

Me pa zanima kak telefon si omislila za dragega Ulla?

ja a nis un link pogledlauser posted image zakaj jih kej popamuser posted image

no, mi smo bli v šopingu dons, užas od užasa, jst sem čist fertik, no vsaj nabavli smo, čeprov še zmeri ne vse, ampak za eno silo bo že, tolk da ne bojo otroc čist nagiuser posted image drgač pa groza, me kr glava boli, pa v želodcu me stiska, ma raj bi šla še rodit enkrtuser posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3685
20.5.2009 21:52:21   
Nea
Večer!

Prvo cepljenje je za nami. Na pregledu se je ves čas smejal in se pogovarjal z zdravnikom. POtem pa samo malo zajokcal. Pri 3m in 3t ima 6990gr in kao 61cm. Pri tem zdravniku jih ful čudno merijo. Nimajo tisto plastično škatlo v katero dajo dojenčke in jih potem izmerijo, ampak delajo bolj čudno... sestra postavi meter in potem  ko user posted image  raztegne nogico vedno drugače kaže... enkrat je rekla 63, drugič 62, na koncu pa napisala 61cm. Fora pa je, da so na zadnjem UZ ledvic Erika v bolnici izmerili 61.5... v teh treh tednih se ja menda ni skrčil. user posted image
Mah, cm gor al pa dol. Glavno da smo zdravi.
Danes je bil ful nemiren in ni nič spal. Vročino ni dobil. Pripravljene imam ene svečke na homeopatski bazi... če se bo nocoj preveč zbujal in jokal mu bom eno dala.
Na Laro sem pa ful ponosna. Pri cepljenju niti solzo ni spustila. Se je samo nasmehnila in me objela in rekla, mami, nisem se nič jokala!

ronja - moji obe punčki sta v vrtec šli z enim letom in nobena ni delala problemov. Uvajanje je trajalo dva dni, tretji dan sta že sami ostali. Samo to je vse odvisno od otroka. Punčka od moje prijateljice je rabila 2meseca. Celo so jo hoteli vrčt ven iz vrtca in mesto dodelit drugemu otroku. Mama pa je bila zelo vztrajna... je pać rabila več časa ampak danes zelo rada hodi.
Po drugi strani te pa popolnoma razumem. K nam v ponedeljek pride varuška na dom. Emo in Laro bo vzela iz vrtca, ju domov pripelala in pazila dokler se mi ne vrnemo iz bolnice. V ponedeljek Erik ima pregled ledvic ki naj bi trajal ca 6ur. Pupiki pa ne morem vlečt s sabo, ker jima bo preveč dolgčas. Zato smo poklicali varuško... Čeprav je prijazna in je prijateljica z njo fuuul zadovoljna, imam nori filing. Razen v vrtcu in v varstvu moje mame ju noben do zdaj ni pazil. Upam da bo vse ok.

Jutri je pri nas praznik. Imam ogromno za likat, potem bom počasi začela pakirat za Slo. Štartamo naslednji teden.

Če vas pa kdo vpraša... ta vikend nisem doma. Obiske ne sprejmamo user posted image  Res so mi čez glavo, ker vsakič ko nekdo pride moram pucat, pospravljat, kuhat, posteljnino prat... kot da nimam dovolj svojega dela. Mah....

Lep in miren večer.
Grem spat
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
20.5.2009 21:55:25   
Anonimen
kaj se je res vokolici tržiča ena punca v šoli ustrelilauser posted image pajo a ti kej veš?

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3687
20.5.2009 21:57:47   
Anonimen
v teh treh tednih se ja menda ni skrčil.

user posted image sam to povsod zgleda kr na približno merijo, jst sem od ule gledla mere, kr neki....enkrat ni kao nič zrastla, pol ful pol je šla pa mal nazajuser posted image

ti pa verjamem, kar se obiskov tiče...ma men se utrga, ko sem bolj ljudomrzneš, da mam skoz koga v bajtiuser posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3688
20.5.2009 21:58:05   
snikolina
V ponedeljek Erik ima pregled ledvic

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim, da bo vse OK!!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
20.5.2009 21:59:00   
sonček33
Ulla mi smo včer šopingiral, no šli smo točen samo v dve trgovini - špecerijo in v otroško. kupila nekaj bodijev brez/kartkimi rokavi, ene hlače 3/4, dve majčki, štumfke...

Zvezdica..ma tile naši dedci..moj je bil ene tri tedne nazaj bolan..jamrov, sam seb se je smilu in glrej kaj mi potem, ko sem ga mal zafrkavala, kolk se sam seb smil, reku - " A si ti že sploh kdaj bla tolk bolana, da si mogla ležat?"" matr me je skor kap od smeha - ja bila, sam nisem utegnila ležat.

nea - upam, da se ti uspe spočit
        za koliko časa pridete v SLo?
        bravo za maladva, ker sta dobro sprestala cepljenje 

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
20.5.2009 22:15:20   
barba
Jst mam sam eno vprašanje:
Kva je zdej s kofetom u petek?user posted image   Dejmo ga prestavt na naslednji teden.user posted image

Zdej grem pa naprej šivat, pol pa spatuser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
20.5.2009 22:26:47   
kiara24
kako se kaj kopate sedaj k je tolk vroče jaz jo kar na dva dni v banjici kopam in ful uživa.

Danes sva bili spet ful zunaj in mene je nasmukalo na soncu kot paradajz sem rdečauser posted image .

Ja pa danes smo po 4 dneh spet malo probali po žlički sok od korenčka in ga je ful jedla. Všeč ji je novi okususer posted image .

Jaz sem tudi ugotovila, da rabim bodije s kratiki rokavi, ker imam samo dva.

Ulla- ful dobr telefon.

Tiste ki ste dobile vrtec zavrnjen kaj boste naredileuser posted image . Jaz bom probala poiskat zasebno varstvo  nekje v bližini. Itak pa ne vem kako bo, mogoče da pa jaz ne bom šla nazaj delak k imam pogodbo za določen čas do konca leta. Ne vem kaj bo.

Grem sedaj Monka do konca pogledat po pa spat. Lubi in Klara že oba spita.

Želim vam mirno nočko.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
20.5.2009 22:35:23   
sonček33
Ogledalo za avto, da lahko opazuješ dojenčka - kje ste ga kupile, kakšna je cena?

barba -  a misliš srečanje na Šobcu? zaradi mene lahko prestavimo, jaz sem tam itak vsak drugi dan

kiara - kar se tiče vrtca - pojma nimam kaj bo...bom kasnej razmišljala...

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
20.5.2009 22:44:31   
Ploha
sonček: jst sm ga ravno danes kupila, mislim da stane nekaj čez 4 evre, kupila v BC,...

zvezdica: ko bom imela kaj časa ti pa napišem, pa še ulli user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
20.5.2009 22:50:36   
Anonimen
moj sine se pa vsak večer zmrduje nad joško, ko pridem izpod tušauser posted image direkt mu gre na živce, k je umitauser posted image sam oblizuje bradavico, pa s kremži grozno zravn, pol čez neki časa je pa kuluser posted image

grem spat, sem čist hin...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3695
20.5.2009 22:58:02   
khurde
čer,

sem prebrala vse, večinoma popoldne, pozabila tut vse user posted image  sej se bom kej vmes spomnila...

ronja, a maš ti kje kakšne slike objavljene kaj delaš itd.? mene fimo zanima, pa ok, nakit na splošo (perlice, filc, whatever), ker tut sama to delam in se lih spravljam registrirat s.p. - popoldansko dejavnost ob študiju.

vse najboljše za obmesečnice! pa držim pesti za erika! user posted image

vrtnica, user posted image user posted image user posted image  za diplomo!

mimi, glede morja ti ne znam nič povedat... lah zdele neki rečem, čez dve let, k bom imela izkušnje, se bom pa sama nad sabo zgražala user posted image

ena je govorila o slingu... moja se not tok zvira, ni šans, da je pri miru... dobr trenira. user posted image  pa se skrije not, čist da glavo skor med noge, da zgleda, k da je ena kepica, pol drugič ji glava ven visi in če jo popravim, je vse narobe, pol tretjič drži rob z roko in ma glavo na roko naslonjeno, pa enkrat se čist zarotira, da gleda k meni in pol glavo dvigne, pa mem opazuje... ma svašta... lah jo še tok "trdo" povežem, pa bo po svoje se zvirala. user posted image  in če se nikamor ne premaknem, začne trup vzdigovat na način "greva, greva". user posted image

mi je pa ena rekla, da so ji v RA odsvetovali pestunjo, priporočili pa štorkljo.

mi mamo pa zdele tri kar ubitačne dneve... težko zaspi, neki se krega, pa zvija, ko se zaganja v joško, pa se priklaplja in odklaplja... sem ji vročino merila je imela 37,7 (rektalno), pa baje to še ni vročina, je treba neki odštet. a katera ve, koliko? no, pol je zaspala in sem ji kasneje zmerila, pa je bilo 37,1. ne vem, a jo že kej zobki dajejo a kaj, ker prej je samo cuzala moj prst, sedaj pa ga prav grize in kr dobro stisne... user posted image  lačna vem, da ni, pa če jo nosim v slingu, je zadovoljna in je včer sam tko zaspala, tko da je pomoje tudi nič kaj drugega ne matra. user posted image  v katerih primerih greste do pediatra?

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

oblizuje bradavico, pa s kremži grozno zravn, pol čez neki časa je pa kuluser posted image

hahaha, ja pol, k je tok poslinjena in "zalepljena" nazaj, da ima "ta prav domači vonj" user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.5.2009 7:45:06   
PAJO
dobro jutro punce in user posted image   za vas.

kako ste spali?no naša je šla spat ob 20 in spala do 5 pol pa
pojedla pa zdej še spi,jz sm tamavga peljala v vrtec,pijem kapučino,jem krof.....
skratka uživam.dons se mi prov nekej ne da delat tko da bom bolj
počivala in imela dan zase.user posted image zunej je že fajn sonček,dons bo spet vroče
do 29 stopinj pa tud za vikend bo 30,res noro.sej je prov da je lep vreme.uživam

kako ste ostale kej spale??a ste že vstale???

jz sm ji tud včerej dala mal sokca za pit-frutek pa ga je kr pila mal.
vsak dan ji po mal dajem da se navad pa kr hoče.pa za enkrat jo nč ne zvija,nima krčev

no lep dan  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.5.2009 7:45:56   
krtekxx
Khurde, men se zdi, da je treba 1 stopinjo odštet. Ulla bo zihr vedela.
Nea, kak velikan. Zelo dvomim, da je tako "kratek". Pri nas so tako obseg glave izmerili pri 6 t. 36, jaz sem ga pa 39...Držim pesti za levičke.
Ogledalo za v avto: a ne rabiš dve ogledali, kadar je otroček obrnjen k sedežku....kam to sploh namontiraš v enoprostorcu npr.??? Sem ga zadnjič hotela kupit, ker me res moti, da je med vožnjo ne vidim, pa mi una v BC ni znala nič povedati.
Sonček, plezanje je bilo OK, sem imela roke do kolen, samo ene 10 pikov od komarjev. Kako pa tvoje kolesarjenje? Ne vem, kje je Grofija. Ena kolegica mi je rekla, da je bil porod za mednožje tako naporen, da se eno leto ni mogla vsesti na kolo. Res boga.
Vrtec: jaz bom drugo leto dala prošnjo, ker jo sedaj hoče babi (tašča) imet v varstvu. Ona bi jo imela rada do 3.leta, pa ji ne bomo "dovolili", ker mora imeti kaj časa tudi zase. Naša babi bi se rada vsa razdala za svoje vnuke. To je tašča takega tipa, ki bi jih bilo potrebno klonirat.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.5.2009 8:39:41   
mimi30
Jutrouser posted image !

Ronja, čist te razumem glede vrtca. Večina mam nas je takšnih, da nam je ful hudo, ko gre otrok v vrtec in vstran od nas. In ko veš, da je to to, da ga boš tam pustil in tud če si premisliš ne moreš čez eno uro po njega ker morš delatuser posted image . Mi smo Nejca kar nekaj časa uvajali pri privat varuški in je že to, da sem ga za par ur pustila trajalo kar lep čas...njemu ni bilo nič hudega, jaz sem imela bolj krizo. Ko je šel pa v vrtec pa itak...vzgojiteljica me je poslala malo naokrog...jaz pa noseča polna hormonovuser posted image , skratka kriza...in potem me je čez pol ure klicala, da naj še bom malo zunaj, ker Nejc ful uživa in se igra z ostalimi otroci...pol ko sem pa nazaj prišla in ga vidla, ko se je igral in pritekel k meni pa spet kriza in solzeuser posted image , menda od srečeuser posted image . Vglavnem naš zelo rad hodi v vrtec, ne joče zjutraj...parkrat je malo pojamral, tu in tam kakšna solzica je že tudi bila, vse to pa samo pri meni...ko gre z atijem je vedno vse o.k....moški lažje to delo opravijo in otroci ne čutijo nobene tesnobe ter se potem tudi sami obnašajo čist kot, da je to neki kar pač mora bit.

Včeraj sem nekaj probavala na roko ven mleko stiskat, samo mi ni šlo najboljš. Danes dobim črpalko in bomo videli. Je pa glih tak, da če kupim Novalac ga bomo porabli ravno za dve porciji, potem do naslednjič ga bomo mogli pa vstran vrečt in spet novo pakungo nabavituser posted image .

Vrtnica, a hodiš kaj po Mb? Lahko se zmeniva za kakšno šetnjouser posted image .
farfala, a si na vasi kje tu blizu Mb?
Zvezdica, WB user posted image .
danes ga dojim, pa mu usput pripravim dodatek, je stresel 60 ml ko šus in zaspal v hipu. Torej sem imela premalouser posted image

Evo, ulla tole meni ni jasno. A naj ne bi bila potreba in povpraševanje že davno usklajenouser posted image . Zakaj potem otrok nima dovolj in še toliko popije po flaškiuser posted image ? Mogoče bi pa bilo dovolj in bi se mogel samo malo bolj potrudit in malo dalj časa vlečtuser posted image .

evo, bi jih lohk jst več naročila ( če jih več vzameš, so še cenejuser posted image ) pa vam jih zdilala tuleuser posted image
matr, da nism nč biznismenuser posted image

ma, ulla zgleda da nimaš ti te žilceuser posted image . MOreš najprej tukaj pokazat kaj imaš namen naročituser posted image , mogoče se ti katera pridruži in bo cenej.

Nea, user posted image user posted image user posted image user posted image za Erika in ledvičke, da bo vse o.k.

Ogledalo za avto, da lahko opazuješ dojenčka - kje ste ga kupile, kakšna je cena?

sonček, krtekxx v BC. Namontiraš ga na naslon zadnjega sedeža. Mi imamo takšnega, ki je samo zadaj, spredaj gledamo v vzvratno ogledalo in vredu vidimo. Je bil pa na voljo še en komplet, ko moraš namestit ogledalo pod vzvratno in še enega zadaj...za tega pa ne vem kak je.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.5.2009 8:45:34   
Anonimen
je treba neki odštet. a katera ve, koliko?

khurde če meriš v ritki odšteješ 0.5 stopinje.

ma nš je tud tko tečkan, zvečer se tolk dere, pa ni videt da bi ga kej zvijalo, ampak kr iz lepga - ker ga recimo odložim, on v histeričen jok in ga komi pol umirim in potolažimuser posted image tko da po moje je to zdej, ta prva separacijska kriza, k otrok okol štirih mesecev se začne bolj zavedat sveta okol sebe, pa drugih ljudi, pa da z mamico nista eno, ampak da je mamica zase, da lohk gre stran, sam ne ve pa še da bo tud nazaj pršlauser posted image tko da ne vem....kaj če bit drugega? se pa spomnem da je ula tud glih en tak čas bla grozna...pa da jo je kdo drug samo pogledal, pa blizu pršu je tolk jokala...če jo pa na roke vzel, se ji je pa tak čist utrgalo...

jst grem do pediatra res samo v primerih, če se mi zdi da pa je otrok res bolan...se pravi tri dni vročina, al pa bruhanje, driska, če sumim da so ušeski ( sem že parkrat sumla, pa nikol niso bliuser posted image ), al pa če bil otrok tak apatičen bi tud šla, pa če bi res cel dan grozno jokal - to se mi tud ne zdi normalno. kaj pa vem. včasih tud sam pokličem, al pa na monu kaj pogledam pa je.

jutrouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.