Anonimen
|
Veš, da sva se točno to midva spraševala - pa kaj vidi 52.000 ljudi na tem gaju?? res...to se nekak zdej kr šlepajo na stari slavi ( kt kakšni stari rokerji ), pa nič novega ne poštudirajo, čeprov jaz verjamem da je veliko truda in časa in vsega notri vloženo, samo z isto truda bi lahko kaj drugega tudi spackali skupaj...sicer svaka jim čast, že od začetka, tam je bila prej neka gmajna pa divji odpad, vse živo in so pol vrtnarji to spucali pa uredili in je pol ta ideja ratala, tko da iz tega stališča je še zmeri boljš brezvezen gaj kot smetišče sam glede na to da kar konkretno znajo vstopino zaračunat, bi tud ponudli lohk kej več za to... nea joj kake lepe oke ma erik krtexx zdej počas jo že lohk daš v tak sedeč položaj, da je z hrbtom naslonjena nate, pa z eno roko jo primeš čez trebušček, drugo ji pa pod nogice podločiš, da ma pokrčene. seveda ne za cel dan ampak za mal časa, da si mal firbec poteši pa že lahko... snikolina za ledvičke... za nazaj nam nč komentirala, sm sicer vas prebrala, sam sem vse pozabla tak da nima smisla, še enkrt brat se mi pa ne da it groza, sj vem....zdjle kavo pijem, neo tam na tleh razturava po lokom in cvili in gruli, ma prov luštn je pa pravi bummmm....bummmmm ula je spet katastrofalno spala dons, kr naprej je cilila in se drla, pa toka histerija in panika, ma jst ne vem no sj verjetno nimaš kaj narest, počakat da mine, da preraste al kaj? k se ji tolk sanja zgleda, še pol k pridem k njej pa sedi postli in tuli, pa sploh ne registrira, kt da še spi zmeri, tolk je v afektu in jo morm prov zbrihtat, luč pržgat pa dvignt, da revca pride k seb, pol se pa umiri pa zaspi nazaj....do druge runde groza... zdejle greva pa vn, z neotom, ula je tko v vrtcu...morm na pošto, pa v trgovino in tko mal...
|