ronja
|
barba, uh, midva tudi na splošno nisva neka kruharja, če kdo prinese kak hlebec, se navadno kar valja, ampak jaz pa po navadi spečem take male kruhke in vsakič drugačne, tisto pa kar gre! Predvčerajšnjim sem naredila angleške mafine - kruhke, včeraj pa polnozrnate angleške mafine - vsakič iz pol kile moke - pa so šli ko kafra! Sem pa bila včeraj kar pridna s tem kuhanjem - glede na to, da smo šli na izlet... Zjutraj sem za zajtrk naredila te polnozrnate kruhke, potem pa še 2 sladoleda (rocky road - to je čokoladni z dodatki in kokosovega), pa še eno čokoladno hruškovo torto . Danes sta mojadva tavelika šla na vikend z njegovimi starši, midve z malo sva pa doma ostali, ker je tam precej mrzlo in bajta še ni zrihtana. Tako da danes ne vem, če bom kaj kuhala - sploh, ker nam je jajc zmanjkalo , za tele sladolede tako hitro gre... št. oblekc: lejla nosi kaj že 74 - ima pač bolj dolge noge in roke, to ma pač po starših, nimaš kaj . Sicer pa ima danes že 4 mesece - oz. jih bo imela popoldne . Kakšne stvari so tako majhne, kakšne pa ogromne, tako da nosi kak bodi št. 56 in kake hlače ali pajaca 74, različni proizvajalci, nimaš kaj. mazanje: z ritko Lejla nima problemov - itak, ker pač nima plenic. ulla, včeraj smo speti bili na vašem koncu: smo šli v mozirski gaj - ni da bi ravno dol popadala... Sva bila kar malo razočarana, če povem po pravici: nobenih skulptur iz cvetja, pa samo 5 vrst (tulipani, primule in mačehe, kamorkoli pogledaš), samo en lok iz cvetja, pa še ta je bil na drugi strani grd... Je pa Ronja sama prišla na razgledni stolp - ima sicer položne stopničke (je pač narejen za starčke ), ampak vseeno - zadeva je visoka 18m! Bravo mala! In seveda dol tudi sama! obračanje, obe moji punci sta se že orbnili, samo Ronja že pri 2 m, Lejla pa šele zdaj enkrat. Ampak zdaj pa že nekaj časa ne - isto je bilo pri Ronji, tak da se ne sekiram. Vse ob svojem času. Pa fantki so počasnejši.
|