|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
29.4.2009 22:05:21   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

men do zajtrka še zdrži neuser posted image more banano pojest, da lohk jst u miru zajtrk prštimam, ker drgač tolk teži, da se mi že za dobro jutro skor utrgauser posted image pol poje 2 jabke, pomarančo, pest rozin al pa kake suhe slive, marelice, mogoč kak keks, rižev vafelj, to vse do11ihuser posted image pol gre spat, k se zbudi je taprvo mami jabuko bomuser posted image pol je kosilo, pol pa spet cel popoldan neki je, pa normalno večerja pol in gre spatuser posted image

ja, dobra je tole je pa kr nekiuser posted image ...jabk za našga za tri dniuser posted image ...sam pri teži se je pa ne pozna glih nekiuser posted image ...kolk kg pa ma zdej?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
29.4.2009 22:11:40   
Anonimen
ma tm okol 11 jih ma, mogoč kej malga čez, jo morm stehtat res...jst ne vem kam dajeuser posted image pa k recimo za zajtrk poje 2 (!!!) kosa kruha, ma to mam jst zadost...men je kr grozno, k tolk pojeuser posted image pa vse ji je dobro, pa k kuham mi teži zravn, ji morm obvezno kak koren olupit in tko. ji pa res dajem zelo malo sladkarij in takšnega, ma bolj zdrave prigrizkeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
29.4.2009 22:16:06   
mimi30
veš kaj je pa najhuj...ko si vzame jabko pa parkrat vgrizne, pol pa na mami...nič drgač ni z raznimi namazanimi kruhi ... se morš prav kontrolirat, da ne poješ vsega kar ostane, ker ti je škoda vstran vrečtuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
29.4.2009 22:18:30   
Anonimen
ko si vzame jabko pa parkrat vgrizne, pol pa na mami.

no, pr nas pa parkrat vgrizne, pa ni več in reče še bomuser posted image

madona, ene ankete nism zdele nardila, se mi totalno ne ljubiuser posted image pa taaaak kup je tule pred mano, mi gre na živceuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
29.4.2009 22:21:43   
mimi30
ulla, pa to je dnar user posted image ... mora se ti ljubit, da ga čim prej čim več dobiš

jaz morm it še eno rundo cot dat prat...že kr s kopalnice na hodnik lezejouser posted image ...kaj si nor kaj se te robe nabereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
29.4.2009 22:26:17   
Anonimen
ja sej vem, sam vseen se mi ne ljubiuser posted image gnar ni vseuser posted image

ma cunje, ne govoruser posted image sam ne šljivim, jst sam za vikend perem,edin plenice pa morm še vmes, ostalo pa res sam če je zlo zlo mus - beri če bi drgač kdo mogu nag kam ituser posted image
tko da recimo reskiram al soboto al nedeljo, odvisno kak smo doma, pa cel dan laufam gor pa dol s temi cunjami...je pa nekje 5 do 6 strojev....sem pa ful več prala, dokler nism šla enkrat stehtat cunj....in me je kap skor, kolk je dejansko 5,5kg cunjuser posted image jst sem pa bolj kot pol manj dajala prat in posledično je blo ful več pranj....zdej mam točno naštudirano kolk je treba naštimat cunj in se valjda ful pozna...oprene so pa glih tak dobro, ni nobene razlike...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 29.4.2009 22:27:20 >

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
29.4.2009 22:32:19   
mimi30
sej to je vse res...sam jaz nimam kam cunj skrivatuser posted image ...košek za umazane cote je čist premali, večjega pa ni kam postavituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
29.4.2009 22:35:08   
Anonimen
aja, to je pa drugo poluser posted image no jst mam placa, lohk vse cunje zasvinjamo, no, pol bi že blo mal krizeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
29.4.2009 22:44:52   
mimi30
ajd, vrž se na ankete jst grem pa mal dragega pomirituser posted image ...je kazen za parkiranje pri stadionu dobuuser posted image ...razneslo ga bo od jeze

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
29.4.2009 22:46:12   
Anonimen
je kazen za parkiranje pri stadionu dobu

verjetno neupravičenouser posted image

si grem zobe sčohat pa spatuser posted image ankete bojo počakale ( če jih pa kdo nardi čez noč, pa HBuser posted image )

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
30.4.2009 6:19:05   
sonček33
Dobro jutro!
Danes pa jaz kuhamuser posted image . Smo luštno spali. Sicer smo zdajle res že pokonci, ampak fajn spanje, enkrat samo jedli ob 2.30...Zdejle je pa ati skuhal kavico in Lovrotu daje jesti.

Še danes, pol pa frej dnevi...pa vreme bo lepo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
30.4.2009 7:57:11   
krtekxx
Uf, kolk ste napisale.
Gospodinjska dela: jaz vsak dan (no, skoraj vsak dan) skuham kosilo (za to porabim max. 30 minut - reči iz zmrzovalnika), 1x na teden posesam in pomijem celo hišo, vsak drugi dan perem plenice, vmes pa cunje fantov (zelo rada "padeta" v kako lužo-večkrat na dan), peglam pa ne! HB imava oba tako službo, da je čisto OK, če prideš v kavbojkah in majci - če pa mamo kak nobel sestanek, vržem še belo zlikano haljo (nam jo v službi perejo, likajo) čez in zgledam k ta huda znanstvenica.
A gre katera danes na kak kres?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
30.4.2009 8:09:14   
Ploha
zvezdica: ja naštimam otroške pesmice, ki morajo bit seveda hitre in poskočne, potem pa skačem, delam aerobiko in tko, mal migam, sej nima veze kaj, meta itak z navdušenjem spremlja in še ona miga, tko da včer je trajal to 25 minut, sm skor dol padla user posted image user posted image user posted image no pa vsak dan probam delat trebušnake, vsak dan več, sam delam tko da ležim in vzigam noge, naj bi blo za spodnji del to, zdej jih nardim 30, sliš se mal, sam ni tko lahko,..pa mal vaj za rit, stegna, tko mal, ni nič velik,...

sonček: ja kej dost prima pomoje ne bo, ko neke plohe napovedujejo

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
30.4.2009 8:10:48   
Ploha
sonček in ulla: kje ste mel spet neko debato o nekem tečaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
30.4.2009 8:11:30   
Zvezdica
jutro

itak sem spala za en drek, sanjala, vse živo, od tega da sem kupovala avto, pa nosečnosti, ni da ni.
Se zbudm, komatozna kot sem, hočem liamu nardit zajtrk in stresem kilski čokolino po shrambi...user posted image user posted image user posted image se nekakok poberem, vzamem sesalec in sem se počutila k v top shopovi reklami za sesalec, ker sem vlekla tiste kosmič od vsepovsod.

Sonček hvala za kavico... zdaj jsi grem še eno nardituser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
30.4.2009 8:13:23   
Zvezdica
zvezdica: ja naštimam otroške pesmice, ki morajo bit seveda hitre in poskočne, potem pa skačem, delam aerobiko in tko, mal migam, sej nima veze kaj, meta itak z navdušenjem spremlja in še ona miga, tko da včer je trajal to 25 minut, sm skor dol padla  no pa vsak dan probam delat trebušnake, vsak dan več, sam delam tko da ležim in vzigam noge, naj bi blo za spodnji del to, zdej jih nardim 30, sliš se mal, sam ni tko lahko,..pa mal vaj za rit, stegna, tko mal, ni nič velik,...

pridnauser posted image user posted image user posted image

patrik dobesedno ponori če mu skačem prd lavo..on se rad pogovarjauser posted image Bom šla na orbitrek, da si mal zbistrim bučo. Sam mora mali prej zaspatuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
30.4.2009 13:03:04   
Zvezdica
vidim da ni nikjer nobene, pa dež je zunaj. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
30.4.2009 13:23:19   
Ploha
Jst sm tukej user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
30.4.2009 14:40:52   
ronja
ker itak skoz jem, madona.....pol bi pa rada 55 kil user posted image

ulla, sej jih imaš, pa mogoče še kakšno zraven. Vse mammo 55 kil - pa še kakšno plusauser posted image Meni se tudi nikamor več ne premakne - že celo večnost mam 57 kg. Ampak da bi bilo to povezano z mojim nažiranjem, tega pa ne verjamemuser posted image - kake čudne teorije maš to?user posted image Sicer pa: saj smo take kot smo tudi čisto ok - navsezadnje ne moremo glih pričakovat, da bomo čisto enake po 2 porodih... Vsaj ne čisto takoj... Ni to glih izgovor, da se zapustiš ko pujs, ampak mislim, da nobena od nas ni tam pri trodelnih omarah, ni tak?

Sicer pa ko ste ravno pri hrani: danes sem naredila jajca bendikt - z domačimi angleškimi mafini (to niso oni ameriški mafini, ampak taki kruhki, iz kvašenega testa, pečeni na ponvi, to je izvirnik mafina, če katero slučajno zanimauser posted image ). Zmazali vse. Za kosilo bojo mini kiši iz grojerja, zelena in zelenega popra. krtex, jaz si mal bolj zakompliciram kosilauser posted image . NO, zdaj sem se disciplinirala, da kuham samo 1 kosilo na dan, Ronji pa taprvo kosilo pogrejem iz zmrzovalnika to, kar kdaj naredim večje količine, recimo danes je dobila ričet, ga obožujeuser posted image , ful smešen otrok, kaj ma rada... Ampak 1x na dan vsaj pa naredim ornk kosilo oz. sveže zadeve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
30.4.2009 15:27:17   
krtekxx
recimo danes je dobila ričet, ga obožuje

jaz tudi. pa joto - smo jo jedli zadnja 2 dneva. jaz če že kuham, potem skuham ta največji pisker kar ga premorem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
30.4.2009 18:28:13   
Ploha
uprašanje: meta je danes bolj jokava, veliko spi, bolj malo je, na joški se prou hitr začne kregat, jokat,...ne vem kaj ji je, da bi bli zobki ni vidt, kaka lepo, vročine pa ne morm zmert, ker sm zgubla termometer user posted image ,.....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
30.4.2009 19:00:54   
Zvezdica
uprašanje: meta je danes bolj jokava, veliko spi, bolj malo je, na joški se prou hitr začne kregat, jokat,...ne vem kaj ji je, da bi bli zobki ni vidt, kaka lepo, vročine pa ne morm zmert, ker sm zgubla termometer  ,..

Plohca, zelo podobno je pri nas... pa nima vročine. zdaj sem ga dala spat in upam, da bo do jutra mir.user posted image
Sicer kar hodi spat ob sedmih, ampak danes imam občutek, da ne bo ne vem kakšen mir. Upam, da se motim.

Zdaj grem pa Liama štimat.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
30.4.2009 19:02:22   
ronja
potem skuham ta največji pisker kar ga premorem.

hehe, jaz tudi dostikrat, pa moram vseeno vsak dan nov pisker naredituser posted image - mi veliko pojemo, če pa kaj ostane, pa zamrznem po malih porcijah za ronjina kosila.

ploha, mislim, da naše user posted image vreme matra. Mojidve sta bili včeraj sitni, pa sosedova tamala tudi že dva dni... Ma, ni fino takole, res ne, čeprav sva bili ravno zunaj z Lejlo (Ronja je pa pri babici za 2 urci), sva šli v trgovino. Pa naju je seveda dež ujel - na srečo sem imela dežnik sabo za vsak primeruser posted image .

Sicer pa tile prazniki res niso bogvekaj... Jaz sem čisto čudna. Pa še kup sranja se mi dogaja...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
30.4.2009 20:01:45   
Anonimen
ronja he he, lepa tolažba, sam jst bi jih mela 55 brez plusauser posted image pa ajd, tud s 57 bi bla zadovoljna....pa dobr, sej tud tko kt je, ni tolk slabouser posted image glede na dve zaporedni nosečnosti, pa da sm se obakrat zredila ko pujs, pa da še zdej jem ko pujsuser posted image čudež da je sam 10kil viška ( al kolk)user posted image počasi se bom še prepričala, da je tko boljš kt je zdejuser posted image

ma ja, neki čudni dnevi so, neo dons sploh nič kaj ne je, dvakrat potegne, pol se pa zmrduje in čist užaljeno dere, če ga hočem posilituser posted image tko da tud kakal ni nič dons, lula pa, mu že očitno ni, al kaj....je pa čist priden, miren, dobrovoljen, velik spi, vročine nima....že more bit tak...

se mal potepamo dons,  v trgovini smo bli, pa na enem obisku, k majo tud dva mala, neo je bil itak priden, ula tud, no, uspelo se ji je čist polit,da smo mogli cunje nažicatuser posted image ker je ona že velika punca in ne nosimo rezervnih cot več zravenuser posted image

jutr pa ograjo montiramo - živel praznik delauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
30.4.2009 20:54:46   
krtekxx
sam jst bi jih mela 55 brez plusauser posted image pa ajd, tud s 57 bi bla zadovoljna....

Jaz to mam, pa NISEM ZADOVOLJNA, zato, ker mi manjka tam, kjer bi rada in je preveč tam, kjer nočem! Tako da Ulla, ženske očitno nikoli nismo zadovoljne.
Številke bodijev: ta teden sem naši punci kupila 3 bodije z dolgimi rokavi št.68 - ker imam 68 (podedovano) samo s kratkimi rokavi. In glej ga šment, jih operem (na 60) in so skoraj že premajhni. Kako je to mogoče. Ene stvari komot nosi 62, ene so ji pa 68 premajhne.
Ploha: bo mogoče jutri bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.