|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
5.5.2009 17:26:24   
Anonimen
tjasssa kolkr jst vemuser posted image ni možno, da gre kolk ven iz šalčke, ko je enkrt notri, je notri, tko da edin so ti lohk na 1. pregledu slabo pogledali in se zmotliuser posted image

jst sm čist povožena, kr ena slaba novica na drugouser posted image ma spizdla bom nekamuser posted image

(odgovor članu tjasssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3051
5.5.2009 19:40:31   
ronja
Ronja je bila pa včeraj 1. postrižena!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
5.5.2009 19:58:35   
Anonimen
jst sem ulo prvič pri 5. mesecih, k je mela že čez oči laseuser posted image zdej pa že ne štejemo večuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 21:35:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
5.5.2009 21:38:03   
Zvezdica
jst sem ulo prvič pri 5. mesecih, k je mela že čez oči lase zdej pa že ne štejemo več

moj liam je bil prvič pri enem letu, ker je bil tok luškan...čak ekola slikca kakšen je bil na morju ...men je bil tok kjutuser posted image

user posted image

da povem kva se mi ej zgodil....fak fak in fak.

grem v kopalnico, valjda stroj vodo pušča, ker tist kekec ni zrihtal stroja, vzet je pa znal 200eurov... no in dvignem šlatlo persila, polno škatlo in vse po tleh. Tstih nekaj kil po mojih nogah, povsod...
to da sem še zdaj besna verjetno ni treba povdarjatuser posted image . Jap ne vem kaj se mi dogaja zadnje čase.

Najbolj da grem kr spat ker zjutraj 7.45 imamo pediatra.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
5.5.2009 21:39:04   
khurde
sem brala, pa brala, pa vse pozabla... vem sam to, da so otroci res luštni, da želim snikolini, da se pri anžetu porihta do naslednjega pregleda in da sporočam ronji, če bo v naš konec hodila (arboretum), naj sporoči. user posted image user posted image user posted image  toj to od mojga spomina... se mi zdi, da mi zadnje čase neki ne dela kot bi hotela... user posted image

v glavnem, včer sem malo peljala slikat kolke, izvidi bojo na posvetovalnici ta četrtek. zdej sem končno videla, zakaj mi vsi govorijo kok velika in močna je... je ležala na mizi s še dvema dekličema, ena par dni starejša, druga par dni mlajša in je bila RES velika razlika... so me kar čudno pogledal, ko sem povedala, kok je stara... pa ena gospa me je vprašala, s čim jo hranim... user posted image user posted image user posted image

zanč me je moja mat spraševala, če jo kaj pustim jokat in zakaj ne...user posted image  sem jo vprašala, zakaj bi jo, pa je rekla "jah, kr tko..." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem, a je v tem kakšna zabava pa zadovoljstvo, a kaj... se niti ne sprašujem kaj je z mano počela... user posted image  in dons mi moja stara mama reče (ta, k ima itak dbest nasvete - mislim resno), naj tamale nič ne forsiram v sedenje in hojo... nikol... ker pač ni ok zarad hrbtenice... ona itak tut prav, da otrok se ne sme pustit jokat, če pa kdaj pojokajo, ko jim kaj ni, pa tut ni tragedija. tako da se sprašujem, kako pameti uspe preskakovat generacije?!?!?

mi je pa mama tut rekla, da je soseda svojega vnuka (kakšno leto, dve mlajšega od mene), ko ga je pazila, privezovala na posteljo, da je šla v trgovino al pa ven iz sobe in da tut ona ne bi verjela, če tega ne bi videla user posted image  in da je revež to čist stoično prenašal, ker se je pač navadil tega, da leži na hrbtu, privezan na posteljo... ko se je začel kobacati, je ona začela privezovati... jao... aja... razlog: da ne bo padel in se poškodoval. user posted image

mi je pa mami govorila, da je ona mojo sestro samo dojila (plus kak čaj verjetno) do 9 meseca, ker se je uprla GH in nič drugega hotela. in so jo dali na preiskave za kri itd., pa je bilo vse ok, tako da ni bilo nobenega problema s strani zdravnikov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
5.5.2009 21:42:17   
ronja
jst sem ulo prvič pri 5. mesecih, k je mela že čez oči laseuser posted image zdej pa že ne štejemo večuser posted image

Važičkauser posted image . Ma, saj veš, Ronja ni mela toliko las - čeprav zdaj, ko je postrižena zgleda, ko da ma ful boljše lase... Samo se ni glih pustila, tak da je bolj tak tak postrižena...

niia, ja, ta način sva midva za Ronjo prakticirala - samo zdaj za Lejlo pa ne vem, bova rajši kak vrtec probala dobituser posted image . No, nikoli se ne ve... Aja, ko smo ravno pri tem - koliko vas ma že muser posted image ?

Jaz ne maram previjalnic, ker se vedno bojim, da bi se kaj nalezli tam. Zato vedno previjam v avtu, vozičku,...

Sicer sem pa zadnje dni nekaj čudna, pa danes sem se preveč kiša najedla in mi je bilo ful slabo potemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 21:45:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
5.5.2009 21:46:09   
khurde
ja, o bodijih ste govorile, me je niia spomnila... za racmana rabi bodije 68, pa so že mal tesni, samo od H&M so pa 62 ok, pri plenicah za enkratno uporabo pa - če nategnem vse skupi - spravim še 56 od H&M gor, od drugih pa 62 komaj.

pa rota virus... ne bom dala cepit, tut za vrtec nisva dala prošnje, tako da še ne bo šla (to je en plus, da sem študentka, pa da se lah velik zmenim na faksu, pa da lah tut kdo popazi, ko bo treba).

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
5.5.2009 21:52:26   
Zvezdica
khurde, ja kar slišiš take strašne zgodbe. Jaz sem tudi eno tako o privezovanju slišala, samo ta na posteljo je pa kar malo huda. In potem je vprašanje kako naj bo taka oseba kasneje normalna.

khurde, se podpišem pod niin post...Čudno da je 50 % populacije pa pardon izrazu FU:K:NJE:NE, če so jih privezzovali, filali z rumom, žganjem, pa ruskim čajem...
Bog pomagaj...še dobr da sem bil alergična na vse, da na meni niso izvajali poizkusov.

Nia, ja tako zgodaj smo naročeni.
Groza vem, sam kaj čem. Si za kak sprehod v prihodnjih dneh?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
5.5.2009 21:52:41   
Anonimen
čak ekola slikca kakšen je bil na morju ...men je bil tok kjut

ooo lejga našga tamladgauser posted image user posted image user posted image user posted image

fak, to pa verjamem da si besnauser posted image sj bo minilo...

in da je revež to čist stoično prenašal, ker se je pač navadil tega, da leži na hrbtu, privezan na posteljo...

ma daaaaaj a ti to resnouser posted image zamisli si, da daš otroka v varstvo babici, pa ga na postlo prvežeuser posted image ma jst jo do nafte zabijem, majke miuser posted image

ronja itak da sm važičkauser posted image čak grem slikco poiskatuser posted image

evo...matr sm jo postriglauser posted image pa zlagala sm se...skor 6 je že bla starauser posted image

user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
5.5.2009 21:53:58   
Zvezdica
evo...matr sm jo postrigla pa zlagala sm se...skor 6 je že bla stara

ker hudičekuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 21:54:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
5.5.2009 21:55:34   
Anonimen
taka je bla pa čez 2 mescauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3064
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 21:57:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
5.5.2009 21:58:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a te je že kej strahuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
5.5.2009 22:03:04   
snikolina
koliko vas ma že muser posted image

Prejšnji teden sem jo dobila-v zelo blagi obliki; predvidevam, da zaradi kontracepcijeuser posted image

Mi tudi že moramo bodije 68 kupovati, kakšnega 62 še navlečem goruser posted image , tiste, ki so že raztegnjeniuser posted image

Za rota virus smo dali cepit, naslednji mesec še drugo rundo.

Boga boga Zvezdica, saj bo bolje.

Strigli ga še nismo, ima sicer (še vedno) ogromno las, ampak mu vsi v luft štrlijo-ima irokezo. Moja frizerka pravi, naj še malo počakam.

No, pri nas do 31.5. sprejemajo vloge za vrtec. Upam, da ga bodo vzeli tudi februarja. Prej ga ne bi dala noter, oziroma šele, ko se zaposlim. Status imam do 30.9. potem pa službo iskatuser posted image

Ahh, bo že.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
5.5.2009 22:05:54   
Zvezdica
Še to sem hotla napisati, da midva kupujeva nov sušilec, pa ne vem katerega bi, iščem pa bolj varčnega

ojla, mislim, da so vsi sušilci b in C razred.. Jast imam top loaderja od brandta, so edini ki imajo toploaderčke.

Sicer pa priporočam whirpola, ga imamo gor pri tašči, je super, pa mislim, da je eden varčnejših. Super je. Aja, ta je normalnih mer.

Ok res grem v posteljo.

nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
5.5.2009 22:07:03   
Jancci
Ula ti pizdiš k so otroke privezovali... kakšna mama si pa ti.. v koš za perilo si jo dala, da ti ne bi kam pobegnila!! Kaj bodo pa na to ljudje rekli??  user posted image user posted image  Jest sm že mal misla csd poklicat! user posted image
Faca mala Ula!

Evo naša frajerka v Zadru na kofetu:
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
5.5.2009 22:07:38   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a te je že kej strahuser posted image

groznouser posted image

Ti tamala je res tak vražiček. Naš liam pa tak filozof. Govori non stop. Misliš da bo šlo to skupaj? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.5.2009 22:08:59 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
5.5.2009 22:09:10   
khurde

in da je revež to čist stoično prenašal, ker se je pač navadil tega, da leži na hrbtu, privezan na posteljo...

ma daaaaaj a ti to resnouser posted image zamisli si, da daš otroka v varstvo babici, pa ga na postlo prvežeuser posted image ma jst jo do nafte zabijem, majke miuser posted image

stara mama je rekla, da tut ona ne bi verjela zgodbi, če ne bi videla... pa da je bilo zanjo to očitno mučenje človeka, sam zgleda, da se je staršem zdela ok metoda, če so sosedje vedeli...user posted image user posted image user posted image

mislim, jaz nikol ne bi na kaj takega pomislila. in sploh si ne morem predstavljat kaj za ene metode varovanja in vzgoje uporabljajo ljudje za svojimi zidovi?!?!?

zvezdica, ulla, user posted image user posted image user posted image  kera dva cukra!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Aja, ko smo ravno pri tem - koliko vas ma že muser posted image ?

zaenkrat še ne. čeprav sem en dan mislila, da bo, ker me je neki špikalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
5.5.2009 22:10:31   
Anonimen
ojla, mislim, da so vsi sušilci b in C razred.. Jast imam top loaderja od brandta, so edini ki imajo toploaderčke.

iz tega sva midva skor doktorat nardila, moj je štromer pol tak vesteuser posted image obstajajo A, ampak so bolj kot enkrat dražji od B, prihranek pri elektriki je pa tak, da v 6ih letih pokrije razliko, kolker je A dražjiuser posted image ( v šestih letih si pa za to razliko lohk spet nov šusilc kupiš) u glavnem se ne splača, pri normalni gospodinjski porabi elektrike (okoli 80€) je prihranek na letni ravni okol 50€, če na teden posušiš 7 strojev. tko nekak, ne me zdej čist za besedo držat, ker sem že pozabla, sam ni računice.
jst mam gorenjskega in sem čist zadovoljna.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3072
5.5.2009 22:13:17   
Anonimen
v koš za perilo si jo dala, da ti ne bi kam pobegnila!

cccc se je kr sama not zbasala, mam pričeuser posted image

joj jancci mene kr stisne, ko vidim da jih tkole dajete sedetuser posted image kok sm tečna, a neuser posted image

zvezdica sej ni važno, ima da štima, če sma midve tko rekleuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
5.5.2009 22:13:56   
Jancci
Jest mam M že od 12.3. lepo redno vsak mesec. Se mi ravno začenja!! user posted image

Sušilca tud od gorenja. Je ok!

joj jancci mene kr stisne, ko vidim da jih tkole dajete sedetuser posted image kok sm tečna, a neuser posted image

Ne se bat. Je blo samo za sliko! Drugače ni šans!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 5.5.2009 22:16:08 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
   [Brisano sporočilo]
5.5.2009 22:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.