|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
30.4.2009 20:59:04   
Anonimen
Jaz to mam, pa NISEM ZADOVOLJNA, zato, ker mi manjka tam, kjer bi rada in je preveč tam, kjer nočem! Tako da Ulla, ženske očitno nikoli nismo zadovoljne.

pa sej če prebereš moj post, vidiš da pa u bistvu sem pa kr zadovoljjnauser posted image če bi blo drgač, bi bla sicer bolj, ampak načeloma sem pa kruser posted image
mah....nkol se nism okol teže obremnjevala, res ne, niti vage nimam domauser posted image pa v življenju nisem probala diete, pa da bi hujšala al kej... pa tud zdej ne bom, če je šlo gor samo, nej gre še doluser posted image user posted image evo, sem lih pojedla ogromno porcijo sladoledauser posted image ni mi pomoči, sej vem...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
30.4.2009 21:01:39   
barba
Št. bodijev - naš Tine ima še samo par bodijev 62, ostale pa 68. Hlače so tud 62 lih za glih prav. Upam, da bo kmalu topleje, da bo lahko nosil kratke rokave, drgač bo treba še nekaj bodijev z dolgimi rokavi nabavit.

Končno mi je uspel Tineta zmerit. Ima 66 cm in 6,6 kg.user posted image

kuhanje - jst si dam pa kar delo s kuhanjem. Zlo rada kuham, tko da je pri nas vsak dan drgač za jest. Sej sem včasih za večkrat skuhala pol je pa mož neki nos vihal, sem pa nehala. Edino kruh dajem v skrinjo k ga ponavad spečem oreng hlebec, pojemo ga pa bolj malo. Pa kakšne štruklje, krompirjeve svaljke, ... tud zamrznem.

Še ena slikca od včeraj user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 30.4.2009 21:10:13 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
30.4.2009 21:30:34   
mimi30
čeruser posted image

evo, sem se hitr potolažla, ko sem prebrala, da so danes vsi otroci približno enaki user posted image ...s tem, da je pr nas še tavelik že dva dni hudo naporen

dopoldan, ko je končno nehalo deževati, smo se komaj zdevali iz stanovanja, šli na sprehod in po enih 15min je začelo deževatuser posted image ...naredili smo krog do doma in ko smo prišli nazaj v stanovanje je spet začelo sijat sonceuser posted image ....popoldne je bilo pa kr vredu vreme....je bil ati v šetnji, mami pa malo na kavi s kolegicamiuser posted image

vprašanje: s čim namažete ritke, če se pojavijo kakšne pikice ali pa rahlo vnetje?

verjetno neupravičenouser posted image

ja to pa sigurnouser posted image in vsem ostalim, ki so parkirali v isti ulici. Baje je bilo celo danes pri športnih novicah napisano.

sam delam tko da ležim in vzigam noge, naj bi blo za spodnji del to, zdej jih nardim 30, sliš se mal, sam ni tko lahko,..pa mal vaj za rit, stegna, tko mal, ni nič velik,...

Plohca, pridna si. Sej vem, da ni to simpl...celo težji so kot uni navadni....zato sem pa zadnjič rekla, da bom raj kr počakala, da bom lahko une navadne začela delat, da se ki ne pretegnem prevečuser posted image . No in danes je napočil dan, ko sem spet začela s trebušnjaki (z 20kom).

sonček in ulla: kje ste mel spet neko debato o nekem tečaju user posted image user posted image user posted image

sem jaz tud zasledila....sem mislila, da je sam meni šlo mimo in nimam pojma o čem onidve touser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
30.4.2009 21:34:52   
mimi30
evo, sem lih pojedla ogromno porcijo sladoledauser posted image

midva z dragim sva si tudi ravno razdelila ono ''vinjeto'' al kak se rečeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
30.4.2009 21:42:44   
Anonimen
Še ena slikca od včeraj

user posted image user posted image user posted image vau kok je doberuser posted image

vprašanje: s čim namažete ritke, če se pojavijo kakšne pikice ali pa rahlo vnetje?

praška pastauser posted image

sem jaz tud zasledila....sem mislila, da je sam meni šlo mimo in nimam pojma o čem onidve to

ja nouser posted image ena je sprašvala, kako se pripraviš na sedemurno pot z osemesečnim dojenčkom, jst sem ji pa odgovorila da obstajajo posebni trimesečni tečaji za to, k jih obiskuješ dvakrat tedensko po dve ureuser posted image tko nekak...

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2980
30.4.2009 21:49:03   
mimi30
ja nouser posted image ena je sprašvala, kako se pripraviš na sedemurno pot z osemesečnim dojenčkom, jst sem ji pa odgovorila da obstajajo posebni trimesečni tečaji za to, k jih obiskuješ dvakrat tedensko po dve ureuser posted image tko nekak...

user posted image user posted image user posted image za urnik tečaja pa mal poguglaš

praška pastauser posted image

dobim v lekarniuser posted image pod tem nazivom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
30.4.2009 21:52:21   
Anonimen
dobim v lekarniuser posted image pod tem nazivom

jp....al pa lamprehtovo mazilo je menda ista fora....

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2982
30.4.2009 21:54:08   
mimi30
barba, Tine je pravi sonček user posted image . Meni se vseeno zdi, da sta si z Meto podobna, če gledaš slikico na avatarju in tole tanovo.  

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.5.2009 7:58:14   
krtekxx
Barba, joj kolk je lušten in veeeeelik.
Kuhanje, mi živimo bolj od ogljikovih hidratov, zato kuham omakce za zraven makaronov, riža, krompirja, kus-kusa...in jih potem zamrznem.
Ulla, ej si ti faca. Sej jest se v resnici ne sekiram zarad kil, razen zadnjič ko sem kar naenkrat imela 2 manj in sta dva v moji okolici zbolela za sladkorno tipa 1 (eden od simptomov je hujšanje brez razloga).

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.5.2009 19:15:53   
krtekxx
Kje ste?
No, naša punca se je ravnokar prvič obrnila iz hrbta na trebuh.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
1.5.2009 20:39:33   
barba
krtekxx - jst sem ful prijetno utrujena user posted image  Bravo Brita!user posted image  Naš se še nč ne obrača, no saj je skor en mesec mlajši.

Dons je bil tko fajn dan. Dopoldne sem še neki po vrtu posejala. Meto smo postavili na rolerje in jo je blo treba kar fajn lovit. Po kosilu smo šli pa na Križno goro. Gor sem Tineta v sling namontirala in smo šli kar precej daleč po gozdu. Edino pohodne palice sem doma pozabila in je blo mar zoprno gor v hrib rinit. Ampak vseen je blo fajn. No, pol smo pa Tineta preložili v voziček in šli še po poti do cerkve. Je blo tud kar daleč. Folka pa tokuser posted image  Bi bli še malo gor, samo nas je dež pregnaluser posted image

Zdej grem skrajšat hlače in mal pospravt po bajti. Jutr bo menda tud lepo vreme in ne bo cajta pospravljat.

LP, barba

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.5.2009 21:17:59   
Ploha
barba: tine je pa prou nekam za na plakat user posted image user posted image

krtekxx in barba
: kdaj se pa obrnejo iz hrbta na trebuh, krtekxx kolk je brita stara?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
1.5.2009 21:29:22   
Anonimen
čeruser posted image

evo mi smo zmontirali ograjcouser posted image j.ebeš tak praznik dela, sem garala ko črncuser posted image no, pa ajd....sej drgač dost zabušavamuser posted image
je blo treba skuhat, pa vse pospravt, pa pol posesat, pa pomit po tleh, uglavnem konkretno vse spucat, sm zdej je pa tok fajn, k je miruser posted image pa rožce sem dala ža ograjo, zdej morjo sam zrastit ( če mi bo uspelo jih tolk zalivat, da bojo sploh mele od česa rastuser posted image )

jutr gremo pa na teren spet...pol pa tk še sam nedelja ostane za zabušancijo, pa je konc praznikovuser posted image v pon. gre ula v vrtec...upam da vsaj par dni zdrži, morm zavese zašit za v dnevnouser posted image pa to je nemogoče, če je ona doma..

prej sem se kr stopilauser posted image je priskakljala v dnevno in si prepevala moja moja mamica, moja moja mamica, mamica, moja moja mamicauser posted image tak cukr je ta otrok...

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.5.2009 21:36:18   
barba
Ploha - men se je Meta dost pozn obrnila, se mi zdi da je bla skor 6 mesecev stara. Tinetu tud zaenkrat najbolj paše pod lokom ležat in roke skor do komolca v usta basatuser posted image  Ti bojo še ostale dale več info okol obračanja ... moji user posted image  so bolj počasni za take akrobacijeuser posted image

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.5.2009 21:44:41   
krtekxx
Po kosilu smo šli pa na Križno goro.

Ej, kje je to? Nisem glih čistokrvna gorenjka, temveč priseljena. No, jaz sem bila na Kriški, sama.
krtekxx in barba: kdaj se pa obrnejo iz hrbta na trebuh, krtekxx kolk je brita stara?

Brita bo v ponedeljek že 4 mesece. Je pa bolj suhcene sorte, po moje še nima 6 kg, velika je pa 65 cm. Bo Ulla vedela, kdaj se obračajo - jaz po pravici povedano nimam pojma.
Tinetu tud zaenkrat najbolj paše pod lokom ležat in roke skor do komolca v usta basat

Naša ma tudi roke non stop v ustih - čist vse prste zatlači noter, včasih pa tudi samo palčka.

Grem spat. In upam, da spim ene 8 ur brez se zbudit, kajti prejšno noč se je zbujala prav vsako uro in hotela sesati.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
1.5.2009 21:55:36   
Anonimen
ma s tem obračanjem je tko, je kr velik razponuser posted image nekje od 4. pa 6,5 meseca bi se skor že mogli. kasnej je res že pozno.neo se še ne obrne, se pa na bok zavali, sam čist mu še ne uspe, enkrat mu je menda po nesrečiuser posted image zdej je največji frajer, ko se drži za nogiceuser posted image ne še tko  čist prov za stopala, ampak jih pokrči pa prime mal pod koleni in pol se reži kt da je nevemkaj poštudiraluser posted image mislim da ne bo dolgo k bojo v ustih...

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
2.5.2009 7:28:15   
snikolina
Dobro jutro,  najprej ena user posted image za vse.

Mi smo prispeli z Dolenjske, smo se meli prav luštno, bili doma bolj malouser posted image user posted image user posted image . Anže je bil zelo priden!user posted image

Tudi Anže se še ne obrača. In še kar rine rokice v usta, včasih tako daleč, da se mu zaletiuser posted image . Verjetno ga zobka kar matrata in sem šla kupit tisti gel v lekarno, ne vem če mu kej pomaga-ni nobene razlike, joka tako ali tako ne. Se pa non stop samo smeji in čeblja.

Grem na zajtrk, pridem še kasnej-mal za nazaj prebrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
2.5.2009 14:24:00   
Ploha
ja fakkkk no, a lah nehate tolk klofat po tipkovnci, men se ne da tolk brt, predno preberem do konca, že pozabim kaj vam moram odgovorit, tolk ste napisale user posted image user posted image user posted image
sploh ne pridem do besede user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.5.2009 15:29:04   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx
Po kosilu smo šli pa na Križno goro.

Ej, kje je to? Nisem glih čistokrvna gorenjka, temveč priseljena. No, jaz sem bila na Kriški, sama.

To je pa en hrib nad Škofjo Loko. Iz Stare Loke se gre gor, eno urco hoje v hrib.user posted image

Mi smo dons odprli sezono piknikov in čevapov. user posted image  Sam so za dons zaključil k je neki začel dol letet.

Kera je rekla, da sta si Meta in Tine podobna? Evo dokaz:
user posted image

LP, barba

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.5.2009 20:15:43   
mimi30
čeruser posted image

tole je pa oprava za praznik delauser posted image
user posted image

barba, jaz sem reklauser posted image . Na tejle slikci si glih nistauser posted image , drugačne oblike oči, ustka.... nista si podobna...sta pa oba lušnauser posted image in Tine skoz tako lepo na veliko gleda.

rokice: naša si jih tlači v usta samo, ko se želi potolažit, ko je zaspana,...

obračanje: nič se še ne obrne. user posted image za Brito.

Včeraj sem bila zelo pridna...sem imela hitrostno pospravljanje in kuhanjeuser posted image ...dragi je peljal otroke na sprehod jaz pa v akcijo...dobr da je praznik dela samo 1xletnouser posted image ...jaz takrat najbolj delamuser posted image ...vidim, da tud ostale niste bile od muhuser posted image .
Danes smo bili pa v Ce pri dediju in na Celjski koči, je bilo fino...zdaj pa likat, da bomo imeli kaj za na morje oblečt.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.5.2009 22:03:28   
Zvezdica
ojla

barba ...jast sem izjavila, da sta si tvoja dva mala podobnauser posted image user posted image user posted image

Mimi, kok je pa luštna tvoja tamalauser posted image user posted image user posted image

pr nas je pa tko, včeraj me je v nekem momentu tako zabolela glava in še danes ne popusti. tistih nekaj renutkov je bilo hujših kot 10 popadkov skupaj. zdaj se je malo umirilo, ampak čutim ta pritisk v glavi.
in seveda nisem šla k zdravniku, ker jast sama dignoze postavljam, no zdaj sem pa preplašena, ker mi je od takrat 4x kri iz nosa tekla, kar mi itak skoz, no v glavnem sem prestrašena. Zdaj pa komaj čakam ponedeljek, da grem k zdravniku. Sej sem rekla, greš k enmu zdravniku, ta te naredi bolanega in potem zares kaj fašeš. me je tista alergologinja prestrašla...In od takrat me vse boli. Zdaj še za rač. težko sedim. grem počivat in upam, da bo jutri kaj bolje.
nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.5.2009 8:15:40   
OLjica
Dobro jutro punce,

najprej ena user posted image user posted image . jst sem jo glih spila. in končno mi dela rač, včeraj je kolega spucal rač, ker je rač dobil virozouser posted image

naš mali ma danes rd, stari smo 4 mesuser posted image na ta dan, sem lani 3.5.08" zvedela da sem zanosila in danes ima naš malček 4 mesuser posted image  malo manjka pa se bo obrnil na trebuh. rokica skoz v usta tlači. že  dva dni se zbuja ponoči in jokauser posted image vse sosede zbudiuser posted image

prvo, vsi otročki so lušni, imamo lepe in pridne otročke.
vreme je nikakvo,sonce, dež, veteruser posted image  sm mislila danes it na Šobec, ampak mislim da ne bo nič od sprehoda.

zvezdica, upam da se bolje počutiš. jst sem morala nehati piti tablete za alergije ker mam 12alergologa in ne vem kako bom zdržala do takrat. me pa zelo skrbi, ker mi fuul izpadajo lase. ne vem kaj naj naredim, sem začela neumnosti razmišljat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.5.2009 8:52:05   
OLjica
kako pa kaj spijo vaši malčki? naš je zadnje čase nemiren,me je večkrat ustrašil, ker tako nemirno spi, večkrat se je tudi udaril v postlico, nooro. pa kako brca z nogicamiuser posted image

danes začnem telovadit. tekla nisem skoraj eno leto. težko bo začet, potem bo pa užitek. se tko dobr počutim po teku. najprej bom začela na 5 km,potem pa več.   katera še teče? krtex??

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.5.2009 9:27:59   
ronja
barba, uh, midva tudi na splošno nisva neka kruharja, če kdo prinese kak hlebec, se navadno kar valja, ampak jaz pa po navadi spečem take male kruhke in vsakič drugačne, tisto pa kar gre! Predvčerajšnjim sem naredila angleške mafine - kruhke, včeraj pa polnozrnate angleške mafine - vsakič iz pol kile moke - pa so šli ko kafra!

Sem pa bila včeraj kar pridna s tem kuhanjem - glede na to, da smo šli na izlet... Zjutraj sem za zajtrk naredila te polnozrnate kruhke, potem pa še 2 sladoleda (rocky road - to je čokoladni z dodatki in kokosovega), pa še eno čokoladno hruškovo tortouser posted image . Danes sta mojadva tavelika šla na vikend z njegovimi starši, midve z malo sva pa doma ostali, ker je tam precej mrzlo in bajta še ni zrihtana. Tako da danes ne vem, če bom kaj kuhala - sploh, ker nam je jajc zmanjkalouser posted image , za tele sladolede tako hitro gre...

št. oblekc: lejla nosi kaj že 74 - ima pač bolj dolge noge in roke, to ma pač po starših, nimaš kajuser posted image . Sicer pa ima danes že 4 mesece - oz. jih bo imela popoldneuser posted image . Kakšne stvari so tako majhne, kakšne pa ogromne, tako da nosi kak bodi št. 56 in kake hlače ali pajaca 74, različni proizvajalci, nimaš kaj.

mazanje: z ritko Lejla nima problemov - itak, ker pač nima plenic.

ulla, včeraj smo speti bili na vašem koncu: smo šli v mozirski gaj - ni da bi ravno dol popadala... Sva bila kar malo razočarana, če povem po pravici: nobenih skulptur iz cvetja, pa samo 5 vrst (tulipani, primule in mačehe, kamorkoli pogledaš), samo en lok iz cvetja, pa še ta je bil na drugi strani grd... Je pa Ronja sama prišla na razgledni stolp - ima sicer položne stopničke (je pač narejen za starčkeuser posted image ), ampak vseeno - zadeva je visoka 18m! Bravo mala! In seveda dol tudi sama!

obračanje, obe moji punci sta se že orbnili, samo Ronja že pri 2 m, Lejla pa šele zdaj enkrat. Ampak zdaj pa že nekaj časa ne - isto je bilo pri Ronji, tak da se ne sekiram. Vse ob svojem času. Pa fantki so počasnejši.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.5.2009 9:31:38   
ronja
kako pa kaj spijo vaši malčki?

Lejla je zadnjič prespala noč! Norooooo!!! Zjutraj me je zbudila Ronja!!! Ta pa ima zadnje čase spet neko kaskado zbujanjauser posted image . No, počasi bo že. Zdaj se sicer Lejla na splošno še 1-2x na noč zbudi (jaz štejem noč od 12h do 6h).

tek: ne, hvala. Sovražim tek, to mi je najbolj dolgočasen šport na svetu! Svoje sem odtekla, tak da mi nihče ne more rečt, da nisem probala, odlaufala sem mali in veliki maraton, zdaj mam pa mir pred njim.user posted image Plavat grem pa kadar hočešuser posted image , rajši 5km odplavam kot odtečem (čeprav dlje traja).

Komaj čakam, da dobim tisti dodatni zic za Ronjo za na voziček nazaj - da bom lahko končno spet obe napokala v voziček, obula rolerje in užiiitek!!!

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.