|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
23.4.2009 8:36:58   
Anonimen
Jast pa 10x gledala kaj mu je , zakaj noče jest!

ja sej to je pol, k ti že končno otrok noč prespi, se pa ti kr naprej zbujaš in gledaš kaj je narobe z njimuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
23.4.2009 9:01:50   
snikolina
Dobro jutro, MIMI res si prijazna, zelo lepo od tebe, vendar pa mi nekako ne gre bit od drugih odvisna-krajša relacija že, Lajbah je pa vseeno predaleč. Veš, mogoče bi jaz šla prej ali kasneje domov, to je  potem tko neprijetno.. Ampak res, hvala za ponudbo, zlata si.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa tudi, jst bi šla še kolegice pogledat pa na kosilo z njimi in podobne reči. Kompliciram, ne, sej vem.

Jst ga mam ponoči oblečenega v bombažno tenko pižamiko, pokrit je pa s svojim tankim kovterčkom ali z najinim kovtrom, kadar je pri nama. Vedno je topel.

Dejte mi povedat a vaši otročki že kej gledajo TV? Včerej sem mela prižgan tv, sem mislila, da spi, gledam tomija in jerija, pa ga kar naenkrat slišim kako se smeje, ga pogledam, on  pa veselo gleda risanko in se reži.

Grem dojit, papa

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
23.4.2009 9:02:43   
ronja
to je zarad prekrvavitve, ne zato, ker bi jih zeblo. mrzle roke pri dojenčku niso merilo, a jih zebe al ne. sej tud mi, če bi sam ležali skoz, bi meli mrzle roke ziheruser posted image

jaz jih imam že tako ali tako, pa skoz nekaj delajouser posted image . Ampak mi pa ni všeč, me moti - pa Lejlo vidim, da tudi. Ronje pa čisto nič, ona ma lahko mrzle roke ali noge, pa ji je tako čisto ok. Vem, da niso merilo, ampak če njej ni všeč, zakaj bi jo matrala - je vidno bolj zadovoljna, če je cela toplauser posted image , Ronji je pa vseeno, od vedno, sta pač različni, hehe.

mimi, ja, jaz meni se tudi zdi že to čez mejo... Zato se pa sekiram.... Saj mene tudi ena babica ni šmirglala 5%, pa mi zato nič kaj dosti ne fali, ona je to delala celo nalaščuser posted image , ker se ji je zdelo, da se mami preveč z mano ukvarja, pa premalo s sestro (kar je bilo verjetno res, moja mami je vedno znorela za najmlajšim otrokom, ostali so bili pa ništauser posted image ), zato se je ona odločla, da bo pa pri njej obratno in mene ni marala - jaz pa nje ne. To ti je bil sistem reševanja problemov tamuser posted image . Ampak sem si pa obljubila, da jaz pa tega ne bom dovolila pri svojih otrocih ne toliko zaradi babic, ampak zato, da otroci vejo, da lahko računajo name. Pa tudi jaz nisem bila toliko tam - smo se videli kvečjemu 1x na mesec, ker sta iz bila iz drugega konca slo., pa še takrat smo šli vsi s starši vred... Moji tamalicve bosta pa več pri babici (ker vem, da ne bi bilo fer, če bi jima to jemala, babica si pa to seveda neskončno želi, to že vrabci čivkajo na rr, heheuser posted image ), pa ni tako zelo vseeno, kakšne bojo razlike, če bojo...

Sem povedala lubiju, vsakič, seveda: prvič nama je bilo obema še smešno, kako si ni upala Lejle previt, potem zadnjič, da sem malo razočarana, pa da gledava naprej, kako bo... Se je strinjal z mano. Sem mu povedala tudi včeraj, pa ji je hotel kar takoj rečt, ker to ni prav... Sem se sicer strinjala, da to ni prav, ampak predlagala, da naj rajši počaka, da naredi nekaj takega vpričo njega, da ne bo zgledalo, kot da jo jaz njemu špecam, pol jo pa on kregauser posted image . Ker se mi zdi, da so lih prav otročji, da bi to tako jemaliuser posted image . Kaj pa ve mislite, je to ok?

Ker "preventivo" sva že od nekdaj izvajala - povedala sem ji, kako je bilo pri naši babici in da se mi to ne zdi prav, pa da mi veliko pomeni, da se vse otroke obravnava enakovredno (ne enako, ampak enakovredno, jasno da vsak svoje rabi, enemu nekaj pomeni, drugemu pa nekaj drugega... ampak nočem pa, da se enemu da tisto, kar mu pomeni, drugemu pa ne...) Vedela je, kako zelo se pripravljam, pa sekiram, da ne bi bili tamalidve ljubosumni in kako zelo sem vesela, da trenutno še nista,... Skratka ve, da nama to veliko pomeni in se strinja, da je to za otroke pomembno. Samo dela pa drugače, pa se verjetno sploh ne zaveda... To je najhujše.

Po drugi strani si rečem, da trenutno Lejla vsega tega še ne ve in ji je še zaenkrat vseeno (razen da mora v polulani ali posrani plenici čakat, da pridem - ampak saj zobarja mam 1x na par mesecev, pa bo pač preživela, sicer je pač ne dajem nikamor same...) in da je to torej samo moj problem in moji strahovi, ampak vseeno se mi pa zdi, da če vidiš, da odnos gre nekam v krivo smer, da je dobro čim prej korigirat... Ma, včasih je tako težko bit pameten... Nočem težit brezveze, nočem ostrito odnosov, nočem, da se počuti tašča, kot da ni nič prav... nočem pa tudi, da bi bilo Lejli hudo zaradi razlik. Mater je včasih težko bit starš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
23.4.2009 9:04:55   
ronja
Dejte mi povedat a vaši otročki že kej gledajo TV?

je nimamo, če pa je kje tv, pa ji je nekaj časa zanimivo, poetm pa rajši gleda ljudi okoli. NI tako zelo računalniški tipuser posted image . Ronja je pa zadnjič ful z veseljem gledala Pošasti iz omare - samo en del, potem se je naveličala, ampak tisto sma pa skup gledali -meni je prav pasalo, ker nisem mogla nič, sem bila čisto hin od driskeuser posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
23.4.2009 9:06:26   
Anonimen
snikolina itak da bi gledal...ga kr hipnotizira, če mu uspe mal poškilit na tv. sam to absolutno ne smeš pustit, ne sam zarad uč, ampak zarad tega ker se na tv slika tok hitro menjuje in njegovi možgani niso zreli za tako količino dražljajev, kar vpliva kasneje na sposobnost koncentracije, pa nervozni so pol taki otroci itd. sej bo še čas za tvuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2730
23.4.2009 9:09:29   
Anonimen
da ne bo zgledalo, kot da jo jaz njemu špecam, pol jo pa on kregauser posted image . Ker se mi zdi, da so lih prav otročji, da bi to tako jemali

men se tud močno zdi, da tko jemljejouser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
23.4.2009 9:24:00   
kiara24
jutro,

hvala vam za nasvete glede uvajanja. Mislim, da sem dodatek našla pravi sedaj je vsak dan pokakana plenička enkrat ali pa dvakrat. Pa probam jo čimveč pristavlat vačsih mi visi na ziz tdui 1 urouser posted image .
V družini nima noben problemov z alergijo, nobeno (ne na hrano, ne na cvetni preh...). Tako, da upam, da bo pri Klari to tudi tako.
Čez 7 dni imam P, takoj po porvomajskih pa ga bom vprašala kako je s tem. Me pa fibrec matra če se dobro redi, nima ne vem kakšnih buhteljčkovuser posted image .

No glede garderobe dam jaz vse hlače gor kar jih imam, tudi kavbojke. No kar se tiče pa bluzic pa ni šans zaradi jošk ne gre.

Klara je ponoči naprvalnea v body, pižamico, nogavičke, ter v topli spali vrečki, čez pa kovter. Na začetku je bila vedno mrzla sedaj je pa topla po rokicah.

Vreme je res jaftino, upam, da bo vikend kaj boljši. Še malo pa na morjeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
23.4.2009 9:27:36   
Anonimen
Mislim, da sem dodatek našla pravi sedaj je vsak dan pokakana plenička enkrat ali pa dvakrat. Pa probam jo čimveč pristavlat vačsih mi visi na ziz tdui 1 uro

user posted image user posted image no super, a vidiš vse se bo urihtalouser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
23.4.2009 9:32:26   
ronja
men se tud močno zdi, da tko jemljejouser posted image

Ja, saj ti čisto verjamem, samo tuki s temi odnosi s taščo mi nisi glih za vzoruser posted image . Saj nisi užaljena, ne? Sam res, ne bi rada ostrila zadev, ker vem da se tašča trudi, da bi nas upoštevala, pa da se ne utika več toliko, pa vem, da se niti ne zaveda kaj dela in da bo Ronja vedno njena ljubica, pa ok vse to, samo vseeno - itak da mi ni za enega otroka vseeno, bilokirega, jaz ju nimam rangiranihuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
23.4.2009 9:54:39   
Ploha
sonček: pri meni je že skoraj od začetka tako, da cele dneve dela, od zore do mraka, ni bil še nikol pr men več kot en popovne razn v nedeljo pa še to je treba ob 5 v štalo, če že pride v sobo pride spat, ko zvečer pride, meta navadno spi, ko zjutraj gre meta še kr spi, jebi:ga se navadš, je pa res da je moj skos doma, sam kaj mi nuca če pridm do njega pa skos neki ruputa tk da se ne morš niti pogovarjat, sam če ga pa rabm je pa tuki.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
23.4.2009 9:56:02   
mimi30
Jutrouser posted image

Naša noč je bila tudi kar vredu, sicer je celo noč pri meni spala...zvečer sem jo probala dvakrat prestavit v njeno posteljo in ni šlo...vse bi bilo vredu, če ne bi tolk za mano lezla, da se zjutraj čudim kak sem suhauser posted image tolk mal imam prostora.
kiara user posted image da sta uredili prebavo in vse laufa kot more. Naša tudi nima nekih buhtejčkov pa je čist o.k. tak.

da ne bo zgledalo, kot da jo jaz njemu špecam, pol jo pa on kregauser posted image . Ker se mi zdi, da so lih prav otročji, da bi to tako jemaliuser posted image . Kaj pa ve mislite, je to ok?

Ronja, pri nas je tako, da se moj dragi navadno takoj v bran postavi, ko jaz začnem govorit kaj o njegovi mami...tako, da jaz se tega izogibam kolikor se da, ker vedno v spor prideva...po moje tud on ve, da marsikaj ni vredu, ker včasih tudi sam kaj omeni samo tako pač je....zaradi tega naprimer, ker vem, da mali njo pazi in ne obratno, jaz glih nimam nekega zaupanja v njeno varstvo...imam včasih tak občutek kot, da ga ne obvlada in mi je malo neprijetno, če gredo na sprehod tukaj v mestu, ko je toliko prometa.... sploh, če je še tamala v vozičku (k itak slej ko prej na rokah pristane) in pol malemu sploh več ne sledi. Vglavnem jaz največkrat pustim, da moj dragi sam vidi kakšen njen fatalni kiks in se potem z njo naskrivaj pogovarja in jo ošteva....ponavadi itak misli, da jaz ne vem, da ji pove kaj mu ni prav.
Če ji pa jaz kaj rečem, da ni prav, potem pa to sicer vzame v zakup samo je potem še bolj nervozna in za vsako stvar vpraša, če lahko.
Zadnji tak primer nerazmišljanja je bil, ko so Nejca dali na gugalnico na kateri se je en štrik strgal in je potem po parih nihajih s celega dol padel...se je strgal še en štrik in je bilo konec.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
23.4.2009 9:56:52   
ronja
ploha, pri nas je ravno obratno: ni doma, amapk se pa lahko kaj zmeniva po g-juuser posted image . Ampak popoldne je pa samo naš - bi rekla samo moj, pa ni res, ga punci kar okupiratauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
23.4.2009 10:02:59   
ronja
pri nas je tako, da se moj dragi navadno takoj v bran postavi, ko jaz začnem govorit kaj o njegovi mami...

aha - ne, to pri nas ni tako - midva oba pljuvava čez vse staršeuser posted image . mal heca - oba vse hvaliva in tudi se strinjava, kadar ga serjejo - ne glede na to, čigavi so starši.To ni problem, mava počiščeno, da imava oba vse 4 rada, samo pač včasih ga serjejo, tu ni kaj... In tudi je fer, da mu povem, če sem razočarana - saj ni slep, saj vidi, če je kaj narobe... In je faljda fer, da mu povem, kaj oz. zakaj sem žalostna. Ne zdaj da se nanjo spravim, ampak pač povem, kaj me je razžalostilo, mi dalo mislit, karkoli pač. On si potem svoje mnenje ustvari, samo mava precej podoben način razmišljanja, pa je navadn okar podobno mojemu - gliha skup štriha, kaj češuser posted image
Jaz ji seveda ne bom šla tega sama govorit, ker se mi zdi, da je veliko lažje kako kritiko slišat od sina kot od snahe - tako pač je. Zato pustim umazano delo njemuuser posted image . Zato pa nočem, da bi ji rekel zdaj, ko ni bil zraven... Samo ne vem, kako lahk osploh lepo in nežno poveš, da dela razlike... Ker to ej že samo po sebi zelo težka stvar in po moje bo spet jokala - tega si ap ne želim. Ampak še manj si pa želim, da bi čez čas jokala Lejla... Zaj* situacija, ni kej.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
23.4.2009 10:05:45   
mimi30
No glede garderobe dam jaz vse hlače gor kar jih imam, tudi kavbojke. No kar se tiče pa bluzic pa ni šans zaradi jošk ne gre.

user posted image kiara za hlače. Jaz imam še vedno razmaknjene boke (kostiuser posted image )...se še niso nazaj porihtale...prvič je tudi trajalo kakih 9mes, da so bile kosti nazaj na svojih mestih, kile pa so se že prej uredile...zdaj se pa še tud kile niso... tako, da mogoče je tud to kaj krivouser posted image , da še ne morem svojih starih kavbojk oblečt. Majčke mi pa grejo gor, samo večina jih je bolj po telesu potem se pa tako oprimejo tega šlaufa okoli pasa in grozno zgledauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
23.4.2009 10:07:13   
kiara24
Ja tudi jaz sem ful vesela, da se je uredilo. Sedaj pa upam, da se bojo še moje joške oz. mlekec!

Včeraj zvečer je bila revica tolk zamtarna, da je na flaši (sem si ven supumpala )4 krat zaspal, ker je prešne dni tako hitro zapsla da ji ni rataklo ne vem kolk pojest,  no pa še to je bilo pol da je spla do 6tih zjutrajuser posted image

No sedaj je pa zgovarja z lučko v sobici, ji nekaj čebla.

jaz na srečo nimam nobenih takih problemov s taščo. Upam, da jih ne bom imela.

Se grem malo igrat s KLaro.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
23.4.2009 10:11:29   
Anonimen
Saj nisi užaljena, ne?

brezskrbi, mene je praktično nemogoče užaltuser posted image pa sej vem, da bi lohk bla bolj prilagodljiva in da bi marsikaj lahko naredila drugače, ampak nočem. zakaj? zato ker je.beš tak lajf, ko se je treba skoz nekomu prilagajat, sploh pa pri takih stvareh kt so otroci. kar se otrok tiče, se jaz ne mislim prilagajat drugim, ma ni šans, pa če me pogleda še kdaj kdo al pa ne. seveda tu gre za stvari k so pomembne, brezveznosti itak spregledam. pika. taka sm. če pa komu kej ne paše, je pa to njegov problem in čist nič moj.  z lubijem se hvalabogu zelo strinjava glede načina vzgoje in tega, vsaj kar se taglavnih stvari tiče. tam ko se pa ne strinjava, se pač malo prilagajava, ampak pri stvareh k se mi zdijo pomembne, si pa pridržujem pravico da je po moje, glede na to da je skrb za otroke in vzgoja večinoma na meni, od rihtanja, fotranja, spanja itd. tko da tak je touser posted image . jaz sem pač taka, da mi dobri odnosi z vsemi za vsako ceno ne pomenijo nič. sej je fajn če se razumemo, sam ni mi pa to življenjskega pomena.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.4.2009 10:30:38   
Soncnica
Hoj punce!

Mi smo imeli v torek posvetovalnico in ima tamalčka 60 cm in 6560 g. Ful lepo, glede na to, da se je rodila s 3kg in 50 cm user posted image user posted image user posted image

glede tašče kot sem že rekla, moja je super. Med otroki ne dela razlik. Res pa je, da ne živimo skupaj. Mi je ravno včeraj vse posadila in zrihtala na vrtu user posted image
Na vrtu imam (sem imela) ful lepe tulpe. Pa včeraj nekaj klepetam s taščo in za hip spustim Jaša izpred oči in mi je v minuti vse potrgal user posted image Ampak pol sem bla mal boljš volje, ker je povedal, da so rožice samo zame in da me je hotel razveselit. user posted image Mi je pa tudi povedal, da me hoče razveselit vsak dan in da mi bo zato vedno vse potrgal...user posted image

Glede tega kolk vidim svojega moža - popoldne in med vikendi, ampak še takrat je polno enih stvari za narest, da v bistvu nisva veliko skupaj. Pa zdej konc maja ga 4 dni ne bo, ker gre na en seminar user posted image

ponoč našo tamalčko oblečem v bodi z dolgimi rokavi, čez pižamico s štumfki. Dam jo v spalno vrečo brez rokavov in pokrijem z dekico

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.4.2009 10:34:23   
Soncnica
Aja Jancci mi imamo elektronsko varuško in jo uporabljam vsak dan zjutraj, ker vstanem okoli 7h in grem dol v kuhinjo in dnevno, tamala pa do ene 9h spi gor v spalnici

Naša tamalčka sicer ima svojo sobo, ampak je prazna in bo taka ene dve leti (ali pa še več) tut ostala

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.4.2009 11:14:02   
Jancci
Ste pridne.. sem sam na hitro preletela si bom pol mal več časa vzela. Bom danes eno brokolijevo juhco skuhala....... pa še kej mogoče!? user posted image

Spet jest težim z vprašanji: DUDA!
OK, vem ,da smo imele že to temo, eni jo mal bolj marajo kot drugi.. me pa zanima.. naša sem pa tja hoče dudo za ene 3 minute max. in sem jest pač takrat kupla aventovo, silikonsko - uno ki ima raven cucelj da jo daš lahko notri kakor hočeš. Ker je na njej pisalo, da je do 3eh mesecev sem šla in pač zdej kupla uno od 3-6 mesecev. Domnevam, da mora pač duda rast z otrokom če so jih zato dal po številkah!?
No in Meta jo ima glih ene tok rada kot prej 1x do 2x na dan ko je mal zaspana jo potegne, drgač pa ne mara kej dost. No in kot sem rekla je bla včeraj mal bolj tečna in mal manj spala (sem ugotovila, da bo ju3 luna) in moja mati je to takoj povezala z dudo... KAKO LAHKO OTROKU ZAMENJAM NJENO DUDO... TO JE MOJA DUDA  je začela govort v metinem imenu IN JE NE DAM!!!   OOOOOooooooo kar pike dobim!!!!!!!!!
PA kdaj me (naju) bojo pustil na miru?? No, sej vem ,da me ne bojo.. moram začet poslušat skozi eno uho  not in skoz drugega ven in bit tiho in se jim smejat al kaj???

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.4.2009 11:16:52   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Naša ima oblečeno pižamco in obute zokne ter je pokrita z kovtrom. Ona ima tudi vedno mrzle roke. Drugače pa je full topla. Samo roke pa ima vedno mrzle. Zakaj to?

Ker je zdrava!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.4.2009 11:20:20   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Jast pa 10x gledala kaj mu je , zakaj noče jest!

ja sej to je pol, k ti že končno otrok noč prespi, se pa ti kr naprej zbujaš in gledaš kaj je narobe z njimuser posted image user posted image

Jest pa nimam teh problemov. Kar spim!! user posted image   Dokler ne začne jamrat al pa, do zdaj se je to 2x zgodilo - da je spala celo noč in sem se ob ene 6ih zbudila ker so me tok joške bolele!  user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.4.2009 11:42:29   
snikolina
Ula hvala za odgovor. user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.4.2009 11:58:35   
kiara24
no jaz sem pa danes malo pridna v kuhinji sem že vse pospravila, pa eno žeto cunj sem že dala prat pa še ena se pere. Ta prav se suši.

Moj je pa dopoldan na šihtu, polpoldan je pa najim. No seveda najprej pelje psičko na sprehod. Je pa sedaj tudi tolk opravkov, da smo zelo malo skupaj. Njavečkrat zvečer ko KLara zaspi, si midva vzameva čas za kak film, samo je problem k ga pol ful hitro zmanjak ker je tolk zmatran. Zato  pa komaj čkam drugi teden k bo skoz z namauser posted image pa še skupaj bomo uživali na morju.

Danes za kosilo špinačna juhica, kropirček in pa sojini polpeti.

Grem mal pisat v album od Klare, drugače bom vse pozabilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.4.2009 12:15:18   
PAJO
kiara24 kam pa greste na morje,kdaj

mi gremo tud pa že komej čakam.kva maš ti za en voziček da si jo
že dala v športni del

kje ste kje ostale,lp

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 13:53:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.