ronja
|
sej pol po moje se mal to izenači, zdej je le dojenček v igri, k se bolj malo odziva pa nimaš glih kaj z njim počet, pa še mama zmaj skoz preži kaj in kakouser posted image tavelika princeska je pa že bolj oprijemljivauser posted image pa čeblja, pa se veseli, pa ma radauser posted image ja, upam, samo če se spomnim, kako je bilo, ko je bila Ronja toliko stara... Pa se Lejla vsaj toliko odziva - mislim, skoz se smeje,tudi drugim, če se jo kdo spomni pogledat ... Težko je, ker ne veš, kdaj moraš kaj rečt, kdaj je pa že kompliciranje. ulla, meni je bila Ronja ful hecna, ko se je začela svoje sence bat . Ampak jo je hitro minilo, pa se že nekaj časa ne boji več. sva jo prijemali, pa je šlo. jaz nosim kar stare cote, se mi ne da novih kupovat, niti ne morem, kot smo zadnjič probali, hehe, tak da nimajo izbire, mi morajo bit kar prav . Ampak pas še pa vseeno ni čisto isti. A to gre kdaj čisto nazaj al vedno ostane par cm? kiara, se strinjam z ullo, saj mava kar podobne ideje glede vzgoje in prehrane otrok, samo pri wcju sva mal narazen Pediatri pri nas priporočajo, da počakamo z gh do zaključenega 6. meseca - torej ko je otrok star 6 mesecev+. Je pa tako, da če maš alergije v familiji, si bolj previden pri hrani, če imaš pa slabe kosti, pa "za vsak slučaj" široko povijaš, tudi če ma otrok kolke 1B, se mi zdi... ulla, jaz jem pa čokoladni puding s sladoledom, hehe. Pokrivanje: Lejla je v enem pajacku, če je zelo toplo, čim tanjši, če je bolj mraz, pa pliišastem in pokrita z eno deko - najino. Ampak ker spi pri nama v postelji, je še nikoli ni zeblo ponoči, ma vedno tople rokice. A sem vam povedala, da se je dodatni sedež za voziček razturil! Zlomil, hudiča! grrr!!! Zato smo bili danes na sejmu knjig z dvema vozičkoma, sicer bom pa očitno zdaj s slingom in enim vozičkom kar nekaj časa (pravijo, da majo 30 dni, da zrihtajo, če sploh bojo, kao naj se to ne bi zgodilo - ja, se strinjam, sam se je! Da sem šla prehitro! A so prtegnjeni? Z dvema frocema - kok hitro pa lahko grem - peš po trubarjevi Da ni bilo prav montirano - ja, ko da imaš ful izbire, kako boš zadevo gor našraufal, pa tudi debila glih nisva...) pa že od začetka ena zaskočka ni delala - se je ful ni dalo odskočit, pa nisi mogu zložit zica, če nisi mel izvijača sabo . grrr, sem jezna!!! Lejla si še čisto nič ne ogleduje hrane, tudi Ronja ni kazala ne vem kakega navdušenja zanjo pred pol leta. Začela sva pa pri Ronji pri 6,5 mesecih, takrat je pa res že ful gledala in hotela probat, samo je bila nekaj bolana pri 6m in sva rajši še malo počakala - da potem vsaj veš, od česa reakcija - ali od hrane ali od bolezni, če bi bilo kaj. Na srečo ni bilo nič, nima alergij, čeprav so sumili na nekaj in sem potem jaz noseča bila brez mleka in jajc, kar je meni groza!
|