|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
22.4.2009 20:53:15   
Jancci
Kok mate čmrle ponoč pokrite??

Moja ima body, pa pižamco brez nogic, pa zelo tanek kovterček in dekco čez. Pa je bila zdele čist mokra.. no samo danes je en čuden dan.. podnevi mi ni spala več kot eno uro skupaj, prejle ob 20ih je že zaspala, pol pa spet jok.. neki je čudna danes user posted image  Bi ji vročino zmerla, pa zdej spi..ne morem!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.4.2009 20:55:47   
barba
ja, ulla, jst se bom tud od ploh trebuha poslovila se mi zdi. Mi je tud na trebuhu ful ostalouser posted image  pa še enih 10 kg je viška ... enkrat do jesen mam cilj to dol spravt ... do službe bo treba k drgač bo treba celo garderobo novo... to pa čist preveč staneuser posted image

Mi smo bli celo popoldne zuni. Sva šla s Tinetom po Meto v vrtec. Dons spet ni spala v vrtcu in je bla ful zmatrana. Čist fuč je bla pol sem jo pa del poti nesla za vratom in porivala vozičekuser posted image  Matr je težka .. 15 kg za vratom nost ni kar tko.user posted image

Ronja - jst zaenkrat še nisem opazila, da bi delal kakšne razlike med Tinetom in Meto. Je tud res, da je Meti pri tašči vse dovoljeno, ampak ni velikokrat pri njej in ni problemov. Tineta sem že večkrat pri tašči pustila, sam sama ve, da ga ne more dvigovat in nosit okol. Pol pa skoz zraven stoji in mu kej govori. Moji so dost daleč stran, imajo veliko kmetijo in pol ne morjo še na moje otroke pazit. Kar sem vidla pa pri naših Meta ne sme vsega in se držijo tistega kar rečem.
Je čist res, da maš vsakega otroka na drugačen način rad. Ni pa prav, da se pol enga diskriminira al pa z njim grše/drugače ravna.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.4.2009 21:02:35   
Anonimen
Jaz bom začela pri 4 mesecih

kiara jaz bi ti pa svetovala da počakaš, ravno zaradi prebave njene in težav. sploh če se ti dojenje ulavfa in če najdeš en primeren dodatek, po katerem ne bo težav. ker že zarad vseh težav, k jih maste zdej ma ziher razdražena prebavila, jst jih nebi obremenjevala še z ostalo hrano. 4 mesečni otrok je res še prmajhen za to. ampak to je samo moje mnenje in nasvet.vsaj za razmislit je, no, da pridelate še kakšnih alergij in bogvečesa.

Ulla, prideš v LJ v petek

joj, dej a me morš dražituser posted image user posted image user posted image user posted image ma brez avta sem, ulo mam doma, pa za burek nimamuser posted image

drugič user posted image

jancci jst ga v dekco zavijem, da ga lažje odložimuser posted image pol pa kovtrček čez...pa itak se čist raztura poluser posted image

jst pa jem čokolado pa jogurtuser posted image pol pa zarad kil jamramuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.4.2009 21:06:56   
nina166
Dober večer!

Danes smo imeli UZ kolkov in ima sedaj kolke 1a tako da ne rabimo več širokega povijanja. Jutri pa imamo še posvetovalnico...me že prav zanima kako se kaj redi...ker je bolj drobna.

Daša trenutno spi na sredi najine postelje kot ena kraljična in vsake toliko časa pogleda na eno oko ali sem še pri njej ali ne. Pa če me ni je takoj alarm. Ati pa spi pri Domnu user posted image

Ko pa imam malo časa, da vam kaj napišem, pa nimam kaj napisat, ker nimam časa brat za nazaj....ni mi pomoči.

Grem malo prebrat dokler me čmrla mala ne pogreši user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.4.2009 21:08:45   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Matr je težka .. 15 kg za vratom nost ni kar tko.user posted image

Tudi naš Domen ima 15kg...pa zadnje čase se blazno rad nosi...imam roke ko rambo user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.4.2009 21:16:46   
Ploha
zvezdica: jaz jo tud že poznam, in je res super user posted image user posted image

komaj čakam petek, a bo kera še kej šopingirala, zvezdica mogoče??

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.4.2009 21:16:47   
Zvezdica
Jaz bom začela pri 4 mesecih (predvsem zaradi nejen prebave), zato ker sedaj ful gleda kako midva jeva vsak grižjaj spremlaj in zraven včasih kar usta odpira, kot da bi hotla daj še meni.

joj kiara, moj je star še ne tri mesece pa tud tko dela...mam kar malo slabo vest ko jem pred njim. Jast sem liamu uvajala od 4. meseca dalje, zdaj bom pa kar dojila tam do 6 m. Potem pa začnem uvajat...no ampak bomo še videli kako bo. Komaj čakam, da začnem s temi kašicami, zelenjavčki, pa sadje...

zdaj pa grem...se neki ne počutim najbl fajn...mogoče sem le utrujena.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.4.2009 21:20:58   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst pa jem čokolado pa jogurtuser posted image pol pa zarad kil jamramuser posted image

Ko sem tole prebrala se mi je tako zaluštalo čokolade, da sem šla po eno banano in čokolado...meni to ful paše skupaj...in pojedla skoraj celo čokolado. Ula ti boš kriva, če se bom zredila, ker mi delaš lušte user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.4.2009 21:22:42   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Ko sem tole prebrala se mi je tako zaluštalo čokolade, da sem šla po eno banano in čokolado...meni to ful paše skupaj...in pojedla skoraj celo čokolado. Ula ti boš kriva, če se bom zredila, ker mi delaš lušte user posted image  user posted image  user posted image

eh babe ni vam pomoči, nehite user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.4.2009 21:23:57   
Zvezdica
joj, dej a me morš dražit ma brez avta sem, ulo mam doma, pa za burek nimam

drugič

ah.... ulo bi že zmogli, burek častim... sam iskat te pa ne pridemuser posted image user posted image user posted image user posted image

nina...super za kolkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jancci, tud naš je tečnaril..

zvezdica: jaz jo tud že poznam, in je res super

komaj čakam petek, a bo kera še kej šopingirala, zvezdica mogoče??

zvezdica bi,.... ampak ves propračun v trgovinah pustila, zna se pa zgodit da grem mal firbcat s tabouser posted image recimo majčke z napisi iskatuser posted image

zdaj pa grem.... pa nzaj pridem kasnejeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.4.2009 21:30:06   
ronja
sej pol po moje se mal to izenači, zdej je le dojenček v igri, k se bolj malo odziva pa nimaš glih kaj z njim počet, pa še mama zmaj skoz preži kaj in kakouser posted image tavelika princeska je pa že bolj oprijemljivauser posted image pa čeblja, pa se veseli, pa ma radauser posted image

ja, upam, samo če se spomnim, kako je bilo, ko je bila Ronja toliko stara... Pa se Lejla vsaj toliko odziva - mislim, skoz se smeje,tudi drugim, če se jo kdo spomni pogledatuser posted image ... Težko je, ker ne veš, kdaj moraš kaj rečt, kdaj je pa že kompliciranje.

ulla, meni je bila Ronja ful hecna, ko se je začela svoje sence batuser posted image . Ampak jo je hitro minilo, pa se že nekaj časa ne boji več. sva jo prijemali, pa je šlo.

jaz nosim kar stare cote, se mi ne da novih kupovat, niti ne morem, kot smo zadnjič probali, hehe, tak da nimajo izbire, mi morajo bit kar pravuser posted image . Ampak pas še pa vseeno ni čisto isti. A to gre kdaj čisto nazaj al vedno ostane par cm?

kiara, se strinjam z ullo, saj mava kar podobne ideje glede vzgoje in prehrane otrok, samo pri wcju sva mal narazenuser posted image Pediatri pri nas priporočajo, da počakamo z gh do zaključenega 6. meseca - torej ko je otrok star 6 mesecev+. Je pa tako, da če maš alergije v familiji, si bolj previden pri hrani, če imaš pa slabe kosti, pa "za vsak slučaj" široko povijaš, tudi če ma otrok kolke 1B, se mi zdi...

ulla, jaz jem pa čokoladni puding s sladoledom, hehe.

Pokrivanje: Lejla je v enem pajacku, če je zelo toplo, čim tanjši, če je bolj mraz, pa pliišastem in pokrita z eno deko - najino. Ampak ker spi pri nama v postelji, je še nikoli ni zeblo ponoči, ma vedno tople rokice.

A sem vam povedala, da se je dodatni sedež za voziček razturil! Zlomil, hudiča!user posted image grrr!!! Zato smo bili danes na sejmu knjig z dvema vozičkoma, sicer bom pa očitno zdaj s slingom in enim vozičkom kar nekaj časa (pravijo, da majo 30 dni, da zrihtajo, če sploh bojo, kao naj se to ne bi zgodilo - ja, se strinjam, sam se je! Da sem šla prehitro! A so prtegnjeni? Z dvema frocema - kok hitro pa lahko grem - peš po trubarjeviuser posted image Da ni bilo prav montirano - ja, ko da imaš ful izbire, kako boš zadevo gor našraufal, pa tudi debila glih nisva...) pa že od začetka ena zaskočka ni delala - se je ful ni dalo odskočit, pa nisi mogu zložit zica, če nisi mel izvijača sabouser posted image . grrr, sem jezna!!!

Lejla si še čisto nič ne ogleduje hrane, tudi Ronja ni kazala ne vem kakega navdušenja zanjo pred pol leta. Začela sva pa pri Ronji pri 6,5 mesecih, takrat je pa res že ful gledala in hotela probat, samo je bila nekaj bolana pri 6m in sva rajši še malo počakala - da potem vsaj veš, od česa reakcija - ali od hrane ali od bolezni, če bi bilo kaj. Na srečo ni bilo nič, nima alergij, čeprav so sumili na nekaj in sem potem jaz noseča bila brez mleka in jajc, kar je meni groza!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.4.2009 21:31:26   
ronja
kdaj in kje ste zmenjene - mogoče pridemo tudi me - če bomo mele avto oz. če se bo dalo prit peš.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.4.2009 21:31:44   
Anonimen
Ula ti boš kriva, če se bom zredila, ker mi delaš lušte

ma ni panikeuser posted image pa kje si ti....user posted image

ah.... ulo bi že zmogli, burek častim... sam iskat te pa ne pridem

ja klinc poluser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.4.2009 21:34:16   
sonček33
Ojla bejbike!

Evo še en dan je šel mimo...in bilo je super lepo vreme. jaz pa utrujena. Sem čuvala nečakinjo, pa tkole pri dveh malih to si skoz aktiven (a ne Ronja, Ulla, barba???).
Mal smo šli na sprehod pa na igrišče, pa pol do naših cca 2,5 km in to je kar podvig ratal, ker naš mali je zdej tolk radoveden, da v vozičku noče skor nič več spat oziroma bistveno manj kot je prej.In pol nekaj časa gleda naokoli, itak bolj malo vidi ven...pol pa jokca pa stokca pa mu dudo dajem pa jo ima  pol minute not pa jo ven flikne...pa take..

Drugače pa...kolk so vaši možje/fantje doma? Moj zdej dela cele dneve ker imajo sezono, pa ga ful pogrešam, pa manjka mi ful. danes sem celo pozabila jesti...sem prejle skihala makarone ob 20.30...prva hrana danes.
kar pozabim, pol k pa bi, pa Lovro zihr noče bit na tleh ali pa spat.

Lovro zdaj intenzivno tlači v usta roko, no pest...on bi kar celo stlačil notri.
Počasi mu začenjam dajati 170ml, ker mu je 140 premalo.

Dejte ve men povedat, a so tile naši otroci res tolk veliki?? Recimo snikolina pa zvezdica- vajina fantiča sta tudi velika pa kr težka...mene čist vsak vpraša koliko je star in ko rečem da še nima 3 mesece se vsi čudijo, češ kako velik je.

Ronja, s taščami je križuser posted image
AQ - poljubček Noahu

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.4.2009 21:34:54   
snikolina
Dober večer.
NINA user posted image user posted image user posted image user posted image za kolke. Ma drobno ritko zdej, ha?? Men je blo prou hecno.user posted image

Jst bom tut začela uvajat tam pri 6 mesecih, nč prej. Itak moram do takrat pogruntat kako to sploh gre, al vse kupim, kej sama iztisnem iz sadja in zelenjave in podobne reči, ker nimam pojma..user posted image Sem bolj nerodne sorte, mi je treba za prvič vse pokazat in detaljno obrazložituser posted image user posted image user posted image

JOOOJ, men je tut na trebuhu dost ostalo, pa bom začela telovadit šele junija-zarad CR; pa še vedno tam okoli sploh ne čutim "mesa", haha

AHHHh, jst bi tut pršla, tko bi vas vse rada vidla in spoznala (v živo), pa tut jst nimam avta. Mogoče drugič... Pa tut zelo rada šopingiram po Lajbahu.

LEPO SE MEJTE!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.4.2009 21:37:33   
nina166

Ula ti boš kriva, če se bom zredila, ker mi delaš lušte

ma ni panikeuser posted image pa kje si ti....user posted image

Po novem spim od 8 naprej, včasih pa že prej. Daša ne zaspi brez zize...ko pa zaspi, pa še vsake toliko časa malo poškili na eno oko če sem pri njej. Danes sem prvič po treh mesecih takle čas za računalnikom. Saj prednost tega pa je da se naspim, ker je treba zjutraj kmalu vstat...skrbi da grem kmalu spat da se lahko naspim user posted image  user posted image  Podnevi pa tudi ni časa...saj včasih že kaj preberem, napišem en stavek pol pa alarm...če že Daša spi, da mi Domen skače okoli računalnika in pravi "jaz bi tud pisav" in mi tolče po tipkovnici tako da ni možno nič napisat....eh saj bo boljše user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.4.2009 21:42:07   
snikolina

Dejte ve men povedat, a so tile naši otroci res tolk veliki?? Recimo snikolina pa zvezdica- vajina fantiča sta tudi velika pa kr težka...mene čist vsak vpraša koliko je star in ko rečem da še nima 3 mesece se vsi čudijo, češ kako velik je.

Ja, Sonček, non stop me sprašujejo, kamorkoli greva, koliko je star. In ko povem, mi vsi rečejo, da zgleda kot bi bil 5 ali 6 mesecev. In valjda šok... Že tri otročke sem srečala, stare pol leta, ki so manjši od Anžeta. Pa še ful vsi komentirajo njegove laske češ uau, kako pa to? A so mu kej odpadli? Ja, res so veliki naši januarčki, primer. danes se ga ni in ni dalo pomirit ob 18h zvečer in ga vzamem v naročje, ob 18.30 sem mislila, da mi bodo roke odpadle-teh 7250g je res že preveč zame.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.4.2009 22:32:21   
mimi30
AHHHh, jst bi tut pršla, tko bi vas vse rada vidla in spoznala (v živo), pa tut jst nimam avta. Mogoče drugič... Pa tut zelo rada šopingiram po Lajbahu.

snikolina, vaju pa lahko jaz poberem, če si v Bistrci.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.4.2009 22:35:27   
ronja
Ronja, s taščami je križuser posted image

Ma, saj se ne pritožujem - no, nočem se, ne vem, kok mi ratauser posted image . Moja tašča je super, samo me skrbi, da bo do ene bolj super kot do druge. Pa ne vem, kdaj začnejo to otroci opažat. Rajši bi se zmenila prej, predno otroci sami vidijo razlike, ker po mojih izkušnjah nekaj časa traja, da spremenijo svoje vzorceuser posted image . Saj se še ne mudi, ampak vseeno - meni pač tudi za Lejlo ni vseeno, čeprav sem nora tudi na Ronjo.

snikolina, jaz sem kar vse sama pripravljala, frutki so bili samo za na pot. kakih nemških sranj pa niti ni marala, pametna pupauser posted image . Bomo videli, kako bo z lejlo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.4.2009 22:52:56   
mimi30
aja, dober večeruser posted image

obiskala zobozdravnikauser posted image , po pol ure čakanja sem v čakalnico zaslišala en jok in hitro ugotovila, da sta z dragim že za mano prišla (zobar je sam eno ulico višje)...potem sem kar tam malo dojila...potem sem se mogla peljat še zdravstveno potrdituser posted image (5min vstran)...tak da sem po eni uri končno sedela na stolu...z zobmi vse o.k.user posted image ...malo čiščenja kamna in sem bila ob 50ojrovuser posted image .
Malecko sem peljala k fotografu....na slikice sva kar počakali in se tam malo podojiliuser posted image ...pol pa na občino dat pasuš delat ... tam se pa nisva dojiliuser posted image

Spet je minil nespalni dan user posted image ...zdaj pa sam, da vidim če bo jutri spet vse noter spravljalauser posted image .

Ronja, men se zdi takle odnos tašče že kriza. Saj lahk maš dva različno rad, samo ne rabiš pa drugemu škodit oz. ga čist drugač obravnavat.

Moj dragi je dal danes svetovno izjavo, da pri nas ne pazi babica Nejca ampak on njouser posted image .  Tašča naredi čist vse kar ji rečeuser posted image user posted image ...kot, da ne zna razmišljat s svojo glavo al je to vredu al ne....če on reče, da se bo igral v mokrem peskovniku , najprej proba s tem, da bo mamica jezna...potem ji pa odgovori da ne bo in pa se bom igral in potem se pač lahko...če si noče jakne oblečt si je pač ne bouser posted image ....če si noče čevljev obut, ko gre s trampolina, pač še malo brez njih po travi okol leče in se malo smejijo in prepričujejo...

Uvajanje GH: tule sem tud jaz enakega mnenja kot Ulla in Ronja. Meni se ne zdi smiselno hitet, do 6mes. se bom komaj prepričala, da imam dovolj mlekauser posted image . Nič vam naj ne bo neprijetno, ko jeste...itak, da otroci vse opazujejo in skušajo oponašat gibe, ki jih delamo al pri govorjenju al pri hranjenju al pr pitju....saj, ko kavico pijem me tudi gleda pa mu je ne bom dala za probatuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.4.2009 22:55:41   
mimi30
Kok mate čmrle ponoč pokrite??

Naša ima oblečen bodi, bombažnega pajacka in zokenčke. Zaspi pri meni na zizi in je zavta v deko, tako jo potem tudi prestavim v posteljico in pokrijem s kovtrčkom. Ima vedno mrzle roke, ko jo ponoči k sebi vzamem.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.4.2009 23:57:47   
VRTNICA84
Naša ima oblečeno pižamco in obute zokne ter je pokrita z kovtrom. Ona ima tudi vedno mrzle roke. Drugače pa je full topla. Samo roke pa ima vedno mrzle. Zakaj to?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
23.4.2009 7:33:57   
PAJO
dobro jutro

kako ste spali,no naša še spi,je ob 6 vstala,pojedla in spat nazaj.
jz pijem kavico papcam piškotke.....res super.

vreme mi mori,ker spet vn ne mormo,joj,včerej pa tak sonček.
pa tud ohladil se je zunej res.

jz bom začela z gosto hrano že pri 4 mesecih počas,ker sm že pri tamavmu
tud tko in je blo vse ok.tko da bom pri njen tud tko,kakšen frutek,kašico....
vsak pač po svoje tko je.

in spet vprašanje kaj kuhati danes

lpuser posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
23.4.2009 8:30:02   
Zvezdica
pajo dobro jutro

kok je ino na rr pogledat in ti vedno tko dobre volje user posted image

Moram se pohvalit, da je naš patrik spal od 20.40 (jedel je ob 19ih) do 3.44. jedel in pol normalno do osmih zjutraj.
Sam enkrat se je zbudiluser posted image user posted image user posted image

Jast pa 10x gledala kaj mu je , zakaj noče jest!

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
23.4.2009 8:33:39   
Anonimen
jutro..kr solidna noč, sam je pa vreme tako, da me je kr k tlom pritisnilo ko sem vstalauser posted image

neo ma tud čist mrzle roke ponoč, drgač je pa topel, nardim pa isto ko mimi. to je zarad prekrvavitve, ne zato, ker bi jih zeblo. mrzle roke pri dojenčku niso merilo, a jih zebe al ne. sej tud mi, če bi sam ležali skoz, bi meli mrzle roke ziheruser posted image pa zdej čez dan še mal pomigajo, ponoč pa res samo ležijo, seveda pa še dodatno prispeva nižja temperatura. če bi bil pa na tilniku hladen, pol ga pa zebe, sam brezskrbi da takrat se bo dru, ne verjamem da bi to mirno prenašaluser posted image

kavo pijem, pa nekak k seb prhajam počas...joj kok je nikakvo zunuser posted image
včeri mi je ratalo rožce posadit, zdej še pa sam na ograjo počakamuser posted image pa tko sem se zmenla, da mi bo naredil kar uno fiksno leseno korito za rože, pa da se pol tja notr dajo kište, k zdej mam kt na unih kavljih, pa je drek to.
joj, sam zdej morm še pa te notranje presadit, ne vem kdaj sem jih nazadnje, so tud že boge, pa korenine že kar ven tiščijo spodi....

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.