|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
23.4.2009 22:40:28   
Anonimen
tak da zdej, k so vam lasje začeli izpadat, lohk rečete, da ste hormonsko uravnovešeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
23.4.2009 22:56:51   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Zgleda bomo ju3 same gorenjke, a kako??

na mene si pozabla user posted image user posted image

Mimi nisem, nisem.. bi mogla napisat SKORAJ same gorenjke! Se opravičujem!  user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
23.4.2009 23:02:09   
Zvezdica
zvezdica al pa barba jst bom počakala pred vhodam v city park nasproti garažne hiše, ker še vedno ne vem kje je voda 

plohca, bova mi2 z mimi še tebe pobrale.
Sej mam tvojo št :) nč bat, tebe pa že ne bi pustila čakatuser posted image user posted image

mene tudi ne bo na srečanju, ker sem brez avta. pa drugič. aja pa izpit sem nardila z 9

škoda k te ne bo oljica, ćestitke za 9tko user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se zdi da so zobki, sem tudi pogledala in je en del dlesni že bel, se prav vidi. Prej tam ni imel tega. Zdaj spi, ampak mene ful skrbi. Kaj mislite?

Niia, tako je danes pri nasuser posted image . Ampak sej pravim obtreh je zaspal, smo bili zunaj in je spal do cca šestih, potem je bilo bolje. No zdaj pa itak spi, že od osmih, se nič ne pritožujemuser posted image

zvezdica, jutri pokličem, ko štartam in se dogovoriva za nadaljna javljanja .

Dealuser posted image

Evo mene z bazena! Že drugič ta teden. Kok sm pridna Ful mi paše plavat!!!

pridna si. jast sem pa danes začela z vadbo na orbitreku, še vedno imam dobrih 20kg viškauser posted image user posted image user posted image user posted image Čas dopusta se pa približuje.

Katere znamke čebričkov imate, tummy tub ali bebe jou?

Jast sem imela tummya pri Liamu, zdaj imam bebe you, ker je večji in je lažje hendlat otroka. Vsaj meni se zdi.
Dlesni nič ne mažem, zdaj mu bom začela okoli nogice ovijat jantarjevo verižico, pa da vidimo kako bo.

tak da zdej, k so vam lasje začeli izpadat, lohk rečete, da ste hormonsko uravnovešene

torej sem bila prej neuravnovešenauser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.4.2009 0:02:49   
Zvezdica
očitno sam še jast strašim po RR :)
tamal spi, jast pa kr neki čaram skoz. Nič grem tudi jast spat.

Nočka in dobro jutro.

p.S.: pajo, vem da boš prva pa zate ena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.4.2009 0:12:55   
ronja
Nisi edina. Čakam, da se torta speče, ju3 pridejo svak z družino in ker je imel pred kratkim rd... Sem obljubila, da jaz spečem torto, da vsaj malo olajšam tašči, ki naredi potem kosilo za vse...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.4.2009 7:04:02   
sasa78
Dobro jutro punce!!!!

Po dolgem premoru se vam spet javljam!!! Sicer pa me je zvezdica opravičla da ne morem nič naredit - sm Anžeta tako razvadla da je groza, pol pa še Jan in Enej zahtevata svoje pa sem v riti !!!!! Včasih je prava norišnica. Mali je pravi pobalin - hrano moram dodajat ker se je gospod izmislu da mu paše samo leva dojka - tako da dojim damo z leve user posted image user posted image , pa v torek smo bili prvič cepleni - pa mamo reakcijo ful močno - da je za pop......! Pa zdej še dude ne mara!!!  Aja velik je 65 cm in ima 7350! Pravi velikan je no pa zobje ga matrajo menjam po 10 slinčkov na dan, pa povleče se sam v sedeč položaj, pa igra se že z mehkimi igračami, pa da ne govorim kakšen crklivček je. ma sem ga kr preveč razcartala - se mal kesam!!!

In kako ve?

Jaz danes pokam za na morje pa vidm da bo vreme katastrofalno - pa se še odločam al avtodom al hiška? pa bomo kr verjetno z avtodomo šli v hiško? Mislte da bodo hrvatje komplicirali glede hrane? Zdej k so take bedne razmere???? 

Aja k se je kej AQ javila?
In krtekxx?

Tako grem pokat dokler anže še aja!!!

Upam da bom mela kaj več časa v prihodne - lp Saša

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.4.2009 7:06:00   
Zvezdica
jutro user posted image

tako slabo sem spala, vstala itaq ob 5ih...tamal se je od treh zbudil trikrat, potem sem imala pa dost in sva vstala. zdaj on spi, jast moram pa svoja dva razvozit, ker grem potem na srečanje.

Se vidimo.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.4.2009 7:42:39   
Anonimen
torej sem bila prej neuravnovešena

itakuser posted image jst sm še zdej, pa mal sumim da me ne namerava spustituser posted image

hej sašauser posted image maš pa res pestrouser posted image men tud ula ni marala desne joške, edim ponoči, k je spalauser posted image drgač sm pa pretežno iz leve jo dodjila, sam dodajala pa vseen nism nič...zdej neo se pa tud na desni mal buni, sam ga ne šljivim kej dostuser posted image neki cajta se zaganja, pa me grize, pa se razburja in zvija, pol pa k vidi da ni druge, pa zagrabi in normalno jeuser posted image mislim pa, da je( pr obeh) krivo to, ker ga nosim večinoma na levi roki, na desni ga sploh ne mormuser posted image pa tud položaj za dojenje mi nikak ne rata na levi, tko čudno je in tud otroku verjetno ne paše, je rajši na drugi strani....in pol ker pretežno na levi je, se pa valjda v desno drgač proizvaja, pa drgač teče in vse, pa mu ni provuser posted image sam zdej se res trudim, da ga na obe strani pristavljam, k ule nism, pa sem mela posledično levo joško ful večjo od desneuser posted image zdej se je sicer to poštimalo, sta spet iste, sam da nebi blo še enkrt tko, pa tko tud ostalouser posted image raj preventivo zganjam...

pa uživajte na morju, sej tud če je vreme bol tko, že sprememba okolja nardi svoje, se mi zdi...drž seuser posted image

jutro drgačuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.4.2009 8:45:32   
kiara24
dobro jutro,

Uživajte na srečanju.

Vse sem prebrala, pa mislim, da sem vse tudi pozabila, kar je zadnje čase kriza. Nič si ne zapomnimuser posted image .

Tudi meni zadnje čase ful odpadajo lase, ampak se trenutno kaj preveč ne sekiram k mam itak ful goste.

Glede nogic, nima nič potnih, večkrat so mrzle, če ji pa nabijem gor še žabe in čez hlačke se pa kuha. Očitno bo bolj zmrznena v nogice.

Ojlica- bravo za izpit, pa kar 9 si dobila.

Sonček- tudi jaz ne upam, sama z avtom ker ne vidim Klare kaj dela, če bi vedno spala ni blema, tako pa joče, pa dudo si ven vleče, pol pa še boljuser posted image ... sem šla samo 2krat. No tudi jaz upam, da ni to edino srečanje k bi jaz tudi prišla, če bo še kdaj.

Se pravi da bomo danes manj klepetale.... al pa velik naklofjnmo da bodo imele ful za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk sm žleht!

Ja glede zobkov ste nekaj pisale, naš ful groize in drgne spodnjo dlesen, pa spodaj sta dve majhni pikici... a je možno da so zobkiuser posted image , bolj je nergica pa ful bi se crkljala z zizo sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
24.4.2009 8:58:04   
PAJO
dobro jutro

najprej  user posted image za vse čvekice,ki ste danes že pred mano vstale user posted image
pridne ste.

jz sm vstala ob 6 tamavga zrihtala za vrtec pa žana je jedla in sva šle
nazaj spat.ona še spi,jz sm pa vstala pa pijem kavico....

zunej je res hladno,po hribih je kr sneg vidm res noro.

kako ste kej ??

lpuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
24.4.2009 9:09:34   
Anonimen
men pa ula teži tule...kaže na televizijo in teži - tu notli, tu notli...ja fak no, kak te pa nej v tv damuser posted image user posted image in ji nikakor ne morm dopovedat, da ne gre in da je ne morm dat tja notriuser posted image in se valjda dere in trmari...đizs, kaj ji pade na pametuser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
24.4.2009 9:23:07   
Jancci
Ma tale tvoja Ula je pa res faca!!  user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
24.4.2009 10:10:50   
krtekxx
Saša78...sem prav mislila nate..a vi greste pa za prvomajske na dopust? Anže je pa hud kaliber s 7+ kg, pa to da se sam potegne v sedeč položaj. Se ne bi zgovarjali o kaosu, ki ga pridelajo 3 otroci, kaj? Še dobro, da obstajajo vrteci. Jaz trenutno razmišljam o varuški, ki bi ta malo kdaj peljala na kak sprehod z vozičkom, da bi jaz lahko kdaj pa kdaj za vsaj uro zadihala.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
24.4.2009 10:25:17   
ronja
tu notli, tu notli...ja fak no, kak te pa nej v tv dam

Ja, to pa ni fer - drugi otloci pa so tam notliuser posted image , sej jih vidi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
24.4.2009 10:27:57   
ronja
Ej, punce, meni so froce zamenjali!!! Lejla kar spi, Ronja je pa tak pridna, da mi je kar mal čudno! Če bi bila mirna, bi mislila, da je bolana, sam ni mirna, sam pridna je - svašta!!! SEM USPELA CELO TORTO Z NJO ZRAVEN OKRASIT!!! To se še ni zgodilo! Po navadi je cel projekt, pa že če je lubi zravenuser posted image
Aja, torta je pa kar dobro ratala, bom poslikala, pa če se naučim še sem dala slikco.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
24.4.2009 10:45:27   
Soncnica
Hoj punce!

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ej, punce, meni so froce zamenjali!!! Lejla kar spi, Ronja je pa tak pridna, da mi je kar mal čudno! Če bi bila mirna, bi mislila, da je bolana, sam ni mirna, sam pridna je - svašta!!! SEM USPELA CELO TORTO Z NJO ZRAVEN OKRASIT!!! To se še ni zgodilo! Po navadi je cel projekt, pa že če je lubi zravenuser posted image
Aja, torta je pa kar dobro ratala, bom poslikala, pa če se naučim še sem dala slikco.

user posted image user posted image user posted image

Men tud lasje izpadajo user posted image . Kdaj se pa to neha? No važn je, da sem zdaj hormonsko uravnovešena. Čeprav se mi včasih zdi, da nisem glih...

Saša78 tvoj Anže je res velik korenjak! 

Oljica user posted image user posted image user posted image za 9! Zdej si mi zbudila slabo vestuser posted image Ne sekiraj se, če daje rokice v usta, to je čist normalno, bolj je zoprno, ko začne sesati prstek.

Potne nogice - naša pupika nima potnih nogic, se mi pa to ne zdi nič nenavadnega, tamalčki tako uravnavajo telesno temperaturo. Bi mu pa jaz najbrž dala kakšne štumfke manj gor (mi imamo na nogicah dvoje štumfkov)

Lepo se cartajte!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
24.4.2009 10:51:46   
kiara24
Ronja- super, da ti je ratala torta. Si mi naredila skomine in če ti po pravici povem bi jaz sedaj  pojedla en košeček, že zelo dolgo časa nisem pojedla nič sladkega.

Ulla- kolk si nasramna user posted image user posted image ,da je ne daš notr! Zakaj ji ne pomagašuser posted image .... joj kolk sem žleht, saj bo bol.

Danes je lunca- mlaj, upam da ne bo nobenga vpliva.

JOj saj res sem hotla že opre vprašat. ALi otorci takrat ko dobivajo zobke, bolj spijo? Ali imajo kaj vročine?

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
24.4.2009 10:53:21   
kiara24
Sedaj sem naročila ogrlico iz jantarja, a mislite da jo bom dobila pred prazniki?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
24.4.2009 11:35:40   
PAJO
naša žana je pa danes stara 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image

res gre hitro čas naprej.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
24.4.2009 11:42:26   
PAJO
kiara24 a mislš da ji bo ta zapestnica kej pomagala??

jz sm jo tudhotla naročit,sam ne vem šeuser posted image user posted image

a to ubistvu pomaga sam za zobke??

no ja bom počakala da jo ti dobiš in poveš kako jeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
24.4.2009 11:49:59   
kiara24
Pajo- čestitke za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

Naj bi pomagala bomo videli, ne nisamo za zobke za izboljšanje imunskega  sistema je, za lajšanje bolečin, zmanjšuje vnetje grla in ušes, pa hitro celi rane.

Baje bi bile lahko tudi za nas, k preprečuje mastitis...

Mislim, da jo nekatre že imajo in lahko povedo svoje izkušnje. Jaz jih bom pa tudi, ko jo bom imela doma.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
24.4.2009 12:40:18   
PAJO
a tako,kje pa si jo naročila,dej mi prosm napiš naslov

se vidi da so naše punce na srečanjuuser posted image čvekice

sonček se počaS kaže,sam je pa mraz

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
24.4.2009 13:37:05   
Anonimen
ja lubiboh, na drugo stran smo padleuser posted image

user posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
24.4.2009 13:42:05   
ronja
Pomoč, punce, meni so zamenjali otroke!!! Midva že nisva tehle pridnih bitij naredila!!! Sploh ne vem, kaj se dogaja!!! OBE sta sami zaspali (ok, Lejla se je tudi že zbudila, ampak je v ležalniku in sploh ne teži in mi pusti jest sladoled!!!) Ronja pa še kar spi, čeprav je zaspala že pred pol ure!!! Ma, to ni za verjet!user posted image user posted image user posted image
ker Lejla ni mogla zaspat, ker ji je Ronja non stop okoli glave plesala in s tem ful guncala jogi, sem odnesla Ronjo v njeno posteljico in ji povedala, da pridem k njej, samo da Lejla zaspi, ona pa naj vmes proba zaspat - to ji pač rečem, valjda ne mislim, da bi kdaj ratalouser posted image . Ok, se je strinjala (to je važno,d a se ne dere, sicer Lejla ne zaspi). Podojim Lejlo, zaspala ni, ampak sem šla nazaj k Ronji, ker sem pač obljubila: pa ronja že spiuser posted image user posted image user posted image . No, grem nazaj k Lejli, pa je bila vsa zadovoljna, pa sem si rekla, ajde, probam zlikat zraven. Likam malo, ona pa vsa pridna v zibki - to je že ultra čudnouser posted image - vsaj po mojih izkušnjah, se to še ni zgodilo...user posted image No, pa grem po vodo za likalnik, pridem nazaj in dete čori!!! SPi! noro!!!
OK, pavza, ljelo so vrniliuser posted image , hoče nazaj v roke:) Ok, sem jo še podojila, je neki na pol spala, zdaj sem jo kar pustila, mogoče bo spet zaspalauser posted image - saj vem, sanja svinja kukuruz... Ampak upanje umira zadnje, ne?

pa medtem, ko sem likala, je pozvonila še patronažna sestra, se je zmotila, avtomatično hotla k nam (soseda sta dobila novoroječnico, a sem vam že povedala? prejšnji čet. ful fajn!!!!) in kljub zvoncu se je zgodil čudež in se Ronja ni zbudila!!!
No, sem samo čakala, da se bom zbudila oz. me bo zbudila kaka Ronjina brcauser posted image , ker je bilo čisto prelepo zato,d a bi bilo resuser posted image . In se bom zbudila in videla, da sem zaspala ob dojenju ljele zvečer, pa da torta še ni niti pečena, pa da je kup še nezlikan, pa sta malidve normalni,... Ali pa mi bo nekdo pokazal ceno: evo, take otroke maš lahko, samo stane mio. evrovuser posted image Al je to samo zato, da mi kdo skomine naredi: "vidiš, koliko se da naredit v 2 urahuser posted image " Čakam, kje je fora.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
24.4.2009 13:47:49   
Anonimen
Al je to samo zato, da mi kdo skomine naredi: "vidiš, koliko se da naredit v 2 urahuser posted image

tole bo po mojeuser posted image user posted image user posted image to je kt pr nas - vsake kvatre enkrt prespimo noč, glih tolk da vidim kok je to fajnuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.