|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
20.4.2009 20:03:48   
Ploha
zvezdica: link ne dela,...sm mislna da se pol kr v lj dobimo, mimi če pride v pondelk pa ti in jaz, pa če ima katera še časm,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
20.4.2009 20:05:48   
Zvezdica
zvezdica: link ne dela,...sm mislna da se pol kr v lj dobimo, mimi če pride v pondelk pa ti in jaz, pa če ima katera še časm,...

http://www.keuder.org/stock/patrik_ata.m4v

še enkrat plohca..zdaj probajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 20:25:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 20:30:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2529
20.4.2009 20:39:43   
ronja
Ronja - dej povej ti men, kako tvoja lejla teb namigne, kdaj jo lulat?

Navadno se začne mal zvirat, tko značilno z nogicami brcat ali pa pojamra, ampak tak čist malo, da moraš bit res pozoren. Tko naredi eh-eh, potem pa če ne ubogam takoj, potem še malo probava, če pa je še vedno ne dam, potem se pač polula, kaj pa najuser posted image . Zadnjič me je pa prav gledala, ko sva se s sosedom pogovarjala: "mami, lulat me, kaj je zdaj to, nesi me!user posted image " Potem je bila pa kar malo užaljena, ko se je polulalauser posted image . Ampak mi ni prehudo zamerila, se mi zdi, ker je danes šlo odlično!
Za kakat se pa samo zastrmi nekam, pa spušča bradavico, ker je to navadno med oz. po dojenju, ampak takrat morap bit spidi gonzales, da jo ulovišuser posted image . Tak da jo dam takrat, ko navadno kaka (ma par takih časov v dnevu), pa navadno kar naredi zadnje čase. Ko začne spuščat pa spet jemat, pa spet spuščat bradavico, ob teh časih, ko gre kakat, jo dam gor, pa se pokaka, potem pa če želi, se lahko spet dalje doji, navadno pa niti noče več.

Ploha, jaz je ne posadim na kahlo, jo držim v naročju (nad wc jem ali nad kahlo), ker zdaj še ni dobro, da bi sama sedela. Tak da jo držim enako kot bi jo pestovala - lahko pogledaš na netu: newborn inarm positionuser posted image . Tako bo, dokler se ne bo sama usedla. Sem pa brala v tej knjigci Diaper free baby, da včasih tole pomaga tudi proti zaprju, se rajši userjejo, če vejo, da se ne bojo po sebi. par jih je pisalo, da jim je to rešilo zaprtje, ni pa to nujno, seveda. Lahko probaš, če bo imel še težave. Nobene pa ne silim, da ne bo katera mislila, da hočem koga prepričat.

oljica, mleko se ne more pokvarit. Edino, če ne dojiš vsak dan, ti ga pa res lahko hitro začne zmanjkovat. Nekaterim ga baje v 2 dneh, poznam par takih, ki so na ta način odstavile.ne vem, meni je še dolgo teklouser posted image , samo nisem ravno merilo, se mi zdi.

Danes pa verjetno ne bo nič s plavanjem, Ronja ma neke probleme in ne zaspi, Lejla cel dan ni spala, zdaj pa je zaspala, je pa ne bom mogla podojit, predno grem... Pa še tako drisko imam, da je za znoret, nekaj sem zbolela, me je zeblo ko cucka popoldne... tak da ne vem, če ni bolj pametno,d a spustim... Kaj pa ve mislite?

Hja, ne vem, če se ne morejo zadušit, če vdihnejo kak manjši predmet... Zadnjič je lubi mel v službi eno predavanje, pa je zdravnik razlagal svoje primere... Pa je bilo tudi to vmes. verjetno res ni dosti možnosti, ampak jaz pri svojih otrocih ne bi tvegala... Saj že tako kje kaj takega poberejo, pa itak nimaš kajuser posted image .

niia, kaj ti tudi probavaš tole? Superca, the more the merrieruser posted image . Čisto diaper free še ni, ker ji ponoči navadno dam pleničko, ap za daljše sprehode tudi. ampak zdaj ko bo bolj toplo, bo vedno lažjeuser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 20.4.2009 20:40:08 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
20.4.2009 20:41:43   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Jst sem tud za pondelk, lohk pa tud ta petek. Lohk bi se dobile v City parku, tam v unmu lokalu Pod vodo k ma zraven še igralnico za tavelke čmrle.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
20.4.2009 20:43:37   
Anonimen
Hja, ne vem, če se ne morejo zadušit, če vdihnejo kak manjši predmet..

veš da se lohk, če ga vdihnejouser posted image sej to je skor isto kot če pride v sapnik. sam ne pa kot dol pogoltntuser posted image

jst nebi šla plavat...z driskouser posted image kaj si noruser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
20.4.2009 20:52:21   
ronja
me tudi lahko pridemo samo v sre, ne, mam zobozdravnico, sicer ob 8h, ampak tašča pride pazit, pa je ne morem kar nagnat ko se vrnem.

no, saj sem napisala, da ni nič narobe, če smolo poje. problem nastane, če se mu zaleti.

saj majo wc blizuuser posted image .Ampak ne grem, ker ronja še leži na meniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
20.4.2009 20:57:18   
khurde
čer,

ful ste pridne s čvekanjem, meni pa ne znese najbolj... neki se za faks matram, čez dan pa itak tamala glavna...

nea,  luštne slikce!

ronja, si me pa potolažila s tem, k si napisala, da tebi tut ne znese nikamor it... ker sem mislila, da je to skoraj nenormalno, kar se pri nas dogaja, user posted image user posted image user posted image haha. mislim, jaz ne morem nikamor sama, kadar je dete pokonci, edino, ko spi. lahko jo komot pustim mojemu, če sem blizu, ko me ni pol ure, je jok, potem pa da me samo vidi,je vse ok. edino, če jo da v avto in gresta malo naokoli, me ne rabita tudi po celo uro... in sploh ni šans, da bi jo tašči ali pa moji mami dala za en čas... to začne tulit po max.20 minutah,če sem zraven, če me ni, pa še prej. če pa spi in se zbudi, pa ni ne mene in ne mojega zraven, ampak nekdo drug, je pa čista panika. in ne vem, kako vam znese, da kam greste... na večerjo ali kosilo sami s svojim lubijem ali pa kam drugam... pri nas ni šans...

meni pol tašča nekaj namiguje, da je  to zato, ker je premalo pri njej in se je ne navadi, pa da bo pač parkrat mal jokala, pol bo pa ok sčasoma... samo meni to ni, da bi jo pustila nekje jokat, če vem, da jo lahko jaz potolažim samo, če jo v naročje vzamem in malo ogovorim. in kao jo bo navadila tudi vozička (naša ne prenese vozička, je bila not samo enkrat!!!! mirna, s tem, da sem sling "uvajala" po vozičku, da ne bo katera mislila, da se je "razvadila", ker se ni, samo vozička res ne prenese, v slingu je pa  ful rada.... in v bistvu meni to ful ustreza, ker sem bolj gozdni tip človeka)... mi je že parkrat rekla (po  ovinkih), da jo bo ona navadila, pač bo malo jokala, potem pa se bo navadila... my ass.

a je to samo faza, da pač nikjer noče bit brez mene, edino v avtu z mojim dragijem? a jo je treba res kaj navajat? mislim, z jokom  pri meni ne pride v upoštev... a to kar samo mine? ker po govorjenju babnic okoli mene, bi jo bilo treba navadit, ker je "razvajena" (to niso moje besede in se ne strinjam, da ne bo pomote), meni se pa zdi, da ta še ne trimesečni čmrl pač hoče mami in ne ostalih babic, tet itd. bojo že prišle na vrsto.

pa prosim, če mi lah kakšna pove iz izkušenj glede tega "navajanja" na  tolažbo pri drugih itd.

Neposredna povezava do sporočila: 2534
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:00:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
20.4.2009 21:04:59   
khurde
aja. jaz jo mažem samo zvečer pred spanjem z bubchen kremo al pa lekarniškim mazilom. čez dan jo imam pa itak večinoma brez, zdaj ko je toplo,samo v zavihanem bodiju, pa majčki, pol pa ene nadkolenke, da je ne zebe in to je to.

čestitke za uspešen diaper-free, ronja!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
20.4.2009 21:09:47   
Anonimen
khurde nč ni treba navajat, pa odvajat, pa razvajat, pa kar je še teh "vajanj"user posted image čist fajn vam gre in kot si rekla - vsi ostali bojo še tud pršli na vrsto, ko se bo otroku tko zdelouser posted image

vešde, najboljš otroka pustit se dret, da se iz obupa pol pa res navadi....hud dosežekuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
   [Brisano sporočilo]
20.4.2009 21:17:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
20.4.2009 21:17:43   
Zvezdica
st sem tud za pondelk, lohk pa tud ta petek. Lohk bi se dobile v City parku, tam v unmu lokalu Pod vodo k ma zraven še igralnico za tavelke čmrle.

super, sem prav vesela da se dobimo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Niia, si jutri za user posted image ?

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
20.4.2009 21:18:11   
sonček33
Ojla pupike1
jaz bi vas tudi zelo rada spoznala, samo meni je Lj tolk daleč, pa ta ponedeljek, ko je praznik gremo mi najbrž kam v hribe z malim...z avtom seveda kam višje pol pa z vozičkom po goznih poteh.

Bi vam pa predlagala, da se naslednjič dobimo na Šobcu, če ste za , seveda. Je luštno, kavico lahko spijemo, Ronja, Ula, Meta ...in ostali "taveliki" otroci so lahko na igralih, lahko gremo do save kamnčke metat v vodo, pa račakm damo jest...

Ronja, hvaa za razlago.

Khurde.... ne znam ti povedat kako je s tem, ti bodo drugorodke. Pa super za faks.

Niia - a ti boš tudi poskusla tale diper free?

Oljica - joj tebe je pa tale alergija res izmučila... Pa saj valda imaš kakšne tablete?

Naš mali spančka. Danes nisva bila nič zunaj. Sva imela v vasrtvu še nečakinjo 3,5 let staro. Smo se imeli prav fajn. Zjutraj sta skupaj odspala 3 urce v taveliki postelji, pa še jaz sem se jima pridružila za ene pol urce. Pol pa mal kartanja - Črni Peter pa enka...

A se vaš zdaj že kej bolj slinijo. Zvezdica vem da je rekla, da patrik se. naš prav mehurčke dela...tako da ima kar ves čas slinček okoli.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2540
20.4.2009 21:22:33   
sonček33
Khurde - ma ja, imaš čist prav...otrok potrebuje mamo. jaz ga tudi najrajš sama zrihtam. Res, nisem si mislila, da mi bo tko težko ga komu dat za npr. previt. čeprav moji sestri in mami so res fajn, mami je itak vzgojiteljica, ampak vseen...Če pa se pri kom joka, ga pa prec vzamem.

Pa kje vi živite, da imate otroke tako malo oblečene? Khurde - samo zavihan bodi pa nadokolenke?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
20.4.2009 21:40:51   
ronja
a je to samo faza, da pač nikjer noče bit brez mene, edino v avtu z mojim dragijem? a jo je treba res kaj navajat? mislim, z jokom pri meni ne pride v upoštev... a to kar samo mine? ker po govorjenju babnic okoli mene, bi jo bilo treba navadit, ker je "razvajena"

haha, khurde, saj veš, kako je moje stališčeuser posted image Najini punčki sta stari dobre 3 mesece! pa kaj ljudje pričakujejo od dojenčkov???user posted image Ja, itak, da je normalno! In seveda da mine, ja, samo od sebe, počasi pač, otrok odrašča in po določenem času te še videt neče prav pogostouser posted image . Seveda se mora navajat na druge ljudi, ampak ne tako,d a jo pustiš jokat drugim v rokah! To je pa brezveze! S tem se nič ne navadi, samo hudo ji je. Itak da če se nič ne zgodi, ko se joka, se vsak otrok po določenem času neha jokat, ker itak ve, da ne bo nič dosegel s tem, ampak to še ne pomeni, da jih moramo pa kar jokat puščat, če rabijo nekaj, kar nam ne paše. moja ronja je že 21 m. stara in ti povem, da zdaj kar sama lepo jasno pove, kdaj hoče bit pri kom in koliko. In seveda ne ždi non stop pri meni. So pa faze - očijeva faza, mamina faza, moja tašča vedno omeni, da bo prišla tudi babi fazauser posted image ,... Skratka, bojo že prišle na vrsto, kot si rekla. ne se dat. Pri prvem otroku je to malo težje, drugega ti pa kar pustijo v rokah, majo s 1. preveč dela, vsaj če ju maš tak blizu skupuser posted image .
khurde, ti tudi brezplenično delaš? kako ti pa gre? namesto bodija lahko daš majčko, da ti ne bo treba vihat.
koliko je torej tu takih? potem sploh nisem neka čudna, hehe.

sonček, kje je šobec? jaz mam svojo tamalo navadno oblečeno: bodi in hlačke s stopalkami. Dokler je bilo hladneje pa še eno majčko čez. Zdaj je navadno dovolj samo bodi in hlačke, v stanovanju imamo cca 21-22 stopinj, smo v bloku, nič ne piha,... Včasih ji v bodi zatlačim malo krpico za vsak slučaj, če zraven kuham, recimo, pa vem, da ne bom mogla takoj skočit. Včasih jo mam pa samo v majčki in hlačkah. Moram ji naredit spodnje hlačke, tiste, ki sem jih naredila ronji, ko je mela 6m. so še prevelike.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
20.4.2009 21:47:06   
sonček33
Ronja  -Šobec je v Lescah, tik pred Bledom. http://kraji.eu/trip_page.php?id_name=kamp_sobec&lang=

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 20.4.2009 21:53:07 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
20.4.2009 21:52:00   
khurde
Niia, Ulla, hvala... rabim mal pojamrat, ker sem vedela, da bom med vami najdla take, ki razmišljajo podobno... sem v nosečnosti brala knjigo "povezovalno starševstvo" in mi je bilo ful smešno,ko avtor piše, da je njegov tretji al četrti otrok bil tak, da je voziček dojemal kot voz za živali in bil srečen le v slingu... meni takrat ful smešno, pol sem pa isti karakter trofnila... user posted image user posted image user posted image  in bi rada, da bi te babnice razumele, da ni razvajena, ampak tak karakter pač, pa da je normalno,da je samo pri meni res zadovoljna... samo kaj, ko ne gre.

enkrat je tašča vzela malo, sem bila proti, ampak je moj tako hotel; je bolj njej verjel kot meni, da še ni pripravljena... in jo je prinesla čez 20 minut čist objokano... meni se je srce trgalo in sem se res razpizdila nanj, da naj se odloči, a bo delal tko kot njegovi mami paše a tako kot njegovemu otroku... in od takrat ni bila še nič sama dol, mogoče za 5 minut, če sem šla kaj gor iskat, moj pa tisto svojo odločitev imenuje "začetniška napaka", pa me zdaj skor vedno vpraša, kaj jaz mislim, kadar se gre za tamalo.

nisem si mislila, kok  enih nasvetov lahko ljudje dajejo (večinoma po ovinkih) in pričakujejo, da jih boš upošteval.sem ene petkrat do sedaj naredila po nasvetih, nasprotno mojemu filingu, pa nikol ni bilo dobr in zdaj ne delam več tko, mi je pa bedno, ker potem  me gledajo,kot da jim branim tamalo. je dobr filing imet mal back-upa, pa čeprav na netu. user posted image

aja. in ful čudna stvar... sem jo pustila po sili razmer pri moji stari mami, njeni prababici... ker sem jo dala iz slinga, podojila, pol se je FUL pokakala, plenice sem doma pozabila in sem mogla v trgovino, pa če bi jo tlačila v sling s polno plenico, mi lih ponori... in sem jo budno pustila pri njej na kavču, pridem čez 15 minut iz trgovine, tamala pa v naročju prababice zadovoljno gloda rokico... in to jo je mogoče v četrte videla... sem bila ful presenečena.

je pa fora, pa ne vem, a tamali kaj čutijo al kaj, da je moja stara mama ena redkih, ki je bila ful navdušena nad slingom, še preden je videla otroka not,pa k mi pravi, da je ok, če mal zavpije, samo jokat pa nikar pustit, če se da, pa preprečit. in mi jo vedno sama da, ko se tamala začne samo malo kremžit, ni treba meni nič reči. in tud pravi, da voziček bo prav prišel, ko se bo tamali tako zazdelo, pa da naj jo imam čim več ob sebi in opazujem kako raste, da mi ne bo kasneje žal itd. tko da tista ideja tašče,da nje ni navajena, odpade, ker jo je večkrat imela kot stara mama,  pa bolj protestira kot pri njej. user posted image  pomoje se počuti bolj varno pri prababici, ker ve, da ne bo treba tulit, preden jo jaz dobim.

mah, sem vesela, da lah tukaj malo pojamram. pa hb za mojo staro mamo, ker ostali so malo čudni. mi tašča ful rada reče, naj tamalo pustim dol, ko kam grem, da mi ne bo v napoto. user posted image  sej vem, da misli dobro, samo ji pa kar ne morem dopovedat, da ni šans,da je v napoto in da če mislim, da bi bila, raje doma ostanem skupaj z njo. in da to meni ni nobeno žrtvovanje al kaj podobno tragičnega, ampak normalno. sej imam otroka, ker sem ga hotela in sem vedela, da se bom jaz prilagajala, ne pa zato, da bom furala lajf kot prej in jo dajala drugim, ker pač ne bo pasala v moj okvir. user posted image user posted image user posted image  heh, tko sva bile par tednov nazaj na dekliščini in je bila ful pridna. samo sva bili le kakšno urco, čeprav bi jo komot dala spat, ker ni bila nič tečna. sva pa šli potem, ko je postalo hladno in smo šle v hišo, pa so not kadile, jaz pa nje pač ne mislim izpostavljat dimu.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
20.4.2009 21:55:14   
mimi30
babe, pa kaj je z vamiuser posted image user posted image ...juho s tabletami za pranje kuhateuser posted image ...zobe s pekočo zobno pasto umivateuser posted image ...take norije lahk jst počnem, ko me vrat boli in ne morem user posted image in mislim na kej druga kot na tist kaj delamuser posted image

dans pr nas ni dan za spanjeuser posted image ...utrujena pa že cel dan...jo dam na joško, zadrema...položim nekam, se zbudiuser posted image ...

dopoldan sva šle v mesto po slike...celo pot do tja je v vozičku v obrokih jokala...prideva do tja in so pred 15min začeli 2urno malicouser posted image ...lepo v joku nazaj in popoldan vsi komplet še enkrat v mesto....smo mogli še plenice 2. nabavit, ker nam je dve noči zapored pri 3.vse ven priteklo.

mazanje: jst namažem zvečer, drugače pa samo če je rit rdeča

Zvezdica, malecki je pravi srček. Moram jaz tudi malo probat tale čebriček...Špelca ful uživa v banjici, mogoč bi pa v čebričku tuduser posted image ...standardno se pa joče ko jo ven iz vode vzamemo in začnemo urejat
user posted image za najkice!

Ploha, Zvezdica, Niia,..  dobro potem pridem v petek v Lj...sem ćist pozabla, da je v pon. že praznik...lahk še kera zraven pride

khurde men je tud čist logično, da se tako malo det najlažje pomiri pri mamici in atiju in prav je tako...za vse ostale bo še čas...saj jih lahk malo pocrklajo, ko so dobre volje...vem pa tud, da tašče in nekateri ostali to ne štekajo glih najbolj...moja naprimer jo začne še bolj vztrajno po ritki tapkah in nosit gor in doluser posted image ....sem mogla že kar parkrat povedat, da se bo pomirila samo pri meni in naj mi jo da

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
20.4.2009 21:57:11   
Anonimen
khurde a nismo med nosečnostjo mele enkrt glih te debate okol tašč in ostalega sorodstvauser posted image no, tko je zdej touser posted image ti kr vztrajaj pri svojem, da se ne zagrezneš kot sem se jaz recimouser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
20.4.2009 22:00:11   
sonček33
Ronja - predlagaš kakšen fajn celodnevni izlet za ponedeljek...z malim seveda...kar pomeni da mora bit prevozno z vozičkom...narava, makedam...

naš pa noče bit v slinguuser posted image , vsaj ne v tem ležečem položaju. Kdaj ga bom lahko dala v tisti sedeči?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
20.4.2009 22:05:17   
mimi30
zunaj lije kot iz škafa...user posted image user posted image nam bo napihljiv grad opralo...sem ga zvlekla iz garaže, da ga bom očistila pa mi še ni uspelo

samo smeti pa ne bomo mogli podturit sosednjemu blokuuser posted image ...jutri jih vozijo in nič vreč zraven ne poberejo, sam kanto, ki je nabito polna

danes sem kuhala kosilo (fižolov zos) in sem hotla pire krompir zraven naredit...ko je bil zos gotov grem v shrambo po krompir in ga niuser posted image ...smo ga nabavili in ga je dragi v avtu okol fural, ker ga je pozabil gor prinestuser posted image user posted image ...za kazen je dobil jajca za kosilouser posted image , zos ma pa v hladilniku za jutri...če bo krompir gor prineseluser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.4.2009 22:07:19   
mimi30
Sonček kaj pa Jelenji greben in čokoladnica Olimje pa hiša čarovnic

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.4.2009 22:08:19   
sonček33
mimi joj super ideja...smo bili tam s srednjo šolo...ful lepo...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.