|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
23.4.2009 12:18:55   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

freycha, lej jo zaj čvekouser posted image vidiš, da maš kaj za povedatuser posted image

rumba ti bi si tud lahko večkrat javla, veš?user posted image  Saj človek hitro nazaj not pade, neda?user posted image
Kaj pa mežikaš glede 9. maja?user posted image A grete na rundo (ali dve....user posted image )?

čveka sem predvsem zato, ker mi je bilo od ponedeljka popoldne pa do včeraj pozno zvečer za znoret slabo - me je neka viroza ujela..... danes se pa dobro počutim, pa po dveh dneh sem končno nekaj jedla, pa kar prekipevam od energije user posted image

pa še videla sem, da bo veliko lepše vreme, kot so ga na začetku napovedovali za naslednji teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
23.4.2009 12:19:18   
baja*
Kaj pa če ji ne daš mleka tik pred spanjem, ampak ene pol urce prej? Mogoče jo pa v želodčku tišči in ne more zaspatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
23.4.2009 12:21:28   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Kaj pa če ji ne daš mleka tik pred spanjem, ampak ene pol urce prej? Mogoče jo pa v želodčku tišči in ne more zaspatuser posted image

po pravici povedano, ko sem pisala ritual, pa prebrala tvojega, mi je na misel prišlo, da bi ji prej dali za jest, pa mleko za spit, samo kaj, ko sva to mleko jemala za uspavanje. Ker je bilo fino toplo, jo je med pitjem kar zmanjkovalo, na koncu je še komaj gledala user posted image Bova mogla očitno drugače začet delat, samo nimam še pojma kako user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
23.4.2009 12:26:30   
baja*
slej kot prej boste itak mogli ukinet flaško pred spanjem, mogoče je pa zdaj pravi trenutekuser posted image  pa še za zobke je boljše tak... O ti mast, zaj sn se spomnila, da ma rene danes zobozdravnika.... uf, pa bi skor pozablauser posted image  bi blo dobro da si listek napišem, ker do 16-ih je še dolgo in lahko še ene 5x vmes pozabimuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
23.4.2009 12:35:29   
Ajvy
vav...končo se enkratn ekaj začne dogajt na RR, jst pa spim :-(........

Tisa je imela danes ponoči žurko.....se je tolk pogovarjala in smejčkala, skor eno uro.....pol sva pa še jedli.....pol je bila pa spet zgodnja....me je čist odvadla zbuajt se...ko sp tak dolgo...dons sva pa imeli žurko.....
Joj....moram vam povedat, kakšna klepetulja je Tisa.....hi hi.....res.......vse mi pove......

Pokomentirala vas bom zvečer, ker grem še malo spanca ujet.....

sam tole:
Freycha....mi imamo pač ta ritual, čofanja in tega, potem dobi flašo mleka, potem pa se pomeniva..kdo gre vse spat..pa našteva.....pol na koncu še TArjico naštejemo...pol pa povem, da je lunica prišla in da jo bo čuvala, da bo lepo sanjala.....potem pa še kakšno pesmico zapojem....pa hopla spat....potem pa se ne pogovarjam več z njo.....
Edin če se sleče ( včeraj se ni!!!!), ji povem, da sem žalostna in huda, ker je to spet naredila in da ji bom za kazen vzela Lili....pa tko.....drgač pa striktno brez pogovorov...se ne dam motit.....
Če je cmerkava....prvič jo grem potolažit, potem pa ne več.....

Ja, srečanje....jst sem takoj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pravite na Bizovik---tam je full dobro igrišče.......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
23.4.2009 12:48:20   
rumba
baja*, verjetno bosta več kot dve rundi.user posted image   Ohcet.user posted image Že čvekam....user posted image
Freycha, si me spomnila na našo Hano, ona je obvezno bruhala, če se je le malo razjezila.user posted image Valda, sva tudi midva vedno skočila, da ja ne bi bruhala, ampak to ima žal posledice. Še sedaj bi hotela, da se ji vse k riti prinese, pa da takoj skočiš.user posted image Imamo ne malo težav zaradi tega, a če pomislim nazaj, ne vem, kaj bi naredila, da bi se temu izognila. Poskusi menjati ritual, mogoče ji bo lažje zaspati.
Ajvy, Bizovika ne poznam. Če praviš, da je fajn igrišče, pol je ziher fajn.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 23.4.2009 12:49:16 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
23.4.2009 12:49:13   
Češnca
Hehe, končno se je mal debata razvila! user posted image user posted image user posted image  Punce, kar redno se oglaste mal, vedno je kej za povedat! user posted image

Freycha a Dita pa tko pogosto bruhne, revčka. Uspavanje...ja Anžej tud trenutno rabi zvečer, da sva mal pr njemu, pol pa zaspi. Ko se ponoči zbudi, se pa itak zraven dere pau, aju-aju! user posted image  Ko greš ven pa Oči/Mami tuki ajala. in sam rečeva, Ja, tuki bom ajala pa že spi. Na srečo! Zbudi se pa, če je prelulan (1x do 2x na teden, kadar pred spanjem potrobi celo flašo čaja).
Dita je tako fletkana, sploh tam na ta prvi fotki, bi jo fajn človk k seb stisnu! user posted image

Rumba tale vaša terasa je pa taaaaaak zakon!!! Sej je kot dvorišče, no! Hana in Anej sta pa tud čist ta prava! Luštna! user posted image

bačko v katerem koncu Lj pa iščete stanovanje oz. kam vas najbolj vleče?
Žana je pa res velika punca! user posted image

baja ja, le glej, da ne pozabiš! user posted image  Do 16h je še daaaleč, ampak bo kar hitro tu!

Mi smo pa končno dobili vabilo na cepljenje, no, gospod Anžej ga je dobu. user posted image  Uf, bo še zanimivo, na isti dan, kot mam jst G...
Pa ene nosečniške hlače sem si naročila, pa so tko velke, da bi se dve not stlačle. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
23.4.2009 12:51:43   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Hehe, končno se je mal debata razvila! user posted image user posted image user posted image  Punce, kar redno se oglaste mal, vedno je kej za povedat! user posted image

Dež je, pa dete spi, meni se pa nič ne da.user posted image Služba je za ta in nasledenj teden končana, tako da imam celo cajt.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
23.4.2009 12:55:09   
Češnca
Eh, cajt se zmeri najde...kakšna lukna! user posted image user posted image  Je pol tko fajn na RR prit pokukat, pa še kakšno "pametno" dodat! user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
23.4.2009 12:58:36   
rumba
Jaz imam bolj logistični problem, ker je računalnik v delovni sobi, kjer je še ulala stvari po tleh, ki niso ravno za v Julijine roke, tako da sem lahko tu le, ko je ni ali pa spi. 

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
23.4.2009 14:17:44   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, a veš, da tega res nisem prej ugotovila.user posted image Pa mi tudi ni bila neka muka, zdaj pa me s tem študijem in vse skupaj, kar nekako baše in si ne predstavljam imeti še enega dojenčka. Sej kakega 5letnika bi še dokupila.user posted image
Ta vikend..... v planu smo imeli biti doma, zdaj pa ko gledam tole vreme naslednji teden.... hmmmmm, še nič ne vemo. Neki sva se z možem menila, da bi mogoče za vikend skočili malo na morje, če se drugi teden ne bo dalo. Ti vsekakor pravočasno sporočim, takoj ko bo kaj gotovega. Smo mislili iti naslednji teden, pa še res ne vemo, kako in kaj. Rezervirano itak nimamo, to vedno naredimo večer pred odhodom preko booking.com, tako da si lahko vsaki dan premislimo.user posted image

Jaaaaaaa, če pridete na slo. obalo morš obvezno poklicat! Mi smo doli od nedelje do srede!user posted image

Freycha mi imamo tud tako uspavanje kot vi zdajuser posted image Ampak ga imamo že skoz, tak da sem se navadila... Se trudimo spremenit, ampak gre zelo počasi.

Rumba zakaj ste 9.maja julijke zasedene??? (firbec babji)user posted image Majina poroka???

Joooj kolk ste naklepetale...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
23.4.2009 14:19:45   
madejka
Seveda zdaj ne bo nikjer nobene ko meni dete spiuser posted image

Sem misla še tele zraven nalimat user posted image user posted image user posted image
Fuuul fajn vas je brat!
Še posebej vaju Freycha in Rumba ko se glih ne javljata... ja smo se vama nekaj zamerle nosečke saj vidimuser posted image
Mi smo pa dans podpisali darilno pogodbo in s tem DOBILI ZEMLJO!!!! Pa še gradbeno so nam staro obnovili, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image sem veselaaaaaaaaaaaa!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
23.4.2009 15:03:19   
Freycha
waw madejka full ok.... kar parcelo dobit v dar, pa ni kar tako. Kje pa je ta parcela, če ni skrivnost?

pa ne, da bi se nama nosečke zamerile, daleč od tega, ampak je to pač čisto druga sfera... sej veš user posted image

jah nič, bom probala ritual počasi spremeniti...... sicer se mi ne sanja, kaj bi drugače počeli, ker ko se z Dito karkoli pogovarjaš ali če bi ji pela, bi pomoje še bolj razigrana postala..... pa tudi zvečer že kar čaka flašo..... ampak bomo že nekaj poštudirali user posted image hvala vsem za opise vaših ritualovuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
23.4.2009 15:06:23   
rumba
madejka, nič se mi niste zamerile, RES! Imam res norišnico zadnje čase, sej preberem še kaj, napisari pa se ne spravim, ponavadi mi prej cajta zmanjka, včasih se mi pa ne da.user posted image Ja, prav si uganila za 9.maj.user posted image Mi bomo ziher na hrvaški obali, bomo šli v kak kamp, v mobilno hiško, a še ne vemo kam. Mogoče Pula, ker tam še nismo bili, pa je tudi kaj videti. user posted image Če pa bomo slučajno kje v vaši bližini, pa ziher pokličem. Daj mi prosim na zs telefonsko, prav?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
23.4.2009 15:07:24   
rumba
madejka, super za parcelo!!!!!!!!! Kk fajn bo zidat in gledat, kako raste nov domek!user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
23.4.2009 15:13:02   
Freycha
rumba imaš zs, če slučajno ne boš ugotovila user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
23.4.2009 15:35:36   
bačko
Češnca nimava prav določenega konca Ljubljane.Bolj bova gledala razporeditev stanovanja.
No končno ste malo klepetale.Midve sva z Žano odspali svoji 2 uri spanja.Zdajle čakava očija da pride domov potem pa bomo jedli.
Madejka super za zemljo.Zdaj pa kar hišo gradit!user posted image user posted image user posted image
Rumba no kdaj se bomo julijke kje dobile?Tokrat bom pa še jaz prišla z Žano!Samo preden jaz rodim.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
23.4.2009 16:00:33   
Freycha
ajvy a veš, da ima Manca Zver tudi hčerko Tarjo?

poglej si: http://www.revijaobrazi.si/obrazi-dneva/iz-kioska/-otrok-naju-je-se-bolj-zblizal.html

sem slučajno ujela ime Tarja in potem poslušala, da nekaj piše o tem v Obrazih in šla pogledat in našla ta članek user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 23.4.2009 16:01:56 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
23.4.2009 21:09:03   
Ajvy
Freycha...sem vidla ja....ponavljanka sestavljanka user posted image user posted image

Pr  Tarji v vrtcu, v njeni skupini imajo primes rota virus-a....me je dol vrglo, ko sem prebrala opozorilo....in še bolj me je vrglo, ko sem prebrala procentažo o rota virusih....shit....tega se najbolj bojim.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
23.4.2009 22:24:23   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Freycha...sem vidla ja....ponavljanka sestavljanka user posted image user posted image

Pr  Tarji v vrtcu, v njeni skupini imajo primes rota virus-a....me je dol vrglo, ko sem prebrala opozorilo....in še bolj me je vrglo, ko sem prebrala procentažo o rota virusih....shit....tega se najbolj bojim.....

daj Tiso cepiti, če že ni prepozno. Mi smo imeli srečo in ni niti enkrat imela probleme z bruhanjem oz. driskanjem zaradi raznih teh virusov...... res sem vesela tega "nakupa" cepiva user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
24.4.2009 7:27:50   
Češnca
Juuutroooooooo! Dons mi pa tale dež ne paše več... Pa še take čudne sanje sem mela user posted image - Ajvy sem se takoj zjutrej nate spomnila! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

daj Tiso cepiti, če že ni prepozno. Mi smo imeli srečo in ni niti enkrat imela probleme z bruhanjem oz. driskanjem zaradi raznih teh virusov...... res sem vesela tega "nakupa" cepiva user posted image

Nam tud ni žal, smo enkrat lani vsi v familiji rota pokasiral, sam Anžej ne!

madejka krasno za zemljo, jst bi tuuuud hiško mela, to so moje sanje! Saj je v bloku - našem malem sploh - čist ok, samo vrtiček pa travica...in senčka, pa lklopca al pa clo ležalnik... user posted image user posted image  

bačko razumem ja, da vama je prioriteta stanovanje in ne točna lokacija. Držim pesti za čimugodnejšo izbiro/nakup!

rumba aha, razumem, pol pa uleti kadar Julija spi! user posted image user posted image  No, mal za hec, še bol pa zares - prov fajn je, ko se takole oglasite!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
24.4.2009 8:05:17   
bačko
JUtro!
Ko bi lahko danes malo dlje spala, pa začnejo ob 7.30 v sosednjem stanovanju vrtat in razbijat.user posted image Groza!Pa upam da ne bodo cel dan razbijali ker se mi bo skisalo.
Češnca če bi bilo po moje bi šla za Bežigrad da bi bila blizu moje mame.user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
24.4.2009 9:14:20   
tejči77
uuu, kok ste pridne.

Madejka, a kar parcelo ste dobili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Boste hiško zidali? Super res. Jaz si tudi to želim, enkrat...........v daljni prihodnosti.user posted image

Freycha, mogoče ji pa za začetek poskusi dat malenkost manj mleka? Mogoče preveč spije? Ne vem, samo ugibam.
Mi imamo tudi rutino glede spanja. Najprej večerja, potem obvezno kopanje z atijem. Potem se pa pride mal cartat v dnevno, pa mlekeca spit (150ml), potem še kakšno knjigico preberemo, puzle sestavimo, pesmico zapojemo, ampak mora biti tista, ki si jo ona zaželi. Včasih se še kaj igramo, če vidim, da še ni zaspana. Nikoli je ne dam v posteljo točno na uro in nikoli se ne uspavamo v njeni sobici. Pač po občutku nekje med 8 in 9, ko vidim, da si že začne met oči. Potem jo dam v spalno vrečo in rečem, da gresta ati in mami spančkat. Pa si damo lupčka pomahamo in rečemo lahko noč, lepo spančkaj in čisto dobre volje gre spat v posteljico. Tam ji dam še enkrat lupčka. Ponavadi zaspi v minuti. Včasih jo slišim, da si kakšno pesmico poje, ampak nikoli več kot nekaj minut. Se pa res nisva nikoli zadrževala v njeni sobici. Vedno takoj ugasneva luč in greva ven, pa takrat vedno zakliče za nama lahko noč mamica, lahko nač ati!user posted image
Tole pri vama z bruhanjem je pa res težko, edino kar mi je prišlo na misel, da mogoče prej spije mleko in malo manj. Pa da ni čisto prebujena ko gre spat. Poskusita več variant. Bolj po posluhu, ker je res vsak otrok drugačen. Mogoče je ugotovila, da lahko prikliče pozornost ravno z bruhanjem. Pa ležišče ji za kakšnih 15 stopinj dvigni (če že nimate tako).
Jaz sem ugotovila, da moram sebe in Lariso poslušat, pa nam gre veliko bolje kot pa kakšne tuje nasvete.
Saj drugje mogoče delujejo, pri nas pač ne, ker smo drugačni. To bi bil moj najboljši nasvet.
Če boš morala biti z njo v sobici, boš pač tudi to morala. Mogoče ji takrat lahko začneš brati pravljice?
Če ne bo nič pomagalo se pa le posvetuj z njeno pediatrinjo, včasih so ti vzroki za bruhanje čisto drugje in lahko tudi kaj dohtarji pomagajo. Veliko user posted image user posted image user posted image , da se porihtate.

Rumba, super za novo stanovanje. Sploh nisem vedela, da ste se selili.user posted image user posted image

Mi pa jutri zjutraj odhajamo na Cres. Bomo malo pohajkovali, v torek se pa vračamo. Komaj že čakam, da malo sprmenim okolje in da zavonjam vonj po soli.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
24.4.2009 9:20:13   
Freycha
No, včeraj sva jo dala kopat, potem je mleko še vedno dobila v postelji, ker morava najprej načrt naredit, kaj bi spremenila in kako, potem je pa v.d. možek obsedel pri posteljici. Ko je spila, se je obrnila na stran, čez ene 15 sek se je na hitro obrnila in pogledala, če je v.d. možek notri in ker je bil, se je spet obrnila stran in v sekundi zaspala. je ugasnil luč in se sploh ni več oglašala user posted image user posted image

Tejči, če bi ji dala manj mleka, kot ga sedaj spije, bo se še večkrat zbujala ponoči. Namreč ona še vedno velikokrat ponoči zahteva mleko in spije spet celo flašo.

No, danes ponoči jo je hotela, pa je spila, se obrnila stran, je šel v.d. možek ugasnit lučko, se je jokat začela, je šel vseeno ven in stal pred vrati, da če bi začela kašljat, da bi takoj šel notri. No, pa je ene 20 sek jokcala (niti ne fejst jokala) in zaspala. Mogoče nama bo na tak način zdej ratalo, da bo spet lepo zaspala, pa da ne bi od joka začela kašljat in bruhat......user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
24.4.2009 9:32:05   
bačko
Freycha saj vama bo uspelo.user posted image Sem pa zdaj ko sem brala ugotovila da ko Žana joka tudi začne kašljati in se včasih začne tudi malo daviti.Bruhala pa je do zdaj samo enkrat in še to takrta ko je bila prehlajena.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

ime
Erin

Ime LUIS za fantka, vam je všeč?

ja (20%)

ne (80%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!