Češnca
|
Jutroooooo! Mi2 z Anžejem sva se prav fino naspala, pozajtrkovala, zdej je pa pri babi in dediju, ker morm jst v šoping po darila za rojstne dneve (pa sm misnla, da bom v marcu bankrotirala ), pa v lekarno... Nimam pojma, kaj naj kupim 2-letniku, ki že vse ima??? Kar kakšno risanko mogoče? Kaj mislite? Ajvy nič hudega, če so samogovori! Slej ali prej bi ena odgovorila. Dež je spet, ja... Prov nč fajn... Sita sem teh dežnikov, Anžej je pa ves navdušen nad školni (kar pomeni lužami) in pelelino. Ko sva prejle zajtrkovala, mi je dajal drobtine in govoru Anžej tinice mami dal. Res sm se najedla! Sanek lepo je slišat, da ste ok. Zadnji pregled...uf, uf, uf!!! Kar se vrtca in Žive tiče, se strinjam s Corfu - mogoče se je kaj takega zgodilo tam (ne mislim, da kaj hudega, samo pač nekaj, kar jo je vznemirilo... ), sigurno pa tudi čuti, da prihaja ena velika sprememba! Anžej je zaenkrat še čisto ok, samo mamo še 79 dni. Rad boža moj trebušček oz. pravi da boža dojenčka, da ne bo jokal! Včasih ga pa prime in pokaže na svoj trebušček, češ da ma tud on dojenčka notri. kapica super, da pridete malo k nam! A boš tukaj tudi poiskala mnenje za Niasovo kožo? Mogoče bi pa mel kak drug predlog... Ne vem, ampak vprašat pa mogoče res ne bi bilo slabo. bačko o lepo, vidim, da uživate!!! Lepa fotka! Junijka je že rodila...še mene stiska!!! corfu držim pesti za vse nas, da bo vreme konec tedna bol sončno, pa da vsaj ne bi deževalo, no... Uživajte tudi vi! Pa večkrat se oglasi, smo te res vesele!!!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 28.4.2009 10:18:21 >