rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: rumba Freycha, a veš, da tega res nisem prej ugotovila. Pa mi tudi ni bila neka muka, zdaj pa me s tem študijem in vse skupaj, kar nekako baše in si ne predstavljam imeti še enega dojenčka. Sej kakega 5letnika bi še dokupila. Ta vikend..... v planu smo imeli biti doma, zdaj pa ko gledam tole vreme naslednji teden.... hmmmmm, še nič ne vemo. Neki sva se z možem menila, da bi mogoče za vikend skočili malo na morje, če se drugi teden ne bo dalo. Ti vsekakor pravočasno sporočim, takoj ko bo kaj gotovega. Smo mislili iti naslednji teden, pa še res ne vemo, kako in kaj. Rezervirano itak nimamo, to vedno naredimo večer pred odhodom preko booking.com, tako da si lahko vsaki dan premislimo. ja je res..... odkar še študiram zraven, mi niti najmanj ne pride na misel še en...... čeprav pri nas tudi ni možnosti, da bi se popoldne kaj ulegla, ker pride Dita takoj zraven in me začne tepst po glavi in mi pravi mami ajo-ajo, potem mi pa oči dviguje, pa mi govori ku-ku. Če še potem ne odprem uči, mi pa prste v nos in usta tlači ej ni panike, se bomo že uskladili ;) Če ne drugače, sem 9. in 10. maja zagotovo v LJ z Dito, pa bi se lahko kaj videli... tudi z ostalimi julijkami seveda. Če bo sonček, gremo lahko v Tivoli, to bi bilo full dobro. Se še spomnite, ko smo se dobili pa kako ste me grdo gledale, ko sem rekla, da se bom kar prisedla razven Kaj pa zdej tale neki teži Ja vsedi se, če se že moreš. Se bomo že uskladili, Tivoli bi bil fajn ideja, 9. maja ne, smo julijke zasedene , 10. bi bilo pa kul.
|