|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
23.4.2009 10:46:10   
baja*
ja, res jeuser posted image  vsak posebej je lubaniuser posted image  kot sem enkrat že rekla, za pojest lušni souser posted image

freycha zakaj te pa ni zadnje čase nič k nam? A smo se ti s čim zamerle?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.4.2009 10:56:57   
bačko
Rumba kako se počutiš v novem stanovanju?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.4.2009 11:11:55   
Freycha
baja neee nihče se mi ni nič zameril user posted image user posted image pač enostavno ne vem, kaj bi napisala.... prej so bile vsak dan neke spremembe, pa je bilo kaj zapisat, zdej pa ni. Če pa napišem, ko se kaj dogaja, pa itak lahko napišem samo to, da je Dita spet bruhala, ker je ponoči kašljala..... ampak to itak že veste, da za vsak drek bruha user posted image Drugače pa se z njo ne z nami nič ne dogaja posebnega.....

Je pa tudi res, da se (hvala bogu) pogovarjate večinoma nosečnice, pa glede na to, da si tudi ne želim še kakega člana, ne najdem neke skupne teme za debato. Nisem v tem filmu, vas je pa vseeno luštno prebrati user posted image

to je to... sej pravim, nič posebnega, pač berem še, pišem pa ne kaj dosti user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.4.2009 11:14:52   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Zdaj se mi je prav zaluštalo, da bi se spet kaj dobile, da bi vaše škrate še v živo videla in seveda tudi vas!user posted image

sem kar sama od sebe prebrala, da bi imela še enega sem šele naknadno prebrala, da se ti zaluštalo, da bi se spet kaj dobile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.4.2009 11:21:53   
bačko
Freycha važno je da ste zdravi in da je Dita prava navihanka.Lepo te brati zato se le javi kaj!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.4.2009 11:27:36   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Zdaj se mi je prav zaluštalo, da bi se spet kaj dobile, da bi vaše škrate še v živo videla in seveda tudi vas!user posted image

sem kar sama od sebe prebrala, da bi imela še enega sem šele naknadno prebrala, da se ti zaluštalo, da bi se spet kaj dobile user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ne kliči hudiča.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, ne, to pa RES ne. Po pravici povedano, se mi ne da več. Komaj čakam, da še Julija postane kolikor toliko samostojna, pa da se lahko končno kako popoldne uležem in zamižim za kako urco.user posted image Madona, res se mi ne da še enega čmrlja gor spravit.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.4.2009 11:28:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Rumba kako se počutiš v novem stanovanju?

Bačko, SUPER!!!! Nimam pripomb, boljše bi lahko bilo še samo v hiški.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.4.2009 11:29:28   
baja*
vem kaj misliš freychauser posted image  jaz tud včasih napišem nekaj, pol si pa premislim in ne pošljem, ker kr neka BV kvačkamuser posted image
nosečke pa zato več čvekamo, ker enostavno mormo jamratuser posted image  pa saj se še spomniš kak to gre, ne?user posted image

a Dita pa še kr bruha?user posted image Se spomnim kak fejst je polivala, ko je bla dojenček? A ma to kaj veze? Al je mela prav refluks? sem že malo pozablauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.4.2009 11:35:47   
bačko
Rumba me veseli da se imate fajn in da se dobro počutite.Kok sobno imate že?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
23.4.2009 11:39:43   
rumba
bačko, petsobnega imamo.user posted image Samo zaenkrat še vsi spijo v eni sobi, druga je igralnica, tretja pa je najina delovna.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.4.2009 11:43:30   
bačko
Full hudo.Mi iščemo zdaj 3 ali 3,5 sobnega.Upam da bomo kaj pametnega našli.Tam na vašem koncu je vse tako drago.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.4.2009 11:49:22   
Freycha

user posted image user posted image user posted image Ne kliči hudiča.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne, ne, to pa RES ne. Po pravici povedano, se mi ne da več. Komaj čakam, da še Julija postane kolikor toliko samostojna, pa da se lahko končno kako popoldne uležem in zamižim za kako urco.user posted image Madona, res se mi ne da še enega čmrlja gor spravit.user posted image

thja, dolgo si rabila... jaz sem to po enem otroku poštudirala user posted image user posted image user posted image user posted image neee mal se hecam no.....

p.s.: že kaj veš, kako se boste gibali ta vikend in naslednji teden?

baja mah ravno iz torka na sredo ponoči ji je dal Peter mleko, pa je celo flašo spila, potem pa kašljat začela in je vse zbruhala, da je potem še mene zbudil, da sva njo preoblekla, posteljo preoblekla, po steni in po tleh spucala, ker je bilo VSE pobruhano user posted image

aja no, pa edina nova stvar, ki je pri Diti je ta, noče več takoj sama zaspat in da hoče, da je nekdo v sobi z njo. Kar naju full jezi, ker sva se temu 21 mesecev izogibala, zdaj pa se začne dreti in potem greva valda takoj notri, ker veva, da se bo sicer zbruhala.... kaj vi vse počnete zvečer z otroci, da zaspijo? Po možnosti tisti, ki zaspijo brez vaše pomoči (beri uspavanje)user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.4.2009 11:55:34   
rumba
Freycha, a veš, da tega res nisem prej ugotovila.user posted image Pa mi tudi ni bila neka muka, zdaj pa me s tem študijem in vse skupaj, kar nekako baše in si ne predstavljam imeti še enega dojenčka. Sej kakega 5letnika bi še dokupila.user posted image
Ta vikend..... v planu smo imeli biti doma, zdaj pa ko gledam tole vreme naslednji teden.... hmmmmm, še nič ne vemo. Neki sva se z možem menila, da bi mogoče za vikend skočili malo na morje, če se drugi teden ne bo dalo. Ti vsekakor pravočasno sporočim, takoj ko bo kaj gotovega. Smo mislili iti naslednji teden, pa še res ne vemo, kako in kaj. Rezervirano itak nimamo, to vedno naredimo večer pred odhodom preko booking.com, tako da si lahko vsaki dan premislimo.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.4.2009 11:57:16   
rumba
bačko, pojma nimam, kake so kaj cene. Mi smo imeli ful srečo s tem stanovanjem, ker smo ga zaarali dve leti preden smo ga dobili in s tem držali ceno izpred dveh let. Staro pa smo prodali po aktualni ceni, tako da smo fajn profitirali.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
23.4.2009 11:59:06   
bačko
Freycha midva dava Žani mleko,pred tem jo stuširava, potem pa ji oba dava poljubčka za lahko noč in jo mož odnese v pojsteljo.Pri sebi ima na eni strani medveda, na drugi strani pa ovčko.Malo se pogovarja sama s seboj in po ene 5-10 minut spi.Nič posebenga ne delava.Pa še to je da sva jo komaj pred 14 dnevi preselila v njeno sobo in ni bilo nobenih problemov.Mogoče pa ima Dita samo neko obdobje in jo bo minilo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
23.4.2009 12:00:16   
Freycha

Freycha, a veš, da tega res nisem prej ugotovila.user posted image Pa mi tudi ni bila neka muka, zdaj pa me s tem študijem in vse skupaj, kar nekako baše in si ne predstavljam imeti še enega dojenčka. Sej kakega 5letnika bi še dokupila.user posted image
Ta vikend..... v planu smo imeli biti doma, zdaj pa ko gledam tole vreme naslednji teden.... hmmmmm, še nič ne vemo. Neki sva se z možem menila, da bi mogoče za vikend skočili malo na morje, če se drugi teden ne bo dalo. Ti vsekakor pravočasno sporočim, takoj ko bo kaj gotovega. Smo mislili iti naslednji teden, pa še res ne vemo, kako in kaj. Rezervirano itak nimamo, to vedno naredimo večer pred odhodom preko booking.com, tako da si lahko vsaki dan premislimo.user posted image

ja je res..... odkar še študiram zraven, mi niti najmanj ne pride na misel še en...... čeprav pri nas tudi ni možnosti, da bi se popoldne kaj ulegla, ker pride Dita takoj zraven in me začne tepst po glavi in mi pravi mami ajo-ajo, potem mi pa oči dviguje, pa mi govori ku-ku. Če še potem ne odprem uči, mi pa prste v nos in usta tlači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej ni panike, se bomo že uskladili ;) Če ne drugače, sem 9. in 10. maja zagotovo v LJ z Dito, pa bi se lahko kaj videli... tudi z ostalimi julijkami seveda. Če bo sonček, gremo lahko v Tivoli, to bi bilo full dobro. Se še spomnite, ko smo se dobili user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako ste me grdo gledale, ko sem rekla, da se bom kar prisedla razven user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
23.4.2009 12:02:47   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Freycha midva dava Žani mleko,pred tem jo stuširava, potem pa ji oba dava poljubčka za lahko noč in jo mož odnese v pojsteljo.Pri sebi ima na eni strani medveda, na drugi strani pa ovčko.Malo se pogovarja sama s seboj in po ene 5-10 minut spi.Nič posebenga ne delava.Pa še to je da sva jo komaj pred 14 dnevi preselila v njeno sobo in ni bilo nobenih problemov.Mogoče pa ima Dita samo neko obdobje in jo bo minilo.

no, midva sva jo dala v posteljo, pa mleko spije kar leže, se je obrnila in zaspala. Zdej pa zapre oči, ko pa primeva za kljuko od vrat, se pa dret začne. Pa bi mogla pri njej notri sedeti in čakati, da zaspi, ali pa jo celo malo božati user posted image user posted image pa sej ne, da bi mi bilo težko jo božat, al pa kaj, sam res je ne bi rada navadila na to, da ne more zaspati brez neke interakcije...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.4.2009 12:05:07   
rumba

ja je res..... odkar še študiram zraven, mi niti najmanj ne pride na misel še en...... čeprav pri nas tudi ni možnosti, da bi se popoldne kaj ulegla, ker pride Dita takoj zraven in me začne tepst po glavi in mi pravi mami ajo-ajo, potem mi pa oči dviguje, pa mi govori ku-ku. Če še potem ne odprem uči, mi pa prste v nos in usta tlači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej ni panike, se bomo že uskladili ;) Če ne drugače, sem 9. in 10. maja zagotovo v LJ z Dito, pa bi se lahko kaj videli... tudi z ostalimi julijkami seveda. Če bo sonček, gremo lahko v Tivoli, to bi bilo full dobro. Se še spomnite, ko smo se dobili user posted image user posted image user posted image user posted image pa kako ste me grdo gledale, ko sem rekla, da se bom kar prisedla razven user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj pa zdej tale neki težiuser posted image Ja vsedi se, če se že moreš.user posted image user posted image user posted image
Se bomo že uskladili, Tivoli bi bil fajn ideja, 9. maja ne, smo julijke zasedeneuser posted image , 10. bi bilo pa kul.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.4.2009 12:08:50   
rumba
Glede uspavanja... kaj je to?user posted image Mi se ne uspavamo, jaz jih spakiram v postelje, po vrsti raztalam poljubčke (Anej me poljublja celo minuto ali več, brez prestanka, cmok, cmok, cmok....user posted image user posted image user posted image ), pol pa ugasnem luč in lahko noč. Včasih se še kaj menijo, včasih kdo kriči, včasih pa je takoj tišini.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.4.2009 12:12:06   
Freycha

user posted image user posted image user posted image Kaj pa zdej tale neki težiuser posted image Ja vsedi se, če se že moreš.user posted image user posted image user posted image
Se bomo že uskladili, Tivoli bi bil fajn ideja, 9. maja ne, smo julijke zasedeneuser posted image , 10. bi bilo pa kul.

Res oooooo kako lepooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, jaz obožujem te dogodke user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da še kdaj sama dočakam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no daj..... dajmo se uskladit user posted image user posted image Če pa boste kaj v tem tednu frej, pa kak dan ali dva prej tudi povej (sej veš, firbčna sem zaradi stanovanja - priznam user posted image ).....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.4.2009 12:12:20   
baja*
Pri nas je čas pred spanjem že od nekdaj rutina: večerja in šalca mleka, risanke in cartanje, morda kakšna knjigica, potem se gremo tuširat/kopat, zobke umit, pol reče atiju lahko noč in si data lupčka, jaz ga nesem v spalnico, mu zapojem 2 ali 3 pesmice (vedno iste, ker drugih uspavank ne znamuser posted image  pa še te so napol mojeuser posted image ), ga malo pobožam, pokrijem, zašepetam lahko noč, rada te mam, lepo spančkaj... in grem iz sobe. Še preden mine 5 min že spiuser posted image .
Zdaj pa vprašanje kak bo naprej, ker bomo sobo renovirali, midva z dragim + dojenček gremo v drugo sobo, rene bo ostal sam pa še ta veliko pojstlo bo dobil. Najbolj me skrbi, da mi bo ušel s pojstle in se bo naenkrat znašel sredi dnevneuser posted image
htela sem rečt (pa sem vmes zabluzlauser posted image ), da je po moje najbolj važna rutina, torej da otrok točno ve, kaj sledi - večerja, umirjanje, umivanje, pa spat in nema da mrdauser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.4.2009 12:12:34   
Freycha

Glede uspavanja... kaj je to?user posted image Mi se ne uspavamo, jaz jih spakiram v postelje, po vrsti raztalam poljubčke (Anej me poljublja celo minuto ali več, brez prestanka, cmok, cmok, cmok....user posted image user posted image user posted image ), pol pa ugasnem luč in lahko noč. Včasih se še kaj menijo, včasih kdo kriči, včasih pa je takoj tišini.

ja kaj naj Diti namišljene prijatelje predstavim?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.4.2009 12:15:31   
rumba

ja kaj naj Diti namišljene prijatelje predstavim?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmenjeno, ti javim. Obožuješ?user posted image Jaz tudi, se bom celi teden stradala.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
23.4.2009 12:16:11   
baja*
freycha, lej jo zaj čvekouser posted image vidiš, da maš kaj za povedatuser posted image

rumba ti bi si tud lahko večkrat javla, veš?user posted image  Saj človek hitro nazaj not pade, neda?user posted image
Kaj pa mežikaš glede 9. maja?user posted image A grete na rundo (ali dve....user posted image )?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
23.4.2009 12:16:29   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

htela sem rečt (pa sem vmes zabluzlauser posted image ), da je po moje najbolj važna rutina, torej da otrok točno ve, kaj sledi - večerja, umirjanje, umivanje, pa spat in nema da mrdauser posted image

sej to rutino smo mi zdej imeli, pa se je gospodična odločila, da ne bo več tako. Ker pa ve, da s kašlanjem doseže vse (no, pod pogojem, da ima 2 dcl v svojem trebuščku), pa to s prida izkorišča. Samo jaz pa res ne vidim smisla, da jo pustim toliko časa se dret, da začne kašljat in se zbruha......

aja baja, dita ni imela prav refluksa, bruhala je takrat zato, ker je bila alergična na kravje mleko. Od takrat naprej ne poliva več, ampak ko se pa preveč napenja takoj po hrani, pa zna bruhnit ja. Samo to pa ni potem več polivanje, ampak konkretno bruhanje.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

katero ime se vam zdi lepše
sirenetta

lan (48%)

val (21%)

ruj (2%)

tai (24%)

griša (5%)

Število vseh glasov: 798

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!