|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
22.4.2009 7:39:16   
Češnca
Dobro jutro!

Joooooj, jst se kr topim, pa še mal cmeram zraven... user posted image  Kaki srčki so!!! user posted image user posted image user posted image
Hočem še slikic, prosim! user posted image user posted image user posted image

baja a zdej si ok? Bogica! user posted image user posted image user posted image

Ajvy kolk mene zjetrajo taki ljudje, ki pridejo, nardijo en "vihar" in zginejo, ti maš pa samo zmešnjavo za njimi... user posted image  Še dobro, da je danes spet en lep sončen dan, a ne!? S Tiso se pa kar lepo spočijta. A Tarja je v vrtcu. Fuuuul ste lepi, pikici mali!!! Mene tko grabi, da bi mela še eno user posted image ! Še dobro, da je že naročena! user posted image

ulla joj, ne morš verjet, a to je Neo??? Kakšen smajli je! user posted image  Pa Ula s to kapo... user posted image  Zdej ste zdravi -ja super, naj traaaaajaaaaaa in traaajaaaaaaaaaaaaa!!!

corfu super za novo službo! To je blo pa hitro, superca! Daj res pokaži še ti tvoja nagajivčka. user posted image

bačko a Žana tko lepo gleda Nodija - lepo! Anžej gleda risanko max 5 min... Imajo pa vsi v varstvu radi reklame za Kozmodisk (kakorkoli se že napiše) user posted image user posted image user posted image . Pritečejo, se usedejo na kauč in gledajo kot prilimani. user posted image

Sanek še malo, pa bo vaš miško tudi z vami. Pa kar javljaj se nam, da nas ne bo preveč firbec matral! user posted image

Jst sm pa dons spet ful slabo spala, šele zjutraj me je zmankal, takrat se je pa že ura oglasila... user posted image  Razmišljam, da bi šla zdej mal nadoknadit, pa me je strah, da bo pol to noč ista pesem...
Pa še en šok sm doživela...še zdej nč kej preveč jasn... tašča in tast sta si rezervirala morje ravno v času, ko bom jst definitivno v P. Sej ni problem, so tu še moji, ampak za dopoldansko varstvo sem pa vseeno računala na njiju, da ne bi bilo večjih sprememb tud okol tega. user posted image user posted image user posted image  In pol bo tašča spet cmerala, da Anžeja ful dolg ne bo vidla, pa user posted image  ne bo takoj vidla! Še celo vprašala me je, če ju pridemo kaj obiskat, pa sem rekla, da jst ne morem, ker mam rezervitran hotel! user posted image user posted image user posted image  Ah, sej ne vem, kaj naj si mislim!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
22.4.2009 7:41:15   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  fajn uživa tale naša bodoča nevestica! user posted image  Pa laske ma tud mal skodrane, prava lepotička! In z Anžejem mata še skupne interese - kolnico! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
22.4.2009 9:15:32   
Ajvy
oi...dobro jutro....ponoči  sem zelo slabo spala, pa ne vem zakaj....

BAčko
....jst bi ti dobronamerno odsvetovala odvajanje dude sedaj ko pričakujete dojenčka....duda je tolažilka in ŽAna jo bo potrebovala......ravno zadnjič mi je zobarca rekla, da sem se pametno odločila, da TArje nisem odvajala od dude in flaše, ker je že dojenček zanjo šok, pol pa še tolažilka.....tko ,da ...sicer ...sej veš, po svoji presoji je najbolje...

Sanek...a res...a zvija te že...superca....navijam....in če je akcija...pač diham s teboj user posted image user posted image user posted image
Poročaj o pregledu....

iiiiiiiiiiiiii...kolk je huda user posted image user posted image user posted image

Češnca
...a si hormonska....user posted image ...jst mam tut full rada foto material....
Pa sploh se mi zdi ,da je slikice naših otročkov čist drgač gledat, k jih po svoje kar malo poznaš....

Ja, prav imaš...še dobr, da je v trebuščku..user posted image user posted image še malo mami....še malo.....

Ja, Tarja je v vrtcu......danes mi moj pove, da zjutraj joka, tko čist mim grede k ga pokličem,da ga kregcam, ker gospod gre raje na kavo, namesto, da bi mi mau pomagal...posodko pomil in tako naprej......sem čist ven padal...ja, to mi zdej pove,  se itak ne morem o tem pogovvarjat, ker dela....ah ja...čist me je zbudu zjutrej user posted image ti deci.....Enim je res prav samoumevno, da je vse pošlihtan......

joj...to sta ga pa res usrala....tašča in tast.....verjamem,da te je malo vrglo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
22.4.2009 10:36:06   
bačko
Ajvy hvala za predlog.Bom možeku povedala.Ja deci znajo biti včasih obup.user posted image Ampak brez njih pa tudi ne gre, a ne?
Uživaje na sončku!
Sanekova poročaj kaj dogaja!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
22.4.2009 12:26:01   
Anonimen
Kolk ma NeO kej kil?

ajvy nazadnje jih je meu 6200user posted image tko da mislim da se že kar okol 7 gibljeuser posted image user posted image konkretn dedc je, nimaš kejuser posted image

no corfu, kje so zdej slikceuser posted image sam da ste super, pa da uživateuser posted image

Zdej ste zdravi -ja super, naj traaaaajaaaaaa in traaajaaaaaaaaaaaaa!!!

joj da bi te uslišal, kdorkoli že pačuser posted image ziher kako virozno božanstvo obstaja al kejuser posted image se pravi iz tvojih ust v njegova ušesauser posted image

neo je pa res tak smehi, sam reži se skoz, pa roke cuza kt obsedenuser posted image

eh češnca pač ne boš glih tedi rodila, ko bosta onadva na morju, kaj si tud mislišuser posted image

bačko se strinjam z ajvy zarad dude....zdej bo to hud šok, pol pa še dojenček...nej še ma to dudo, sej par mescev gor al dol ne bo neke razlike, sam za otroka je pa lohk travmatično...sploh pa če jo ma sam za zaspat, ajd če bi jo cele dneve žulila po ustih...

ula je pa tolk trmastauser posted image smo šli na sprehod, si neota v sling zmontiram, je zaspal v šusu, ula pa peš....pa ok, je vse šlo lepo, najprej si je dala rečt,da more dat roko, ko smo šli pa nazaj, je pa hudič. ker od hiše pa do pločnika mora dat roko, je itak hud ovinek, pa še vozijo kot norci...in jaz ji skoz to okol ceste tumbam, kako more...počakat avto in za stran in tko. in vse zelo dosledno izvaja, samo ko je pa zdivjana in takšna, pa dvomim da bi spomnila, ko itak kar trešči na cesto. pa ko gremo od vrtca gor proti gozdu, lohk divja kolk če sama, ko ni avtov, pša ko gremo pred dvorano na parkirišče, tam je tud kul. pa tud po pločniku gre lohk sama, čist lepo hodi. ampak tam ko pa ni plčnika, bo pa dala roko in pika. sploh ker ne morem jaz z tamalim v slingu  tak poskočno in ekspresno skakat za njo. in je tulila ko zverina celo pot, mislim uno pot brez pločnikauser posted image pa sem si mislila pa tuli, sam roko boš pa dala in sem jo držala tok trdo, da se še po tleh ni mogla metat. in se ji je valda čist utrgaluser posted image pol pa pridemo pred hišo, pa že tašča dol iz balkon ja booooga srotka, kaj pa delajo s tabouser posted image in pol še pride tast in garaže z istim- boga revica, pridi boma šla eno rožico utrgat...jaz pa sem jo sam vlekla naprej in rekla da nej jo kr pusti, ne rab nobene potuhe zdej ko je tak trmasta in nagrade za svoje obnašanje, da jo bo zdej un nosu okol, da grema gor pa spat. in so že bli nosovi do tal, bo že zamera spet user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1430
22.4.2009 14:01:16   
siskamiska
Dan punce moje user posted image  (to je prilizovanje ker vas tako zanemarjam)

Mi smo dali skozi uvajanje v vrtec, je prav lepo steklo dokler se ni ustavilo user posted image . Smo namreč že doma z edonovirozo. MOram rečt da je danes že veliko bolje, prejšne dneve bi šla pa lahko v tekmovanje o hitrostnem menjavanju plenic user posted image . Še dobr da sem spet začela uporabljat racmanke in da sem jima s tem malo cajtala kožo na ritki ker je bila katastrofa.

No od mojega dopusta žal nimam nič, no imam veliko ampak nič lepega user posted image . Še en mesec potem pa odpeketam nazaj v službo.

Sej ne vem kaj se točno dogaja tukaj gor, vsem ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam jih pošiljam cel koš.

< Sporočilo je popravil siskamiska -- 22.4.2009 14:04:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
22.4.2009 14:38:02   
bačko
Ulla ko sem brala tvojo prigodo mi je bilo čisto znana reakcija tašče in tasta.Ko takoj mislijo da jim kaj delaš.Ulla je taka trma kot naša.Pri nas je bolj problem ko razmeče igrače in rečem da naj jih pospravi ona pa meni reče."NE!" Potem pa se pregovarjava.No včasih jaz zmagan včasih pa ona.Ona zmaga če je oči doma.
Siskamiska čestitam za dobro uvajanje v vrtec.user posted image user posted image user posted image Upam da se kmalu pozdravite!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.4.2009 20:37:42   
corfu
Čer

Tudi danes ne bo nič s slikami, so še na fotiču...danes smo bili od 16-19 v peskovniku in sta noro uživala, potem pa še pol ure kopanja, večerja, zdaj pa sta že v postelji. Naša ima tudi na čase napad trme, pa se ne dava, tudi babicam ne, sicer pa sta že tako strenirani od Aljaža, da sta obe modro tiho, če ne še oni dobita lekcijouser posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki jih potrebujete!

Nočko user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.4.2009 21:12:14   
madejka
Ćer babike!

Mene spet vse tiši... joooj, kak mi je sitno tole žeuser posted image Mali brca ko zmešan... mislim, da ne bo problem gibov štet.

Sem imela dans pregled pa Sanekovo sem srečala! Taaaaak te je blo lepo videt!user posted image Lepega bušija maš!
Meni ni nič posebej gledla... samo zmerla mi je trebušček pa poslušala srčkauser posted image Oboje je ok.user posted image Sem se pa brezveze matrala z "vrtičkom"user posted image Naslednjič imam pa 7.5. CTGuser posted image Upam, da ne rodim do takratuser posted image
Sem šla po pregledu v HM in zapravila bon, ki sem ga dobla za darilo za dva modrčka za dojenje (stara dva sta boga bogauser posted image ) in dve majčkiuser posted image
Odločla sem se, da si do morja vse porihtam za user posted image ... da bom bolj mirna in bom šla lažje rodit če bo trebauser posted image

Jooooooooj kaki lubeki so naši otročki!user posted image
Žana je tak luškana s temi kodrčki!
Rene je itak skoz že taki lepotec!
Anžej me ful na Maja spominja, ko je tak aktiven in ga je povsod polno (po slikah sodeč)user posted image
Ula je svetovna s toto dudo... prav provokativno zgleda, kak se je obleklauser posted image Neo pa taki smehec! res starejši zgleda kot jeuser posted image
Tisa in Tarja sta res taki lubani! Pa obe sta tebi podobni Ajvy se mi zdi!
A živa tud Serbus govori? Zgleda tak na prvi sliki! Pa take kravžle ma??? Po kom?

Češnca mah tele naše babice in dedki tud ne mislijo na vse... Moja mami gre na dan mojega roka na Brezjeuser posted image Mogoče sta pa res pozablauser posted image

Ulla joj moja taščica ma tud včasih take... Recimo, dans je bil po njenem prav bogi, ker mu ni smela dat čokoladne jajčke v slaščičarni ko smo čakali NA SLADOLED IN TORTICO!user posted image Itak, da mu jo je dala vmes, ko sem jaz šla na wc... Pa da dol padeš... Pa se drugač lahko vse zmenimo, ampak glede sladkarij pa ne gre in ne greuser posted image
Drugač se je pa pri Maju tid trma začela... najprej je blo skoz samo Sam sam saaaaaaaam... zdaj pa tud vrešči, če se mu kaj niuser posted image

Siskamiska zate in za tvojadva user posted image user posted image user posted image user posted image ! Pa javi se kaj bolj pogosto tu pa ne visi samo na FBuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.4.2009 21:31:54   
madejka
Da še našega falotka prilepimuser posted image
Veselje ob velikonočnem zajcu:
user posted image

Samo da so stopnice pa se zaposli za en časuser posted image
user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.4.2009 22:25:58   
corfu
user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
22.4.2009 22:27:11   
corfu
Ups, se opravičujem za velikost...to je pa naša princesa user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.4.2009 22:32:58   
corfu
user posted image

user posted image
user posted image

no, toliko od mene...

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.4.2009 22:36:45   
madejka
Iiiii kak sta dobra!user posted image
Lepe otročke mamouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.4.2009 22:59:47   
rumba
Ćer!

No, še jaz prispevam eno slikco v naš album:

user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
23.4.2009 7:20:53   
bačko
Jutro!
Kako lepi otroci!user posted image user posted image user posted image user posted image Vsi posebej so lepi in srčkani.Jaz našo bolj malo slikam ker imam potem probleme ker hoče imeti fotoaparat in potem hoče ona slikat in gledat.In ga začne tipkat po njemu ponavadi še kakšno lsiko zbriše.Bom pa se potrudila in naredila kako novejšo sliko.user posted image
Madejka ti boš pa kmalu rodila.Samo še 30 dni imaš do roka.A komaj čakaš?
No včeraj so si prišli ogledati stanovanje.Rekli so da bodo v roku enega tedna poklicali.Je pa gospod dejal da mu je do zdaj to stanovanje bilo najbolj všeč.On je star okoli 44, ona okoli 40 in imata dva otroka.En mora biti star ene 7 let, drugi pa je 9 mesecev.In so že kar nekaj lep v podnajemeniškem stanovanju, zdaj pa so se odočili da bi le šli na svoje.Bomo videli.So zelo prijetna družina.
Kje pa je kaj Freycha?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
23.4.2009 7:33:41   
Češnca
Dobro jutro!

Zunaj sicer dežuje, ampak meni tile sončki svetijo z ekrana! user posted image user posted image user posted image  Sami cukrčki! user posted image user posted image user posted image

rumba še Aneja in Hano bi radi vidli... user posted image  Ste zdravi?

Ajvy ah ti naši moški! Še dobro, da so drugače prov pridni, a ne?! user posted image
Tole glede dude se pa strinjam, bačko, premisli. Razen če mata res občutek, da je Žana pripravljena in je zdej pravi čas zanjo. Ker zame itak še ni bil, ko smo jo Anžeju vzeli, ampak mali je bil pa pripravljen! user posted image

ulla sta glih tko tistih 10 dni udela, da bo težka, da ne bi takrat rodila! user posted image  
Mi smo meli že pred časom en tak problem glede držanja za roko - ampak samo pri očku in to zato, ker si ga je, kadar se je mudilo, dal na štuporamo... Z vztrajnostjo smo vse rešili, ampak brez trme in solzic jasno ni šlo.

siskamiska user posted image  kolk lepo, da si se oglasila!!! Fajn, da je uvajanje potekalo bp, zdaj pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje.

madejka res je, tud Anžeja je povsod polno! user posted image  Zdej ga tud zaklenjena vrata več ne zadržijo v stanovanju... user posted image  Še dobro, da imamo še zatič, tistega (še) ne doseže! user posted image
Ti lepo še uživej na morju, potem pa ni več panike. user posted image  Sploh če boš tko lepo vse prpravla.
Ne, babi in dedi nista pozabla na moj pdp, preprosto se  nista ozirala na to... user posted image  Če bi šlo za en dan, to tko ni panike, tko bo pa Anžej čist vn iz reda že zarad varstva... Saj pravim, še dobro, da imamo še en set starih staršev user posted image , ki pa komaj čaka, da dobi mal vnučka na počitnice.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
23.4.2009 8:43:41   
rumba
Tako pa se naša "lepotica" uči rolat:user posted image
user posted image

To je pa še ta velik spak:
user posted image

Smo čudna familija, a?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
23.4.2009 8:50:38   
baja*
madonca no, kaki lepotci in lepotičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
23.4.2009 8:52:29   
baja*
user posted image  rumba pa to ni blo za pusta, a?user posted image  princeska na rolerjihuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
23.4.2009 9:04:54   
rumba
baja*, ni za pusta.user posted image user posted image user posted image Baletka dan in noč.user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
23.4.2009 9:36:47   
Freycha
sicer me zadnje čase nič ni, ampak me je tole objavljanje naših malčkov spravilo v pogon, da še jaz zabeležim ta mičkeno. Pa da vam povem, da so vaši otroci fuuuulll lubani user posted image

evo, to je pa Dita od danes zjutraj:
user posted image
pa z atijem šraufata na veliko:
user posted image
mali vodni frik:
user posted image
pa kuhati tudi že zna:
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
23.4.2009 9:44:15   
bačko
Kako so lušni!
Zdaj pa moram še jaz kako sliko narediti.Pridem takoj nazaj!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
23.4.2009 10:02:21   
bačko
No tako pozira:
user posted image
No tukaj pa je s teto (mojo sestrico):
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
23.4.2009 10:40:48   
rumba
user posted image user posted image user posted image user posted image za naše princeske in prince!user posted image user posted image user posted image
Kako lepo je pogledati prav vsakega!user posted image

Zdaj se mi je prav zaluštalo, da bi se spet kaj dobile, da bi vaše škrate še v živo videla in seveda tudi vas!user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 23.4.2009 10:42:55 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?