Anonimen
|
Kolk ma NeO kej kil? ajvy nazadnje jih je meu 6200 tko da mislim da se že kar okol 7 giblje konkretn dedc je, nimaš kej no corfu, kje so zdej slikce sam da ste super, pa da uživate Zdej ste zdravi -ja super, naj traaaaajaaaaaa in traaajaaaaaaaaaaaaa!!! joj da bi te uslišal, kdorkoli že pač ziher kako virozno božanstvo obstaja al kej se pravi iz tvojih ust v njegova ušesa neo je pa res tak smehi, sam reži se skoz, pa roke cuza kt obseden eh češnca pač ne boš glih tedi rodila, ko bosta onadva na morju, kaj si tud misliš bačko se strinjam z ajvy zarad dude....zdej bo to hud šok, pol pa še dojenček...nej še ma to dudo, sej par mescev gor al dol ne bo neke razlike, sam za otroka je pa lohk travmatično...sploh pa če jo ma sam za zaspat, ajd če bi jo cele dneve žulila po ustih... ula je pa tolk trmasta smo šli na sprehod, si neota v sling zmontiram, je zaspal v šusu, ula pa peš....pa ok, je vse šlo lepo, najprej si je dala rečt,da more dat roko, ko smo šli pa nazaj, je pa hudič. ker od hiše pa do pločnika mora dat roko, je itak hud ovinek, pa še vozijo kot norci...in jaz ji skoz to okol ceste tumbam, kako more...počakat avto in za stran in tko. in vse zelo dosledno izvaja, samo ko je pa zdivjana in takšna, pa dvomim da bi spomnila, ko itak kar trešči na cesto. pa ko gremo od vrtca gor proti gozdu, lohk divja kolk če sama, ko ni avtov, pša ko gremo pred dvorano na parkirišče, tam je tud kul. pa tud po pločniku gre lohk sama, čist lepo hodi. ampak tam ko pa ni plčnika, bo pa dala roko in pika. sploh ker ne morem jaz z tamalim v slingu tak poskočno in ekspresno skakat za njo. in je tulila ko zverina celo pot, mislim uno pot brez pločnika pa sem si mislila pa tuli, sam roko boš pa dala in sem jo držala tok trdo, da se še po tleh ni mogla metat. in se ji je valda čist utrgal pol pa pridemo pred hišo, pa že tašča dol iz balkon ja booooga srotka, kaj pa delajo s tabo in pol še pride tast in garaže z istim- boga revica, pridi boma šla eno rožico utrgat...jaz pa sem jo sam vlekla naprej in rekla da nej jo kr pusti, ne rab nobene potuhe zdej ko je tak trmasta in nagrade za svoje obnašanje, da jo bo zdej un nosu okol, da grema gor pa spat. in so že bli nosovi do tal, bo že zamera spet
|