kapica
|
Ajvy. res si pridna in res nas sam ti se pokonci drzis . Ja, dobra je ta rec z tvojo kolegico, seveda bi lahko bila P tud pekarna . 3 mesece, grozno hitro mine, ce premislim da ima Nias ze cez 6 mesecev. Vaauuu. Za kaznovanje pa je cisto tvoja rec, kako pocnes. Sem nekje prebrala, da je to z kotom bolj az tiste otroke ki ze to razumejo. Ampak ce pravis, da Tarja razume, pol tak ni rpoblem. Jaz se vedno delam po postopku ignoriranja, ce se le da. Sanek, ne bi rekla da je to z vrtcem kaj z vasim dojenckom. To, da se je verjento kaj zgodilo, bi skoraj prej posumila. Kaj pa ce poskusis tako, kot je bilo uvajanje.Da je pac eden zraven nje, za kaksno urco, pa pol vedno vec. Samo kot predlog, po mojem bo to, da dobite dojencka, komaj pozneje kapirala, ko bo dojencek ze tu in se mal kasneje. Corfu, ne vem kaj bi vama predlagala, ker tud nama kaj taksnega mankjka. za ples sem jaz ze obupala, ker moz ni za take. Backo, ubogica, da te je tako razjezilo no. upam, da je danasnji dan res lepsi. Ne vem kaj je z bratovo punco. Ampak je popnavadi tako, da druzina za svojga clana vedno misli, da je najboljsi in vse naredi. Mogoce pa ona rabi kaj drugega, recmo da ji to, da on kuha in te zadeve ni tolko pomembno. Bi jo raje kaj zmasiral al pa cartal. Al kaj pa vem no, samo razmisljam. e pa res da je tud meni, ko sem bila noseca, sel moz na zivce in ga nisem mogla videt. Hormoni. ampak vsekakor se bosta onadva mnogla zmenit, ne morte vi nic naredit. Zvesta, mene tud zanima, kako vam gre? Boljse?