metuljcek321
|
Umpa, To je ze prava norisnica pri vas doma! Z brati je hudo, kaj sele, ce to dozivljas v realnosti. Pojdi k P in se ne daj odgnati, ker tako ne gre vec naprej. Saj se vam bo vsem zrolalo! Se vec nosenja? Hm, ne vem, no ... Pomisleke imam, ker zna bit, da se bo potem to razpaslo na cel ljubi dan - potem pa lahko samo se dol pades in te pometejo. Sem zdaj prebrala, ko si napisala, da najbrz rabi svoj mir ... poskusi - probat ni greh. Driska se kar??? Pelji ga pokazat, revcka malega! Aha, vidim, da si govorila z zdravnico & ga peljes tja! Srecno! IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 lumpa in ostale, ki ponoči nismo na ravni butterfly & co. Punce drage moje, vse se bo postimalo. In tu smo zato, da si pomagamo, se vzpodbujamo in vlivamo pogum, energijo, pozitivizem! za vse, ki se bojujete z neprespanimi nocmi. Verjemite, minilo bo, cas gre hitro naprej in kmalu boste tudi ve uzivale v radostih spanja. Do takrat pa: tu smo, drzite se, ste tanartaboljse mame tanartabolj simpaticnih julijskih malckov! flower, morda je le obdobje - mogoce je bila banana drugacnega okusa (od drugega siptarja ) ... si mu dala SAMO banano ali si primesala se kaksen drug sadez zraven? Jaz ji dam se jabolko in kaki & ima zelo rada. Je precej sladko, pa gre dobro po grlu navzdol Drugace kot kromipr + korenje, k ga je prejle jedla ---- je take grimase zraven delala, da sem mislila, da bom dol padla auroraa, zal ni nagrade, je pa en velik THANK YOU za vse, ki ste si vzele cas!!! In za napredovanje na tezi! IZVIRNO SPOROČILO: auroraa zdej pa spiiiiii. je bil čist zdelan, božček. Na hitrco prebrala božiček ilatic moz! Skoda, da ni denarne spodbude! netki, za flower, ki je tako lepo update-ala zenam nasih dietnic Same pridne pupe! mojcek, nasa spi PO hranjenju. 3jemi, za uspesno plavanje! Imas tudi ti kaksno slikico? zimska, a to je kaksna posebna buca? Nasa bo pa jutri imela krompir, korenje in buco (z vrta oz. iz skrinje). Menda bo kaj bolj okusno kot danasnji mix. Lan je torej bolje? glux3, zimska ti je lepo napisala glede ocenjevanja. Jaz sem rahlo out, ker ze vec kot leto nisem v sluzbi, tako da detajlov o stevilu pisnih/ustnih ocenjevanj na teden sploh ne vem vec , je pa to zihr v pravilniku. Mora bit! Glede pisnih ocenjevanj - mi imamo razpored, ki ga otroci dobijo vnaprej & natancno vedo, kdaj bodo pisali doloceno rec. Ne mroe bit bolj simple! Razpored je tudi na internetni strani sole in si ga lahko ogleda vsak stars. Ustno ocenjevanje? Meni napovedano nikoli ni bilo najbolj pri srcu. Vedno naredim tako, da vprasam, ce se kdo javi. Ponavadi se ta pridni javijo prvi, ostali poslusajo, kaj sprasujem, in je to to. Seveda prej ful utrjujejo, vadimo, ponavljamo, ... Tisto uro, ko prostovoljcev zmanjka, pac porufnem nekoga in je vprasan. Ucenci to vedo in tak je sistem. Ne vem pa, ce se je morda zgodilo, da zdaj na soli furajo napovedano sprasevanje - ko otrok dobi prav datum oz. si ga izbere, kdaj bi bil vprasan. Povprasaj na govorilnih urah, pojdi po profesorja, povprasaj, kaj in kako. Vedno je dobro slisati obe plati zgodbe ... saj ves: "There are always two sides to a story." Porocaj, kako bos opravila! Good luck! nanka, great pics! Pa vau, mate pa se mejckn vec snega kot mi. Sisate nas za kaksen cm. Mamma mia, upam, da je populis srecno prijadrala domov! mirjam, Almera, neboglasnica, ja, tele slikice so bile poskljocane se bolj na zacetku spoznavnega popoldneva - je bila Anja se "kao" sefica .. potem je pa Lara hitro odbrzela po svoje, preko mene, preko Anje ... tko da, mala je opasna ( , kot tista pesem od Tajci: "moj mali je opasan" ... OK, tam je fant, je pa fajn pesmica ... the oldie but the goodie) mojcek, a si imela Zivo v kengurujcku al kako sta bili zunaj? Pri nas konkretno mede, si ne predstavljam, da bi tavali po tem. Zato, mojcek, Glede Anje in Lare ...... velikanka vs. telovadka (sem se nasmejala - FUL!) ... med njima je 1 cm razlike in 1,5 kg, mind you! V obeh dimenzijah vodi nasa