neboglasnica
|
Dober večer, drage dame! Ste me kaj pogrešale? Pa moj prstek? Umpa Lumpa: vidim, da imava isti hladilnik in me to sploh ne čudi. Le zakaj?? Blacky30: hitro se pocajtajta in HB za krasne pomagače. , tale zadnji klovn je pa za Nejca, da ga razvedri. Mojcek: to je firbčna punca, zato mora prečekirat s kom se mami pogovarja. Glugluglu: vidiš, zdaj te pa križ boli, ko ni Mitja doma, da bi te pogrel. Inigo: vidim, da sta resno vzela tole brez računalnika. Kar nabirajta jagode... Metuljčica: jaz pa pokličem, četudi je neznana številka. Kaj pa, če npr. jaz izgubim gsm in naprosim mimoidočega za gsm, da pokličem na pomoč. Se ne boš oglasila? Me boš pustila, da sama tavam po Barju? IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: zimska evo: http://www.sviz.si/?page=si/predpisi/pravilnik-poznuos Hvala , zanima me, ali je tudi ustno spraševanje napovedano v OŠ, koliko predmetov na teden je lahko ustno vprašan (v 4. razredu), ali treba povedati kaj pride v poštev za ustno, pisno,... Ma pšar zadev me zanima, vsega ni tu v pravilniku vidim. Pri nas pisno napove za skoraj en mesec vnaprej, za ustno se pa sami javijo. Midve s Saro kar sami določiva datume za ustno spraševanje. je pa precej odvisno od šole oz. učitelja. Saj veš, pravila so zato, da se jih krši. Auroraa: glede Trojan je kar precej deklet odpovedalo udeležbo. Meni je vseeno, povejte. Alo, pa se dajmo napisati. Veliko je bolnih, pri ANi v skupini so samo trije otroci že dva tedna. Trojane, 05.02. ob 10.00 uri, kdo je ZA? Flower: bravo punca, pa sama, če ni družbe. Boš tam našla kakšno, moško družbo mislim. Evo, preletela sem vas, bila na pilatesu, ker me je mož napodil. Sem mislila, da bo vse zglancano, ampak sem se uštela. Sendvič popapcala, sedaj pa Želite milord.. Nočka,
|