neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Umpa: Poznam to, lahko bi ti iz rokava stresla vsaj ducat primerov, ko sem bila na tem, da bi dekleti skozi zaprto okno vrgla. Tista, ki reče, da ni nikoli niti pomislila na to, LAŽE. Jaz obožujem moja dva otroka, ampak pride vsaj 1x na dan do situacije, ko bi Zarjo (hja, pač tako nanese, daj e ona bolj sitna kot mali) naprala ko bika. resno!! tolk mi najeda, da ni za povedat. ampak potem vidim v njenih očkah nekaj, kar mi da vedet, da tega ne smem, da samo išče mojo pozornost in zato razgraja. če se jaz derem, se ona nazaj dere. potem se jaz še mal bolj galsno zaderem, da ona se pa že ne bo drla name (absurd, a jaz se pa lahko nanjo? hja, tako je, na žalost...). in opažam, da se zgleduje po meni... in včasih resno razmišljam, da bi bila zmožna storit marsikaj, pa me na srečo zdrava pamet ustavi. sem prav jezna sama na sebe, ampak priznanje je bilo pa kar težko... Ja, priznati je težko, sam pa kar malo odleže, a ne? Pa še v mrzli spovednici ni potrebno klečat, kaj? No, naš mali je zmaznil zelenjavno juho, sme kasneje namerila, da okoli 200 ml in se konkretno pokakal. Očitno bomo delali za hrano še več k sedaj, kar bo pojedel, bo posral. Kako se že reče? Drek mašina. HB, samo da prebava dela in kg ne gredo gor. Bemti švicarski sir - moj spomin namreč. Nekaj sem še hotela pokomentirat, pa se spet ne spomnim.
|