|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
27.1.2009 15:01:05   
Netta
nanka - uuuuu, sem pa mislila, da ga je pri nas veliko...pa luštni pupi maš res!user posted image

metuljček - kako sta luštni...hihi bi pričakoval da bo Lara na Anji in ne obratnouser posted image user posted image

ilatic -čestitke za možev uspeh!user posted image

auroraa - ja, jaz se že sedaj sprašujem kdaj pride tisti trenutek, ko postaneš iz prijazne mamice kot smo sedaj, ko se le smejimo, lupčamo male, smo vesele.... do tiste faze, ko tako kot praviš...ti vsaj enkrat na dan prekipi...nekje sem brala, da je ena mama imela mislim da 5 otrok in se je skoz drla, potem pa je vidla da ne pride nikamor in je začela pet...ko ji je dvignilo pritisk je začela pet...in potem je prišla na obisk prijateljica od njene hčere in rekla...joj kako fajno mamo imaš...tvoja skoz poje, moja se pa stalno dereuser posted image user posted image user posted image

mojcek - naša je po spanju...čez dan zaspi in ko se zbudi je...malica, kosilo, dojenje...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:03:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
27.1.2009 15:11:25   
metuljcek321
Ej, fuuuul je bilo lustno, k sta bili na obisku populis & njena Lara - malcica je res neverjetna, siba naokolio sto na uro. Anja je samo debelo gledala, jaz pa tudiuser posted image  Lara puza ko ta glavna, postavlja se na noge, ce se le pokaze priloznost, 1, 2, 3 je precekirala hodnik, skratka - ni je za ustavit. Nasa frajla je kraljevala na puzzlih, se vrtela na trebuhu naokoli, vpila na igrace, ki jih je rinila v usta in to je bilo to. Pa poskakovala kot bi bila na konjicku, ko sem jo imela v narocju.

Bilo je prima, definitivno moramo se kdaj ponovit!

neboglasnica, se preden sem populis & Lari rekla: "Dober dan,"  sva mamici ze izvedli predajo puzzlov ... so v populisinem avtu, kes je tud zalozila, tako da zdaj vidve urejata naprej.

Grem vas se malo brat, vidim, da sem posteno zadaj!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
27.1.2009 15:11:43   
Inigo
Inigo: kaj treniraš za DD? Žal, denarja še ni, nimam pojma kaj čakajo.

ja! kadar nimam časa gledat pa veš kk treniram? marko me sprašuje: povej mi kaj je morko? in pol mu jst naštevam. se včasih prav smejiva! on pa tak zagret... user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
27.1.2009 15:21:22   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Umpa: user posted image user posted image Poznam to, lahko bi ti iz rokava stresla vsaj ducat primerov, ko sem bila na tem, da bi dekleti skozi zaprto okno vrgla. Tista, ki reče, da ni nikoli niti pomislila na to, LAŽE.

Jaz obožujem moja dva otroka, ampak pride vsaj 1x na dan do situacije, ko bi Zarjo (hja, pač tako nanese, daj e ona bolj sitna kot mali) naprala ko bika. resno!! tolk mi najeda, da ni za povedat.

ampak potem vidim v njenih očkah nekaj, kar mi da vedet, da tega ne smem, da samo išče mojo pozornost in zato razgraja. če se jaz derem, se ona nazaj dere. potem se jaz še mal bolj galsno zaderem, da ona se pa že ne bo drla name (absurd, a jaz se pa lahko nanjo? hja, tako je, na žalost...). in opažam, da se zgleduje po meni...

in včasih resno razmišljam, da bi bila zmožna storit marsikaj, pa me na srečo zdrava pamet ustavi.

sem prav jezna sama na sebe, ampak priznanje je bilo pa kar težko...

Ja, priznati je težko, sam pa kar malo odleže, a ne? Pa še v mrzli spovednici ni potrebno klečat, kaj?

No, naš mali je zmaznil zelenjavno juho, sme kasneje namerila, da okoli 200 ml in se konkretno pokakal. Očitno bomo delali za hrano še več k sedaj, kar bo pojedel, bo posral. Kako se že reče? Drek mašina. HB, samo da prebava dela in kg ne gredo gor.user posted image

Bemti švicarski sir - moj spomin namreč. Nekaj sem še hotela pokomentirat, pa se spet ne spomnim.

Neposredna povezava do sporočila: 1180
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:23:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1181
27.1.2009 15:24:03   
neboglasnica
Aja, že vem.. ti ti Almera, predlagam oz. določim kraj, uro, datum..ti pa me vztrajno ignoriraš in me nočeš dati na seznam. Ja, seveda, jaz tudi grem, kakopak. user posted image A si predstavljaš Trojane, polne dobrot, mene pa ni tam??? Še za LJ nevozačice sem sistemsko rešitev našla (glede na kraj, ali pa kako drugače). Npr.: Almera pobere Todi; Populis Tims in jaz Zimsko. Še katera brez štirikolesnika??

Neposredna povezava do sporočila: 1182
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:26:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.1.2009 15:30:18   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

AVIONČKI - ha dober naslov ane...no torej, to je še eden od refleksov, ko otrok dvigne roki, dvigne tudi nogi in dokler ta refleks ne izveni, se otrok ne more plaziti...ko bo začel pa rito dvigovati in bo imel roki in nogi na tleh, potem pa se pripravite, ker kmalu boste imele plazilca v hišiuser posted image

Gilo - to sploh ni za RA...to je popolnoma normalna faza v razvoju dojenčka!!!

Prvič slišim, da je to tudi eden izmed refleksov. No, če je tko, je itak super,...Pa kakega smeška daj na koncu drugič, da te ne bom razumela kot jezno. user posted image

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:31:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.1.2009 15:31:48   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

odgovor pediatra

Spoštovani!

Spanje pri otroku je ravno tako proces, ki je povezan z dozorevanjem možgan. Otroci nimajo še tega dnevno nočnega ritma spanja in budnosti, saj so jim v tem času (8 mesecev) možgani še vedno v procesu dozorevanja. Dnevno - nočni ritem spanja se vzpostavi šele po 3 letu starosti otroka in ni nič nenavadno, da je vaš otrok zamenjal noč za dan, saj tudi sam še ne ve, kaj je zdaj noč ali pa dan. V tem času je zato treba veliko potrpežljivosti in predanosti.
Z »guncanjem« otroka ste ga navadili na neki ritem uspavanja in mu to seveda manjka, takrat, ko bi vi potrebovali počitek se on težko odreče te za njega »normalne« navade. Enim staršem se je na primer (da vas malo potolažim) otrok navadil na ritem uspavanja tako, da so ga vsak večer vozili z avtomobilom okrog bloka, drugače jima ni hotel zaspati. So bizarni postopki na katere se otrok zlahka navadi in ga je potem težko odvaditi takrat, ko bi mi želeli s tem na enkrat prekiniti, saj smo se že preutrudili. Postopek odvajanja je iz takšnih bizarnih navad zato postopen in nemogoč čez noč. 
Z otrokom je treba postopati kakor s seboj, ko je utrujen, zaspan ga dajte v otroško posteljo. Včasih ga je pač treba uspavati, nositi ter ujčkati in se bo ritem normalno vzpostavil in otrok bo zaspal.

lumpa in ostale, ki ponoči nismo na ravni butterfly & co. user posted image
poznam veliko veliko mamic in otrok, katerih otročki niso spali in so se zbujali 3 leta ponoči. in VSEM, res vsem, se je uredilo okoli 3 leta starosti.

no poznaš še eno: naša Nina se je tudi zbujala do pribl. 3 leta ali še malo več, potem je pa kar minilo, res pa je, da je nisem pustila nikoli jokat, ker tega jaz pač ne morem.

Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.1.2009 15:32:18   
dzanika
nimam vas časa brati ker delamo doma na polno. Prenavlamo Janovo sobico... sam tale link vam prilepim če ga ni že ktera prej...

http://24ur.com/specialno/vizita/rodila-osmercke.html

Neposredna povezava do sporočila: 1187
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:32:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1188
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:36:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1189
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:38:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.1.2009 15:41:10   
glugluglu
umpalumpa, ja kako še vedno ni bolje, držim pestiuser posted image

zimska, hvala za informacije o ocenjevanju, ni se zgodila nobena krivica, malo mi je edino čudno, ker je ta učitelj vse v razredu začel spraševati šele sedaj pred kratkim, vse predmete, Mark je bil vprašan 2 na dan, potem naslednji dan še enega, v istem (tem) tednu pišejo še angleščino, pa nekaj ustnih napove, nekaj pa ne.
Da se prostovoljno javljajo pa tudi nimajo. Se mi je zdelo malo prehudo kar naenkrat za te male. Pa ne bi rekla, če bi že od novembra spraševal tako kot je rekel. Šla bom na govorilne ure, jaz pa sem za take stvari rada malo pripravljena. Na govorilne pa grem zato, ker je pri ustnem dobil 2 pri MAT, ki jo obvlada in mu ful gre (piše 5) in me zanima kaj se je zgodilo pred tablo. Takrat je pa bil tisti dan (včeraj) vprašan tudi NIT napovedano, MAT pa nenapovedano.

Blacky,
kako tvoje zdravje:
kakor vem ima Nejc ravno na današnji dan rojstni dan:

Vse najboljše NEJCU:user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:42:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1192
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:42:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.1.2009 15:48:39   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

sem na čakanju že 25 minut, jebote telefonski račun, pa ne upam prekint... bog ve če niso pozabli name..

pa vmes skoz poslušam, ko se kregajo sestre na mamice, da ne smejo kr prit, se morjo naročit.

ok smo se zmenli, zdravnica ni mogla razumet zakaj se še nismo prišli pokazat... da to ni hec... sem kr povedla kokr je, da so mi citiram : njihove sestre skoz govorile, da ne rabim hodit, da ni nič takega, tudi če ne lula, da so mi tudi danes rekle, da ne morm zravm prit...

je bla začudena in rekla naj prideva

zgleda od zdaj naprej ne bom več sestram razlagala nič, ampak direkt zdravnici.

To se je men že tudi zgodilo. Ma te sestre se imajo za ful pametne, pol te pa zdravnik napiz...., zakaj že prej nisi prišla. Tudi jaz bom drugič kar zdravnika zahtevala, pa naj se one na glavo postavijo!!

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 1194
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:49:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1195
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:50:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1196
27.1.2009 15:53:30   
Gilo

gilo, hitr še en post za drugo zvezdico! user posted image

Ja pol pa dajmo, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1197
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:53:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1198
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 15:54:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gilo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
27.1.2009 15:56:03   
ilatic
na Trojane bi jaz tudi šla, če me hočete zraven. Pojma nimam kako bom s prevozom.
Vam javim.
Pr nam tako sneži, snega že cc 20cm pa sam enkrat neki kao plužl. sploh ne vem kako bo dragi pršu domovuser posted image

(odgovor članu Gilo)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?