neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa neboglasnica, a to name leti, da ga pstim jokat? ker v 7 mesecih, sem do zdej trikrat ga pustila da je jokal... vse ostalo sem se prekleto trudila, da ne bi... pa še ta butasta driska... zgleda da se bom res prestavla. ker zdej že 4. v dveh tednih kličem na pediatrijo, pa vsakič je: eh sej to ni nič takega, eh nimamo vas kam dat (tko grdo mi je povedla), ja lahko pridete, ampak boste čakali 5 ur... in take štose Ne, ne leti nate. Tista bo že vedela. Pa tako je, otrok mora malo pojokati. Mogoče ga res pusti malo samega, da zadiha. Mogoče bo pa individualist, kaj pa veš. Glede P: tudi mi čakamo po dve, tri ure. Včeraj sva čakala samo pol ure. Ker pa je pri tebi kar resna reč (driska mislim), pa kar prestavi, če le imaš kam. porkaduš, a moramo res vse požret? Jaz sem se enkrat pritožila čez odnos sester in zdravnic v ZD, pa me je potem dotična zdravnica klicala zakaj sem se. Ampak po desetih dneh trepetanja za Ano (ko je bila v bolnici) so me tako obravnavale.. skratka, sedaj sem pri tej izmeni takoj na vrsti. Po mojem imamo kako črno piko na kartonu. mogoče name - ker pol kr bruha, tolk joče? matr, še danes sem jezna sama nase, da sem bla prepozna. Ne, tole ne leti nate.. Ne spomnim se, oprosti, zakaj si bila prepozna? A če bi jo prej dvignila, da ne bi bruhala? Ni panike, v vrtcu se znajo enio otroci sami pripraviti do bruhanja, da se mu posvetiš. To pa res ni niča takega, če je bruhala.
|