|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 11:55:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 11:55:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 11:56:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
27.1.2009 11:57:22   
nanka
_

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

MAH MORM SE MAL POHVALIT. MOJ DRAGI JE DOBIL OD OLIMPIJSKEGA KOMITEJA, DA BO V PONEDELJEK DOBIL PRIZNANJE ZA ŠPORTNE DOSEŽKE V LETU 2008.
Sem full posnosna žena! Sam škoda k ne dajo pa nč denarjauser posted image

Čestitam, ja kaj bi pa res lahko kapnilo

Neposredna povezava do sporočila: 1079
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 11:58:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1080
27.1.2009 12:00:24   
ilatic
ko si pomislila da si slaba mama in da te Luka ne mara, sem tudi jaz že imela podobne misli.

Joj kakšne čenčate. Vse vas bi po riti. Zakaj imate take misli? Zato ker vas skrbi za njih? Zato k vas njihov jok spravi v obup, ker ne veste kja se dogaja z njimi? Zato ker vas skrbi če ga prov prehranjujete, ker vas skrbi, če dovolj pojejo, popijejo....To ste idealne mame!!!! Nesposobne so tiste, ki jim  ni mar za njih! Iris ima sošolca, ki je v reji, mama ga je zapustila ker je alkoholičarka, fanta nima nobeden rad, niti v reji niti v šoli ga na razumejo!!1 Jaz ko ga na videz poznam Non stop Iris težim da naj skrbi za njega. HB je full srček ta moja Iris in ga ima prav zato tudi ona rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1081
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:01:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1082
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:02:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1083
27.1.2009 12:05:05   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

rebeca..verjamem da maš dva in da ti ne znese..kaj pa če bi imela samo 1???? sej se ne gre sam za nošenje..grese za to, da se tud zaigrajo ne sami...se tvoja dva zaigrata sama, al sediš z njima na tleh, poleg njiju, ko sta v ležalniku, si ju daš v stolček za hranjenje ko kuhaš in se meniš z njima med kuhanje...al se tačas igrata za sebe???

ilatic..jst temu ne pravim razvajanje...ajde če že gre, gre za čutveno razvajanje..ampak ne moreš pričakovat od mamice, da zdej pa otročka ne bo imela na rokah in posledično bo zarad tega mel otrok same petke v šoli in se bo pridno učil in ubogal in se ne potepal ....vzgoja je eno, razvajanje je pa drugo...in vzgajat otroka ne začneš pri 6m...amapk ko se začne zavedat okolice okrog sebe in ko zastopi besede...trenutno pa naši otročki ne štekajo da je banana hrana... bodi strog, ko se gre za materialne dobrine, naj dobijo dosti ampak če znajo to cenit in spoštovat, bodi strog ko se gre za preživljanje prstega časa..omejit je potrebno tv, računalnik...in bit več časa na svežem zraku, na igriščih, ampak ker si starši ne vzamejo časa za otroke in so z njimi in se igrajo družabne igrice, otroci po cele dneve visijo na računalniku..kaj se naučijo iz tega..blesavih igric...pa ne leti to na tebe...pa na tvojo vzgojo, ampak samo pravim da je prehitro za diskusijah o razvajanju...
pa tud tega se zavedam da so starši v službi in da si ne morjo tolk privoščit bit zunaj z otrocmi , ampak zat jih je pa treba zaposlit z obšolskimi dejavnostmi...taborniki, šport, ples, pevske...

se ful strinjam, ja...

Neposredna povezava do sporočila: 1084
27.1.2009 12:06:54   
ilatic
ilatic..jst temu ne pravim razvajanje...ajde če že gre, gre za čutveno razvajanje..ampak ne moreš pričakovat od mamice, da zdej pa otročka ne bo imela na rokah in posledično bo zarad tega mel otrok same petke v šoli in se bo pridno učil in ubogal in se ne potepal ....vzgoja je eno, razvajanje je pa drugo...in vzgajat otroka ne začneš pri 6m...amapk ko se začne zavedat okolice okrog sebe in ko zastopi besede...trenutno pa naši otročki ne štekajo da je banana hrana... bodi strog, ko se gre za materialne dobrine, naj dobijo dosti ampak če znajo to cenit in spoštovat, bodi strog ko se gre za preživljanje prstega časa..omejit je potrebno tv, računalnik...in bit več časa na svežem zraku, na igriščih, ampak ker si starši ne vzamejo časa za otroke in so z njimi in se igrajo družabne igrice, otroci po cele dneve visijo na računalniku..kaj se naučijo iz tega..blesavih igric...pa ne leti to na tebe...pa na tvojo vzgojo, ampak samo pravim da je prehitro za diskusijah o razvajanju...
pa tud tega se zavedam da so starši v službi in da si ne morjo tolk privoščit bit zunaj z otrocmi , ampak zat jih je pa treba zaposlit z obšolskimi dejavnostmi...taborniki, šport, ples, pevske...

Pri 6 mesecih otroci začnejo z dojemanjem sveta, zato pa so začeli že fino izkoriščat. Nisi prebrala dobro mojega posta, zato ti še enkrat polagam na srce. Otroci potrebujejo tvojo bližino, vendar za vsak jok ni potrebe da ga nosiš po rokah. In to je samo moje mneje. Itak pa ti vse očitno veš v vzgoji, igrah sprehodih in bo tvoja čudovita hčerkica, deležna samih lepih stvari in ne boš imela z njo težav. Ti privoščimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:06:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1086
27.1.2009 12:07:54   
ilatic
teorija je eno praksa pa drugo

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:08:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1088
27.1.2009 12:09:08   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Almera, srečanje Trojane, a si spregledala:
a potem ne bi imele srečanja raje v LJ?

vidim da se boste raje v lj. dobile....tud pravuser posted image

no mi2 bi na trojane prišla, v lj. pa ne ker nimam vinjeteuser posted image in še bremze na avtu so v k....user posted image čakam servis

lahko bi pa trojane prestavle za kak dan, če so se imele lex in karamela namen udeležiti, pa mogoče bi se tud pri umpi kaj uštimalouser posted image

pa ne, sej je v redu Trojane, jaz sem mislila samo v tem primeru, ker je zgledalo že kot da so samo ljubljančanke za srečanje razen auroree, n, če je pa tako pa valjda da Trojane.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:10:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1090
27.1.2009 12:10:41   
Inigo
jst še vedn mislim, da je vsak naš julijec zgodba zase, je svoj karakter, ki ga ni nikjer enakega. in vsaka mami dela tko, kot se ji zdi za njenga julijca dobro, najboljše. in vsaka mora poiskat svoje tehnike in metode vzgajanja, da bo njen mišek rasel v velikega miša. user posted image

tukaj se pa mislim ,da lahko vse spodaj podpišete!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:10:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1092
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:13:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1093
27.1.2009 12:13:57   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Pri 6 mesecih otroci začnejo z dojemanjem sveta, zato pa so začeli že fino izkoriščat. Nisi prebrala dobro mojega posta, zato ti še enkrat polagam na srce. Otroci potrebujejo tvojo bližino, vendar za vsak jok ni potrebe da ga nosiš po rokah. In to je samo moje mneje. Itak pa ti vse očitno veš v vzgoji, igrah sprehodih in bo tvoja čudovita hčerkica, deležna samih lepih stvari in ne boš imela z njo težav. Ti privoščimuser posted image

ilatic...tukaj je čutiti malo sarkazma in ne niti približno ne vem vsega o vzgoji, ampak to je samo moje MIŠLJENJE! in sem napisala da to se definitivno ne nanaša na tebe..samo pravim da moja je še pretupa da bi jo vzgajala...in da še vedno rabi mojo bližino...

joka pa ne..le zakaj?

ej, a ni tale mal prehuda? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1094
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:15:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1095
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:15:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1096
27.1.2009 12:17:01   
tims
Mislim, da je čas, da se tale debata kar prekine, ker se lahko še skregamo. Tu je toliko različnih mnenj, toliko različnih otrok in prav toliko mamic. Jaz osebno sem se držala knjige "Otrok od rojstva do šole", kjer je kopica enih pametnih nasvetov. Meni. Lahko se bodo kakšni drugi spet zdeli nesmiselni. Notri je prav tako veliko stvari omenjenih glede razvajanja oz. kdaj naj bi bili otroci razvajeni. Če bom imela čas, vam bom  prepisala iz nje, pa boste same lahko ocenile položaj.

Zdej pa šibam, je nečakinja prišla na obisk in Nina se je končno zbudila.

Neposredna povezava do sporočila: 1097
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:17:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1098
27.1.2009 12:17:25   
glugluglu
Ilatic user posted image za moža

razvajeni otroci user posted image , važno, da se jim postavi neke meje in da se jih drži, to pa še ne pomeni, da se jih ne crklja, nosi,...
Ma to sploh ne vem kdaj se lahko reče, da je otrok razvajen, mogoče takrat ko ima pri najstniških letih vsega preveč, ko ne zna sam nič poštimat in ko ne ve kaj bi sam s sabo in ko si ne zna niti krožnika za seboj pospravit.

HD
, a so tile poštarji nekaj ušpičiliuser posted image , jaz sem pa mislila, da bova z mami s skupnimi močmi zbrale še za ene šalčke ravno s tistimi tvojimi 15 nalepkami (ali 11?), no bi jih potem rabila še ene 4, pa očitno nič ne bo.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 12:17:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?