|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
4.2.2009 13:52:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj, saj ti samo zavidam, nič drugega nisem tu mislila. Bemti, tu se človek še pohecat ne more. Včasih pač napišem tako kot bi prijateljici rekla, saj vas imam za nekakšne prijateljice in se do vas tudi tako obnašam. Ok, ne bom več, obljubim.

srečanje LJ: naju ne bo, ker peljeva očija po mavec, pa mene boli grlo k user posted image . Če pa se stanje izboljša, pa vem, kje vas najdem.

Ja madonca, če bi bila kakorkoli užaljena, sploh ne bi pripopala smajlija zraven. Veš da je bil hec ... blo je v stilu "pa kaj morem, če moj otrok rad spi!"

a bo tale boljši? ->  user posted image

Yes, boljši.

moj Trnuljček pa spi,.... Če bi vedela, bi šla z njim drnjohat. Tako pa sem pospravila, skuhala repo in krompir ter spekla krvavice.

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, kaj ste zvedli v RA? Najbrž nič posebnega in to, da je vse ok, drugače bi že napisala.  No super!

Ja, da je normalno, ker se še ne plazi, ker je težak 11 kg in ima še mesec in pol časa. Da lepo sedi, se iz ležečega že skoraj sam posede, prime vse, preprijema, skratka BP. Hvala za vprašanje.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 13:55:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 13:58:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
4.2.2009 13:59:23   
Majuska
Ekola,

midva sva šla preverit, koliko snega je zadaj ža hišo ... sem Aleksandra kar v kengurujčka naložila in je pretipal sneg, nič se ni pritoževal user posted image   pa tudi mraz ni. Sonček se pri nas zelooo matra, da bi pokukal izza megle user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3254
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 14:01:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3255
4.2.2009 14:07:51   
lex
ker upanje umre zadnje je moj otrok danes pojedel šeflico in pol tele juhe http://www.kulinarika.net/recept/juhe_in_zakuhe/Zelenjavna_kremna_juha-11100.html. juha kot taka ampak jaz nikoli ne pražim zelenjave danes sem jo pa

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3256
4.2.2009 14:13:06   
Blacky30
Midve sva nazaj, sva šli malo sončne žarke lovit. Sva bili sicer samo na dvorišču, ampak luft je luft. Sem jo pa dala kar v marelo voziček, oni lahki, da nisem ta velke kobile ven vlačila po snegu. In je lepo čičala notri in gledala mamico, kako razbija sneg, da bi se čimprej stopil.user posted image  Pa naši Tariki sem kepe metala, da se je malo naigrala. Sem pa za moment dala Teji sneg za poskusit v rokico prijet, pa sem počepnila k vozičku in Tari pokazala hrbet, ker je čakala na kepo. Pa je prišla za moj hrbet in mi čisto pri hrbtu začela sneg lovit z gobčkom, me je htela podrezat, naj se igram z njo. Kozika!user posted image user posted image user posted image

Ko sva prišli gor, je bila Teja že koma, tak je bila zaspana, tak da sem jo samo slekla in položila in je v sekundi zaspala.

Rebeca, danes bo jedla piščančje meso, korenček in riž z juhico, v kateri se je kuhalo. Prej pa je imela sadno kašico za mešanje z vodo od Hippa Fruit Mix, je vse pojedla, pridna pupika. Sem pa zadnjič skuhala ful zelenjave in piščančje meso v juhi in potem naredila več kašic iz tega, preostalo juho pa sem dala v vrečke za led in tako samo 2 kocki vzamem ven in ji malo razredčim kašico, da ne rabim vode dolivat, da ima boljši okus.

Neposredna povezava do sporočila: 3257
4.2.2009 14:16:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Rebeca, danes bo jedla piščančje meso, korenček in riž z juhico, v kateri se je kuhalo. Prej pa je imela sadno kašico za mešanje z vodo od Hippa Fruit Mix, je vse pojedla, pridna pupika. Sem pa zadnjič skuhala ful zelenjave in piščančje meso v juhi in potem naredila več kašic iz tega, preostalo juho pa sem dala v vrečke za led in tako samo 2 kocki vzamem ven in ji malo razredčim kašico, da ne rabim vode dolivat, da ima boljši okus.

o tem sem tudi jaz že razmišljala  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
4.2.2009 14:32:34   
dzanika
maya80 waw kar 6 zobekov že! user posted image   Skutko pa mu jaz že dajem ja...

mirjam hojice mi še ne prakticiramo... Ampak mal razmišljam da bi jo kupila.

GH - pri nas se tut še mal kregamo glede tega. Če mu ne paše ne bo odpru ust pa pika. Karkoli naredim s krompirjem ali rižem mu ne gre v rit. Rad pa je mlečni gres. Pa mu dam zelenjavo notri in vse zmaže. Pa če mu dam skuto jo rad je. Skratka vse kar je mlečno je, ostalo pa noče. user posted image   Aja pa frutki so tut zakon sam mu jih nočem lih devat. Vsake tolk časa kakšnega...

levinja iz foruma so odšle umpalumpa, tinky, zimska pa verjetno še katera... Pravjo da nas majo dost. user posted image

blacky jaz sem mu dala skuto 3,5%, prav tako jogurt 3,5% in notri sadje. Pa poskusla sva tudi že sadno skutko. Jo ima ful rad...

ilatic user posted image   za odločitev!

aurora luštni slikci! Prava cukra sta tvoja sončka!

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

malo za hec... samo, prosim, vseeno vzemite malo za res...

Zakaj morajo starši vedno pregledati domače naloge  svojih otrok?
Učenka 1. razreda iz Amerike je na risbici dodala napis
"Ko bom odrasla ... bi bila rada kot mamica ..."

user posted image

Ko je hčerka prinesla risbo in oceno domov, je njena mamica napisala sporočilce učiteljici,

"Spoštovana gospa Davis,
rada bi natančneje opisala hčerkino risbico, NISEM sttriptizeta na drogu v sex kafiču,
delam v trgovini s hišnimi potrebščinami in sem hčerki razlagala, koliko denarja smo
zaslužili s prodajo v tej ostri zimi. Na sliki sem, ko prodajam lopato za sneg...

S spoštovanjem,
Mrs Heringhton"

user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncica lepe slikce so tut tvoje!

tko. Sem vas prebrala. Sedaj pa greva jest pol pa mal na zrak.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
4.2.2009 14:37:13   
rovar_ka
Mi smo tud s sončnega sprehoda in s kavice - smo bili kr zunaj na kavici, kak je fajn toplouser posted image Ful je pasalo!

Miško je zrak očitno zdelal, je zaspala v zadnjih dveh minutah sprehoda, zdaj pa veselo spi v posteljici daljeuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.2.2009 15:05:02   
metuljcek321
Z malcico sva bili na sprehodu - je blo tkooooo fajn! Sam ene par terenov sva komaj zvozili zaradi kupov snega na plocniku, midve pa z mini gumami ... resitev: kupujemo trikolesnika za off-road poti. Smo se ze zmenili z enimi Celjani - mogoce gremo mi gor v nedeljo, ali oni pridejo v Lj ...

Zdajle je jedla kosilo - pripravila sem ji redko polento in je zmazala 150 ml - v prvo. Usta je tolk odpirala, da sem mogla kar zlico zamenjat in it po vecjouser posted image  Zdaj seveda spi zasluzen spanec, jaz sem pospravila po bajti, sedaj imam pol urice odmora ... Jupi!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.2.2009 15:10:51   
metuljcek321
user posted image  nanki za dober spanec & lex za uspesno odstranjevanje viska usesnega masla & soncici, da se nam pridruzi na srecanju & Blacky za zobek nr. 2 & Tims za borovnicke & ilatic za kenslanje cigaret & mojcek za gospodinjska dela & 3jemi za 5. zobek & aurori za kjut slikici - kake modre ocke - mnjami & neboglasnici za uspesno opravljen pregled v RA & Irayi za izboljsanje!!

user posted image  Maya za sest zob - vau, impresivno! Tega otrocka se je za bat, k te lahko posteno ogrizeuser posted image  user posted image  Skutke ne dajem se.

rebeca, je uho torej OK? Ja, tepez je pri nas tudi zelo aktualen, a po trebuhu se ne tepe ... se ....user posted image

user posted image  ksenci za tetico! Zdaj pa le pazi, da ne bo stric pretiraval z jagodami in kaksno zasadiluser posted image  Pa bravo za frutek!

Majuska, zajtrk uspesno pojeden - mnjam! Joj, ej, Aleksander je pa pravi razgrajac med dojenjem.

neboglasnica - kaksen zapisnik si pisala? To me spominja na solo ....

user posted image  za pigamo & Inigo!

Inigo, ja, Cicibanove copatke je meni ze kar nekaj frendic FUL pohvalilo. In Brinu si jih ze kupila? Pridna mami!

levinja, happy b'day tvoji mami. Nasa je pa spet revica - je na bolniski - spet krvavi sto na uro - zadnjic je bila na ciscenju, so ji odstranili miom, ma, je sla danes na UZ h ginekologinji & kaj vidi - spet miom! Pismu, ej, pa kam ti dohtarji gledajo????user posted image  user posted image

mirjam, saj ves, An(j)e so cukrckiuser posted image  Povej, kako je tvoj? Greste na lepse al ne? Ce slucajno ostanete doma, priletita z malo v Lj. Hojice ne bomo prakticirali.

populis, glede na to, koliko energije ima tvoja Lara - daj poglej, ce morda kje organizirajo kaksno telovadbo za takele mini zabe, ki ne poznajo prestanka ...

lidija, nice to see that you're still alive ... (steel = jeklouser posted image ) ... no, fajn, da si se tu!

Blacky - The Curious Case of Benjamin Button - priporocam - Brad Pitt, 13 nominacij za oskarje letos ... ja, Slumdog MIllionaire moram pa sestricni rect, da mi sname dol --- rovarka, ti je bil vsec?

3jemi, dobra tale z mamico ob drogu, jauser posted image

soncica, prava srcka sta tvoja 2!

Evo, lex, pa si nasla zmagovalno zupco!

Blacky, rebeca, vau, vajini jedo pa ze prav konkretno kosilouser posted image  Mi se temu blizamo slowly but steadily ...

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 4.2.2009 15:14:12 >

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.2.2009 15:14:56   
metuljcek321
A ni nobene kle?

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.2.2009 15:22:20   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

A ni nobene kle?

jaz vsake toliko pridem mimo user posted image

Aleksandra je očitno zmatral svež zrak, že 1 uro spi na ležalniku - kar je prava redkost user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.2.2009 15:29:21   
ksenci
neboglasnica- a mi lahk kaj več poveš o RA, sem že včeraj spraševala, pa nism dobla odgovora. A je to pri svoji p. al kje drugje in kdajuser posted image ali je to kaj posebnega al pač navadn pregled?

rebeca- ja sva si vzela čas- ker je na bolniški že od sobote in je prav fajni, ko mu ni treba na šihtuser posted image sva pa se zmenla da greva naslednji tedn zihr en dan v savno v laškouser posted image user posted image user posted image

metuljček- odvisn kulk bo stric pridn tulk jagod pa si bo zaslužuuser posted image sej ahta pa on zmeram- sej tud za Aljaža mu ni jasn, kr je ahtuuser posted image user posted image user posted image to mi je enkrat prjavu, sm misla da bom crknla od smeha

kosilo- spet jok in stok! špinača in pire. probala spet tisoč možnih kombinacij, nardila tud z aptamilom, pa nič. je revček parkrat poskusu in mu ni šlo tdoluser posted image . pol je pojedu še samo 5 žličk frutka od zjutraj in zaspal. kaj naj mu dam ko se zbudiuser posted image še enkrat poskusim s kosilomuser posted image dam frutekuser posted image al flašouser posted image prej pa je dobu za malico frutek, pa ob 12.00 flašo.

Neposredna povezava do sporočila: 3265
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 15:43:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.2.2009 15:47:24   
Maya80
Evo sem mu danes poskusla dat skuto pa hruškico not in je skor bruhal, sploh ni mogo dol požret. Sploh nevem kaj mu še naj poskusim dat od mlečnih stvari noče nobene mlečne kašice tud če so narejene z mojim mlekom.user posted image Kako ve naredite gris?Z alpskim mlekom?user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.2.2009 15:58:31   
3jeMi

Nasa je pa spet revica - je na bolniski - spet krvavi sto na uro - zadnjic je bila na ciscenju, so ji odstranili miom, ma, je sla danes na UZ h ginekologinji & kaj vidi - spet miom! Pismu, ej, pa kam ti dohtarji gledajo????user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  porkaflek... user posted image
user posted image  za mami... malo jo user posted image , da ji bo lažje...

Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.2.2009 16:00:56   
3jeMi
glede hrane... jaz danes ne bom nič rekla, ker mulc sploh ne ve kva bi rad user posted image ...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.2.2009 16:03:08   
Netta
evo me...

mož mi driska, inhalira, večino časa spi...tak da imamo kar pestro.
sva bili pa že dvakrat zunaj danes, da sva malo pobegnili pred njegovimi baciliuser posted image a je precej turobno vreme...sem prav fouš tistim, ki imate sonce

metuljček - dopust na na žalost odpade...v petek pa ne morem v LJ, ker imam 0b 10h pregled pri zdravniku...kontrolo...res škoda, imam občutek da vedno kaj vmes pride takrat ko si vas želim videtiuser posted image

moram pohvalit vse slikce ki ste jih dale gor...res so lepotci tile julijčkiuser posted image user posted image

hojica - tudi midva jo nimava namena kupit...sem le vprašala zato, ker me zanima kako se otrok notri počuti. baje sem jaz v tej starosti vse vogale pofrezala in da so me lovili po celi bajti...no pa zaenkrat nimam nobenih deformacij nog, kolkov, hrbetince...bomo videli kaj se bo pojavilo na stara letauser posted image

GH - a ima še katera občutek, da samo futra svojega otroka?? se počutim kot da bi imela spet novorojenčka v hiši, ko mi je jedla po dve uri skupaj... da o flekih na oblačilih ne bom izgubljala besed.user posted image

zobki - mi smo pa še vedno brezuser posted image   pa tudi brez las, me je danes ena gospa vprašala, če je fantek ker je plešasta, pa je bila vsa v rozauser posted image grrrrrrrrrrr....

a se kaj pozna da imam moža doma? cela dva posta v enem dnevu, pa je že 16huser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.2.2009 16:04:10   
rovar_ka

Nasa je pa spet revica - je na bolniski - spet krvavi sto na uro - zadnjic je bila na ciscenju, so ji odstranili miom, ma, je sla danes na UZ h ginekologinji & kaj vidi - spet miom! Pismu, ej, pa kam ti dohtarji gledajo????user posted image  user posted image

moja tašča je imela isto. So na uz-ju vidli kao en miom, je šla na čiščenje (čakala je pol leta, krvavela ko zmešana).. Zdaj je šla mislim da na kontrolo - in kaj vidijo? Na tistem prvem uz-ju, torej slikici, se jasno vidi, da sta bila 2 mioma in se čudijo kak tega ni nihče prej videluser posted image
Popi*zdiš no!

En objem zate in za mami user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.2.2009 16:04:46   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image user posted image user posted image  porkaflek... user posted image
user posted image  za mami... malo jo user posted image , da ji bo lažje...

Še od mene, en velik user posted image user posted image

Zapisnik - gasilci. In včeraj sem mu jaz tudi skuhala zelenjavno juhico s polento kot prilogo (ali obratno) in je jedel k ta velik.

RA: midva sva imela danes kontrolo, saj pri treh mesecih pri P ni želel odpreti leve pesti, zato naju je P napotila v RA. Tam so mi takrat pokazali celo morje vaj in konec, danes pa kontrola. Flower: za plazenje imava še en mesec in pol, se pravi vse tja do osmih mesecev in pol imajo čas.

Šibam, moram Saro odpeljati.

Mimogrede: user posted image user posted image za Staša in Svita - sedem mesecev praznujeta fanta danes.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.2.2009 16:06:49   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

GH - a ima še katera občutek, da samo futra svojega otroka?? se počutim kot da bi imela spet novorojenčka v hiši, ko mi je jedla po dve uri skupaj... da o flekih na oblačilih ne bom izgubljala besed.user posted image

sploh ne govori. Kak se zbudim zjutraj, se mi zdi, da cel dan samo nekaj packam in kuhamuser posted image user posted image Moja si je danes take fleke naredila na hlačah, ko da je po travi gazla - tak zeleno po kolenih da joj, ker pač mora prstke namakat v krožniček, potem pa v lase, po nogah, hlačah, samo v usta neuser posted image Jaoooouser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.2.2009 16:09:58   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Mimogrede: user posted image user posted image za Staša in Svita - sedem mesecev praznujeta fanta danes.

ježeš marija... že 7. mesece praznujemo... user posted image ... kako gre hitro čas...

VSENAJBOLJŠE FANTA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.2.2009 16:11:36   
rovar_ka
Hojica - nimamo prostora, drugače pa odkrito povedano nisem kaj preveč za, sem bolj proti..

fotke bebik in bebekov - najlepše user posted image

dojilje - kaj preden dobite rdečega hudiča, torejuser posted image , vas bradavice kaj bolj bolijo? Mene zdaj ene 2 dni ful bolijo, pa ne vem al od grizenja tamale al ker bom dobilauser posted image ?

Staš in Svit - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?