metuljcek321
|
nanki za dober spanec & lex za uspesno odstranjevanje viska usesnega masla & soncici, da se nam pridruzi na srecanju & Blacky za zobek nr. 2 & Tims za borovnicke & ilatic za kenslanje cigaret & mojcek za gospodinjska dela & 3jemi za 5. zobek & aurori za kjut slikici - kake modre ocke - mnjami & neboglasnici za uspesno opravljen pregled v RA & Irayi za izboljsanje!! Maya za sest zob - vau, impresivno! Tega otrocka se je za bat, k te lahko posteno ogrize Skutke ne dajem se. rebeca, je uho torej OK? Ja, tepez je pri nas tudi zelo aktualen, a po trebuhu se ne tepe ... se .... ksenci za tetico! Zdaj pa le pazi, da ne bo stric pretiraval z jagodami in kaksno zasadil Pa bravo za frutek! Majuska, zajtrk uspesno pojeden - mnjam! Joj, ej, Aleksander je pa pravi razgrajac med dojenjem. neboglasnica - kaksen zapisnik si pisala? To me spominja na solo .... za pigamo & Inigo! Inigo, ja, Cicibanove copatke je meni ze kar nekaj frendic FUL pohvalilo. In Brinu si jih ze kupila? Pridna mami! levinja, happy b'day tvoji mami. Nasa je pa spet revica - je na bolniski - spet krvavi sto na uro - zadnjic je bila na ciscenju, so ji odstranili miom, ma, je sla danes na UZ h ginekologinji & kaj vidi - spet miom! Pismu, ej, pa kam ti dohtarji gledajo???? mirjam, saj ves, An(j)e so cukrcki Povej, kako je tvoj? Greste na lepse al ne? Ce slucajno ostanete doma, priletita z malo v Lj. Hojice ne bomo prakticirali. populis, glede na to, koliko energije ima tvoja Lara - daj poglej, ce morda kje organizirajo kaksno telovadbo za takele mini zabe, ki ne poznajo prestanka ... lidija, nice to see that you're still alive ... (steel = jeklo ) ... no, fajn, da si se tu! Blacky - The Curious Case of Benjamin Button - priporocam - Brad Pitt, 13 nominacij za oskarje letos ... ja, Slumdog MIllionaire moram pa sestricni rect, da mi sname dol --- rovarka, ti je bil vsec? 3jemi, dobra tale z mamico ob drogu, ja soncica, prava srcka sta tvoja 2! Evo, lex, pa si nasla zmagovalno zupco! Blacky, rebeca, vau, vajini jedo pa ze prav konkretno kosilo Mi se temu blizamo slowly but steadily ...
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 4.2.2009 15:14:12 >