|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
4.2.2009 11:03:52   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Morm vam povedat da sm čike vrgla v PEČ!! Zdaj pa je že res čas da neham pa če se mi zmeša! Pr men je to napaka k kadim not v jedilnici in zraven računalnika in pol kr vlečem in vlečem in skor 2 škatli na dan pokadim. Pol sem se pa dons spomnila, kako sem vohala folk ki kadi in kok mi je smrdu. Pa še če so ble ta male kje k se je kadilo sm jih vohala kako jim smrdijo lase. In kaj jaz počnem zdaj? ISTO!!!! DOST MAM TEGA! PREKLET DAN K SM ZAČELA KADIT. SAMA NASE SEM JEZNA KER SEM TAKO NESAMOZAVESTNA!!!!
Morala sem vam povedat, da bom imela poleg 100 razlogov še en razlog da ne bom začela kadit. Zaradi sramu kajpak!

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.2.2009 11:04:57   
Blacky30
Ilatic:
user posted image

Čestitke za tako odločitev in bom držala pesti, da ti uspe brez večjih muk!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pigama, men se to zdi fajn, da ima mala rada takšno vrsto hrane. Moj tavečji še danes ne je kislega zelja in repe, res pa je, da sem mu to prvič ponudila po enem letu nekje, pa ni maral.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.2.2009 11:08:57   
lex
ilatic bravoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud kadila in kao skrivala pred mojim, ker je bil ful proti, šele sedaj vem kako sem smrdela po čikihuser posted image , pa ko pridemo od  mojih, kjer vsi trije kadijo nas najprej slečem, šele ko nehaš kadit veš kak vonj si oddajal. ful podpiram vsakega ki se odloči za to. če boš rabila kar koli veš kje me najdeš.

tako zdaj greva pa na sonce

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.2.2009 11:10:49   
ksenci

Morm vam povedat da sm čike vrgla v PEČ!! Zdaj pa je že res čas da neham pa če se mi zmeša! Pr men je to napaka k kadim not v jedilnici in zraven računalnika in pol kr vlečem in vlečem in skor 2 škatli na dan pokadim. Pol sem se pa dons spomnila, kako sem vohala folk ki kadi in kok mi je smrdu. Pa še če so ble ta male kje k se je kadilo sm jih vohala kako jim smrdijo lase. In kaj jaz počnem zdaj? ISTO!!!! DOST MAM TEGA! PREKLET DAN K SM ZAČELA KADIT. SAMA NASE SEM JEZNA KER SEM TAKO NESAMOZAVESTNA!!!!
Morala sem vam povedat, da bom imela poleg 100 razlogov še en razlog da ne bom začela kadit. Zaradi sramu kajpak!

user posted image user posted image user posted image , če si to dojela, ti bo zihr ratal. tud men je, ko sm pršla tak dalečuser posted image . zdaj pa ne kadim že 1leto in 4meseceuser posted image user posted image user posted image najboljš je ko ne smrdiš in ko te zjutraj nič grlo ne boliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:15:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.2.2009 11:16:07   
ksenci
Aljaž je celo pojedu četrt tavlkega frutka marelica hruškauser posted image user posted image user posted image , to je za nas dosežek!! sam pr nas je vse okol tak popackano, ko jeuser posted image pa mam slinček in planočko čist umazano, pa še vseen po stolčku, kr ni čist nič pr miruser posted image zdaj še pa itak za kako uro dobi flašo, pol pa pančat.

moj pa je dons po 4 dneh vročine le mal bolš. upam, da bo jtr tud, pa grem jz m,al v lifeuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.2.2009 11:16:54   
rovar_ka

bravo Ilatic, to pa je odločitevuser posted image Upam, da ti uspeuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.2.2009 11:17:46   
lidija***
ilatic-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
GH- naša je jedla že repo in kislo zelje z pretlačenim krompirčkom. Repo sem ji skuhala na vodi in jo spasirala zraven dodala krompirjev pire. Zelje pa sem ji dala kar od nas-segedin. Vzela sem dve žlici vstran, pokuhala na vodi+krompirček. Vse je pojedla- do zadnje žličke. Zgleda, da jim kislo paše.
Mlečni izdelki naj bi bili do tretjega leta polnomastni-tako sem prebrala.
Inigo- uuu...I'm steel aliveuser posted image -( metuljček, popravi, če je narobeuser posted image )

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:18:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.2.2009 11:18:58   
ksenci
hojico mam, kr sm jo dobla, not pa je malo npr. parkrat na tedn pa ne več kot 15. mion. fajn je mal za spremembo, nebi pa ga not pustla po cele dneve, kr vrjamem da bi ga nogice in rit boleleuser posted image

mojcek- tud jz sm prejš tedn gledala avstralijo do 1:30, pa mi je bil film kr ok, pa tebuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:19:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.2.2009 11:19:30   
rovar_ka
Blacky, en film za tebe  - Slumdog Millionaire - odličen filmuser posted image http://www.imdb.com/title/tt1010048/

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.2.2009 11:22:23   
3jeMi
Morgen!

takole... mi imamo 5. zob user posted image ... 3. v slabih 14 dneh user posted image ... upam, da bo zdaj za kakšen mesec mir...

zdaj pa... sem še na 121. strani... pa pičim dalje... user posted image

user posted image in user posted image  za vse male bolnike in sitkice...

netki... user posted image , tudi mene kdaj piči, da bi šla ven, samo ne zvečer, ker sem dropded... šla bi pa čisto sama, z nobenim se ne bi zmenila, samo me, myself and I... edino tako si spucam glavo...
novičko?... kam si taščo poslala? user posted image ... ok, ni tašča... na morje greš v kratkem?... ZOBEK je? user posted image  Tilen
glugluglu... jasno, de boš doma ostala user posted image ... joj, Logatec je, pa od kar jaz pomnim, vedno bolj mrzel (tudi poleti) in je vedno veliko snega user posted image ... p.s. itak pa tegale ne boš prebrala, ker nimaš časa user posted image  

ksenci... user posted image  dec, k dec... moj pa karnaprej jambra kdaj se bo naspal, vsako noč vstane vsaj 2x... hmmmm... naj pomislim, kdaj je nazadnje.... still thinking..... thinking... cannot remember... why... ker še nikol ni user posted image ... no, glede pomoči se pa nimam kaj dosti za pritoževat, če mu rečem kar naredi... sam o rečt mu moram user posted image

sasi... user posted image user posted image
glede spanja, ko bosta velika... moj svak pravi takole (sam je doma s kmetije): Če imaš toliko energije,da žuraš celo noč, potem menda lahko zjutraj tudi ob 7h vstaneš in greš seno grabit. ... boge moje nečakinje... no, sem in tja ju bosta pa res pohecala in zbujala... itak bodo pa naši otroci najraje spali takrat, ko bo treba v vrtec ali v šolo user posted image

HD... user posted image ... si bom zapomnila, če bo kriza

inigo... pri dojenju ne vem... samo meni je včeraj sestra (ko sem malega naročala za zobarja) dala mislit, ko je rekla, da naj ponoči pije samo vodo (zaradi zob), če hoče pit... pa sem jo dala ob 1h, ko se je zbudil, malo popil in spal dalje do 5h... jaz ga bom tako poskusila odvaditi od ene runde mleke ponoči... dude pa nimamo, ker nikoli ni bila v pomoč user posted image

neboglasnica... meni tudi ni problem vstat, samo imam tudi jaz težave preden nazaj zaspim... premlevam vse od a do žnj... user posted image

almera... user posted image  za prvi zob... Bor, ne ti...

VNETE OČI... kamilice naj bi bile alergene, zato naj ne bi z njimi čistili očk user posted image ... midva sva mu jih z njimi čistili vedno, ko je bilo treba in je bilo vse OK...

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Lejte kaj ste klamfale pred letom dni...flower je šla počasi v akcijo za opremo, jaz sem se odločila za skate voziček, lex je prilimala slikice male žabe Aline, inigo se je zaročila...
http://www.ringaraja.net/forum/m_2417798/mpage_6/key_/tm.htm

jest pa takrat nisem bila med vami user posted image

jaz sem pa samo brala... user posted image , mi je bilo nerodno pisat... user posted image

rebeca... tudi naš se karnaprej po ušesih "šlata", sem tudi jaz mislila, da je kaj narobe, pa ni bilo nič... ponavadi to počne, ko je že ornk zaspan...

metuljcek... a ne, kako je to lepo?... pri nas ga pa po ta novem gre moj user posted image  iskat, ga prinese k nama v posteljo, da na sredino in mali najprej stegne roko k njegovem obrazu, počaka lupčka na lička, potem se obrne k meni, me "objame" z rokicama po obrazu in nastavi ustka in čaka, da mu dam ene 3 lupčke... potem pa gas na trebuh pa po postelji plezat... user posted image

blacky... user posted image  Teja za zobek

HOJICA... mah, mi jo bomo imeli (čakam iz BC)... iz fliperja mi že ven zleze, v ležalniku tudi ne zdrži več, pleza pa itak že vsepovsod, najraje zleze med čevlje... hojice pa itak ne bom uporabljala cel dan, ampak max. 1 uro na dan...

tims... user posted image

ilatic... user posted image  za odločitev... za lažje odvajanje ti pa priporočam knjigo KONČNO NEKADILCI... mojemu user posted image  se je pred 6 leti spipal in se je določil, da po 18. letih neha kadit (z 2 škatl na dan)... je prebral to knjigo, zadnji cigaret prižgal med branjem in po končanem branju malo trpel, ampak je zmagal... knjigo je skoz nosil s sabo in ko ga je prijelo, da bi kakega prižgal, je raje malo knjigico prelistal in kaj prepral... user posted image ... no, zdaj je pa taglavni proti kadilcem... user posted image

ježeš... sonček se kaže!... danes pičiva ven, čeprav bova verjetno samo okoli bloka špancirala... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:26:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.2.2009 11:28:16   
ksenci
3mi- že 5. zob!!user posted image uh mi smo oba 2 dobil pri 3,5 mes. pa je še zdaj mir, sam dlesni pa ga non stop nervirajouser posted image
kje pa ima zobke. kolk odzgor pa kolk odspoduser posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.2.2009 11:29:39   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

hojico mam, kr sm jo dobla, not pa je malo npr. parkrat na tedn pa ne več kot 15. mion. fajn je mal za spremembo, nebi pa ga not pustla po cele dneve, kr vrjamem da bi ga nogice in rit boleleuser posted image

mojcek- tud jz sm prejš tedn gledala avstralijo do 1:30, pa mi je bil film kr ok, pa tebuser posted image

mal sem se matrala jih zastopit, ker majo mal narečja vmes. ampak važn, da je hugh tak umazano seksi user posted image

o,o, o,o ja!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.2.2009 11:34:11   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

3mi- že 5. zob!!user posted image uh mi smo oba 2 dobil pri 3,5 mes. pa je še zdaj mir, sam dlesni pa ga non stop nervirajouser posted image
kje pa ima zobke. kolk odzgor pa kolk odspoduser posted image

obe enki spodaj, obe enki zgoraj in ena dvojka... s tem, da sta mu zgoraj zrasli najprej ena enka in dvojka, ona enka vmes pa zdajle na koncu, pa ga je full srbelo, je hotel s spodnjim zobki malo praskat in je karnaprej škratal z zobmi...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.2.2009 11:35:07   
Blacky30
Rovarka, super si, hvala za film. user posted image user posted image user posted image  Sem ravno prej razmišljala, da si moram nekaj dol potegnit, ker mi je zmanjkalo zalog. Sem zdaj nonstop filme gledala, ko ni bilo neta.
Pa tiste serije, ko sta mi z nanko predlagali - Super Natural je mega serija, ful mi je dobra, sem gledala kar eno za drugo, ko sta otroka spalauser posted image , sploh sta fajn dedca not. Pa 4400 sem pogledala 2 dela, to je menda bilo enkrat na tv, ne? Moram še ostale dele pogledat. Pa še Heroji me čakajo, še nisem nič gledala, sem pa vidla, da se bo to zdaj na TV3 začelo, samo ne vem, katera sezona, jaz bom gledala od 1. dalje.

Že grem film downloadat. Bom vesela še kakšnih predlogov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.2.2009 11:37:10   
ilatic
Hvala vam za vašo podporo!!!

3jemi hvala za nasvet za knjigo. Danes si jo kupim!!!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:51:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:52:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3221
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 11:57:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.2.2009 12:03:07   
3jeMi
malo za hec... samo, prosim, vseeno vzemite malo za res...

Zakaj morajo starši vedno pregledati domače naloge  svojih otrok?
Učenka 1. razreda iz Amerike je na risbici dodala napis
"Ko bom odrasla ... bi bila rada kot mamica ..."

user posted image

Ko je hčerka prinesla risbo in oceno domov, je njena mamica napisala sporočilce učiteljici,

"Spoštovana gospa Davis,
rada bi natančneje opisala hčerkino risbico, NISEM sttriptizeta na drogu v sex kafiču,
delam v trgovini s hišnimi potrebščinami in sem hčerki razlagala, koliko denarja smo
zaslužili s prodajo v tej ostri zimi. Na sliki sem, ko prodajam lopato za sneg...

S spoštovanjem,
Mrs Heringhton"

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.2.2009 12:03:54   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

moja 2 na današnji dan

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.2.2009 12:06:25   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

moja 2 na današnji dan

user posted image

kako sta lušna

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?