Blacky30
|
Berem, berem, berem za nazaj že cel dan. Nimam kaj dosti komentirat, nekaj pa le: Lex, Alina je res cukerček za pojest. Posnetek je enkraten, se mi je kar milo storilo, ko sem jo poslušala, kako govori. Joj, so sladki v tem obdobju. Pa Vita izgleda ful starejša, al pa samo jaz mojo Tejo še vedno vidim kot tako malo dojenčico, kaj te vem. IZVIRNO SPOROČILO: netki zakaj pa prej ni blo odhodov in pol gre ena in njena kolegica in še in še kaj če blacky tega nebi napisala.....bi lepo čvekale naprej? ok, sej ne bom več.....bomo vidli kaj bo porekla blacky na to? Netki, tebi pa lahko samo rečem - ni ti pomoči. Kaj ti naj pisno in overjeno predam izjavo, da jaz nimam nič pri tem, da so punce začele odhajat????????? Vidim, da sem zjutraj prebrala le en delček tvojih žaljivk, zdaj sem naletela še na drugega. Žal mi je, da imaš tako mnenje o meni. Je pa to tako, da bi punce lahko začele odhajat tudi po katerem od tvojih postov, kjer si se smilila sama sebi in tožila, da ti nobena ne odgovori na vprašanje. Ker samo to je bilo bistvo mojega posta. Jaz sem pojamrala enkrat, ti pa najmanj 3x. Punce so same povedale, da so se odločile oditi oz. se odvajati že malo pred mojim postom in so pač zdaj to javno povedale. Ti pa marš na prvega grešnega kozla, ki ti je padel pod noge in to sem pač jaz. Oprosti, da sem ti pokvarila večerni čvek tisti dan, ko sem objavila svoj post, res je hudo ja, če ne moreš v miru čvekat. Ne vem, s čim bi jaz punce spomnila na odhod, saj jaz nisem odšla z RR-ja, nisem se poslovila za vedno, nisem govorila o tem, da nimam časa, moj post ni bil niti malo povezan s temo odhajanja. Upam, da boš kdaj spoznala, kakšno krivico si mi naredila. Če ne, pa tudi ok, jaz sem ti v glavnem povedala svojo plat in s tem zaključila zadevo. Ti pa si misli svoje. Eh, grem raje spat. Nočko.
|