Blacky30
|
Jutro! Noč je bila ok, smo lepo spali, Teja ga je nekaj sračkat začela ob 5h, ko je Nejc šel lulat, samo je potem, ko sem ji parkrat dudo dala, zaspala nazaj do 8.15, ko je prvič jedla. Zdaj pa spet spi. Lidija - jaz sem razumela tvoj post in iz njega nisem razbrala, da bi spodbujala kreganje. Samo možnost povedati drugačno mnenje od ostalih. Prav je tako. Skuta - kaj to date ono skuto s 3,5 % maščobe? Pa jo zmešate med sadje? Kasneje pa lahko dam skutico s sadjem, kar kupljeno? To bi lahko že počasi začela torej s to skuto, če je stara 6,5m? Kaj pa jogurt tud navadni 3,5%? Tims, upam, da boste kmalu zdravi. Najhuje je bit bolna in sama z 2 otročkoma. Rebeca, upam, da bo Irayi kmalu boljše in da bo lahko v miru spala. Maya80, 6 zobkov?!?!?!? Vauuuu!!! Pigama, za zajtrk kislo zelje in žgance???? Prava gurmanka bo, če lahko že zjutraj je tako hrano. Samo res, P nikol ne omenjajo kislega zelja in repe. Kako je s tem? Kdaj ste jim to kaj prvič dale tiste, ki imate več ? Hojica - je nisem uporabljala pri prvem in je tudi ne bom pri drugem. P opozarjajo, da škodi, vsakič me na to spomni velik plakat v naši čakalnici, tak da se bom držala tega. Aja, nisem vam še povedala, da imamo mi tud že 2. zobek. Aha, en teden za prvim se je pojavil in zdaj ima 2 spodnji enkici. Je luštna zobika moja.
|