neboglasnica
|
Ojla! Sva iz RA, mami je še malo klepetala po telefonu, Staš se uspava in pred kuhanjem, da vas malce preberem. V RA je bilo ok, vse po planu, za plazenje imava še 1,5 meseca. Je pa zelo priden in spet mu je turila rozine. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: Inigo tiste, ki dojite: a že katera odvaja od dojenja ponoč? men se tut zdi (tko kot pr sasi13), da se vedn več hoče dojit ponoč. je že čas za odvajanje al je še prehitr? mi se ponoči ne dojimo, ker mali spi vsaj od 23.00 pa do 7.00 - najmanj VAŽIČKA!!!!!!!!!!!!!!1 ja sori no ... Oj, saj ti samo zavidam, nič drugega nisem tu mislila. Bemti, tu se človek še pohecat ne more. Včasih pač napišem tako kot bi prijateljici rekla, saj vas imam za nekakšne prijateljice in se do vas tudi tako obnašam. Ok, ne bom več, obljubim. Aja, že parkrat sem hotela tole vprašat. Zadnjič je ena Frutko spraševala, če je tale RR poleg dobila. In je sramežljivo (s smajlijem) odgovorila, d aja. Kaj to pomeni? Sem malce blond, ne štekam. Razlago prosiiim. IZVIRNO SPOROČILO: lex netki midva bi morala vsaj 3 obletnico že slavit in kaj je ven -NIČ menda letos (zdaj mam še cajt ko sem v porodniški) Saj slavita - tri male srčke. A ne? Pri organizaciji dekliščine ti bomo pa pomagale, yes bejbi!! -rebeca-: Staš se velikokrat vleče za ušesa, P je rekla, da ima to za ninico. Kajti, ko pritisnem jaz, nič ne zajoka, očitno se res bolj igra. hojica: mi je ne bomo uporabljali, tudi pri puncah je nisem. Tims: pocajtite se!! Ilatic: bravo za pogumno odločitev, te podpiramo!! Lex: pošlji vse meni, ti plačam. Tiste škatlice za zobke mislim, zame in za Tims. Če bi pa še katera LJ, pa naj pove. Še nisem prilezla do konca, imam obiske.. Auroraa: hude fotke, Matic je pa kot iz reklame srečanje LJ: naju ne bo, ker peljeva očija po mavec, pa mene boli grlo k . Če pa se stanje izboljša, pa vem, kje vas najdem.
|