3jeMi
|
Morgen! takole... mi imamo 5. zob ... 3. v slabih 14 dneh ... upam, da bo zdaj za kakšen mesec mir... zdaj pa... sem še na 121. strani... pa pičim dalje... in za vse male bolnike in sitkice... netki... , tudi mene kdaj piči, da bi šla ven, samo ne zvečer, ker sem dropded... šla bi pa čisto sama, z nobenim se ne bi zmenila, samo me, myself and I... edino tako si spucam glavo... novičko?... kam si taščo poslala? ... ok, ni tašča... na morje greš v kratkem?... ZOBEK je? Tilen glugluglu... jasno, de boš doma ostala ... joj, Logatec je, pa od kar jaz pomnim, vedno bolj mrzel (tudi poleti) in je vedno veliko snega ... p.s. itak pa tegale ne boš prebrala, ker nimaš časa ksenci... dec, k dec... moj pa karnaprej jambra kdaj se bo naspal, vsako noč vstane vsaj 2x... hmmmm... naj pomislim, kdaj je nazadnje.... still thinking..... thinking... cannot remember... why... ker še nikol ni ... no, glede pomoči se pa nimam kaj dosti za pritoževat, če mu rečem kar naredi... sam o rečt mu moram sasi... glede spanja, ko bosta velika... moj svak pravi takole (sam je doma s kmetije): Če imaš toliko energije,da žuraš celo noč, potem menda lahko zjutraj tudi ob 7h vstaneš in greš seno grabit. ... boge moje nečakinje... no, sem in tja ju bosta pa res pohecala in zbujala... itak bodo pa naši otroci najraje spali takrat, ko bo treba v vrtec ali v šolo HD... ... si bom zapomnila, če bo kriza inigo... pri dojenju ne vem... samo meni je včeraj sestra (ko sem malega naročala za zobarja) dala mislit, ko je rekla, da naj ponoči pije samo vodo (zaradi zob), če hoče pit... pa sem jo dala ob 1h, ko se je zbudil, malo popil in spal dalje do 5h... jaz ga bom tako poskusila odvaditi od ene runde mleke ponoči... dude pa nimamo, ker nikoli ni bila v pomoč neboglasnica... meni tudi ni problem vstat, samo imam tudi jaz težave preden nazaj zaspim... premlevam vse od a do žnj... almera... za prvi zob... Bor, ne ti... VNETE OČI... kamilice naj bi bile alergene, zato naj ne bi z njimi čistili očk ... midva sva mu jih z njimi čistili vedno, ko je bilo treba in je bilo vse OK... IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Lejte kaj ste klamfale pred letom dni...flower je šla počasi v akcijo za opremo, jaz sem se odločila za skate voziček, lex je prilimala slikice male žabe Aline, inigo se je zaročila... http://www.ringaraja.net/forum/m_2417798/mpage_6/key_/tm.htm jest pa takrat nisem bila med vami jaz sem pa samo brala... , mi je bilo nerodno pisat... rebeca... tudi naš se karnaprej po ušesih "šlata", sem tudi jaz mislila, da je kaj narobe, pa ni bilo nič... ponavadi to počne, ko je že ornk zaspan... metuljcek... a ne, kako je to lepo?... pri nas ga pa po ta novem gre moj iskat, ga prinese k nama v posteljo, da na sredino in mali najprej stegne roko k njegovem obrazu, počaka lupčka na lička, potem se obrne k meni, me "objame" z rokicama po obrazu in nastavi ustka in čaka, da mu dam ene 3 lupčke... potem pa gas na trebuh pa po postelji plezat... blacky... Teja za zobek HOJICA... mah, mi jo bomo imeli (čakam iz BC)... iz fliperja mi že ven zleze, v ležalniku tudi ne zdrži več, pleza pa itak že vsepovsod, najraje zleze med čevlje... hojice pa itak ne bom uporabljala cel dan, ampak max. 1 uro na dan... tims... ilatic... za odločitev... za lažje odvajanje ti pa priporočam knjigo KONČNO NEKADILCI... mojemu se je pred 6 leti spipal in se je določil, da po 18. letih neha kadit (z 2 škatl na dan)... je prebral to knjigo, zadnji cigaret prižgal med branjem in po končanem branju malo trpel, ampak je zmagal... knjigo je skoz nosil s sabo in ko ga je prijelo, da bi kakega prižgal, je raje malo knjigico prelistal in kaj prepral... ... no, zdaj je pa taglavni proti kadilcem... ježeš... sonček se kaže!... danes pičiva ven, čeprav bova verjetno samo okoli bloka špancirala...
|