|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
7.7.2009 11:26:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Ne ne boli me trebuh ali pod trebuhom boli me vagina la kako hudiča naj napišem kot bi me nekdo stiskal za njo pa ne skoz

aja... to pa ne bi vedlauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
7.7.2009 11:37:41   
griseldis
Nea Tea, če se bo to vleklo ti priporočam, da kar pokličeš svojo g. 

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
7.7.2009 12:16:22   
gorenka
februarka - no fajn da je vse tko k treba! Je pol takoj boljš dan k slišiš če je vse ok...je pa tko da spodaj res zdej skorej ne gledajo...meni je samo zaradi izcedka, tko da sm svečke fasala...drugač pa nč.
In ko smo že pri pregledih: za tabelco moj naslednji pregled je 20.07.

ninasiki - sva tut midva študirala it kšn drug termin...sam je šit ta teden k je moj u službi dežurn in si že itak more za tist cajt nadomeščanje iskat...tko da se jst bolj prilagajam kot si on zrihta...ja, je pa res blo včerej noro...pa komej uro smo bli notuser posted image

(odgovor članu griseldis)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
7.7.2009 13:15:35   
kalypso
nea_teja_ mene tud pika po nožnici pa vse tam okrog. mam sicer težave z mehurjem, ki je tud tam spodaj, oziroma zelo nizko, tik nad sramno kostjo, ampak tebe po moje bolijo vezi. Če pa še kaki dan ne mine ali pa se ti pojavi kri v urinu (kar se je zgodilo pri meni - vnetje mehurja ali pa kakšni kamni) pa le k zdravniku.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
7.7.2009 13:22:59   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Punce, sam na hitro... Nimam časa, uvajam novo user posted image ..
Sam ena informacija.. pa lupčka vsaki posebej.. user posted image

3D/4D ultrazvok.., tisto, ki bo zanimalo. Jst sm naročena v ZD Domažale ampak sm se danes odjavla, ker sm zvedla za ZD Litija. In ne boste verjele, stane 50 EUR za razliko od povsod drugod. Če si bo katera želela, to ni tak denar v primerjavi z 130 EUR ali 160 EUR ali pa pač od 100 EUR naprej. Izletek do ZD Litije in grete bebo pozdravit. user posted image Jst mam 14.7.
Toliko... , če si katera želi pa ji je preveč dinčkov..., je kr mamljivo.user posted image
Je pa super, sm gledala pri eni punci filmčke in slikce... Mi je rekla teta po telefonu... Prinesite s seboj USB ključ, partnerja in pa trebuščka.user posted image
Kontaktni podatki: ZD Litija, Tel. št. 01 8900 400

RIŽKO jst sm že za nohalno dala manj kot ve pa full se ti posveti, no pol boš pa spoznala moj konc user posted image  se lahko še pri meni doma na kavici ustavišuser posted image

drgač sm pa glih nehala pospraulat in sm tooook zmatrana upam da bom psihično prisotna danes na predavanju in ne samo fizično user posted image user posted image user posted image user posted image  bodte pridne pa se še javim kej

NEJA_TEJA upam in držim pesti da čim prej mine

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
7.7.2009 13:26:25   
Nea_teja_
Sem poklicala mojo G pa pride šele ob 15tih.Sem pa govorila z sestro in je rekla da glede nato da sem imela ss v oktobru bi bilo dobro da pokličem ponovno ko pride dohtarca in se z njo pogovorim oz pridem malo na okrog tako da sedaj čakam na 15 uro.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
7.7.2009 13:34:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Sem poklicala mojo G pa pride šele ob 15tih.Sem pa govorila z sestro in je rekla da glede nato da sem imela ss v oktobru bi bilo dobro da pokličem ponovno ko pride dohtarca in se z njo pogovorim oz pridem malo na okrog tako da sedaj čakam na 15 uro.

je kar prav da si jo poklicala in ti bo svetovalauser posted image

Joj, koliko časa sem bla zdaj v kuhniuser posted image vse mi gre počasi, pa še tamala se je jokala, ni hotla zaspat in sem hodila k njej, prejle sem se pa še na puding spomnila po 100 letih in sem še tega nardila za sladicouser posted image pa tud zarad tamale, če ga bo hotla jestuser posted image
Zdaj morm pa res mal počit, da grem čez pol urce kosilo dokončat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4407
7.7.2009 13:43:29   
gorenka
Ja, nea-tea dobr da si klicala...vsaj ne boš v negotovosti.

Sm se pa jst ravno zbudila oz. so me zbudili nad mano...še zmerej preurejajo kopalnico (vključeno vrtanje)user posted image  in moj user posted image  kr nori...zgleda bi še spaluser posted image . Je pa tako zunaj da se bo ulilo ravnokar...pa ful dol tišči. Upam da se bo uscalo drugač spet ne bom za nikamor popoldne...pri takem nizkem pritisku mi trebuh kr dol vleče...

< Sporočilo je popravil gorenka -- 7.7.2009 13:44:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 4408
7.7.2009 13:54:11   
Februarka08
Gorenka, pri nas lije kot iz škafa pa še grmi tako, da je še mene strahuser posted image user posted image aja, sem pa jaz tud svečke dobila, prej mi je dala Canesten, pa jih jaz ne prenašam dobro, oz. mi sploh nič ne nucajo, zdaj mi je ene druge napisala, sicer na bel receptuser posted image ampak če bojo pomagale, ni panike, bom že plačala. Sam nimam pojma kaj je nakracala goruser posted image

Grem pogledat če je lonc še na šporgetuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
7.7.2009 14:37:05   
gorenka
Hvala februarka za pošiljko...je zgleda k nam prišlo tisto treskanje z dežjemuser posted image user posted image ...res zgleda ko sodn dan...no bo vsaj pol boljš!user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4410
7.7.2009 15:55:47   
ninasiki
oooooo moooj booog GORENKA  a si k men v litijo poslala ta grmenje je čist tko k da bi blo konc sveta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a v ljubljani pada????????

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
7.7.2009 16:20:07   
gorenka
ja, u LJ še vedno ščije ko pr norcih...pa grmet tut še ni nehal...
tko da vzemita si par minutk plusa...k kadar je tak vreme je na cesti ponavad mal džumbusa...

< Sporočilo je popravil gorenka -- 7.7.2009 16:21:10 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
7.7.2009 16:41:32   
Aniiita
ninasiki, morda si se res prepozno začela mazat..ali pa bi res vseeno fasala strije..verjento vpliva tudo koliko hitro se trebuh "napihne"..če se hitro, se pač ne more koža tako hitro prilagodit..

nea teja, nevem če to je to enako, vendar sem prejšnji teden tudi jaz parkrat občutila kot eno špikanje v nožnici..vendar samo parkrat in je potem nehalo.. Pomislila sem na raztezanje vsega spet..

februarka, čist razumem, da si počasna..enako se počutim jaz.. včasih sem naredila boga in pol v enem dnevu, zdej pa ful manj.. mah, sem se odločla, da obremenjena pa ne bom s tem, ker to samo škodi naši pupiki..

Sva prej mal Klasično glasbo poslušale.. user posted image

Pri nas se je tudi ful ulilo..in ker sem bila noter, mi je prav osvežilno delovalo.

Zdej grem pa seminarsko pisat user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
7.7.2009 18:41:37   
Nea_teja_
Evo mene od G. vse je ok zgleda da se je mogu naš princ obrniti in me z nogo brca mi je pa predpisala buscopan če me bo še bolelo.Sem kr potolažena.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
7.7.2009 19:32:56   
lindi1
NEA TEJA,pametno,da si šla,pa se vsaj ne sprašuješ več kako in kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4415
7.7.2009 19:40:16   
lindi1
Jaz pa danes ne počnem nič pametnega že cel dan sem hotela na sprehod,pa me ne vleče,ker bi mogla za vsak slučaj marelo nosit s sabo,kakšno poletje je to,kot da bi bil apriluser posted image ampak me pa vseeno fullllll vleče na morje..........user posted image pa ne smemuser posted image pa drugo letouser posted image user posted image ko bomo trije,moj pravi,da bi šli že z letalom,pa ne vem,takrat bo bejbi star šele 9 mesecev in še malo,jaz še nebi šla tako kmaluuser posted image user posted image jaz bi raje nekam blizu,že zaradi zdravnikov.....Cel dan lenarim,tako,da grem že sama sebi na živce,jutri bom malo bolj aktivna,potem pa spet ne bo nič z mano,se mi zdi,da sem takoj utrujena,zadihana,brez kondicije.... ne moreš verjeti.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
7.7.2009 19:42:19   
Aniiita
lindi1,

zakaj pa ne smeš na morje sedaj?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
7.7.2009 19:46:31   
lindi1
BOLNIŠKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
7.7.2009 20:01:04   
sonncnica
Aniita- da te vsaj preko neta malo pozdravim.  Jaz se tudi veselo širim - v bistvu samo v trebuh in res ne vem, kaj bo do konca. Drgač z nami vse ok, lahko gremo na morje (je rekel Merlo :-)), delam pa še ta teden in potem zaslužene šolske počitnice :-)!

Uživajte vsi trije - sem videla, da bo punčka user posted image  - se bosta lahko z našim ženila user posted image .
Pozdravčke,
Maja

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
7.7.2009 20:18:22   
rozilu
'čer!

Da vas malo pozdravim. Danes je bil res tak zoprn dan, grozna sopara, ma vsaj da se je malo ohladilo.... Zdaj me pa komarji žrejo, grrrr user posted image . Poleg vseh nosečniških nadlog pa še tole!

Nina - kdo pa dela UZ v Litiji - je fajn? Jaz malo razmišljam da bi šla, bolj tako za foro, pa da mi še kak procent za spol dodajo user posted image . Se mi pa ravno zaradi tega ne da dajat 80€ in več...

Zdaj grem pa kako breskev pojest, sem take ogromne (baje goriške) nabavla... upam da so tudi dobre user posted image

(odgovor članu sonncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
7.7.2009 22:36:56   
ninasiki
GORENKA fuuuuull lepo da sm te spoznala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam da še katero izmed drugih spoznam predavanje je bilo zelooo zanimovo tko da tiste k ste v dvomih vam priporočam se pa čeprou je samo edn do zdej biu

ROZILU dela dr.Kežar men je bla uredu res se mi je full posvetila pa 4 filmčke sm dobila in ene 7 slikc za spol mi je pa pr 12t ugotovila da bo fantek kar je zlo težko vsaj tko so drugi rekl sam se ni zmotila in mi je na morfologiji samo še 100% potrdila da bo fantek (upam) da ne bo tko k pr moji kolegici k je bla napovedana punčka 100% in vse v roza od A do Ž na koncu pa na svet prijoka fantek user posted image  je bla reva čist v šoku

bodte pridne grem ajat nočko vsem in lepe sanje saj smo danes zvedle z gorenko da otrok sanja isto kot mami samo z majhnim časovnim zamikom

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
7.7.2009 22:48:08   
frrrr
lepe sanje vsem skupaj!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
7.7.2009 22:59:26   
rozilu
Aha, hvala Nina za info glede G in tudi MŠ. Moja je še daaaaaaleč, septembra...

Jaz sem pa ravno uspela odtajat hladilnik, zdaj pa ajat pa kaj lepega sanjat - za dojenčico user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
7.7.2009 23:18:09   
Aniiita
Ojla Sonncnica! user posted image

lepo, da si se oglasila user posted image

Ma super da greste- proti koncu meseca, če se prav spominjam, ne? Sej mi je bilo čudno zakaj bi ti sploh kompliciral ,če ne greste daleč.. Jst imam pa jutri pregled in se že veselim user posted image
Letos ti bodo pa počitnice ful prav prišle, a?

Jaz pa počasi z diplomo začenjam..tako da imam tudi počitnice..samo malo bolj delavne.. user posted image

user posted image bo!! user posted image Ja, kaj veš, kaj še pride iz te moke user posted image

(odgovor članu sonncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
7.7.2009 23:20:22   
Aniiita
lindi1, ja to je pa zoprno pri tej situaciji, ja.. boš pa zato drugo leto vse nadoknadila, dej. user posted image

ninasiki in gorenka, kje ste pa zvedle to o sanjanju? Imate kakšen članek ali so bolj  čenče starih mam? user posted image

Ker jaz danes pa nisem imela lepih sanj..user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 7.7.2009 23:22:16 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?