skačica
|
čer! Jaz sem čist fertik. Cel dan sem pripravljala, pospravljala, pakirala,...eh, soseda nas je vprašala, če se selimo . Ampak če je tok enih stvari, k jih je treba s sabo vzet, največ je itak od prinčipese. Od njene garderobe do kozmetike, igrač, knjigic, plavalnih pripomočkov do zdravil, ki jih za vsak slučaj s sabo nesemo,...ni da ni . Da ne govorim, da nam je avto rekel adios in ga imamo na servisu, stroški bodo okoli 1500 eurov. Še dobro da imamo še enega, ki se je sicer prodajal v avtotrgovini, ampak sva ga ven vzela in registrirala in gremo z njim dol. Je pa karavan passat skoraj nov, tko da je tud zelooooo prostoren in bo prav prišel. Ma, ni za govort. Smo pa zdele že čist pripravljeni in spakirani. Še nekaj ur spanja, zjutraj okrog šestih pa na pot. Tamala je bila danes ubibože, čez dan ni nič spala in je bila temu primerno razpoložena. Je pa zvečer mrknila v sekundi. Uh, še dobro da meni ni treba hodit v MŠ, se mi zdele res ne bi dalo. Kot sem že enkrat napisala pa itak nisem odnesla nič kaj. Sicer je tam zanimivo poslušati, ampak potem pa vse pozabiš in se sproti učiš, ko imaš detece pri sebi. Še dobro, da nisem na bolniški, ker bi mi bilo res smotano čepet skoz doma v bloku, k mami pa ne bi smela hodit, čeprav je samo 2 km stran . Bi se scufalo meni in tamali. PO dopustu nameravam še kak teden, dva delati pol pa res mogoče kak teden bolniške. Potem pa sledi še letošnji dopust (kar mi ga bo ostalo) in pa porodniška. Aniiita- veš, da je res vseeno ali se mažeš ali ne. Če nimaš dovolj elastične kože, ti bo razpokala pa če se mažeš vsak dan ali pa nič. Tudi jaz sem čisto na koncu nosečnosti razpokala po trebuhu pa sem se ves čas nosečnosti pridno mazala. V tej nosečnosti še ni nastala nobena nova strija, stare pa tudi niso tako vidne, da bi bilo preveč grdo. Bom trebuh malo bolj pofotkala na morju pa še jaz objavim svojo fotko. Imam namreč tudi jaz kar velik trebuh, kile pa + 8.5, ampak se mi ne zdi huda kriza, sem v 28. tednu. Sem se v prvo hitreje redila pa tudi dosti bolj jedla. Sem hotla še kaj dodat? Če se še kaj spomnim, se še oglasim. Sicer se pa tipkamo čez 10 dni. Lep pozdrav.
< Sporočilo je popravil skačica -- 6.7.2009 22:36:22 >
|