|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
6.7.2009 20:01:28   
lindi1
anitta in februarka,lepe trebuščke imata,moj je podoben februarkinemu,sem pa do 24 tedna pridelala 4kg,ampak imam občutek,da bo šlo zdaj hitreje,ker imam večji apetit,ampak samo na sladkouser posted image koliko je pa tebi uspelo,po kg februarka,če ni skrivnostuser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
6.7.2009 20:06:57   
karmen b
mmmmmmmmmmm jaz sem bla pa spet na sladoledu....ne boste uganle kje user posted image .......ja pri žabarju ne!user posted image user posted image user posted image
Dobr dobr mnjam mnjam....majička sem otročja, mi hirmoni nabijajo, pa najbrž je bil naporen dan. Najbolje da grem vodoravno.

Februarka in tea85 user posted image ...sej bo, držte se punce. Pozitivne misli delajo čudeže.

Aniiita in februarka, mata pa tko fletne trebuščke da je joj.

< Sporočilo je popravil karmen b -- 6.7.2009 20:07:42 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
6.7.2009 20:08:32   
Februarka08
Anita, kako lep trebuščekuser posted image zdaj je sigurno že malo večjiuser posted image
Lindi, jaz imam po moji tehtnici mislim da 6 kg plusa. Po moje je to še v mejah normaleuser posted image user posted image daj še svojega pokažiuser posted image
Tea85 veš tvoje skrbi oz. mnenja so ista mojim kakšni 2 leti nazaj... je blo pri meni isto. En čas sem jokala od skrbi, da to jaz ne bom zmogla, da sem premlada, da nič ne vem o user posted image da ne bom znala previjat, futrat, kaj šele vzgajat... potem pa ko sem rodila, so se vsi dvomi razblinili, v rokah sem držala svojo štručko, ki je bila odvisna samo od mene in je nisem smela razočarat. Tako da vse pride, itak mamo mamice vse v krviuser posted image ne skrbi, odlična mamica bošuser posted image prav tako pa vse ostaleuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
6.7.2009 20:41:38   
Aniiita
Februarka, midve sva isto kg pridelale user posted image
čeprav se mi zdi, da se sedaj ful bolj hitro povečujejo..

Ma ta sladoled pri Žabarju moram it pa še jaz enkrat probat ko bom v Lj. user posted image Kje pa je to točno v Lj? Mi je znano sicer, ma nevem kam umestit..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.7.2009 21:27:02   
tea85
februarka, res hvala za te besede, učitno res pretiravam. hvala user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.7.2009 21:29:24   
tea85
anitta tudi tebi hvala in vsem ostalim, kot pa vidim pa imama trebušček nekoliko enak user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
6.7.2009 22:07:57   
ninasiki
čau punce

evo mene iz šole ubistvu smo kr hit končal je biu sam uvod tko da jutr pa za res nega dojenčka in tako na prej nas je blo pa toooooook da so mogl fantje ustat in dat prednost bodočim mamica (kar je logično) čeprou so prnesl še 4 klopi in en kup stolou nas je babca prosila če se lah udeležimo kake bol zgodnejše ure če je možno se sploh dihat ni dal v predavalnici z babco vred user posted image user posted image

GORENKA a si bla se nisva srečale čeprou se glih ne poznava na videz user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa ajat ker sm toook zmatrana da komi gledam se slišimo jutri bodte pridne nočko

evo še mojga buškota pr 25t2d
user posted image
mal je popokan pa zalit sam je pa moj user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
6.7.2009 22:14:45   
Aniiita
ninasiki, ma prav sipmatičen je ta tvoj buško user posted image Ma kaj se mažeš pa ti je vseeno popokala koža?

tea85 user posted image

Vidim, da tudi ostale že hodite na šolo za starše..ste imeli predstavitev za jemanje popokovnične krvi? Kaj si mislite o tem, že veste kaj boste naredile (da ali ne?)..al st eže predelale to, ko sem mrknila? user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
6.7.2009 22:25:06   
rozilu
Ojla,
huh, februarka - fajn da si to napisala. user posted image   Jaz se sicer trenutno ne sekiram kaj preveč, imam pa tudi grozne trenutke. Saj ne vem a jih potlačim nekam, ali se hormoni pač obrnejo in se mi vse zdi popolnoma izvedljivo itd. Mene v bistvu še najbolj skrbi kaj bo potem ko grem spet v službo.... pa je to še tako daleč, ampak vseeno.

Pa upam, da bo s tvojo tamalo OK! user posted image

Kg - jaz sem pridelala.....AAAAAA, zdaj sem se šla stehtat.... samo moram čimprej pozabit to številko!!!! Ni relevantna, ker se vedno tehtam zjutraj in ne zvečer vsa napihnjena in otekla user posted image user posted image . Upam, da bom zdaj lahko spala po tem, user posted image .  
No po jutranjem tehtanju je šlo kake 5,5kg gor od minimuma (še vedno pa samo 4 kg od teže pred user posted image ).

Sprehodi in druga rekreacija - jaz sem danes nekaj razmišljala v to smer - ker sem bila prepozna (in preveč nažrta) za it plavat), pa sem ugotovila, da to ni za ta letni čas pri nas... Prejšnja leta sem pač ustala ob 6h in šla tekat... zdaj se pa komaj ob 8.30 spravim iz postelje... pa v službo z enourno zamudo user posted image . Za telovadit doma imam pa tudi prevroče, tu ni bilo nobene plohe in ohladitve, še vedno imam 26°C.... in švicam samo da tipkam, kaj šele da bi premaknila kako mišico. Edino kake keglove mi ratajo.

Probam ita danes kaj prej spančkat... mogoče jutri prej ustanem! Nočko.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
6.7.2009 22:30:49   
LINDI
Saj bi,pa ne znam fotke gor dat,jaz sem bolj anti za to,saj sem že mojga prosila,pa samo obljublja,da mi bo pokazal,pa ni ničuser posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
6.7.2009 22:33:10   
skačica
čer!

Jaz sem čist fertik. Cel dan sem pripravljala, pospravljala, pakirala,...eh, soseda nas je vprašala, če se selimouser posted image . Ampak če je tok enih stvari, k jih je treba s sabo vzet, največ je itak od prinčipese. Od njene garderobe do kozmetike, igrač, knjigic, plavalnih pripomočkov do zdravil, ki jih za vsak slučaj  s sabo nesemo,...ni da niuser posted image . Da ne govorim, da nam je avto rekel adios in ga imamo na servisu, stroški bodo okoli 1500 eurov. Še dobro da imamo še enega, ki se je sicer prodajal v avtotrgovini, ampak sva ga ven vzela in registrirala in gremo z njim dol. Je pa karavan passat skoraj nov, tko da je tud zelooooo prostoren in bo prav prišel. Ma, ni za govort. Smo pa zdele že čist pripravljeni in spakirani. Še nekaj ur spanja, zjutraj okrog šestih pa na pot.

Tamala je bila danes ubibože, čez dan ni nič spala in je bila temu primerno razpoložena. Je pa zvečer mrknila v sekundi.

Uh, še dobro da meni ni treba hodit v MŠ, se mi zdele res ne bi dalo. Kot sem že enkrat napisala pa itak nisem odnesla nič kaj. Sicer je tam zanimivo poslušati, ampak potem pa vse pozabiš in se sproti učiš, ko imaš detece pri sebi.

Še dobro, da nisem na bolniški, ker bi mi bilo res smotano čepet skoz doma v bloku, k mami pa ne bi smela hodit, čeprav je samo 2 km stranuser posted image . Bi se scufalo meni in tamali.
PO dopustu nameravam še kak teden, dva delati pol pa res mogoče kak teden bolniške. Potem pa sledi še letošnji dopust (kar mi ga bo ostalo) in pa porodniška.

Aniiita- veš, da je res vseeno ali se mažeš ali ne. Če nimaš dovolj elastične kože, ti bo razpokala pa če se mažeš vsak dan ali pa nič. Tudi jaz sem čisto na koncu nosečnosti razpokala po trebuhu pa sem se ves čas nosečnosti pridno mazala. V tej nosečnosti še ni nastala nobena nova strija, stare pa tudi niso tako vidne, da bi bilo preveč grdo. Bom trebuh malo bolj pofotkala na morju pa še jaz objavim svojo fotko. Imam namreč tudi jaz kar velik trebuh, kile pa + 8.5, ampak se mi ne zdi huda kriza, sem v 28. tednu. Sem se v prvo hitreje redila pa tudi dosti bolj jedla.

Sem hotla še kaj dodat? Če se še kaj spomnim, se še oglasim. Sicer se pa tipkamo čez 10 dni.
Lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil skačica -- 6.7.2009 22:36:22 >

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
6.7.2009 23:47:29   
skačica
februarka- kera lepa oblekca. Kje si jo dobila, če ni skrivnost? Res mi je všeč.

Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
7.7.2009 0:30:35   
tršica
Punce, ste pridne in pišete!

Ful imate lepe trebuške, mogoče se pa zdaj tudi sama kaj ojunačim in še svojega gor prilepim.

Čim manj skrbi vsem, pa lep dopust, predvsem pa lepo vreme vsem, ki se tja odpravljate.

Čisto na kratko danes od mene.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
7.7.2009 7:35:28   
karmen b
Dobro jutro user posted image
Mi mamo pa še 100 dni do konca user posted image user posted image user posted image in pol user posted image . danes sem prvič sanjala svojega dojenčka, je blo prav hecno hi hi hiuser posted image

Lep dan vam želim.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
7.7.2009 8:46:25   
Crystall
Dobro jutro!

Kak smo se mi naspali user posted image  Spala sem skoraj do pol 9h. Auččččččč. Ne vem, kdaj sem toliko spala!!!

Grem hitro na zajtrk. Njamiiiiiiii.

Lepe dopuste vsem user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
7.7.2009 8:49:39   
Crystall
Karmen b ... še malo, pa boš user posted image  stisnila k sebi. Jz sm pa kmalu za teboj!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
7.7.2009 8:59:50   
gorenka
Jutro!

Jst sm imela pa dons čist moraste sanje...sm se zbudila mi je kr šlo na user posted image . Pa točno niti ne vem zakaj se je šlo...sm že pozabila sam občutek je bil pa katastrofalen...sm bla čist adijo... Tko da dons mi tut do fruštka ni...se bom mogla kr posilit da nekej pojem...

ninasiki - sm bla jst včerej na MŠ...ampak u tisti gužvi tut približno nism vedla kje te iskatuser posted image  a si mela mogoče jeans krilo na sebi? K blondinke sem sicer prečekirala(pa vs ni blo mal!)...sam ne vem če sm pravo ujela...user posted image Sem pa z mojim sedela v prvih vrstah pri vratih...sva oba temnolasa, jst z dolgimi t.rjavimi lasmi spetimi v čop, moj user posted image pa nosi očala...Greva pa tut dons, vidva tut? Se vidmo?

strije - hja, temu ne bo za ubežat če si nagnjen... Jst sm se včerej čekirala in opazla da so mi stare strije na bokih in stegnih (k sm jih dobila v puberteti k sm se na hitrco zredila) spet vn stopile. Vidijo se pa predvsem zvečer ko mam bolj napet trebuh... Sam upam lahko da se mi ne bodo še nove zraven neredile...ampak ni kej, bo kr bo...mažem se, kaj več pa itak ni za naredit...je od matere narave odvisnouser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
7.7.2009 9:38:57   
Aniiita
Dobro jutro punce..

jaz pa nisem danes dobro spala..kar nekaj ful sanjam zadnje čase, se zbujam ker se ne vem več na katero stran obrnit..na hrbtu mi sedaj več ne paše..na bokih pa tudi še ne (se še navajam) user posted image

strije, skačica, ja, verjento imaš prav, ja..če jih mam za dobit jih bom, čeprav se mi po drugi strani zdi logično, da če je koža navlažena, se lažje širi, kot če je suha.. tako da pomoje nekaj vseeno pomaga. Prepreči pa verjetno ne, ja..

Uživajte na dopustu! user posted image

telovadba, ma jst na sprehode hodim zvečer, ko ni več tako vroče..v stanovanju sva pa tudi dala klimo letos, čeprav je še ne vžigam veliko..meni se čez dan v stanovanju sploh ne zdi tako vroče.. edino ponoči mi je vroče, kar me spet moti pri spanju.. Moram kaj zrihtat glede tega spanja!
user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
7.7.2009 9:57:24   
ninasiki
dobro jutroo

GORENKA v jeans kikli sm bla ja si tapravo nacilala user posted image user posted image  dons greva tud ob 18 sam če bo pa še dons taka gužva ti pa povem da bom prej šla k to je bla pa živa katastrofa jst sm misnla da bom skp padla dobr da smo mal dihat začele user posted image user posted image

ANIITA se mažm se 2x na dan z kremo za strije pa po suširanju se z m lekom mažm sam zgleda sm mal zaj**** k sm prepozn začela al kva user posted image  ne vem če se 3t mažm jst sm pa v 25t tko da bomo že kaj naj

sm vm pa pozabla povedat da je naša babi (prababi od mojga user posted image ) pršla domou v nedeljo mi je toooooook stvari prnesla da lahko samo kupm še par žabic pa teh kompletkou to je pa tud to pol mi je pa pr kosilu stric reku da mi bo on naredu previjalno mizo je tišler in naj mu sam eno k mi je ušeč pošlm da bo vedu pa barvo fotr od mojga nama bo pojstlco kupu tko da spet od teh stvari kupva sam banco in te malenkosti mi kr paše da me tko razvajajo user posted image user posted image user posted image  ker drgač sm že tuhtala kje bova dobila vs dnar da vse to kupva

no bejbe zdej grem pa sobo pospraut ker je bomba pa se slišmo kasneje papa

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
7.7.2009 9:58:45   
ninasiki
KARMEN B  jst sm pa dva dni za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
7.7.2009 10:18:21   
Februarka08
Dan.

Evo mene iz pregleda... user posted image je ok, kri in voda tud, kg tud nekakuser posted image sem se zdaj v 5-ih tednih zredila 3 kg pa ni nič rekla. Je rekla, no zredil ste se tud mal, fajn.user posted image user posted image Ma mi nima kej rečt, bom kar pihat začelauser posted image user posted image Tam spodaj me ni nič gledala, je rekla čim manj šarit, tem bolj, tako da nič ne vem kakšno je stanje doluser posted image

Naslednji pregled 27.7.

Skačica, kero oblekco to misliš? A tisto k sem bušija slikala? To sem pa kupla pomoje 2 leti nazaj v Maniuser posted image za male pare, simpl, za na morjeuser posted image hvala.

Vas morm še mal prebrat, sem samo mal preletela. Aja, ninasiki lep trebušček, user posted image zdaj smo pa res že prave nosečkeuser posted image

Še 99 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
7.7.2009 10:34:43   
Anonimen
Punce, sam na hitro... Nimam časa, uvajam novo user posted image ..
Sam ena informacija.. pa lupčka vsaki posebej.. user posted image

3D/4D ultrazvok.., tisto, ki bo zanimalo. Jst sm naročena v ZD Domažale ampak sm se danes odjavla, ker sm zvedla za ZD Litija. In ne boste verjele, stane 50 EUR za razliko od povsod drugod. Če si bo katera želela, to ni tak denar v primerjavi z 130 EUR ali 160 EUR ali pa pač od 100 EUR naprej. Izletek do ZD Litije in grete bebo pozdravit. user posted image Jst mam 14.7.
Toliko... , če si katera želi pa ji je preveč dinčkov..., je kr mamljivo.user posted image
Je pa super, sm gledala pri eni punci filmčke in slikce... Mi je rekla teta po telefonu... Prinesite s seboj USB ključ, partnerja in pa trebuščka.user posted image
Kontaktni podatki: ZD Litija, Tel. št. 01 8900 400

Neposredna povezava do sporočila: 4397
7.7.2009 11:03:48   
Nea_teja_
Mi smo danes v 24 t in mi je nekako full čudno že od včeraj me spodaj tako nekako čudno boli oz špika sploh neznam povedati.A ima še kera take težave a se to širimat.vrat al kaj ker pri porejšnih nosečnostih se ne spomnim da bi blo kej takega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
7.7.2009 11:19:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Mi smo danes v 24 t in mi je nekako full čudno že od včeraj me spodaj tako nekako čudno boli oz špika sploh neznam povedati.A ima še kera take težave a se to širimat.vrat al kaj ker pri porejšnih nosečnostih se ne spomnim da bi blo kej takega.

kje spodaj te boli? pod trebuhom? ker če te pod trebuhom, mene že celo user posted image , pravijo da se to širojo medenične vezi. če te pa notri kaj boli oz. spodaj pa ne vemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
7.7.2009 11:23:01   
Nea_teja_
Ne ne boli me trebuh ali pod trebuhom boli me vagina la kako hudiča naj napišem kot bi me nekdo stiskal za njo pa ne skoz

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?