|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
8.7.2009 5:55:58   
ninasiki
dobro jutro

najprej ena zgoooodna kavica za vsako
user posted image
sm čist blesava namest da bi spala pa po bajt lutam ampak sej bo bomo pa popoudan šli mal ajat user posted image

ANIIITA za sanjanje nam je povedala v šoli babca tko da kok je to res ne vem je pa verjetno že na tem neki al kajuser posted image  user posted image

nč punce grem zdej na en obilen zajterk k se mi glih da ne vem sicer od kod tok energije ampak se mi pa da pa se še slišimo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.7.2009 5:57:45   
ninasiki
no pa še novo stran sm odprla na nou deževen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mi špila ja  rab kira kej energije jo mam viška user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.7.2009 7:15:30   
gorenka
Jutro vsem!

Ja ninasiki je blo res zanimiv včerej a ne? Tut mene veseli da končno med vsemi user posted image  tam na kupu eno osebno poznam...se je moj hecal k sm gledala na začetku po predavalnici kje si da nej kr en listk dvignem z napisom Gorenka, al pa nej drugič čokolado gorenka sabo prnesem... pa si olajšam delouser posted image user posted image  Tisto s sanjanjem...je moj kuj komentiral da zdej zvečer se bo čist men pa user posted image posvečal da bova lepš sanjalauser posted image user posted image . Pa sinoč ni kej dost pomagal...je od 3-4h ponoč tle tko treskal in padal in noro soparno je bilo tko da noben od naju z user posted image  ni spal... Tale vreme je res že čist adijouser posted image  No bova pa dons nadoknadla....al bova pa teb mal energije ukradla...sej se nekej hvališ da jo maš prevečuser posted image .

Drugač pa punce...res v MŠ kr pejte...sploh tiste ki imate prvega otročka...jst sm včerej kr gledala kolk je to vse drugač. K moja sestra je tolk mlajš od mene da sm jo še previjala...pa vidm da so se je tut tle zadeve čist posodoble (pa sm že mislila da kej že znamuser posted image ). Bo zgleda treba za vajo kšnega medvedka prevituser posted image  Sej vem da do poroda že pol pozabiš...ampak nekej pa sigurn ostane...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.7.2009 8:46:32   
mateja8
ojla punce,

sem cel roman napisala, potem pa kliknem potrdi in mi javi Server Connect Error........user posted image user posted image user posted image
Sem tako user posted image user posted image user posted image .......joj.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.7.2009 9:42:50   
katrin***
čaw, baw punce,

spet tale dež. včeraj je tako treskalo in padalo kot pri norcih pri nas, da sm mislila, da nas bo odneslo al pa odplavilo. Po pločniku sploh nisi mogu hodit, ker je blo vse pod vodo. Zaprli so celo most čez našo rečico, ker je prestopila. NORO SEJ PRAVIM!!! Danes pa situacija tudi ni ravno rožnata - dežuje, dežuje in sploh noče nehat. Po eni strani sem še vesela, da je tako slabo vreme, ker se moram učiti za ponedeljkov izpit, po drugi strani je pa res moreče.user posted image

No, se slišimo še kaj kasneje, grem se vržt v učenje in upam, da tudi kaj odnesem od tega user posted image user posted image user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.7.2009 10:15:10   
griseldis
Živjo punce,

ampak a ni lažje bit ob takih dnevih doma! K so taki dnevi mi ni niti tok hudo, da ne smem nikamor! Pa še marsikaj lahko narediš ko ne sanjariš kam vse bi šla in kaj vse bi počela zunaj, tko pa mi je zdaj prav super da sem doma in da mi ni treba trenutno nikamor!

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.7.2009 10:31:27   
lunika
Dobro jutro punce!
Kako smo kaj v tem "lepem" vremenu? Jaz sem v službi in se zelo dolgočasim! Včeraj sem bila na telovadbi za nosečnice in je bilo zanimivo, pa dihati smo se učile glede poroda! Je kar veliko stvari na katere bo treba biti pozoren!
Že imate vse pripravljeno? Jaz počasi vsake toliko časa nekaj nabavim. Prejšnji teden sem naročila voziček preko nemške spletne strani in nakazala denar, tako da ga sredi avgusta dobim, odločila pa sma se za Hartana štirikolesnika.
Včeraj nam je tudi priporočala, naj si nabavimo blazine za dojenje so baje zelo priporočljive! lp vsem user posted image

(odgovor članu griseldis)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.7.2009 11:07:46   
Aniiita
ninasiki, ja, pol bo morda res kaj na tem..saj jaz verjamem, da sanjajajo tudi že v trebuščku..samo mi ni jasno, zakaj bi enako kot mama, saj so oseba zase s svojo preteklostjo (verjamem, da se rodimo večkrat) in to so zaenkrat edine podobe, ki jih imajo.. Pa tudi je verjento odvisno v katerem tednu se to začne..pomoje morajo biti možgani že kar dobro razviti za kompleksne strukture kot so sanje..

No, zdej sem pa zakomplicirala user posted image Sem hotela samo rečt, da mogoče je pa res tako..sam jaz si moram vse razložit.. user posted image

Šola za starše, je bila meni tudi fajn..polno novega sem zvedela.. Edino predavanje psihologinje mi ni bilo všeč tu pri nas..se mi zdi, da bi toliko več koristnega lahko povedala namesto tega, kar je oz. razširila stvari, ki jih j ezgolj omenila in omejila tiste, ki so bile brez pravega smisla.. mogoče pa sem tu potem že malo indoktrinirana user posted image

blazina za dojenje, je SUPER! Meni jo je prijateljica posodla in brez nje si sploh ne znam predstavljat spanja na boku..

Zdej pa na pregled..JUPIII! user posted image

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.7.2009 11:19:37   
ninasiki
čau punce

GORENKA zdej si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa dobro idejo dau user posted image drgač je pa pr nas tud tok treskalo da sm misnla že pobegnt mi je tok neprijetno to poslušat user posted image ampak smo preživel

BLAZINA ZA DOJENJE ja jo mam jst tud mi jo je babi kupla prau da je pol tud za baby-ja dobra sprobala jo bom pa prvič user posted image tko da upam da mi bo koristila vam pa seveda sporočim

grem jest mi je mami nardila stročji fižol z kislo smetano mnjami še bi mami user posted image user posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.7.2009 11:29:06   
Nea_teja_
Tud mi smo imeli bolj klavrno noč.Prvo je en komar težil ,ko sem ga hotla fentat ga pa ni bilo nikjeruser posted image .Pol je pa še okrog treh začelo grmeti in treskati,da je bila groza sem hodila od sobe do sobe in vse izklaplala.Dones pa že cel dop.pada in spet malo grmi groza kdaj bo že konc tega dežja.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 12:31:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.7.2009 12:36:56   
Tiara123
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

blazina za dojenje, je SUPER! Meni jo je prijateljica posodla in brez nje si sploh ne znam predstavljat spanja na boku..

Kako si jo pa naštimaš? Jaz trenutno prakticiram povšter med koleni, ampak razmišljam da bi si kupila blazino za dojenje, ampak si nekako ne znam predstavljat, kako naj bi si jo naštimala user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.7.2009 13:11:58   
lindi1
JA punce tole aprilsko vreme mi gre že malo na jetrauser posted image edina dobra stvar je,ker me ne vleče nikamor,ker itak ne smem,v dežju bi pa samo počivalauser posted image k sm tok zmatranauser posted image aja,groza,da sanjajo isto kot mi jaz mam že 3 dni zapovrstjo moreuser posted image bogi mojuser posted image MOJuser posted image pa po mojem glih ni preveč navdušen,ker je tako vreme,ker ne more zidat tko k je treba,k vreme zeza,zdaj je pa še tamal fasu udarc na obe pete,k je najin delavcuser posted image tko da...tko bogi pa ne more garat

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.7.2009 13:12:31   
Crystall
Juhuhuh ... jutri imamo 3D user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da vidim najinega malega princa!

Sicer mi pa tale dežek prav paše, ker imam pisan čas, da si uredim vse papirje, pospravim omare ... Bo pa še bolj fajn, ko bo sonček posijal user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.7.2009 13:17:52   
Februarka08
Dan.

No, jaz sem se danes šele dol ulegla... norišnicauser posted image zjutraj sva mele fajn obisk, je prišla moja sodelavka s princesko, skoraj toliko staro kot naša in sta se valda nalaufale in naigraleuser posted image čeprav vidim da premalo, ker mula že 1 uro v postli afne guncauser posted image user posted image ko sta šle, je moja mami prišla na kavo, prejle gre, jaz grem hitro za kosilo pripravljat, pridem v dnevno s sendvičem v roki (končnouser posted image ) me kliče kolegica, če lahko pride nas mal pogledatuser posted image user posted image ne vem, a je še kje kdo?user posted image Saj je fajn, mi je res dolgčas včasih ko nobenega ni, ampak danes si pa nisem mislila da bo tkole... no, sem ji rekla če lahko popoldne ko se tamala zbudi, da bomo vsi skupaj, tako da pride po kosilu. user posted image pestro...

Tale dež je pa res user posted image jaz ponoči nisem mogla spat, sem zdaj vsa zalimana, pa lulat hodi, pa tole treskanje... mahuser posted image itak se pa pol nikakor ne morm naštimat, tako da...

Mateja8 vem kako je to, ko napišeš cel članek in ti ga potem ven vržeuser posted image user posted image si besen kot pes!user posted image Zato pa jaz zdaj vedno predem kliknem potrdi dam Ctrl+A, Ctrl+C, potem pa če mi ven vrže, samo Ctrl+V in je vse nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.7.2009 15:23:25   
HelloKitty1
Ojla punce,

vidim da ste nekatere že pridne in hodite v materinsko šolo.  Mi gremo pa septembra, smo se odločili. A mogoče katera ve , kolikokrat je treba pridet tja , aja pa kok časa traja eno predavanje me zanima, ker bom takrat že precej okrogla user posted image user posted image , prej nam pa nikakor ne znese...

Pa lep deževen dan še naprej

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.7.2009 15:26:29   
lindi1
POJMA nimam,ampak baje je v vsakem kraju malo drugače

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.7.2009 18:10:46   
karmen b
Oj user posted image ... jaz sem pa čist kaput...tud mene je nevihta ponoči zbudila in pol je še otročiček začel brcat. Najbrž ga je blo prav tako strah, kot mamicouser posted image ...sem hin in grem počivat...

Lepo popoldne in večer vsem user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.7.2009 19:06:24   
katrin***
Čer punce,

da se spet mal javim, ker drugače mi bo glavo razneslo od vse literatureuser posted image  Ne morete verjet, da sem danes cel dan delala en user posted image  angleški tekst, k ga še zdele zvečer ne zastopim čist - za pop....!!!user posted image  Pa sm vas pršla mal pogledat da si spucam glavouser posted image

Že od dveh popoldne pri nas ne dežuje več, ene dve urce pa že sonček sije ne boste verjele. Ja, al kaj ko bo jutri tudi bolj tako tako, baje bo vsaj več sončka kot danes.

Lepo se mejte pa božite bušijeuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.7.2009 20:11:25   
Aniiita
Tiara123, ta blazina je polnjena z enimi kroglicami in ful prilagodljiva, tako da si jo za spanje n abolu dam pod trebuh, spodnji del med kolena, gornji del pa navadno pod glavo- si predstavljaš? user posted image

Meni je bilo pa fajn dežek poslušat...pa zdej je super za it ven, ker ni nobene sopare..vsaj na krasu je burja vse spihala user posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.7.2009 20:37:43   
lindi1
Mi imamo tudi sonček,pod kateri konec pa pašeš'da nisi moja sosedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.7.2009 20:42:41   
tea85
čer

zgleda smo mela večina vse boje zvečer z tole nevihto, tudi pr nas je tako treskalo pa deževalo enih 4 tudi zjutraj, da sem se zbudla pa tudi hodla izklaplat vse. pol pa zaspat nazaj ne, tako da sem tudi jaz danes crknjena in nenaspana.

v MŠ grem jaz tud septembra ker je vse prej že polno.
že en lep čas iščem budndice za user posted image saj za zimo bo rabla in nevem kje naj kupim, saj nikjer nič ni ali pa je vse tako drago, za znoret, a ve katera kje bi lahko to kupila?

ah kak se mi nič ne da, grem še malo po netu skakat pol pa pred tv.

lp

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.7.2009 20:44:37   
Aniiita
lindi1, iz Krasa sem, pa ti? user posted image

Tea85, že sedaj bundice kupuješ? Misliš tiste kombinezončke? Si drugače med rabljenimi kaj iskala? Verjento je precej ceneje..

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 8.7.2009 20:45:07 >

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.7.2009 21:38:45   
Februarka08
Vas samo pozdravljam, sem mela res cel dan obiske in sem zmatrana, nisem nič počivala, morm zdaj it spat.

Se jutri kaj več javim, lepo nočko brez nadležnih zbujanj vsem user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.7.2009 21:53:01   
pattaya
Stuhica moj cuker je tud tak tak, enkrat je vredu drugič ni.

Danes sem imela pregled in je bila nadomestna gin je toliko razlagala in komplicirala za cuker. Za zdaj je z mojim user posted image vse ok, paše tako velikost kot tudi teža  (24t - 701g). Spola pa spet ni mogla videt, ker tako noge vkup drži, pa še prekrižane ma, sem bila spet razočarana pa kaj čemo, glavno da je zdravo.

Sem danes zjutraj doživela en šok. Kavbojke ki so mi bile pred dvema mesecema prevelike, jih danes skoraj nisem več skupaj dobla. Glede na mojo postavo se je vsaj meni zdelo, da se mi bušek malo vidi, zdaj sem pa po kavbojkah vidla da je že kar velik. Tako da zaj če sem bolj tesno oblečena že imam tudi jaz kaj za pokazat.

V ponedeljek še pa imam uz srca in upam da bo tudi tam pokazalo da je vse ok.

Za tabelco moj naslednji pregled je 27.7.

Mam še pa eno osebno vprašanje za vse punce tukaj gori. Zanimam me, če je katera oktobrka z imenom N. K. in je doma (oz. njeni starši živijo) v bloku čisto blizu qlandie v mb. Če si ena izmed nas se mi javi na zs, ker imama povsejverjetnosti skupno sorodstvo oz. sma si v sorodstvu.

LP

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?