|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
5.7.2009 21:45:38   
stuhica
oj

pozdravljene user posted image  kako ste danes, vidim da  ok... no ja Februarka verjemi mi da sem prebrala ta tvoj post in sem se čist počutla kot bi ga sama napisala iste težave, isti problemi, že prvič v nosečnosti, zdej pa spet z razliko da imaš še otroka za kterga moraš poskrbet pa skuhat pa posparavt, pa tud kdaj dvignt k pride do take situacije perj al selj, pa žal ni vedno  nekdo na dosegu roke da bi mi pomagal... no ja uzpam da pridejo tud lešđi časi za naju pa tud za še kako tako nisečko kot sva midve....

Kar se tiče komisije morm rečt da sem mal skeptična čeprav mi piše kao obisk k zrdravniku pa pol še kao predpisana terapija...

Pataya oh pa tale moj cuker me je tako strah v torek imam pregled in spet kontrolo mesečneg a povprečja tako da smao upam da bo vse ok.... kaj pa tvoj cukerček kako si kaj ti zdaj te kaj moti vročina, jaz mam občutek da ko je ful vroče d ami tud cuker gor skače... user posted image user posted image

Michelle Ja no sej je res še 3 m 3tedne in 3 dni do konca ampak vseno mam tud jaz občutek da se bo pri tem otročku vse prej končalo tako da upam le da bo vse ok....sej če bi kak teden dva prej rodila ne bi imela prav nič proti... user posted image

Christall ja sem kar na istem kar se tiče besede, sploh naivnosti in potem me to zmeri po hrbtu zbode... bemti sem prav jezna na take ljudi, ki samo otrešajo gobec in nič ne nardijo.. user posted image  Sicer pa en velik objemček, pa sej verjemi mi za dežjem vendo posije sonček tako da se ob že kaj našlo vsaka stvar je za neki dobra...
Pri meni konkretno je po svoje dobr da sem na bolniški in da sem noseča (čisto nenačrtovano) ker pri nas je kr kao receija in ful ven mečejo, vse za določen čas so že skenslal...in počas bodo začel s takimi kot sem jaz... tistimi bolj gobčnimi... tako da no ja.... bomo že preživel samo ne vem če bo firma še živa k končam porodniškouser posted image user posted image

dost mam morm po eno breskvico sem postala mal lačna....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
5.7.2009 21:48:08   
LINDI
MATEJA8 se strinjam s tabo user posted image aha potem je tvoj tako priden kot moj,samo da je moj za naju zidaluser posted image pridne bodite,nočko

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
5.7.2009 23:33:36   
rozilu
Kuku, samo da vas nahitro pozdravim po dolgem času.

Ta vikend sem komaj preživela zaradi vročine... včeraj sem se ful slabo počutila, prav slabo mi je ratalo; pa še noge so me grozno bolele...user posted image   Je pa res, da sem skoz nekaj skakala naokoli, pa se z nečaki ukvarjala, pekla pecivo itd. 

Danes sem si pa prav na easy vzela, spala kolikor sem le mogla, pa popoldan šla še počivat.... ker itak vem da med tednom to ne bo šlo več... Verjamem, da če imaš še kakega malega razgrajača doma to ne gre tako..., zato vas kar občudujem kako vam vse to uspe! No zvečer sem šla pa še plavat in je bilo super. Zdaj pa nisem nič več zaspana, samo se bom kar odpravila, če ne bo zjutraj spet kriza!

Aja, da se še malo pohvalim: v sredo grem pa na masažo - moram še pokoristit bon od RD (od januarja!!!) user posted image . Sem dobila tajsko masažo... ki sem jo seveda zdaj zamenjala za nosečniško (baje imajo eno fajn mizo z luknjo na sredi za trebuh) user posted image . Poročam v sredo kako bo!

Crystall - tebi pa pošiljam cel kup user posted image . Saj najhuje pri vsem tem je, da si nekaj pričakovala in se ne bo uresničilo - če bi pa že od začetka vedela, da ni možnosti za stalno zaposlitev, bi pač bila na to pripravljena. Res se mi ne zdi človeško od nekakšnih pedagoških delavcev, da tako ravnajo z ljudmi... grrr user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
5.7.2009 23:45:29   
frrrr
lepe trebuščke imate... js vamsvojega sploh ne upam pokazat, ker sem že prava gora user posted image še mau pa bo lažje preskočit me kot pa okol mene it user posted image zredila sem se pa do sedaj okol 8 kg.

sem vas prebrala, pa se mi ne da kaj več komentirat.

lep teden vam želim...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
   [Brisano sporočilo]
6.7.2009 7:04:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.7.2009 7:17:51   
karmen b
Dobro jutro

Papcam zajtrk in prebiram vaš čvek user posted image ... se strinjam tole z bolniškam, res so trčeni, zato bom jaz kar malo pokombinirala, da ne bo rabla komisija posegat. Mal bom šla na dopust, če bo pa hudo pa mogoče po 4 ure na bolniško, se lahko vsaj svobodno gibam. No g mi je rekla da lahko kar grem na bolniško, pa sva se pol zmenle, da le ni tako nujno, če si lahko v službi prilagodim delo in moja super šefica se strinja in to me zelo veseli user posted image ....res mam super šefico user posted image user posted image user posted image ...

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.7.2009 7:46:19   
gorenka
Jutro punce!

Jst po vikendu pri starših spet doma...sem mela kr nekej dela dons zjutrej da sem vas prebralauser posted image ... Zdej imam še cajt, ker pol štartam s pospravljanjem zelenjave...me je moj oč obložil z vso sorto zelenjave...tko da bo kej treba za v skrinjo pripravt...hvala bogu da jo je tolk na vrtu!user posted image  Dons za kosilo: polnjene bučkeuser posted image user posted image

Drugač pa vidm kakšne probleme imate...ja šit no! Prou treba nam je še tega a ne? Tko da za Crystal in Februarko in vse ostale k ste kdaj slabš volje (pa tut če zarad hormonov) pošiljam link za boljšo voljo!
 http://www.mojnet-si.net/assets/applets/behappy.swf

Pa lep dan vsem!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.7.2009 8:14:13   
Crystall
Hvala za tole pesmico Dont worry ... je prav pasala user posted image . Jz sm že boljše volje. In k temu ste same velikoooo pripomogle. HVALA!!!

Se pa takole lepo vidi način naše države - komisije, bolniške, službe .... Krasno ravnajo z nami user posted image  - KAK SM JEZNA NA VSE TELE USTANOVE!!!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.7.2009 9:41:41   
Februarka08
Jutro.

vas nisem še nič brala, ker nimam voljeuser posted image moja glava je polna skrbi, tamala že nekaj časa hujša in zdaj gremo ob 11h k zdravnikuuser posted image strah me je, da bo mogla v bolnico, meni se bo zmešalo. Nimam volje do jest, do nič, samo tuhtam in jokam. Bomo vidli kaj in kako bo, samo da jo mam doma, vse bom nardila. Najprej sem imela non stop skrbi ko je bla v trebuhu, ko je prišla ven, se že od samega začetka matramo z njenim hranjenjemuser posted image punce, ni hujšega. Psihično sem že čisto v podnu, upam da se bo kdaj kaj spremenilo.

Lep dan vam želim, pobožajte vaše bušije!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
6.7.2009 9:43:58   
skačica
dan!

Evo, mi smo na dopustu. Danes še doma, da se popakiramo, jutri pa zgodaj zjutraj na Vir pri Zadru. Upam, da bo ok, še nismo bili dol. Sicer pa itak ne more bit slabo, samo da smo skupaj in imamo blizu morje.

Tamala gleda Nodija, je čist not padla, mož je šel v trgovino po zajtrk.

Se še javim čez dan, grem jest.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
6.7.2009 10:23:52   
lindi1
SKAČICA baje je super,moja sodelavka je bila 3x zapovrstjo,je ful navdušena,je rekla,da so imeli z apartmaja čisto blizu plažo,pa lahko je tamaladva vidla,če je na terasi sedela ,in da je morje ful čisto,pa da je šla lahko kar v kopalkah tja,v glavnen samo navdušenje,pa rekla je da
ni bilo ful gužve na plaži,upam,da je še tako.user posted image
FEBruarka joj jaz tud upam,držim pesti,da ji ne bo treba, verjamem,da ti je hudo,težko je tako lepo pikico pustiti v bolnic,bom držala pesti,da bo ostala domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
6.7.2009 10:47:41   
skačica
joj februarka, sem te šele zdele prebrala. A imate samo težave s pridobivanjem teže ali še kaj drugega?
Naj te potolažim, da smo tudi mi imeli ves čas težave s tem, Iza je bila vedno pod povprečjem, P je težila, ampak ona enostavno malo je. Še sedaj zelo malo poje, je pa čisto vse, predvsem sadje in zelenjavo tako, da vsaj vitamine dobi. Ima pa pri dveh letih in 3 mesecih 12,3 kg. Se ne sekiram več, je prav luštna taka.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
6.7.2009 10:51:09   
skačica
Sicer pa zdele kuham eno omakico za kosilo, mojadva sta šla pa še ene kopalke in kopalni plašček iskat v bližnjo trgovino.  Ima samo enega pa se mi zdi, da bi potrebovali še enega.
Potem pa na hitro še poerem nekaj malenkosti, posušim v sušilcu in spakiram do konca.

lindi- ja, mi imamo tudi zelo blizu morja apartma. Na netu izgleda že fajn, sej bo zihr luštno.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
6.7.2009 11:07:14   
griseldis
Februarka  držimo pesti, da se bo vse super izšlo in da ne bo treba v bolnico. Nekateri imajo pač taka obdobja, ki se od danes na jutri spremenijo in pol pojejo vse živo.

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
6.7.2009 11:33:07   
frrrr
Februarka - naš mali je nekje 95cm velik in ima 12.5 kg. oktorbra bo star 3 leta. je tut bolj malo. obožuje ribe, sadje, zelenjavo, testenine... ima 3 glavne obroke in 2 malici. mu pa ne filamo kakšnih slaščic in tega. je zmeren s čokolado ali sladoledom... pač ni po mamici user posted image

skačica - uživajte na morju!

(odgovor članu griseldis)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
6.7.2009 11:54:56   
Meliitak
Upam Februarka, da so ti besede in izkušnje nekaterih vlile malo volje in pozitive...kot pregovor pravi: Ni vse tok slabo kot je videti. Tko, da verjetno te dajejo poleg težav z malo še nosečniške skrbi in celotna godlja okoli tebe, tko da te to prizadane...Držim pesti, da bo vse ok in da bo tvoja mala le jedla malo več (za mamico, očija, babico, dedija...user posted image )...po moje nima veselja do hrane in ji je to stranskega pomena...tud bolnica ni tko huda, ker bo pikica takoj ukapirala, da je boljš jest kot pa bit ves pošpikan in se gibat v omejenem prostoru...to sem se naučila od nečakinje (takrat bla 3 leta), sicer ni bila zarad tega v bolnici, ampak ko je nazaj pršla je mamico tko poslušala in se držala vseh pravil, da ja ne bo treba nazaj...sj zdej je spet lumpa kot je bla prej, a občasno jo opomnemo, da češ ali je pozabila kako je bilo v bolnici...ampak ne se sekirat, če si ti preživela vse razne težave in te še čakajo z novim bejbijem, bo tudi pikica mogla vzet zalet in štartat na polno...Drži se

Ma ja...držite se tud vse ostale k mate težave...sj v bistvu jih mamo vse in vsi, sam rabmo enga al pa nekaj ljudi da nam zbistrijo glavo in nam polepšajo dan, pol je pa takoj boljš (al pa naše forumašice user posted image )...tud jest se sekiram, včasih še preveč, sam pr men je ta problem, da zadržim v seb ves krep, pol se pa ta nabira v men in pol ko pride kaplja čez rob izbruhne iz mene vulkan, pa pol lajam na vse strani in vsi so krivi za moje težave, pa noben se ne potegne zame, pa, pa, pa...to je šele hudo...boljš se je olajšat, zbistrit glavo, poslušat par nasvetov in gremo dalje

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
6.7.2009 13:04:24   
ninasiki
čau punce

sam tok da se javm sm pr mami doma pa nimam računalnika ker je mela tamala roj.dan in ga je odnesla user posted image tko da sm po 2 dneh gor in vs morm še vseeeee za nazaj prebrat

tale vreme mi je ušeč ker ni vroče ker danes ponoč sm misnla da si kr v banjo nalijm ledeno vodo in grem kr tja spat user posted image user posted image tko da se nism nč naspala pa še zatekajo mi gležni napouno sploh jih ni vse zalituser posted image in itak izležavanje pa noge v luft

danes začnem z šolo za starše tko da komiii čakam user posted image user posted image user posted image gorenka upam da se vidva

februarka držim pesti za čimhitrejši happy end user posted image user posted image user posted image user posted image

vse k ste na morju uživite z 200/h upam da imate lepo vreme mi smo pa rezrviraldanes od 8.15.8.09 tko da že veselo odštevam dneve

nč lepo se mejte grem spet ležat pa noge v luft a ma katira kak recept ker men to sploh ne uplahne bodte pridne pa se slišmo zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
6.7.2009 13:26:24   
Crystall
Februarka mislim nate, na tvojga sončka v bušiju in predvsem na tvojo malo sončico. Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse ok!!!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
6.7.2009 15:11:30   
HelloKitty1
No punce pa imamo spet dež... tiste ki lahko kar počivat, od oktobra naprej ne bo več miruuser posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
6.7.2009 16:14:52   
katrin***
Februarka... veliko, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še vse bo dobro. Drži se, da bosta tvoji pikici lepo zdravi pa bo vse o.k.

Mi lepo brcamo in se počutimo o.k. Gležnjo so po novem superca in mi ne zatekajo več - en dober recept je kopanje v morju, počivanje seveda in noge v luft ter zdrava prehrana. Pomaga tudi tuširanje nog od vrha proti prstom s hladno vodo ter veliko pitja. Upam, da bo pri kateri delovalo, meni je. Je pa res problem, če se ne giblješ dovolj ali če imaš tako delo da si veliko časa na enem in istem mestu - čim večkrat se pretegniti, da spodbudiš prekravitev.

Če takole pogledaš - so vse težave, ki mogoče v nekem trenutku izgledajo nerešljive in nemogoče brez zdravja še večje. Z zdravjem pa se da vse premagati!!! Pogumno naprej vsem, ki se soočate s takimi in drugačnimi težavami - z vami smouser posted image user posted image user posted image user posted image

lep deževen dan user posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
6.7.2009 16:34:36   
Februarka08
Punce, a veste da ste mi kar mal učke razširile s tem vašim optimizmomuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala vsem!

Mi smo končno doma, pediatrinja itak na oko ni mogla nič povedat kot to, da je res bolj suhcana in je shujšala, čez 14 dni imamo kontrolo teže, dali smo blato na preiskave, na podlagi izvidov bomo pa videli kaj in kako... Upam na najboljše in da bo dobila kaj gor zdaj...
Še toliko, ko ste spraševale - ona že od nekdaj zelo, zelo malo poje... zdaj je pa samo še slabše in to se je začelo kazat tudi na težiuser posted image bo pa pač bolj pri suhcanih, vsaj po mamic ne bouser posted image saj bi blo vse lepo in prav, če bi teža ostala enaka, hujšat pa otrok ne sme, zato smo jo mogli peljati in dobro da smo jo, da izvemo če je kaj narobe.

Zdaj morm pa mal počit, danes še nisem nič na user posted image mislila, ker ni bilo energije in volje, jutri imava pregled in upam da bo vse kot mora bit. Se javim še kaj, pridne boditeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
6.7.2009 17:28:18   
Februarka08
No, pa še moj buši, me je moj včeraj slikal, ko sem bla zunajuser posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4372
6.7.2009 18:34:33   
tea85
hej

februarka , kako si lepa user posted image res... meni tudi buši počesi raste, ampak se mi ne zdi da nekaj dosti, pač seveda pomislimo na najslabše in upam da mi moja user posted image ni premala al pa prelahka, no samo po zadnjem pregledu je čist ok tehtala tako da pač se mi mogoče samo zdi. ja sem že v 23 tednu.

zanima me če ma kera včasih take občutke kot recimo jazuser posted image , namreč včasih me popade neko čudno občutje, kod da sploh nočm da otrok pride, priznam da me je strah te odgovornosti, saj je moj prvi otrok in mam včasih takšne misli, kaj pa če ne bom vredu mama user posted image user posted image in mi pol kar mine do vsega tega.
a včasih pa komaj čakam da pride na svet moja štručka, no mogoče so krivi hormoni da mam včasih take ćrne miisli, moj mi pravi da pretiravam in da ziher bom tak kot treba, to mi pol malo dvigne moralo.

no, drugače, pa sem imela zdaj 2 dni taki napad na hrano da kar groza, pa to skoraj samo čokolado al pa kaj takega,no saj danes sem pa si rekla stopuser posted image kakšna pa bom če bom tako nadaljevala user posted image ampak včasih si ne morem pomagat tako se mi lušta. do zdaj sem bla pridna pa le 5 kg pridelala, bom učitno vse nadoknadla za nazaj user posted image user posted image

nič, grem malo poležat, sem se prejle večerje najedla in se mi kar malo drema user posted image

lepo bodite.

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

Neposredna povezava do sporočila: 4373
6.7.2009 19:12:47   
Aniiita
Živjo sonosečke user posted image

Pozdravček tudi od mene po dolgem času..sem kar malo lena glede oglašanja tu..ma ja, veliko časa preživim na rač.še zaradi faxa (sedaj samo še ena seminasrka, JUPI!), potem pa začnem že z diplomoin potem komaj čakam, da grem kam stran od njega.. Ko je moj user posted image doma, sem pa rada kaj z njim..in čas beži user posted image

Ene ste imele vmes roj. dan- VSE VSE SAMO NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE TUDI IZ MOJE STRANI user posted image

Drugače sme ok, zemljevidkov (od ven po nogah) je vedno več, kljub mazanju z venitanom..ma kaj, klinc jih gleda..ne bom se sekirala zaradi njih.. Redit sem se začela pospešeno, se mi zdi- do sedaj + 6,5..
Grem pa na pregled v sredo in komaj že čakam spet videt našo punčkico, ki tako vesela brcauser posted image

Ful imate lepe trebuščke. Lepim tudi jaz mojega..čeprav je slika stara že  tri tedne, no..

user posted image

v 21. tednu

tea85, pomoje je to čisto zaradi hormonov..Samo ne se obtoževat zaradi tega.. jasno je,da si ga želiš..drugače ne bi bilo vsega ostalega okrog tega..

Tudi sama opažam, da mi razpoloženje občasno zaniha..pa danes me je isto prijelo kar neko čudno razmišljanje, da še nič za dojenčka nimam doma in d ani več toliko časa  in itd.. Pa je časa še ful v bistvu in tudi od prijateljice baje kar nekaj stvari dobim, pa od tete si lahko nekaj izposodim..skratka, precej je že urejeno..mene pa kr neka panika, ker ni zlikano in zloženo doma..in ker tega rabljenega Mutsy-ja ne dobiva že ful časa in gledam na bolhi vsak dan, s ejavljam na oglase, potem pa ni nič z njih..res mi gre to na živce..kot da bi malo tipali odziv, čeprav ga nimajo namena še prodat!.. Še dobro, da me moj user posted image potem potolaži- on res ne komplicira..Vendo reče" Za vse se vedno najde rešitev- dobra alpa slaba user posted image

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 6.7.2009 19:20:36 >

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
6.7.2009 19:15:13   
Aniiita
ah, ma se moram spet slikat..šele zdej vidim, da je ta slikca res že zastarela..alpa se samo meni zdi sedaj trebuh ful večji user posted image

Zdej pa moram na sprehod.. Bi rada začela redno hodit vsak dan..pa vsaj 30 min telovadit..pa še keglove delat..in pol se čudim, kam mi gre dan user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?