|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
8.7.2009 23:05:52   
LINDI
ANIIITA iz vira pri Domžalah semuser posted image potem pa nisva sos ede

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
   [Brisano sporočilo]
8.7.2009 23:17:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
9.7.2009 8:19:51   
Nea_teja_
Dobro jutro punce kako ste spale? A bi eno kavico ?Jest mam dones še tok dela pa sploh nevem kje naj se lotim,jutri gremo na morčka na dopust in morm še vse prpravt user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
9.7.2009 9:57:11   
najčka
Dobro jutro, vidim da ni nobenga dones tle gor. No sej jaz vas tudi samo mal pozdravim, itak nimam nč pametnega za povedat, razen jambrat nad vremenom, baje pa da bo drug teden do 33stopinj. No pol se bomo začele pa topituser posted image user posted image . kako ste pa drugače kaj z počutjem? 

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
9.7.2009 10:23:44   
Februarka08
Pozdravček tudi od mene...

Ok, jamrala ne bom nad vremenom, ker ne bom nič spremenilauser posted image user posted image user posted image sem ga pa že pošteno naveličana... upam da bo drug teden res boljše.
Spala sem bolj švoh, se je tamala neki zbujala in ko sem vstala in šla na vc si je še user posted image privoščil nočno akrobacijo... tako da mi je trebuh kar plesal... sem mu rekla, gremo lepo ajat, sem se ulegla na bok in je blo mal boljšuser posted image je moj reku s kom se  pogovarjamuser posted image user posted image

Mi je pa spet slabo, kar kol dam v usta mi ne paše trenutno tako da mi bo zgleda moglo še mal bituser posted image mam še pol urce miru, sem mislila mal pospravit ker popoldne dobim obiske, pa ne gre, sem samo kuhinjo mal pospravla, pa še to bo kmal ista, samo da tamala gor prideuser posted image tako da raje mal počijem, bom potem na hit mal skup zmetala ko bo šla spat.

Se javim še kaj, upam da ne takole morasta kot sem zdaj...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
9.7.2009 11:28:40   
Februarka08
Če hočete, da vaš user posted image mal zapleše, pojejte mal čokoladeuser posted image pri meni je zdele norouser posted image user posted image mmmm, bi jo še, pa se morm mal nazaj držatuser posted image grem raje po jabolko ali breskev. Bo bolj zdravo za oba.

Jaz še kar lenarim, sem čist brez energijeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
9.7.2009 12:39:09   
Meliitak
zdravo punce...

najin user posted image ma tud čudne muhe, sm misnla da sm ga že ukapirala pa je spet drugač. Nekaj časa me je brcal ko sem bla lačna tko da sem vedla kdaj morm jest he, he in recimo zvečer ko se uležem na bom pred TVjem je bla tud veselica...zdej pa pojma nimam kdaj bo udaril in me kar preseneča, enkrat je zlo miren in se že sprašujem kaj je narobe, drugič pa tko udar, da mu kr rečem dj mal bl na izi he, he...ker v službi pretežno sedim zadnje čase (sam da so se me usmilil), me dreza v spodnji del trebuha...ja itak ker sem sklonjena nad mizo in je v tistem delu najmanj prostora...drugač  pa brcike doživljam sedaj drugače kot pred nekaj tedni...nevem al so bolj švoh al kaj al pa je trebušna stena debelejša in ko brca, brca z manjšo jakostjo al kaj? ma mogoče kaka kakšno obrazložilo?

sj po moje je tud hrana kriva, ker nisem več tok raznolik jedec kot prej, ker mi za prebavo ne paše vse...namreč predobro imam in se morm izogibat kakšni solati al pa grozdju recimo, ker grem kmal za tem na wc in se vrnem vsa razbolela...drugač pa kilce gredo gor ja...hmmm od zadnjega pregleda 9.6. sem pridobila 3kg...normalno bi rekla...a kaj poreče G drug teden bomo videli.

Jah tkole punce, jest sm se pa odločla da grem v MŠ v avgustu če bo kaj placa...v Lj, ker pr nas v Kr verjetno ni čez poletje...ma še ker namen takrat it? bi bilo fajn se spoznat ane kot so se že nekatere med nami kot berem ane...

mejte se in božajte svoje bušije in partnerje seveda he, he

Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.7.2009 18:31:27   
stuhica
živjo ččveke oktobrske...

no evo da s emal oglasim sploh mi ni uspeval prej ta teden sploh, majčen sme vas za nazaj prebrala...

Ja melitak tud pri nas ni MŠ šele septembra se začne tako da bom šla verjetno takrat če se bo dalo...

Februarka ja tud jaz nočem kej preveč jamrat nad vremenom posvoje mi paše zarad cukra se mi zdi d aje potem v mejah normaleuser posted image ko pa je vroče mi kar hitro gor skoči tako da ne vem niti sama kako bo ko bo res hudo broče...

Nea teja uživajte na dopustu... mi zgleda dalj kot od našga bloka in občine ne bomo šli oziroma se bosta moja dva lumpa velliki in mali privoščila verjetno ka dan morja.... sej sem rekla hudič user posted image naš si bo pa letos k mene ni zraven lahk zrihtal kak dan dva da bosta s tamalim letela, če bi ga pa jaz prej prosila pa ko sem ga pa nikol ni ratal bemti sem jezna.... desc user posted image user posted image
Moj cukerček je bil v čistih mejah normale na mesečnem pregledu in merjenju povprečja user posted image sem si včeraj potem prioščila sladoled pa mal cocte pa mal čokolade in me je moj čist nakuru češ zdej pa mislim noret  stem cukrom al kaj... sem bla kar mal razočarana mislimuser posted image user posted image 5 mesecev nič nisem spravla vase pol mi je pa težiluser posted image user posted image user posted image  mi je ful pasalo pa tud cuker je bil potem v redu ... 

No evo jutri vstopam v 25 teden komaj čakam da bo vse za mano najbeč zarad te diete... inzulinu sem se zankrat izognila upam da tako ostane do konca...
KG zredila se še nism nič ..sem še zmri v minusu 8,5 kg. Je pa prav hecno.  Zadnjič me je sodelavc obiskal je pršu po bolniški list  mimogrede, pa me sprašuje kaj je z mano, k ni vedel da sem nosečka k se ful dolg časa nismo videli,  pa mu povem da sem v 6 mesecu nosečnosti.  pa mi skor ni verjel user posted image je reku da zdej bolj zgledam k prej.user posted image (itak k sem bla bolj debeluška.).. se mi je kr dobr zdel user posted image user posted image user posted image ...  Paše če ti kdo takole mal na dušco pihne... anedeuser posted image

Komaj čakam svoj naslednji pregled in sicer ga imam 15.07.2009 !

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.7.2009 21:28:11   
Crystall
Tako smo doma iz 3d in iz nakupovanja. Na 3d sva šla k dr. Strahovi - pa je naš mali sramežljivček in je imel roke skoz pred obrazkom, tako da ga nismo dobro videli. Bomo imeli pa oktobra spoznavni dan user posted image . Drugač pa nama potem niti ni računala celega 3d, ampak samo kontrolo rasti user posted image user posted image user posted image . Sva pa kljub temu dobila cd s kopico filmčkov.

Šla sva tudi v Tosamino trgovino, kjer sva nakupila krpic in tetra pleničk. PA jaz sem zase kupila vložke za po porodu - za čiščenje. Potem sva v Lj iskala kopalke zame (enodelne), pa nisva nič našla - kje še imajo kopalke za nosečnice??? Ve kdo za imena trgovin???

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
10.7.2009 7:01:09   
karmen b
Dobro jutro user posted image ...pa mamo spet dež in mraz user posted image

Komej čakam, da bo konc službe dans. Sem včeraj dobila lupinco in grem po šihtu v baby center probat, če gre na PP skate, moj izbrani voziček.

Vidim da pišete bolj žalostno, vremenu podobno. Sej se tud men neki ne da, jutri bo bolje, je že sonček za popoldne napovedan.
Ne morem verjet, da moram 10. julija štumfe obut user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
10.7.2009 9:07:22   
mateja8
Ojla punce,

dolgo se nisem javila, ker sem preveč zasedena.

Včeraj sem bila na pregledu in mi je G. rekla, da je vse o.k. Mi je pa zabičala počitek in nobenega dvigovanja, ker zelo, zelo nizko nosim. Ko je z aparatkom iskala srčni utrip je že kar mal švicala ker ga kar neki časa ni našla. No, potem ji je uspelo, vendar je srčni utrip zaznala tik nad mojo sramno kostjo, kar jo je je full začudilo in je rekla, da ima naša pupa glavo najverjetneje že v porodnem kanalu. Ni nujno, da bo skos tako ležala, ampak trenutno je tako nizko, pa tudi ko sem bla v LJ so mi rekli, da moram počivat in da leži nizko. Zdej mi je pa moja še mal bol na trdo povedala, da se ni za hecat, če hočem do konca lepo donosit.

Sedaj sem lepo pridna in več počivam, predvsem pa gledam, da ne delam kakih hitrih in naglih gibov (vstajanje s stola, sedežne ali iz čepečega položaja).

Za tabelco: naslednji pregled v APN LJ    17.7.2009
                                        pri svoji G. pa     24.7.2009

Joj to vreme me pa ubija, se danes komaj vlačim in sem komaj vstala, da sem malega v vrtec peljala.  Zdej mam pa eno specialno delo. Moram celo bajto pomit, ker je bil včeraj vodovodar pri nas in so vrtali in štemali, da je vse prašno. Fuj.

Kako ste pa kaj ve punce? Razen tega, da ste site dežja......

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
10.7.2009 9:28:28   
Aniiita
Punce!!!

Jaz sem včeraj končno ene primerne nosečniške kavbojke našla!! Pa še 60% so bile znižane in sem tako zadovoljna!user posted image
Zdej vem, zakaj jih tolko časa nisem mogla najt..niso bile znižane user posted image
Drgač mi je pa bilo prav zoprno te dni, ko je bilo mraz in dež, pa preprosto nisem imela kaj oblečt, ker sem imela samo ene tanke hlače dolge, na te pa pol ne moreš obut kakrkoli (za v dež!)

Tako da super, zdej sem pa 100% preskrbljena glede cunj, čist nič ne rabim več user posted image

Moj pregled (sem videla, da nisem še nič napisala) je bil tokrat bolj na hitro, vse je ok, punčkica je še z ritko dol obrnjena, ma itak je še zgodi..zredila, pravi G, da se nisem preveč, naslednji pregled imam pa 12.8.

Ja, naša je tudi taka telovadka..sploh nevem kdaj spi kakšen dan..zvečer je navadno sploh ful aktivna. Sem pa zadnjič v postelji, ko je začela ful migat in se je prav izbočil trebuh v eno stran, začela tam božat..in  se je hitro prav umirila..ko sem nehala, pa spet začela migat. Pomoje je čutla (glede na lego je morala imeti ravno glavco tam) in mi je bilo tako lepo pol user posted image
Evo sem se spet čisto raznežila..pikica najina zlata user posted image user posted image

lindi1, ja, sosedi ravno nisva user posted image ..razen če gledaš tako, da smo v Sloveniji hmal vsi sosedi user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   [Brisano sporočilo]
10.7.2009 9:37:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
10.7.2009 10:02:12   
Februarka08
Jutro.

Michelle, ne potrebuješ še user posted image oblačil?? Uf, dobra si! Jaz mojih kavbojk nisem mogla zapet že pri 2-eh mesecihuser posted image je pa res, da v 1. tudi nisem rabila dolgo user posted image hlač, ampak v tem času že 100%user posted image
Mateja kar pridno ubogaj zdravnike in počivaj! A ti ne more nihče drug mal pomit po tleh? Ne pretiravaj user posted image

Jaz sem danes spala še kar, do 8huser posted image , tamala še daljuser posted image zbudila sem se pa itak taka, kot da ne bi šla spatuser posted image user posted image tale utrujenost že mal predolg traja, ne vem kaj bo pol, ko bo spet user posted image pri hišiuser posted image

Uživajte v petku, pozabite na vreme in dež, ker bo drug teden sonček in vročeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
10.7.2009 10:28:54   
palegia30
Ojla, sem se vrnila iz dopusta, bila sem en mesec na morju in je bilo prekrasno, preživela 10 ur vožnje do Budve in sedaj lepo uživat naprej in čakat oktober. Važno, da sem se spočila in nekako prenovila ter res dojela, da je moj mebjbi v meni lepo raste saj se mi sedaj v 25 tednu že kar lepo pozna. Kg so šle gor od vsega začetka do zdaj za 7 kg. Malo moram paziti..Ve ste se veliko razsčvekale in prav je tako.Tudi jaz se bom vrgla sedaj v nakupovanje vozička in poterebnih cunjic za bejbi.

Lep dan vsem nosečkam in bodočim malčkom!

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
10.7.2009 11:10:44   
gorenka
Tut jst se malo javim, čeprav ni kej novga za napisat...hja vreme je bolj tko-tko...pa sej ne bo dolgo trajalo. Mene niti tolk ne moti samo tisto treskanje sredi noči bi se pa lahko že mal umirilo...spet nism spala ob 3h k je tle po luftu švigalo, moj user posted image  pa tut ne...bo treba kej nadoknadit čez dan...

Je pa tut moj user posted image  občutljiv na čokoladne zadeve. Že dva dni je bolj miren kot ponavadi, no dons pa kr veselo brca...predvidevam da zato k je mami za fruštk nutello jedlauser posted image user posted image .

Sm mela pa že zjutrej obiske...je pršla kolegica mal na čvek...se že dolg nisva vidle in je blo prou super...sploh ni blo za opazit da je zunej dž padal...user posted image user posted image

Palegia - pozdravljena nazaj....pa te res nekam dolgo ni blo...lepo da si se dobro imela...sigurno več sonca od nas poželauser posted image

Mateja - se strinjam s februarko...ne rabiš pomivat po tleh če nizko nosiš!...so u MŠ LJ včerej 100xponovil da nej se user posted image malo bolj merkamo, da ne pride do prezgodnjih porodov...

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
10.7.2009 11:12:42   
Meliitak
Februarka, mogoče si pa tok utrujena ker ti primankuje železa, al pa je res krivo vreme? Tud men se je včeri cel dan zehal, tko da so me stranke na blagajni kr že mal postran gledale he, he...pa sm si šla vzet eno tabletko železa, potem malo prigriznila (ker pač morš ob železu) pa je blo mal boljš...nevem pa al ma tud vreme kaj vmes...čeprav čist odvidno od več dejavnikov...tud jest slabo spim, ker ko se je treba obrnt na drug bok kr 2x premislm kdaj in kako se bom obrnila, da me ne bo preveč špikal...

...pol je pa še tale hud ritem življenja...komj vstanem, se že z mojim user posted image peljeva v LJ (oba delava v Lj in se vsakodnevno prevažava iz Kr), ker on začenja bolj zgodaj in mal prišparava na bencinu, da se ne voziva vsak s svojim avtom, potem pa jest mal bluzim pri njegovi mami doma (itak da nisem sproščena)...superca, da dobr kuha in sem s kosilom priskrbljena...sam vseen teh par urc ko sem tam mi je kr mal težko, pol je pa še popoldan do 21h delat (s strankami)...in sem sam še za ožet...kako naj potem kaj počivam in hodim na sprehode? Ma sj, na ritem sem se navadla, le da sem sedaj bolj počasna in vedno bolj utrujena...ampak optimist in dobrovoljček pa sem user posted image

ooo kok je lepo slišat da ste ene že z dopusta in da ste preživele lepe in sproščujoče dneve...dons pa jest zvem kdaj grem lahko na dopust glede na to da mi je ostal še celoten...če pa računam in če bi blo tko kot jest mislm, grem cca 15.8. na dopust do 15.9. potem pa mi še nakaj dni ostane do porodniške in bom verjetno na bolniški, ker se ne mislm matrat še za teh nekaj dni...ampak morm počakat kaj vrhovni pravijo...držte pesti, da bi blo po moje he, he

pridne bodte

Neposredna povezava do sporočila: 4467
10.7.2009 11:31:09   
Crystall
Michelle ... morm si kupiti enodelne, ker mi je trebuh razpokal in ni ravno estetsko. Mi je pa Strahova včeraj rekla, da proti temu ne morem narediti nič - da lahko se mažem in mažem z vsem, da je to čista genetika! Ker se skozi mažem z oljem, pa ne pomaga! Sam pravim, če bo to edina težava v celi nosečnosti, pol sm lahko vesela user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
10.7.2009 11:47:31   
maj2009
pozdravček še od mene!
jst pa že uživam veselo doma. že en tedn, ker sm ceu let delala po 9ur, se mi jih je tok nabralo, da sm ceu julij doma in jih koristim, avgust koristim ves dopust (24dni) in grem direktno z 4. septembrom na porodniško, se mi  je tko lepo izšlo. mi ne bo nč treba na bolniško.

jst se kr dobr počutm, do zdej sm se zredila 7-8kg sam sej sm že pounih 28tednov in je čist ok. men se samo v nogah pozna, mam ful strij in celulita drugač pa je vse ok.

zjutri me je spet ful krč v nogiuser posted image to tko boli!!

pikica veselo brca, drug tedn morm dat kri pa po inekcijo morm it (rh-) pol pa čakam na 5.8. na pregled in mi bo tud uz delala (60e) sva se odločila, da bova še enkrat vidla najino pikico predno se rodi, ker nisva šla na 3d.

men čist paše tale vreme....drug tedn bo bl kriza, če bo res vroče, mi2 bova pa sobico pobelila in jo spedenala z nalepkicami. sm jih kupla v babycentru (cirkus) in so prou luštne, pa še take neutralne, ker noben ne ve od žlahte, da bomo imel punčko, razen vas na forumih in morva bit pazlivauser posted image user posted image user posted image !

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
10.7.2009 12:11:27   
Aniiita
maj2009, mogoče ti manjka magnezija, če imaš krče..no, vsaj pri menije bilo tako..potem sem en teden magnesol pila, zdaj pa rajš kr kozarček donata na dan in je tudi ok.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
10.7.2009 12:12:48   
Februarka08
Punce, če hočte mal po imenih brskat oz. če še nimate izbrane, evo...user posted image
http://www.stat.si/doc/vsebina/05/imena/TOP%20100_2008_SI.xls
http://www.stat.si/doc/vsebina/05/imena/REDKA_2008_SI.xls

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4471
10.7.2009 13:01:58   
maj2009
mi2 mava že zbrana imena!
user posted image julija
user posted image user posted image maks ali oskar.

sm vidla da je julija na 9. mestu, maks pa mal čez 20. ane?

jst sm si pa zdele prvošla en 2km sprehodk z dežnikom in je prou fajn!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
10.7.2009 13:15:15   
ninasiki
čau punce

evo preživel noč je blo ponoč kr pestro čeprousm jst spala k top mi je sam zjutri moj reku da ni mogu v službo z svojimi sodelavci k se skupi vozjo ampak je mogu revež sam it po drugi poti prou smilu se mi je ker je sam 4 ure spau
je pa reku sam sm ponoč tok zastokala je reku da sm ga zbudila user posted image pol pa tuhtam in mislm da je blo to takrat k me je krč v nogo zagrabu uglaunem čist je biu prestrašen

kak mate pa kej na vaših koncih pr ns je bla še toča sm vidla vse belo zjutri ob cesti k sm se v litijo pelala

IMENA mava in se odločava med ALEKSEJ in ALEKSANDER

CRYSTAL jst bom mela dvodelne ker ne maram enodelnih pa mam glih tko popokan trebuh ampak kaj naj če pa komu ne paše pa naj me ne gleda user posted image kok si pa dala v tosani za vse to kar si kupla

GORENKA a bo šou tvoj zravn v pondelk na fizioterapijo jst bi rada da gre ker mam še pregled zdej pa da bo pol tm edini od fantou pa mi ni da mu ne bo pol glupo user posted image

se mi je pa učer na predavanju tok fajn zdel k je babca začela razlagat o štetju brcik in da je koucanje dojenčkou tudi jaulanje in da je to ena črtica in se jst zatuhtam da jst da pa še nism čutla koucat no dve minute kasneje mi je pa fant dau vedt da pa on tud kouca user posted image mi je blo tko fajn

MAJ2009 jst mam tud krče pa skos donat pijem ker me zgaga matra tko da tud jst več ne vem kaj naj nardim user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 4473
10.7.2009 13:31:03   
Februarka08
Sem ravno včeraj premišljevala če sem že čutila user posted image kolcatuser posted image Pa pomoje še nisem... morm pogledat kdaj je tamala začela kolcat, ker vem da ful hitro in ful pogosto... me je blo že mal strah, zakaj toliko kolcauser posted image tud na vsakem UZ je kar poskakovala od kolcanjauser posted image Zdaj ima spet zabavo v trebuhu, ker sem mal čokolade pojedlauser posted image user posted image

Kosilo se kuha, jaz pa mal kavč peglamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
10.7.2009 13:46:54   
*chance*
Pozdravljene...
Vidim, da ste ene že zelo pridne, da že hodite v MŠ, nabavljate pripomočke, itd., jaz pa sem tako zelo lena, da se mi tudi razmišljati ne dauser posted image Sem čisto brez energije, mi jo je vzelo to muhasto vremeuser posted image Drugače pa že komaj čakam naslednji teden, da posije sončece in dan, ko imam pregleduser posted image Upam, da mi bo naredila UZ, ker si želim izvedeti vsaj ali je vse OK, glede na to, da sem imela "tahitro" MFuser posted image

Drugače sem pa našla nekaj zelo zanimivega in ko sem prebrala tole http://nosecnica.si/index.php?stran=forum_i&f=3 porodno zgodbo, sem se pa kar pošteno zamislilauser posted image

Pozdravčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......