listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Čer.... Hvala vsem za čestitke , jahhhh.... naša pikica je tudi dones imela rojstni dan Praznovali nismo nič in ne bomo praznovali dokler nebomo vsi skupaj . Pri nas se je zgodila ena tragedija , v ponedeljek je moj imel nesrečo na gradbišču , ko je šel nekaj preverit , nekaj v zvezi načrtov jim ni blo vredi , in lih takrat je padla železna palica ki jo je žerjav prenašal nedaleč od njega , ampak se je palica odbila od zemlje in ga je udarila v ramo nato pa v glavo , so ga z rešilcem peljali v KC je bil v komi do srede , mislila sem da bom umrla skupaj z njim Na glavi ima nekaj šivov .Danes je že mal sokeca spil Tko da nevem gdaj ga bojo sploh sem pripeljali v našo bolnico ker je bliže ...Že zdej mi je teško sama sem z otroci , kaj šele da bi bila celo življenje . Še enkrat vam hvala za čestitke ..... Ko bo enkrat vse za nami bomo pa z zamudo naredili eno veselico za Elmin RD . elma - vse bo v redu, in potem boste spet skupaj lepo praznovali, se smejali in se imeli lepo. Hkrati pa VSE NAJBOLJŠE TVOJI PIKICI ZA ROJSTNI DAN. Blacky - super za vaše izvide. Sem bla fulll vesela, ko sem prebrala da je z glavo vse ok in da ste najhujše izključili Dolenjka - fullllllllllllll lepe slikice, Tara je pa že zelo velika punca in ful je luškana . ella - res lepa torta, bi tudi ti lahko kakšno slaščičarno odprla, mi bi pa pri tebi tortice naročale Lillchy - za tvojga, da tako lepo napredujeta s kuhinjo. Pa čestitke tudi tvojo prijateljici za njenega Luka . Mesečnica - en koš za tvojo Luno, da se čimprej reši antibiotikov, pa da se poštimata. Mene je tud groza it v službo, sicer pa še vedno čakam odgovor za podaljašanje porodniške. Bi blo res fajn. Bamby - bomo držali pest tudi v sredo, da boš zelo uspešno opravila razgovor in dobila službo. no, mi smo pa danes končno spali skoraj celo noč. Ob 23h je dobil še antibiotik, pa inhalacije, potem je spal do 4h, pojedel flašo in spal do 7h. Zdele mi pa spet spi. So ga mal namatrali, ker sva mogla spet kri dat, tako, da so spet na novo vstaljali kanal. Mogoče greva danes celo domov. Seveda če bo kri v redu. Z ledvičkami je pa tako, leva je res malo povečana, na desni pa se še vedno lušči neka skorjica, tako, da ni tako grozno. Hvalabogu . Mi pa še vedno skoraj nič ne je, če pa že kaj poje gre pa ponavadi ven. Mah, bomo videli kaj bojo danes rekli na viziti. Res si želim domov in da se končno pozdravimo in nehamo mal letat okrog dohtarjev. Februarka - kaj pa če so res Uživajte danes vsi skupaj
|