|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
7.3.2009 0:18:50   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

SN - evo po dolgem iskanju sem tole našla:
www.visitareslovenia.com/bucanje.html
Odločili smo se za Bučanje, ker imajo edino tukaj (govorim za otok Lošinj)in v kampu Lopari, ter pri hotelu Aurora primerno plažo za otroke. Se pravi, da so kamenčki. Čeprav vem, da so sami slovenci, ampak bomo preživeli. Glavno, da bo dober zrak in da bo kaj pomagal Luni. Problem je, da so te hišice v Bučanju nekatere v lasti podjetij, nekatere pa že privat. In tiste, ki so od npr. Krke, Telekoma,... imajo najprej prednost delavci tako, da niti pod razno ne prideš na vrsto. Tako nam je preostalo edino od privatnih lastnikov neki najti. Pa itak, da nobenega ne poznamo user posted image . Na srečo sem našla tole.

Eeeej, to pa je ful lepo. user posted image  Pa plaža s kamenčki - zakon. user posted image Pa apartma ful lep. user posted image  Edino cena je kar visoka user posted image  za koliko oseb je APP?

Ta apartma je za 6 oseb. Bodo povabili še dedija pa babi za en teden, da bosta malo popazila Luno. Drago pa je - ja. Za znoret user posted image . Nimam kaj - so čist nori s temi cenami in nihče nima ceneje. Npr. Počitniška skupnost Krško ima v tem naselju amaprtmaje čisto v razsulu in so za 4 osebe - cena pa je cca. 70 EUR user posted image . Te so šele odpuleni user posted image .

Cene so divje - ja. user posted image
Bom si pa tale link shranila, ker se mi res noro dopade. user posted image  Morda za čas, ko se nam bo Hrvaška spet zaluštala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.3.2009 0:19:51   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mi pa letos ne gremo na morje , ker nimam pojma kdaj si bom lahko dopust vzela , ker zaključim porodniško maja in takrat imajo že vsi vpisan dopust in neupam nekaj  rezervirat , da  nam potem vse skupaj propadeuser posted image  

Kaj pa zdaj v času P, si ne moreš termina za dopust rezervirat?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.3.2009 0:20:29   
mesecnica

Odločili smo se za Bučanje, ker imajo edino tukaj (govorim za otok Lošinj)in v kampu Lopari, ter pri hotelu Aurora primerno plažo za otroke. Se pravi, da so kamenčki. Čeprav vem, da so sami slovenci, ampak bomo preživeli. Glavno, da bo dober zrak in da bo kaj pomagal Luni. Problem je, da so te hišice v Bučanju nekatere v lasti podjetij, nekatere pa že privat. In tiste, ki so od npr. Krke, Telekoma,... imajo najprej prednost delavci tako, da niti pod razno ne prideš na vrsto. Tako nam je preostalo edino od privatnih lastnikov neki najti. Pa itak, da nobenega ne poznamo user posted image . Na srečo sem našla tole.

Eeeej, to pa je ful lepo. user posted image  Pa plaža s kamenčki - zakon. user posted image Pa apartma ful lep. user posted image  Edino cena je kar visoka user posted image  za koliko oseb je APP?

Ta apartma je za 6 oseb. Bodo povabili še dedija pa babi za en teden, da bosta malo popazila Luno. Drago pa je - ja. Za znoret user posted image . Nimam kaj - so čist nori s temi cenami in nihče nima ceneje. Npr. Počitniška skupnost Krško ima v tem naselju amaprtmaje čisto v razsulu in so za 4 osebe - cena pa je cca. 70 EUR user posted image . Te so šele odpuleni user posted image .

Bom si pa tale link shranila, ker se mi res noro dopade. user posted image  Morda za čas, ko se nam bo Hrvaška spet zaluštala. user posted image

Aja - sem pozabila napisat.
Mene so čisto prepričal, ker so mi povedali, da je notri tudi en kup igračk, knjigic, bazenček za otroke, posteljica,... V glavnem tudi oni imajo majhne...tisti na slikici so njihovi. Pa ležalnik na uporabo, pa kolo, pa žar,... Cool v glavnem.

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 7.3.2009 0:21:37 >

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.3.2009 0:21:43   
nizy

mi pa letos ne gremo na morje , ker nimam pojma kdaj si bom lahko dopust vzela , ker zaključim porodniško maja in takrat imajo že vsi vpisan dopust in neupam nekaj  rezervirat , da  nam potem vse skupaj propadeuser posted image  

Te čisto razumem. No pri nas je tako, da nima nihče majhnih otrok in junija ne bo nihče vzel dopusta. Pa smo kar rezervirali, se nisem nič še dogovarjala v službi. Po mojem ne bo noben problem. Na srečo...user posted image

mi smo kolektiv od 20-30 zaposlenih in nas je težko razporediti , pa še to nevem , kam me bo uprava zdaj razporedilauser posted image nazadnje sem bila v Kr. Gori user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 479
7.3.2009 0:21:53   
srečka nosečka

Aja - sem pozabila napisat.
Mene so čisto prepričal, ker so mi povedali, da je notri tudi en kup igračk, knjigic, bazenček za otroke, posteljica,... V glavnem tudi oni imajo majhne...tisti na slikici so nihovi. Pa ležalnik na uporabo, pa kolo, pa žar,... Cool v glavnem.

Res carsko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 480
7.3.2009 0:22:05   
ELMA
Sem kr zmatrana user posted image
Lahko noč

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 481
7.3.2009 0:22:57   
mesecnica

Te čisto razumem. No pri nas je tako, da nima nihče majhnih otrok in junija ne bo nihče vzel dopusta. Pa smo kar rezervirali, se nisem nič še dogovarjala v službi. Po mojem ne bo noben problem. Na srečo...user posted image

mi smo kolektiv od 20-30 zaposlenih in nas je težko razporediti , pa še to nevem , kam me bo uprava zdaj razporedilauser posted image nazadnje sem bila v Kr. Gori user posted image

user posted image  Tole je pa sranje. Te je najbrž kar groza it nazaj a ne?

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.3.2009 0:23:11   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Lahko noč

Fino se spočij 

nočko user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.3.2009 0:23:34   
mesecnica

Lahko noč

Lahko noč user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.3.2009 0:24:51   
nizy

ja res je groza user posted image ,...... jaz se včasih malo pohecam , pa rečem , če mi ne bo všeč jim spet uidem na porodniško user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
7.3.2009 0:25:20   
mesecnica
Moj že tudi cca. 1 urco spi tukaj na sedežni in me vsake toliko časa preganja.
Tako, da grem tudi jaz.

Nočko user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 486
7.3.2009 0:25:30   
srečka nosečka
user posted image  jaz sem tako prehlajena, da mi kar lije z nosa.
Sem se nafila s fiziološko user posted image , pa nič ne pomaga.
Me je kar groza it spat, ko samo smrkam. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 487
7.3.2009 0:25:45   
nizy

Lahko noč

lahko nočuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.3.2009 0:25:52   
mesecnica

ja res je groza user posted image ,...... jaz se včasih malo pohecam , pa rečem , če mi ne bo všeč jim spet uidem na porodniško user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.3.2009 0:26:22   
srečka nosečka

user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.3.2009 0:28:45   
nizy
evo , smo fajn naklofale 3 straniuser posted image user posted image user posted image ,..

zdaj grem jaz tudi , čeprov zaspati pa ne bom mogla user posted image

nočko user posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 491
7.3.2009 0:29:34   
srečka nosečka
nočko vsem, grem še jaz user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.3.2009 7:28:59   
misar
dobro jutro

prva?user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 493
7.3.2009 7:37:46   
misar
blaža, kavica se že hladi....pošljem?? user posted image user posted image user posted image

noč presenetljivo dobra, ker nas ful matrajo štirke pa še iz nosa nam lije.zaspala je ob 8h, se zbudila ob devetih in se je skor eno uro drla, pa po men na postelji metala. nič ji ni pasalo, pa se je jezila, ker ni mogla dude met, ker ma zamašen nos, pa skoz si je roke v usta porivala. sem ji dala žličko calpola, pa se mi zdi, da je kar en mal nucalo. se je umirila in zaspala do 12, poglodala eno zizo in spala do 4, ko je fasala flašo in spala do jutra.user posted image glede na začetek noči je noč bla super.

zdaj vas kar sledim, pa pozabim sproti mkomentirat pa pol kar pozabim kaj sem hotela napisat.

a ve greste s tko majhnimi tud z letalom na dopust. vam ni panika? jaz sem ful mahnjena na tuje kraje, pa me je mal groza it s tko majhnim otrokom na letalo. saj veste izenačevanja pritiska v ušesih pri vzletanju in pristajanju je kar mal zoprno, pa to...ej mogoče se pa celo opogumim. res bi šla spet po dolgem času mal mojo Tunizijo pogledat al pa južno Grčijo al pa Turčijo...joj ne mi luštov delatuser posted image user posted image user posted image user posted image , grem kar prec na odklop.com  user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem ,me aleluja kliče

lep vikend vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.3.2009 8:16:50   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ceeeeeeeeeeeeer iz gnilega kapitalizma.... user posted image  user posted image  user posted image

Carica spi... user posted image  in sanja letalo, Sefla odpakirava kufre user posted image ... jaz pa si skusam predstavljat hisko kako prazna je nocoj.... user posted image ... in pisem Vam, nase prjatlce... Danes nam je blo tezko it od doma ze zarad tega k je biu tuk lep soncek user posted image  user posted image ... raj bi vidu da dezuje...

Jaz se vracam naslednjo nedeljo ker moram v sluzbo... moji princeski pa prideta tri tedne za mojim odhodom... user posted image  in bosta v SLO cez velikonocne praznke in se mal cez...

Jaz vas pa razumem, da vam je težko tako potovati sem in tja, sploh, ko imaš enkrat družino. Pa praviš, da boste sedaj še ločeni par tednovuser posted image . Saj bo hitro minilo, pa bodo že prazniki, pol so tako dopusti,..... potem pa boste že kmalu štirje, pa bo šefla v porodniški, ti v penzion,...... uff to boste uživali, vam pa privoščim iz srca.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.3.2009 8:18:38   
jencili
a sem res že druga???user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.3.2009 8:19:10   
jencili
sem vedla, da to ne bo šlouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.3.2009 8:56:53   
Stipe air force
Jutroooooooooooooooo.... user posted image

Soncno jutro v Bruslju.... Carica je ze v akciji... se igra z igracami k so tu ostale... in jih je kar pogresala... user posted image ...

Sefla pa se spiiiiiiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.3.2009 9:32:12   
listek1

Čer....

Hvala vsem za čestitke , jahhhh.... naša pikica je tudi dones imela rojstni dan user posted image

Praznovali nismo nič in ne bomo praznovali dokler nebomo vsi   skupaj .
Pri nas se je zgodila ena tragedija , v ponedeljek je moj user posted image  imel nesrečo na gradbišču , ko je šel nekaj preverit  , nekaj v zvezi načrtov jim ni  blo vredi , in lih takrat je padla železna palica ki jo je žerjav prenašal nedaleč od njega , ampak se je palica odbila od zemlje in ga je udarila v ramo nato pa v glavo user posted image user posted image  , so ga z rešilcem peljali v KC je bil v komi do srede user posted image user posted image , mislila sem da bom umrla skupaj z njimuser posted image user posted image  Na glavi ima nekaj šivov .Danes je že mal sokeca spil user posted image
Tko da nevem gdaj ga bojo sploh sem pripeljali v našo bolnico ker je bliže ...Že zdej mi je teško sama sem z otroci , kaj  šele da bi bila celo življenje .

Še enkrat vam hvala za čestitke .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko bo enkrat vse za nami bomo pa  z zamudo naredili eno veselico za Elmin RD .

elma - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vse bo v redu, in potem boste spet skupaj lepo praznovali, se smejali in se imeli lepo.

Hkrati pa VSE NAJBOLJŠE TVOJI PIKICI ZA ROJSTNI DAN.

Blacky - super za vaše izvide. Sem bla fulll vesela, ko sem prebrala da je z glavo vse ok in da ste najhujše izključili user posted image user posted image user posted image

Dolenjka - fullllllllllllll lepe slikice, Tara je pa že zelo velika punca in ful je luškana user posted image .

ella - res lepa torta, bi tudi ti lahko kakšno slaščičarno odprla, mi bi pa pri tebi tortice naročale user posted image

Lillchy - user posted image  za tvojga, da tako lepo napredujeta s kuhinjo. Pa čestitke tudi tvojo prijateljici za njenega Luka user posted image .

Mesečnica - en koš user posted image user posted image user posted image  za tvojo Luno, da se čimprej reši antibiotikov, pa da se poštimata. Mene je tud groza it v službo, sicer pa še vedno čakam odgovor za podaljašanje porodniške. Bi blo res fajn.

Bamby - bomo držali pest tudi v sredo, da boš zelo uspešno opravila razgovor in dobila službo.

no, mi smo pa danes končno spali skoraj celo noč. Ob 23h je dobil še antibiotik, pa inhalacije, potem je spal do 4h, pojedel flašo in spal do 7h. Zdele mi pa spet spi. So ga mal namatrali, ker sva mogla spet kri dat, tako, da so spet na novo vstaljali kanal. Mogoče greva danes celo domov. Seveda če bo kri v redu. Z ledvičkami je pa tako, leva je res malo povečana, na desni pa se še vedno lušči neka skorjica, tako, da ni tako grozno. Hvalabogu user posted image . Mi pa še vedno skoraj nič ne je, če pa že kaj poje gre pa ponavadi ven. user posted image  Mah, bomo videli kaj bojo danes rekli na viziti. Res si želim domov in da se končno pozdravimo in nehamo mal letat okrog dohtarjev.

Februarka - kaj pa če so res user posted image user posted image  user posted image  Uživajte danes vsi skupaj user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.3.2009 9:37:59   
listek1

elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela  12user posted image

saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejouser posted image

Sem klicala na upravo v vrtcu in vprašala , če lahko prinesem  to potrdilo , rekla mi je da nič ne  odštejo razen prehrani ki jo itak sami starši odjavljajo user posted image

elma - to pa ni res. David ni bil v vrtcu cel mesec in so mi rekli naj prinesem potrdilo od P, in bom plačala pol manj kokr bi običajno. To se pa res še pozanimaj. Meni so tako rekli na upravi v našem vrtcu. Potrdilo sem tudi že dobila in ga je ati nesel v vrtec.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?