misar
|
dobro jutro moja noč odlična, ker je ati danes spet bil v akciji. baje, da je spala solidno, to pomeni 3x budnica. IZVIRNO SPOROČILO: Janey eno vprašanje?: a imate ve tut po porodu take probleme z M? jaz prej nisem mela nekih problemov, niti bolečin, zdaj me pa zvija ko ,pa križ me boli, ko da mam popadke tiste tahude prav groza. bo treba hitro nekaj nardit, da je spet nebo ej janey jaz mam tud take menstruacije da joj. jaz sem se vedno prej smejala ženskam, ki so jamrale, da jih trebuh ful boli, ko majo M, sem rekla, da ziher si zmišljujejo, pa , da je to psihičnega vzroka. no zdaj mam pa tud jaz take M, da me hoče pobrat. en dan preden jo dobim, sem ko ena cunja, tist dan ko jo mam me boli ko 300 ...pa ko ovuliram me tud mal boli...hmmmm kdo bi vedel ...aja pa prej sem imela M na 21 dni in je trajala max 5 dni, zdaj jo imam na 30-32 dni in traja cel teden čist se mi je cikel obrnil. punce veste kaj me zanima, a je katera tle gor, ki še doji? za suzi vem ,pa me zanima, če še katera druga. mi se še zmeraj dojimo ene 3x na dan.zvečer, ponoči pa zjutraj. v glavnem, mi je čist cool to. na živce mi gre, da bi tamala skoz visela na zizah. če nočem, da me vlači za majico in je ultra tečna, moram bit oblečena ko sibirski medved, da niti ne potuhta, na prsi. bog ne daj, da kažem mal kože al pa da mam bolj odprto majčko, potem je pa tečna ko sam vrag in skoz me za majco vleče, pa z roko za majco. pa tud, če ji preusmerjam pozornost , je lahko tečna tud po več ur. prav zadnjič se mi je zgodilo, da sem mela mal bolj odprto majico pa bli smo na obisku. tamala je tečnarila non stop. dojenje me ne moti, sam to pa nikamor ne pelje. pa sem odločna in rečem, da ne sme, pa ne popustim, sam se ne da.hudiček mali. to mi je pa začelo zdaj presedat. me zanima kako bo, ko bo poletje, ko valjda nisi oblečen toliko. po moje mi bo sred ceste vsake toliko ziza ven pogledala . no saj zdaj se smejem, sam resno mi gre pa to u iber na živce. razmišljam, da bi do poletja počas nehale z dojenjem. čeprav se mi že ob misli na to para srce, ker je tko vesela zvečer, ko se dojiva. nič grem zdaj, da neham pisat te romane
< Sporočilo je popravil misar -- 8.3.2009 7:46:36 >