|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
7.3.2009 18:15:19   
bugnavilea
Tut pri nas ni nobenih dvojčkov v familiji. Pa so me hecale ženske (preden sem izvedela), da nosim dvojčke, ker sem imela straaaaašne slabosti, pa velik trebuh že kar hitro ... in sem se jim smejala, da kaj me majo za norca. Hja ... ... ... ... ko sem pa zvedla, da sta res dva tam spodaj, mi ni šlo pa več nič na smeh. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mimogrede ... jaz sem si kupila Angelsounds. In v 10. tednu sem si poslušala trebuh ... in sem zasledila dva srčka. Pa so mi vsi pravili da imam prisluhe, pa da je samo odmev itd. itd. Jp ... ... tisti odmev je zdej že feeeejst glasen, ko žlobudra po bajti gor in dol. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
7.3.2009 19:22:50   
blaža
Čer!user posted image

ELMA, upam, da bo vse ok s tvojim dragim. me je kar zmrazilo, ko sem prebrala, da je bil v komi in malo potolažlo, ko si napisala, da je malo že boljši.user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo se mi navozičkali 100 na uro. Dopoldne, pol spavanac in pol še popoldne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva pa z mij mdanes zapravljala, sva kupila luči za kopalnico, pa dodatke kot so za obesit brisačo, za wc rolco, za ščetke,...
Je šlo čez 400e za tole, sva pa zelooo zadovoljna.

jutri je pa še en lep dan. nimamo še planov.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 527
7.3.2009 20:06:37   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Čer!user posted image

ELMA, upam, da bo vse ok s tvojim dragim. me je kar zmrazilo, ko sem prebrala, da je bil v komi in malo potolažlo, ko si napisala, da je malo že boljši.user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo se mi navozičkali 100 na uro. Dopoldne, pol spavanac in pol še popoldne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sva pa z mij mdanes zapravljala, sva kupila luči za kopalnico, pa dodatke kot so za obesit brisačo, za wc rolco, za ščetke,...

ooooooooooo, popotnica user posted image ... ce nima te planov prite v BXL na pir.... (Ella, prav da ne bo) user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 528
7.3.2009 20:44:44   
srečka nosečka
čer, user posted image

Lana že pridno ajat, ati je spet v nočni user posted image , jaz in moj nos pa sva že boljša prijatelja.
Danes smo se malo potepali naokoli in za mojo pikico nabavili prve teniske - Merrell. Kako so "sladki" tile otroški copat oz. čevlji. user posted image  Jaz bi ji kar 10 parov nakupila, čeprav sama nisem ravno mahnjena na čevlje. user posted image

mesečnica - uživajta na koncertu user posted image  Pa bravo za babi, ko bo Luno počuvala. user posted image

blacky - user posted image  za srečo, da se Val čimprej pozdravi
ella- samo, da se je vse srečno končalo. user posted image  Si ne morem niti predstavljat, ..

misar - ni panike z malimi na letalu, ti samo carico poglej, kako ona veselo potuje sem in tja. user posted image  No, ona ima to tudi v genih. user posted image

mala pikica - da te vidim, kako bi ti večerjo z Grašotom zavrnila user posted image
Lana pa po cepljenju ni imela nič reakcije, upam, da tudi Lukcu vročina čimprej mine.

februarka - lep trebušček user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Kaj zezate Februarko, da nos' dvojcke... user posted image  user posted image  user posted image ... Mogoć so pa trojćki... user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image
A bomo začeli stave pobirat? user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
7.3.2009 20:46:15   
blaža

Čer!user posted image

ooooooooooo, popotnica user posted image ... ce nima te planov prite v BXL na pir.... (Ella, prav da ne bo) user posted image

nimamo varuškeuser posted image user posted image , pa piva tudi ne, čeprav brez tebe, ne bi imel pravega okusa.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 530
7.3.2009 20:50:18   
blaža

Čer!user posted image

nimamo varuškeuser posted image user posted image , pa piva tudi ne, čeprav brez tebe, ne bi imel pravega okusa.user posted image

pridi k nam, prleti.user posted image mamo fajn kantino.user posted image pa vinček na zalogi. pa še iz skrinje vzamem take slane rogljičke.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 531
7.3.2009 21:22:59   
MetiLu
Čer!
Kaj berem user posted image  Elma user posted image user posted image user posted image user posted image  držte se, pa naj ati hitro pride domov user posted image

Ella, hudooooo user posted image  

Mala Pikica, mi smo mel reakcijo na cepivo po 7 . dneh, smo dobili majhen prehlad, ki pa je v 3 dneh minil brez vročine user posted image  

Februarka, brez skrbi, mogoče si pa v drugo samo malo bolj "napihjena" user posted image  Men se je že v 1. nosečnosti takoj trebuh poznal in sem od 2. meseca nosila nosečniške hlače user posted image  No, če sta pa dva ... ja mene bi kap, sam pol je pa lih tko lepo, dvojno lepo user posted image  

Mi smo imeli pa včeraj eno nezgodo, našega Janeza je v stanovanju pičila čebela user posted image  smo ravno zračili in je očitno priletela notr, noben je ni porajtal, tamal se je igral na tleh in jo je očitno hotel prijet, pa ga je v sredinček na levi roki usekala, je jokal kot še nikol user posted image  pol smo hitro vzeli ven želo, pa pod mrzlo vodo, pa Kamagel sem mu namazala ... hitro sem klicala v ZD, samo so rekli da če ne bo imel kakšne reakcije (otečene oči in ustnice, fleki po telesu, ...) da ne rabimo hodit. K sreči je ni imel, samo prstek otečen, po 10 minutah je že pozabil da se je kej zgodilo ... danes se mu sploh en pozna več, tako da smo imeli srečo user posted image  bo treba zdej spomlad začet na žužke pazit user posted image  user posted image user posted image

No, danes sem bila pa jaz pri frizerju, mam spet frišno barvo user posted image , pol smo bili pri svaku in ženi, ki pričakujeta 1. user posted image  user posted image user posted image , pol pa pri mojem bratrancu na rojstnem dnevu, je praznoval 6. roj. dan user posted image  v glavnem dan je luštno minil ...

Jutri ima pa moj tekmo v ju-jitsu, midva z Janezom greva pa Corcsice kupit (no, greva probat, če mu bojo sedle na nogico...) ... popoldan pa malo na sonček pred blokom, če se bo le pokazal. Zdej smo končno dobili klopce, ki smo jih postavili pred blok, da lahko z našimi user posted image  malo zunaj posedimo, ker je v našem bloku velik majhnih otrok, pa sosede rade mal čvekamo user posted image

lepo nedeljo vsem, spet bo vikend prehitro minil user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 7.3.2009 21:24:42 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 532
7.3.2009 22:38:10   
srečka nosečka
Ja kje pa se skrivate danes vse/vsi?

Pogrešam tudi suzi, že dolgo se ni oglasila. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 533
7.3.2009 22:45:14   
Februarka08

Kaj zezate Februarko, da nos' dvojcke... user posted image  user posted image  user posted image ... Mogoć so pa trojćki... user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image
tole me je čist s tira spravilo, nimam več komentarjevuser posted image user posted image user posted image

Vsem lahko noč, grem spat, ker sem fuuuuuuuuul utrujena in ravno od čveka in večerjiceuser posted image

Nočko

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 534
7.3.2009 22:47:21   
Janey
čer

se nič ne javljam ker imam malega prilimanega na sebe. je namreč spet zboleluser posted image user posted image vročina je spet višja od 38, zdaj je zraven tega še poln nos in grd kašel, smo bili pri P in nič ne hrope, pljučka so čista, lab je bp,...tako da....čakamo da mine, ampak drugič v 10ih dneh jeuser posted image . upam, da se zdaj dobro pozdravimo. za nekaj časa se bomo pač morali izgibati nakupovanih centorv in takih bakterij polnih ustanov. je pa naš pikec tudi kadar je bolan zelo živahen, spati noče ne podnevi ne ponoči...da imam jaz tako vročino se sploh ne vstanem z postelje, on pa dirka po stanovanju in bog ne daj, da ga dam spat. danes sma imela take borde cel dan da groza. komaj da je dvakrat šel spat. je pa res da ne smem nikamor, ker je taki jok...s solzami vred. nos pa tut več ne vem kak naj mu spucam. z baby vacom vlečemo in vlečemo ven, pa še kar je tolko not, da ne vem kje je vse to. grozno. da ne govorim, da ne more dihat in je cela noč štala...že ene 4 dni. in pač ne spimo nič. temu primerno je tudi moje počutje.

včeraj sem si privoščila malo časa zase in sma šla z lubijem na badminton, pa ga je moja mami imela, ko je spal. ampak sta skoraj cele 2 ure kar naju ni bilo prebedela. sem bla jezna da ni poklicala, ampak zdaj je že mimo.

drug teden pa si tut vzamem en večer zase, ker ima moja najboljša prijateljica rojstni dan in gremo babe malo ven.

eno vprašanje?: a imate ve tut po porodu take probleme z M? jaz prej nisem mela nekih problemov, niti bolečin, zdaj me pa zvija kouser posted image ,pa križ me boli, ko da mam popadke user posted image tiste tahudeuser posted image prav groza. bo treba hitro nekaj nardit, da je spet nebo kako letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ravno včeraj sma se pogovarjala o tem in dokler sma tukaj v tem flatu itak ne pride v poštev. tak da kake leto pa pol še ziher nebo nič. če se sučajno kaj ne zgodi, ampak sej pazima, kjub temu, da nimam nobene kontracepcije.
moram se tudi pohvalit, da mi je uspelo spet začet zdravo jest in da se pozna tako da vagi kot na počutju in tudi na prebavi. sploh ne vem kaj sem delala zadnje par mesecev, ker se zdaj tak drugače počutim. mah....user posted image user posted image user posted image
tudi za faks sem delala ko budala, uspela sem oddati poročilo prakse, pa še dve seminarski sem pisala. skoraj finiširamuser posted image user posted image pa še nekaj imam za prakso, ker so me prosili tam ko sem delala da bi nekaj nardila, tako da imam polne roke dela.
v službi je katastrofa...naložili so mez nekim starim delom, ki me je pridno čakalo in se mi meša kolko se je nabralo, da ne govorim, da pomembne stvari stojijo. pol pa še, ker vejo da ne znam rečt ne, mi đe drugi nalagajo, tak da sploh nimam časa da kaj preberem. čeprav res mislim na vas. na vaše otroke in se veselim z novimi nosečkami in mislim posebej na tiste ki imate bubane pikece. včasih kaj preberem da vsaj nekaj vem, ampak še to redko, napisat uspem samo pozdrave, pa še to vem, da bom šla zato par minut kasneje. kaj je normalna malica sploh vem ne, ker je in delam skoraj vsak dan. mah kaj čem jamrat, bom že prišla na čisto.

zdaj grem pa pod tuš

lep večer želim

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.3.2009 22:55:33   
srečka nosečka
janey - user posted image  za Jakca user posted image  naj se čimprej pozdravi

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.3.2009 7:29:29   
Stipe air force
Jutrooooooooooo user posted image  user posted image  user posted image , prviiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Sem zgodaj vstal in ker danes ni Stipetov praznik...temvec vas...  ga zdaj skoraj sred noci cetitam Vam Februarcice 2008 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 537
8.3.2009 7:42:35   
misar
dobro jutro

moja noč odlična, ker je ati danes spet bil v akciji. baje, da je spala solidno, to pomeni 3x budnica.

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

eno vprašanje?: a imate ve tut po porodu take probleme z M? jaz prej nisem mela nekih problemov, niti bolečin, zdaj me pa zvija kouser posted image ,pa križ me boli, ko da mam popadke user posted image tiste tahudeuser posted image prav groza. bo treba hitro nekaj nardit, da je spet nebo

ej janey jaz mam tud take menstruacije da joj. jaz sem se vedno prej smejala ženskam, ki so jamrale, da jih trebuh ful boli, ko majo M, sem rekla, da ziher si zmišljujejo, pa , da je to psihičnega vzroka. no zdaj mam pa tud jaz take M, da me hoče pobrat. en dan preden jo dobim, sem ko ena cunja, tist dan ko jo mam me boli ko 300user posted image ...pa ko ovuliram me tud mal boli...hmmmm kdo bi vedeluser posted image user posted image user posted image ...aja pa prej sem imela M na 21 dni in je trajala max 5 dni, zdaj jo imam na 30-32 dni in traja cel tedenuser posted image čist se mi je cikel obrnil.

punce veste kaj me zanima, a je katera tle gor, ki še doji? za suzi vem ,pa me zanima, če še katera druga. mi se še zmeraj dojimo ene 3x na dan.zvečer, ponoči pa zjutraj. v glavnem, mi je čist cool to. na živce mi gre, da bi tamala skoz visela na zizah. če nočem, da me vlači za majico in je ultra tečna, moram bit oblečena ko sibirski medved, da niti ne potuhta, na prsi. bog ne daj, da kažem mal kože al pa da mam bolj odprto majčko, potem je pa tečna ko sam vrag in skoz me za majco vleče, pa z roko za majco. pa tud, če ji preusmerjam pozornost , je lahko tečna tud po več ur. prav zadnjič se mi je zgodilo, da sem mela mal bolj odprto majico pa bli smo na obisku. tamala je tečnarila non stop. 
dojenje me ne moti, sam to pa nikamor ne pelje. pa sem odločna in rečem, da ne sme, pa ne popustim, sam se ne da.hudiček mali. to mi je pa začelo zdaj presedat. me zanima kako bo, ko bo poletje, ko valjda nisi oblečen toliko. po moje mi bo sred ceste vsake toliko ziza ven pogledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . no saj zdaj se smejem, sam resno mi gre pa to u iber na živce. razmišljam, da bi do poletja počas nehale z dojenjem. čeprav se mi že ob misli na to para srce, ker je tko vesela zvečer, ko se dojiva.

nič grem zdaj, da neham pisat te romane

< Sporočilo je popravil misar -- 8.3.2009 7:46:36 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.3.2009 8:40:25   
dolenjka
Jutro user posted image

Baje da imam praznik user posted image  user posted image  No, pol pa ne vem zakaj sva ravno danes prijatelje na kosilo povabila in moram mal delat zdaj user posted image  user posted image
No, pa sej bo luštn user posted image

Kje je Blaža, bi rabila NUJNO 1 njen nasvet user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 539
8.3.2009 8:50:35   
pina-1
Dobro jutro.
vsem mamicam vesel AFŽuser posted image .
Mi smo super spali do 4, koje blo treba nos pucat. In pol enourco nismo spali. OB 6 in pol smo sva pa že vstali.
Mia je pa prespala pri prijateljici v Kopru, tako da je kar mir po bajti.

ANa je že pla prvo rundo spat, Pinoj e obesu cunjeuser posted image , tako da je kar v redu za začetek dneva.

Misar, midve z Ano se tudi še dojiva. Sicer le 2x na dan. Ona bi tudi skozi na ciciki visela. Mi kar majco začne dvigovat pri popkuuser posted image , tako da dekolte ni važen, pa količina oblečenih majc tudi neuser posted image user posted image
Samo jaz sem vztrajna in ji več kot 2x ne dam in pika....

Pri nas je lep sonček,ki ga bomo izkoristili maksimalno. Uživajte

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 540
8.3.2009 8:51:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Baje da imam praznik user posted image  user posted image  No, pol pa ne vem zakaj sva ravno danes prijatelje na kosilo povabila in moram mal delat zdaj user posted image  user posted image
No, pa sej bo luštn user posted image

Kje je Blaža, bi rabila NUJNO 1 njen nasvet user posted image  user posted image

o šefla jutro.
Blaža se pa crta verjetnouser posted image . vsaj take je melav čeri plane za danesuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 541
8.3.2009 8:56:23   
dolenjka
Ok pIna pol pa ti pomagi, k si itak Pinota zaposlila user posted image

neki na izi moram spečt - sladko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
8.3.2009 8:57:54   
dolenjka
Aja, pa Stipe ugotavlja, da je očitno Pino dobil nekaj njegovih vibracij user posted image  Je vesel, zdaj pa pravi, da je očitno tudi Pino ena obična papuća user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
8.3.2009 8:59:59   
pina-1

a s čokolado ali sadno.
Naredi jogurtovo pecivo pa noter nabaši zmrznjene višnje. Je izi in full dobro.
Jaz sem zadnjič dala prino m oko noter...

če ne pa čokoladno rolado s čokoladno kremo....

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 544
8.3.2009 9:01:18   
pina-1

Aja, pa Stipe ugotavlja, da je očitno Pino dobil nekaj njegovih vibracij user posted image  Je vesel, zdaj pa pravi, da je očitno tudi Pino ena obična papuća user posted image  user posted image  user posted image

Komi čakam, da se v živo vidimo, glede na to da Stipetove vibracije že na daljavo učinkujejo....user posted image user posted image

Tisto s papučo bom preskočla, ker njega hitro rado spet obrneuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 545
8.3.2009 9:03:18   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

a s čokolado ali sadno.

nimam 0 čokolade in kakava, mleka in mlečnih izdelkov ne smem uporabit, ker je una tamala alergična na KM, imam pa sojino mleko, od sadja pa banane in jabolka user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
8.3.2009 9:06:49   
Februarka08
Jutro.

Tak lep sonček, mi mormo pa v trgovinouser posted image drugače nimamo časa, med tednom je to itak mišn inposibluser posted image pa še v hiter šoping morm, ker ko sem šla včer ven sem se skor user posted image ker so me vse hlače tiščaleuser posted image eh, širim se kot ozonska luknjauser posted image user posted image

Vsem en lep sončen dan, dolenjka, na izi v kuhinjiuser posted image pri nas je pa danes tast reku da bo pice naroču, da ženskam ne bo treba kuhatuser posted image čeprav mi ni čisto nič zanjouser posted image

Uživajte in vsem en lep dan žena!!! user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 547
8.3.2009 9:12:22   
pina-1

a s čokolado ali sadno.

nimam 0 čokolade in kakava, mleka in mlečnih izdelkov ne smem uporabit, ker je una tamala alergična na KM, imam pa sojino mleko, od sadja pa banane in jabolka user posted image

pa naredi navaden biskvit in podušiš jabolka z eno žlico meda. pa vmešaš noter in je dobro.
a maš gustin?
mogoče nardiš tisti pirin biskvit z jabolki.... lahko daš tudi navadno moko noter.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
8.3.2009 9:25:29   
dolenjka

a s čokolado ali sadno.

pa naredi navaden biskvit in podušiš jabolka z eno žlico meda. pa vmešaš noter in je dobro.
a maš gustin?
mogoče nardiš tisti pirin biskvit z jabolki.... lahko daš tudi navadno moko noter.

A mi posljes recept za navaden biskvit, po moznosti, kolicine po zlicah user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 549
8.3.2009 9:27:32   
pina-1
dolenjka dobiš na ZS

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?