Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 6.3.2009 23:50:58
|
|
|
|
nizy
|
elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela 12 saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 6.3.2009 23:52:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, Najprej čestitke za Elmo ELMA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN Pa kaj to jaz berem, da se je zgodilo s tvojim ? Samo, da se čimprej pozdravi in se pride k vam cartat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 6.3.2009 23:56:14
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy saj z žlico naša tudi še ne zna , obvlada pa pitje iz kozarca , seveda se tudi polije ampak zna tudi previdno nagnit kozarec Naša pa sedaj najraje pije po slamici. Ji je full všeč.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 6.3.2009 23:56:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mesečnica - berem, da ste že našli destinacijo za dopust Midva sva se odločila, da še malo počakava pol pa poiščemo kakšen last minute in mahnemo nekam v Egipt, Turčijo, Ciper, ali kaj v tem dosegu. ko ste ravno pri hranjenju Lana že malenkost obvlada žlico, vendar sem zaradi "čistega okolja" še vedno zraven. Ji pa kar rata naložit na žlico hrano in v usta zadet. Ne bi se pa sama najdla do sitega. Koščke hrane pa že ful dolgo sama nosi v usta.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 6.3.2009 23:58:18
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka mesečnica - berem, da ste že našli destinacijo za dopust Midva sva se odločila, da še malo počakava pol pa poiščemo kakšen last minute in mahnemo nekam v Egipt, Turčijo, Ciper, ali kaj v tem dosegu. ko ste ravno pri hranjenju Lana že malenkost obvlada žlico, vendar sem zaradi "čistega okolja" še vedno zraven. Ji pa kar rata naložit na žlico hrano in v usta zadet. Ne bi se pa sama najdla do sitega. Koščke hrane pa že ful dolgo sama nosi v usta. super odločitev.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 6.3.2009 23:59:19
|
|
|
|
mesecnica
|
Sem te pa ravno hotela vprašat, če hočeš še kakšne linke za Dalmacijo . Sem jih nekaj našla na Makarski. Pa ne boš rabila .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:00:19
|
|
|
|
ELMA
|
Listek1 - kako je David ? Bamby za razgovor, držala bom pesti . Blacky za izvide. Dolenjka - za torte Najlepša pa je od tete Elle lepe slikce
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:01:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: nizy saj z žlico naša tudi še ne zna , obvlada pa pitje iz kozarca , seveda se tudi polije ampak zna tudi previdno nagnit kozarec Naša pa sedaj najraje pije po slamici. Ji je full všeč. za pitje iz kozarca in s slamico Ker Lana tudi zelo rada pije iz kozarca, pa se afna zraven in poliva, smo pristali na flaški s slamico. Kozarec pa dobi samo občasno v roke.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:01:05
|
|
|
|
nizy
|
mesečnica - za slamico , naši še ni tko všeč srečka nosečka - za hranjenje no saj jaz naši še nisem probala žlico dat v roke med hranjenjem , pri prvih dveh sem zmeraj hitela , da bi ja vse obvladali, pri Azri se mi pa nikamor ne mudi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:01:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Sem te pa ravno hotela vprašat, če hočeš še kakšne linke za Dalmacijo . Sem jih nekaj našla na Makarski. Pa ne boš rabila . hvala, morda kdaj drugič Boš pripela link kam greste vi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:02:38
|
|
|
|
mesecnica
|
Kakšno vodo pa dajete za pit ? Jaz jo še kar prekuhavam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:03:15
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela 12 saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejo Sem klicala na upravo v vrtcu in vprašala , če lahko prinesem to potrdilo , rekla mi je da nič ne odštejo razen prehrani ki jo itak sami starši odjavljajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:03:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy mesečnica - za slamico , naši še ni tko všeč srečka nosečka - za hranjenje no saj jaz naši še nisem probala žlico dat v roke med hranjenjem , pri prvih dveh sem zmeraj hitela , da bi ja vse obvladali, pri Azri se mi pa nikamor ne mudi ma naša jo kar sama želi, jaz pa ji pusti, dokler ne začne delat bedarij
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:03:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Kakšno vodo pa dajete za pit ? Jaz jo še kar prekuhavam. Jaz kar iz pipe, samo, da jo spustim skozi Britta filter
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:04:38
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Kakšno vodo pa dajete za pit ? Jaz jo še kar prekuhavam. jaz že dolgo nalijem mlačno direkt iz pipe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:04:57
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Kakšno vodo pa dajete za pit ? Jaz jo še kar prekuhavam. Jaz tudi .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:05:33
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela 12 saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejo Sem klicala na upravo v vrtcu in vprašala , če lahko prinesem to potrdilo , rekla mi je da nič ne odštejo razen prehrani ki jo itak sami starši odjavljajo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:06:48
|
|
|
|
mesecnica
|
SN - evo po dolgem iskanju sem tole našla: www.visitareslovenia.com/bucanje.html Odločili smo se za Bučanje, ker imajo edino tukaj (govorim za otok Lošinj)in v kampu Lopari, ter pri hotelu Aurora primerno plažo za otroke. Se pravi, da so kamenčki. Čeprav vem, da so sami slovenci, ampak bomo preživeli. Glavno, da bo dober zrak in da bo kaj pomagal Luni. Problem je, da so te hišice v Bučanju nekatere v lasti podjetij, nekatere pa že privat. In tiste, ki so od npr. Krke, Telekoma,... imajo najprej prednost delavci tako, da niti pod razno ne prideš na vrsto. Tako nam je preostalo edino od privatnih lastnikov neki najti. Pa itak, da nobenega ne poznamo . Na srečo sem našla tole.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:09:03
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela 12 saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejo Sem klicala na upravo v vrtcu in vprašala , če lahko prinesem to potrdilo , rekla mi je da nič ne odštejo razen prehrani ki jo itak sami starši odjavljajo Lahko pa ,če otrok ne gre cel mesec v vrtec plačaš samo rezervacijo .Stem da moraš povedat pre da ne bo šel v vrtec .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:09:17
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja - sem pozabila napisati, da hoteli pa žal odpadejo zaradi prehrane.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:10:55
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela 12 saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejo Sem klicala na upravo v vrtcu in vprašala , če lahko prinesem to potrdilo , rekla mi je da nič ne odštejo razen prehrani ki jo itak sami starši odjavljajo Lahko pa ,če otrok ne gre cel mesec v vrtec plačaš samo rezervacijo .Stem da moraš povedat pre da ne bo šel v vrtec . Kako boš prej vedel , da bo otrok zbolel
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:12:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - evo po dolgem iskanju sem tole našla: www.visitareslovenia.com/bucanje.html Odločili smo se za Bučanje, ker imajo edino tukaj (govorim za otok Lošinj)in v kampu Lopari, ter pri hotelu Aurora primerno plažo za otroke. Se pravi, da so kamenčki. Čeprav vem, da so sami slovenci, ampak bomo preživeli. Glavno, da bo dober zrak in da bo kaj pomagal Luni. Problem je, da so te hišice v Bučanju nekatere v lasti podjetij, nekatere pa že privat. In tiste, ki so od npr. Krke, Telekoma,... imajo najprej prednost delavci tako, da niti pod razno ne prideš na vrsto. Tako nam je preostalo edino od privatnih lastnikov neki najti. Pa itak, da nobenega ne poznamo . Na srečo sem našla tole. Eeeej, to pa je ful lepo. Pa plaža s kamenčki - zakon. Pa apartma ful lep. Edino cena je kar visoka za koliko oseb je APP?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:16:02
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica SN - evo po dolgem iskanju sem tole našla: www.visitareslovenia.com/bucanje.html Odločili smo se za Bučanje, ker imajo edino tukaj (govorim za otok Lošinj)in v kampu Lopari, ter pri hotelu Aurora primerno plažo za otroke. Se pravi, da so kamenčki. Čeprav vem, da so sami slovenci, ampak bomo preživeli. Glavno, da bo dober zrak in da bo kaj pomagal Luni. Problem je, da so te hišice v Bučanju nekatere v lasti podjetij, nekatere pa že privat. In tiste, ki so od npr. Krke, Telekoma,... imajo najprej prednost delavci tako, da niti pod razno ne prideš na vrsto. Tako nam je preostalo edino od privatnih lastnikov neki najti. Pa itak, da nobenega ne poznamo . Na srečo sem našla tole. Eeeej, to pa je ful lepo. Pa plaža s kamenčki - zakon. Pa apartma ful lep. Edino cena je kar visoka za koliko oseb je APP? Ta apartma je za 6 oseb. Bodo povabili še dedija pa babi za en teden, da bosta malo popazila Luno. Drago pa je - ja. Za znoret . Nimam kaj - so čist nori s temi cenami in nihče nima ceneje. Npr. Počitniška skupnost Krško ima v tem naselju amaprtmaje čisto v razsulu in so za 4 osebe - cena pa je cca. 70 EUR . Te so šele odpuleni .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:17:06
|
|
|
|
nizy
|
mi pa letos ne gremo na morje , ker nimam pojma kdaj si bom lahko dopust vzela , ker zaključim porodniško maja in takrat imajo že vsi vpisan dopust in neupam nekaj rezervirat , da nam potem vse skupaj propade
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 7.3.2009 0:18:50
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy mi pa letos ne gremo na morje , ker nimam pojma kdaj si bom lahko dopust vzela , ker zaključim porodniško maja in takrat imajo že vsi vpisan dopust in neupam nekaj rezervirat , da nam potem vse skupaj propade Te čisto razumem. No pri nas je tako, da nima nihče majhnih otrok in junija ne bo nihče vzel dopusta. Pa smo kar rezervirali, se nisem nič še dogovarjala v službi. Po mojem ne bo noben problem. Na srečo...
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?