mala_pikica
|
Pozdravljene! Elma sem prebrala kašno nesrečo je doživel tvoj dragi . Samo, da bo vse vredu in, da boste kmalu skupaj praznovali Elmin rojstni dan. Misar tudi jaz mislim, da letalo ni problem za otročke. Jaz si ne bi upala potovati v Egipt in podobne kraje predvsem zaradi čistoče in klime, sploh poleti, ko je po 40st. Pa skoraj vse, ki jih poznam so se ukužili s neko trebušno virozo, za takšne male kot so naši pa je lahko to zelo hud problem, driska, bruhanje pa še vroči, suhi zrak. Ma taki mali lahko v takšni vročini dehidrirajo v parih urah. Mene je bolj tega strah, čeprav ni nujno, da zboli, ampak jaz ne upam tvegati. Meni je sedaj bolj važno, da se lahko otroci lepo zlopatkami igrajo v čisti morski vodi. Pa, da lahko nesemo en kup krame (mislim igrače) za njih zraven. Mesečnica super dopust sploh za tvojo Luno, meni je Mali lošinj zelo, zelo všeč. Moti me edino plaža, ker je bolj malo peščene plaže ali pa s kamenčki. Tam kjer je, je pa ful gužva, drugod pa plaža ni primerna za otroke. Joj boš uživala, maš ful lepe sprehode, jaz sem delala takrat z Lano v vozičku po 10km, sva se cele dneve sprehajali ob obali pod borovci. Februarka imaš že taki lepi trebušček . Pa nehaj nonstop nekaj čistiti, zdaj moraš misliti na dojenčka in sebe. Res, meni se zdi, da se preveč naprezaš. Blacky tvoj Val je tudi bošček, je kar veliko bolan. Upam, da boste čimprej zdravi . Listek samo, da ni hujšega z ledvičkami , pa upam, da boste lahko šli čimprej zdravi domov. Drugače pa zgleda, da bo tudi Luka zbolel. Ima vročino 38.1. Imam pa eno vprašanje, ali so vaši imeli kakšno reakcijo po cepljenju zdaj pri enem letu. Luka po cepljenju ni skoraj celo noč spal, pa skozi se je nekaj jokal, drugi dan je imel malo povišano temperaturo, zdaj pa je 3 dan po cepljenju in ima 38.1. Pomoje zdaj ta temperatura ni več od cepljenja.
|