Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:05:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja ja, zdaj zapiske gleda kako smo se obnašale pol je še nekaj časa ne bo sn, ali pa pire daja hladit. sej veš za pokušino
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:05:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Vau, 201 Jaz sem še kar kle sta bla tašča in tast tuki prej nič cel dan, pa prideta gor in morta kao voščit za obl. grrrrrrrrrrr, tako da sem šele stuškana, moj je pa ravno pri tem delu... grem hitro mal prebrat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:05:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, kaj zdej boš odprla novi del, ali kaj? Evo štelam, ne me motit. aja to v centru evrope dolgo traja.... zdaj še razmišlja, kako bo nov del "pod krinko" odprla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:06:52
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja ja, zdaj zapiske gleda kako smo se obnašale pol je še nekaj časa ne bo je nekje na prvi tretini
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:07:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Med tem ko ste ve čvekale, sem jaz naredila šobsko saljat in se zdaj s Stipetom baševa, zato se mu je tko mudil od PCja, da mu ne bi jaz vsega pojedla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:07:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja ja, zdaj zapiske gleda kako smo se obnašale pol je še nekaj časa ne bo sn, ali pa pire daja hladit.sej veš za pokušino a misliš da nam bo kakšnega odstopila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:07:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, kaj zdej boš odprla novi del, ali kaj? Evo štelam, ne me motit. aja to v centru evrope dolgo traja.... zdaj še razmišlja, kako bo nov del "pod krinko" odprla pol bomo pa še cel večer pod 1-ko čvekale, ker to je pa too much za en večer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:08:13
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža šefla, pa ka di si ti? spet bo nekoga okregala in se vneto pripravlja ja, zdaj zapiske gleda kako smo se obnašale pol je še nekaj časa ne bo sn, ali pa pire daja hladit.sej veš za pokušino a misliš da nam bo kakšnega odstopila? upanje umre zadnje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:08:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Med tem ko ste ve čvekale, sem jaz naredila šobsko saljat in se zdaj s Stipetom baševa, zato se mu je tko mudil od PCja, da mu ne bi jaz vsega pojedla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:08:44
|
|
|
|
blaža
|
Alo babe, homo ća.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:08:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, kaj zdej boš odprla novi del, ali kaj? Evo štelam, ne me motit. aja to v centru evrope dolgo traja.... zdaj še razmišlja, kako bo nov del "pod krinko" odprla pol bomo pa še cel večer pod 1-ko čvekale, ker to je pa too much za en večer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:09:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Alo babe, homo ća. več ća kur smo????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:11:34
|
|
|
|
pina-1
|
pa kje ste zdej????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:12:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vau, 201 Jaz sem še kar kle sta bla tašča in tast tuki prej nič cel dan, pa prideta gor in morta kao voščit za obl. grrrrrrrrrrr, tako da sem šele stuškana, moj je pa ravno pri tem delu... grem hitro mal prebrat A spet šinfaš Pa bi že lahko vedla, da si lahko vesela da jih imaš No ja, nič se ne pritožuj čez njiju, ker se itak ne znaš v bran postavit, tko da boš pač mogla tudi take obiske požret
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:12:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 pa kje ste zdej???? pina, ma si ksna, smo na 2. delu.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 21:15:29
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Vau, 201 Jaz sem še kar kle sta bla tašča in tast tuki prej nič cel dan, pa prideta gor in morta kao voščit za obl. grrrrrrrrrrr, tako da sem šele stuškana, moj je pa ravno pri tem delu... grem hitro mal prebrat A spet šinfaš Pa bi že lahko vedla, da si lahko vesela da jih imaš No ja, nič se ne pritožuj čez njiju, ker se itak ne znaš v bran postavit, tko da boš pač mogla tudi take obiske požret kaj nej pa naredim zaprem vrata pred nosom hudič, k nimam srca zdej še telefonira v kopalnici mah, jaz grem kar spat, ker me je danes že vse minilo! Nočko!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
eko perilomajchSte pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?ne (
50%)
da, vsekakor (
15%)
da, če je tudi dizajn dober (
35%)
Število vseh glasov: 215Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!