|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
6.3.2009 23:50:58   
nizy
elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela  12user posted image

saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejouser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 451
6.3.2009 23:52:06   
srečka nosečka
čer, user posted image

Najprej čestitke za Elmo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ELMA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj to jaz berem, da se je zgodilo s tvojim user posted image ? user posted image  user posted image
Samo, da se čimprej pozdravi in se pride k vam cartat. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 452
6.3.2009 23:56:14   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

saj z žlico naša tudi še ne zna , obvlada pa pitje iz kozarca , seveda se tudi polije ampak zna tudi previdno nagnit kozarec user posted image

user posted image user posted image user posted image
Naša pa sedaj najraje pije po slamici. Ji je full všeč.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 453
6.3.2009 23:56:30   
srečka nosečka
mesečnica - berem, da ste že našli destinacijo za dopust user posted image
Midva sva se odločila, da še malo počakava pol pa poiščemo kakšen last minute in mahnemo nekam v Egipt, Turčijo, Ciper, ali kaj v tem dosegu.

ko ste ravno pri hranjenju
Lana že malenkost obvlada žlico, vendar sem zaradi "čistega okolja" user posted image  še vedno zraven. Ji pa kar rata naložit na žlico hrano in v usta zadet. user posted image  Ne bi se pa sama najdla do sitega. Koščke hrane pa že ful dolgo sama nosi v usta.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
6.3.2009 23:58:18   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mesečnica - berem, da ste že našli destinacijo za dopust user posted image
Midva sva se odločila, da še malo počakava pol pa poiščemo kakšen last minute in mahnemo nekam v Egipt, Turčijo, Ciper, ali kaj v tem dosegu.

ko ste ravno pri hranjenju
Lana že malenkost obvlada žlico, vendar sem zaradi "čistega okolja" user posted image  še vedno zraven. Ji pa kar rata naložit na žlico hrano in v usta zadet. user posted image  Ne bi se pa sama najdla do sitega. Koščke hrane pa že ful dolgo sama nosi v usta.

user posted image user posted image user posted image  super odločitev.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 455
6.3.2009 23:59:19   
mesecnica
Sem te pa ravno hotela vprašat, če hočeš še kakšne linke za Dalmacijo user posted image . Sem jih nekaj našla na Makarski. Pa ne boš rabila user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
7.3.2009 0:00:19   
ELMA
Listek1 - kako je David ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bamby user posted image user posted image user posted image  za razgovor, držala bom pesti user posted image .
Blacky user posted image user posted image user posted image  za izvide. user posted image

Dolenjka -  za torte user posted image  Najlepša pa je od tete Elle user posted image user posted image user posted image user posted image lepe slikce user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 457
7.3.2009 0:01:01   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

saj z žlico naša tudi še ne zna , obvlada pa pitje iz kozarca , seveda se tudi polije ampak zna tudi previdno nagnit kozarec user posted image

user posted image user posted image user posted image
Naša pa sedaj najraje pije po slamici. Ji je full všeč.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  za pitje iz kozarca in s slamico
Ker Lana tudi zelo rada pije iz kozarca, pa se afna zraven in poliva, smo pristali na flaški s slamico. user posted image  Kozarec pa dobi samo občasno v roke. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 458
7.3.2009 0:01:05   
nizy
mesečnica  -user posted image user posted image za slamico ,  naši še ni tko všeč user posted image

srečka nosečka -user posted image user posted image za hranjenje

no saj jaz naši še nisem probala žlico dat v roke med hranjenjem , pri prvih dvehuser posted image sem zmeraj hitela , da bi ja vse obvladali,   pri Azri se mi pa nikamor ne mudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 459
7.3.2009 0:01:50   
srečka nosečka

Sem te pa ravno hotela vprašat, če hočeš še kakšne linke za Dalmacijo user posted image . Sem jih nekaj našla na Makarski. Pa ne boš rabila user posted image .

hvala, morda kdaj drugič user posted image
Boš pripela link kam greste vi? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 460
7.3.2009 0:02:38   
mesecnica
Kakšno vodo pa dajete za pit user posted image ? Jaz jo še kar prekuhavam.

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 461
7.3.2009 0:03:15   
ELMA

elma-še 2 spodnji 4 sta na vidiku , se pravi jih bo kmalu imela  12user posted image

saj pomoje dobiš potrdilo pri P , da je bil otrok bolan in neseš v vrtec , da ti odštejejouser posted image

Sem klicala na upravo v vrtcu in vprašala , če lahko prinesem  to potrdilo , rekla mi je da nič ne  odštejo razen prehrani ki jo itak sami starši odjavljajo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.3.2009 0:03:22   
srečka nosečka

mesečnica  -user posted image user posted image za slamico ,  naši še ni tko všeč user posted image

srečka nosečka -user posted image user posted image za hranjenje

no saj jaz naši še nisem probala žlico dat v roke med hranjenjem , pri prvih dvehuser posted image sem zmeraj hitela , da bi ja vse obvladali,   pri Azri se mi pa nikamor ne mudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma naša jo kar sama želi, jaz pa ji pusti, dokler ne začne delat bedarij user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 463
7.3.2009 0:03:54   
srečka nosečka

Jaz kar iz pipe, samo, da jo spustim skozi Britta filter user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 464
7.3.2009 0:04:38   
nizy

jaz že dolgo nalijem mlačno  direkt iz pipe  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
7.3.2009 0:04:57   
ELMA

Jaz tudi .

Neposredna povezava do sporočila: 466
7.3.2009 0:05:33   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Sem klicala na upravo v vrtcu in vprašala , če lahko prinesem  to potrdilo , rekla mi je da nič ne  odštejo razen prehrani ki jo itak sami starši odjavljajo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.3.2009 0:06:48   
mesecnica
SN - evo po dolgem iskanju sem tole našla:
www.visitareslovenia.com/bucanje.html
Odločili smo se za Bučanje, ker imajo edino tukaj (govorim za otok Lošinj)in v kampu Lopari, ter pri hotelu Aurora primerno plažo za otroke. Se pravi, da so kamenčki. Čeprav vem, da so sami slovenci, ampak bomo preživeli. Glavno, da bo dober zrak in da bo kaj pomagal Luni. Problem je, da so te hišice v Bučanju nekatere v lasti podjetij, nekatere pa že privat. In tiste, ki so od npr. Krke, Telekoma,... imajo najprej prednost delavci tako, da niti pod razno ne prideš na vrsto. Tako nam je preostalo edino od privatnih lastnikov neki najti. Pa itak, da nobenega ne poznamo user posted image . Na srečo sem našla tole.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 468
7.3.2009 0:09:03   
ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko pa ,če otrok ne gre cel mesec v vrtec plačaš samo rezervacijo .Stem da moraš povedat pre da ne bo šel v vrtec .user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.3.2009 0:09:17   
mesecnica
Aja - sem pozabila napisati, da hoteli pa žal odpadejo zaradi prehrane.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 470
7.3.2009 0:10:55   
nizy

Lahko pa ,če otrok ne gre cel mesec v vrtec plačaš samo rezervacijo .Stem da moraš povedat pre da ne bo šel v vrtec .user posted image user posted image

Kako boš prej vedel , da bo otrok zboleluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.3.2009 0:12:09   
srečka nosečka

Odločili smo se za Bučanje, ker imajo edino tukaj (govorim za otok Lošinj)in v kampu Lopari, ter pri hotelu Aurora primerno plažo za otroke. Se pravi, da so kamenčki. Čeprav vem, da so sami slovenci, ampak bomo preživeli. Glavno, da bo dober zrak in da bo kaj pomagal Luni. Problem je, da so te hišice v Bučanju nekatere v lasti podjetij, nekatere pa že privat. In tiste, ki so od npr. Krke, Telekoma,... imajo najprej prednost delavci tako, da niti pod razno ne prideš na vrsto. Tako nam je preostalo edino od privatnih lastnikov neki najti. Pa itak, da nobenega ne poznamo user posted image . Na srečo sem našla tole.

Eeeej, to pa je ful lepo. user posted image  Pa plaža s kamenčki - zakon. user posted image Pa apartma ful lep. user posted image  Edino cena je kar visoka user posted image  za koliko oseb je APP?

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 472
7.3.2009 0:16:02   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Eeeej, to pa je ful lepo. user posted image  Pa plaža s kamenčki - zakon. user posted image Pa apartma ful lep. user posted image  Edino cena je kar visoka user posted image  za koliko oseb je APP?

Ta apartma je za 6 oseb. Bodo povabili še dedija pa babi za en teden, da bosta malo popazila Luno. Drago pa je - ja. Za znoret user posted image . Nimam kaj - so čist nori s temi cenami in nihče nima ceneje. Npr. Počitniška skupnost Krško ima v tem naselju amaprtmaje čisto v razsulu in so za 4 osebe - cena pa je cca. 70 EUR user posted image . Te so šele odpuleni user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 473
7.3.2009 0:17:06   
nizy
mi pa letos ne gremo na morje , ker nimam pojma kdaj si bom lahko dopust vzela , ker zaključim porodniško maja in takrat imajo že vsi vpisan dopust in neupam nekaj  rezervirat , da  nam potem vse skupaj propadeuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 474
7.3.2009 0:18:50   
mesecnica

mi pa letos ne gremo na morje , ker nimam pojma kdaj si bom lahko dopust vzela , ker zaključim porodniško maja in takrat imajo že vsi vpisan dopust in neupam nekaj  rezervirat , da  nam potem vse skupaj propadeuser posted image  

Te čisto razumem. No pri nas je tako, da nima nihče majhnih otrok in junija ne bo nihče vzel dopusta. Pa smo kar rezervirali, se nisem nič še dogovarjala v službi. Po mojem ne bo noben problem. Na srečo...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?