Februarka08
|
Jutro. Larisa je spala do 8h, potem sem jo šla pa zbudit ker zdaj itak ne bo spala ob 12h, vsaj pomoje pa včeraj opoldne je spala 3 ure se vidi. da je ves čas v elementu Imam 2 vprašanji oz. me zanima vaše mnenje: mi imamo zdaj vsak večer, ko se pripravljamo na spanje vik in krik bog ne daj, da jo pustiva samo v postelji, ker tako joka, da jo komaj pomiriš. Prej se je vedno rada igrala v postelji, zdaj mora bit eden obvezno pri njej, ko drugi dela mleko ali kaj podobnega. Se nama zdi, kot da bi se bala, da bova odšla, ali kaj... ker potem samo da se ji pokažem, je bolje. Joka pa tako, da se ti srce trga. Je pa tašča rekla, da gotovo kaj čuti, da se z menoj nekaj dogaja in da me zdaj par dni ne bo. Tako da mi je še bolj hudo, ne vem kaj narest... Ima še katera tak problem? Pa še - ali svetuejete kakšno dobro kremo za naše malčke za sončenje? Se bojim, da bi jo sonce opeklo, ker zdaj je že kar močno. Listek, Larisa še vedno hrope, ampak ko se odkašlja, je dobro. Vsak dan inhaliramo fiziološko, zdaj se že zna mal odkašljat, če ji rečemo, tako da je to to. Upam, da bo s tem lepim vremenom kaj boljše, ker tole vsak dan delat in poslušat je res že kriza. Hvala, da misliš na nas Vas pridem še potem kaj pogledat, lep začetek tedna vsem!