|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
10.5.2009 21:01:40   
blaža
evo me, prej me je ven vrglouser posted image

dolenjka sem te pa res narobe prebrala, sorči.user posted image pridna, ko vse speglaš, mi samo zložimo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
10.5.2009 21:02:34   
blaža
No ma vseeno se bom šla še malo na kavč fliknit, ki sem zmatrana od pohajanja. tako bi bla rada vsak dan zmatrana.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
10.5.2009 21:02:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ne, jaz sem o tednih govorila, ker po 24 tednu user posted image  že dajejo vse možnosti za preživetje zunaj mamice, čeprav vem, da bova obe lepo donosili do konca, ampak 24 teden je vseeno magičen user posted image

ma kar naj preživijo zunaj, ma jaz ga ne dam do 38. tednauser posted image

Sam še tole... sem gledala en mail od naših misic za Miss Universe, so jih vprašali za gl. mesto ZDA - 1. ni vedla, 2. je rekla Velika Britanija, 3. pa Miami user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa mislila da so samo američanke tko glupe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4028
10.5.2009 21:03:57   
blaža
metka, kako si? Kaj prideš na piknik? user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
10.5.2009 21:04:28   
blaža
bi bla vesela, če bi še tebe spoznala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
10.5.2009 21:07:10   
blaža
evo na, ma kam ste šli zdej vsiuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
10.5.2009 21:07:50   
Februarka08

Ne, jaz sem o tednih govorila, ker po 24 tednu user posted image  že dajejo vse možnosti za preživetje zunaj mamice, čeprav vem, da bova obe lepo donosili do konca, ampak 24 teden je vseeno magičen user posted image

Sam še tole... sem gledala en mail od naših misic za Miss Universe, so jih vprašali za gl. mesto ZDA - 1. ni vedla, 2. je rekla Velika Britanija, 3. pa Miami user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa mislila da so samo američanke tko glupe user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ne bo držaluser posted image mamo tud mi take cvetkeuser posted image user posted image
Aja, a ti še ješ folnouser posted image saj zdaj jo več ni treba, kajne? Čist tko me zanimauser posted image Jaz mam še 2 tbl, potem jo ne bom več kupovala... pa še če mogoče veš, a rabi met partner kakšno potrdilo za zraven pri porodu, ker ne greva spet na MŠuser posted image no, itak mam še lanskega, ziher veljauser posted image

Zdaj grem pa res pod tušuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
10.5.2009 21:12:09   
dolenjka

ne bo držaluser posted image mamo tud mi take cvetkeuser posted image user posted image
Aja, a ti še ješ folnouser posted image saj zdaj jo več ni treba, kajne? Čist tko me zanimauser posted image Jaz mam še 2 tbl, potem jo ne bom več kupovala... pa še če mogoče veš, a rabi met partner kakšno potrdilo za zraven pri porodu, ker ne greva spet na MŠuser posted image no, itak mam še lanskega, ziher veljauser posted image est mu dajo pol

ja, jaz jo še jem in jo tudi še bom, sem jo v 1 user posted image  tudi stalno, mi jo je G priporočil. V bistvu jem nekaj podobnega kot je v SLO Elevit. user posted image

Za potrdilo pa v KR v P vprašaj, ker boš verjetn tam rodila, jaz oz moj ga v PO ne potrebuje, še za jest mu dajo potem  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4033
10.5.2009 21:12:50   
dolenjka
O Listek čer user posted image , kako ste user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
10.5.2009 21:21:30   
Februarka08

Aja, a ti še ješ folnouser posted image saj zdaj jo več ni treba, kajne? Čist tko me zanimauser posted image Jaz mam še 2 tbl, potem jo ne bom več kupovala... pa še če mogoče veš, a rabi met partner kakšno potrdilo za zraven pri porodu, ker ne greva spet na MŠuser posted image no, itak mam še lanskega, ziher veljauser posted image est mu dajo pol

ja, jaz jo še jem in jo tudi še bom, sem jo v 1 user posted image  tudi stalno, mi jo je G priporočil. V bistvu jem nekaj podobnega kot je v SLO Elevit. user posted image

Za potrdilo pa v KR v P vprašaj, ker boš verjetn tam rodila, jaz oz moj ga v PO ne potrebuje, še za jest mu dajo potem  user posted image

aha, no hvalauser posted image

Evo, jaz sem stuškana, moj pajke pobira po kopalniciuser posted image user posted image zdaj pa počasi v mižule. Jaz še komaj gledam. Ne vem zakaj si nisva že prej omislila PC-jauser posted image ker tole je super druper dobruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
10.5.2009 21:23:27   
listek1
čer,

mi smo pa super. Mali uživa 100 na uro, velik je, skor tok kot jest, se podi okrog hiše, se skoz smeji. Res je fajn. Midva sva mela včeri mal frej, sva se šla mal z motorjem vozit, je blo tok fajn. user posted image  Jutri spet služba, David vrtec in to je to.

Dolenjka - pri vas vidim, da je tudi vse ok. Verjetno res že komaj čakaš, da prideš v SLO? No, pol bi se pa lahko za kakšno kavo zmenile, tuki na Gorenjeskem ane user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
10.5.2009 21:25:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

mi smo pa super. Mali uživa 100 na uro, velik je, skor tok kot jest, se podi okrog hiše, se skoz smeji. Res je fajn. Midva sva mela včeri mal frej, sva se šla mal z motorjem vozit, je blo tok fajn. user posted image  Jutri spet služba, David vrtec in to je to.

Dolenjka - pri vas vidim, da je tudi vse ok. Verjetno res že komaj čakaš, da prideš v SLO? No, pol bi se pa lahko za kakšno kavo zmenile, tuki na Gorenjeskem ane user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  da ste dobro in zdravii user posted image  user posted image  user posted image

Kava user posted image  Obvezno user posted image  Zakaj pa na gorenjskem user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
10.5.2009 21:26:22   
Februarka08

čer,

super, sem prav vesela da ste zdravi in nasmejaniuser posted image user posted image user posted image user posted image le tako naprejuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
10.5.2009 21:31:03   
listek1

čer,

user posted image  user posted image  user posted image  da ste dobro in zdravii user posted image  user posted image  user posted image

Kava user posted image  Obvezno user posted image  Zakaj pa na gorenjskem user posted image

ok, pol pa pivo, vino, sok, voda,..... user posted image  No lahko pa tudi kje drugje ane user posted image

Februarka - ja smo zdravi končno, upam, da tako ostane. Bomo pa nekje septembra šli verjetno na operacijo lulčka, ker je mel ravno prejšnji teden ful  hudo vnetje, je bil ful bogi. Kako pa kej Larisa, a še kej hrope, a je sedaj ok?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
10.5.2009 21:32:31   
dolenjka
Listek, a ti delaš v Lj al na gorenjskem user posted image

Ja, pivo bi šlo tudi v slast, sej v Kavalu so nam ga lani kar redno stregli poleti user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
10.5.2009 21:37:11   
listek1
Delam v LJ, sam, če bi hotla še Davida met s sabo, bi ga mogla it iskat v Kranj, ker je tuki v vrtcu.  men je vseen kje bi se doble, sam da se kej vidmo. Po moje sploh ne bi več spoznala vaših otrok, ker vas že tok časa nisem vidla user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
10.5.2009 21:41:15   
dolenjka

Delam v LJ, sam, če bi hotla še Davida met s sabo, bi ga mogla it iskat v Kranj, ker je tuki v vrtcu.  men je vseen kje bi se doble, sam da se kej vidmo. Po moje sploh ne bi več spoznala vaših otrok, ker vas že tok časa nisem vidla user posted image user posted image

mogoče bi mogle kaj fraj dan zoorganizirat pa kak abonma usekat user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
10.5.2009 21:44:03   
listek1

mogoče bi mogle kaj fraj dan zoorganizirat pa kak abonma usekat user posted image

no to pa sploh ni slaba idej, in glede na to, da mam še kar neki starega dopusta, to sploh ne bo problem user posted image user posted image  No, ko se ti dokončno vrneš, se pa zmenmo ane?

zdej vas pa zapuščam, grem še pod tuš, pa gledat Talenti v belem, pol pa v mižule. nOčko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
10.5.2009 21:52:52   
dolenjka
No važi! Jaz se grem tudi počasi za v mižule pripravljat, ker se mi ne da več Stipeta čakat, da se na Skype prklop, že tako bom ju3 koma user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
10.5.2009 21:54:16   
buči
Čer, sem spet napisala en test, zdaj vas prebrala, samo še spat grem. Tilen se ful premetava, je kar bogi, ga precej daje. Saj je to že 3 dan, tako, da se bo počasi začelo umirjat. Imejte se lepo, bom mislila na vas, ko bom jutri na barkači ob slo obali piva bevando in jedla čevape. grem z mojimi prijateljčki iz enega od zaključnih letnikov na strokovno ekskurzijo.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
10.5.2009 21:56:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Čer, sem spet napisala en test, zdaj vas prebrala, samo še spat grem. Tilen se ful premetava, je kar bogi, ga precej daje. Saj je to že 3 dan, tako, da se bo počasi začelo umirjat. Imejte se lepo, bom mislila na vas, ko bom jutri na barkači ob slo obali piva bevando in jedla čevape. grem z mojimi prijateljčki iz enega od zaključnih letnikov na strokovno ekskurzijo.

pa dobr a pri tebi se vsako uro test piše al kako user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
11.5.2009 7:55:55   
itata
jutro,
1. po stotih letihuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
11.5.2009 8:01:30   
itata
smo bili včeraj pri ta starih od mojga... to je zmer hec. pa je mali metal mivko iz peskovnika ven... ga učim skoz kaj se ne sme in nesem stran, če ne uboga, sam pol jo je pa dajal v samokolnico (otroško da ne bo pomote), je pa tisto po nesreč zvrniluser posted image  skratka so mel dela s pospravljanjem še in še... govori že kar precej mali in je smešen sto na uro. najboljši je k se zjutri ful lupčka z mano in govori "mama, mama, mama". drugač pa itak živali skoz oponaša, besed razen babi, dedi, mama in tata ne zna, zvoki ga pa tud itak ful zanimajo tko da skoz prijavlja bim bam, din din, cin cin pa takeuser posted image  drugač pa žoge so še zmer zakon, dedi mu je kupu pumpo za žogo napumpat in zna to on itak že sam. pa "risat" je začeluser posted image  se mi zdi, da je zdej v "najbolj srčkani fazi" - bi si mogla posnet za pol, ko me bo čez 15 let kam poslaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
11.5.2009 10:24:20   
Februarka08
Jutro.

Larisa je spala do 8h, potem sem jo šla pa zbudituser posted image   ker zdaj itak ne bo spala ob 12h, vsaj pomoje user posted image pa včeraj opoldne je spala 3 ure user posted image se vidi. da je ves čas v elementuuser posted image

Imam 2 vprašanji oz. me zanima vaše mnenje: mi imamo zdaj vsak večer, ko se pripravljamo na spanje vik in krik user posted image bog ne daj, da jo pustiva samo v postelji, ker tako joka, da jo komaj pomiriš. Prej se je vedno rada igrala v postelji, zdaj mora bit eden obvezno pri njej, ko drugi dela mleko ali kaj podobnega. Se nama zdi, kot da bi se bala, da bova odšla, ali kaj... ker potem samo da se ji pokažem, je bolje. Joka pa tako, da se ti srce trga.user posted image   Je pa tašča rekla, da gotovo kaj čuti, da se z menoj nekaj dogaja in da me zdaj par dni ne bo. Tako da mi je še bolj hudo, ne vem kaj narest... Ima še katera tak problem?
Pa še - ali svetuejete kakšno dobro kremo za naše malčke za sončenje? Se bojim, da bi jo sonce opeklo, ker zdaj je že kar močno. user posted image

Listek, Larisa še vedno hrope, ampak ko se odkašlja, je dobro. Vsak dan inhaliramo fiziološko, zdaj se že zna mal odkašljat, če ji rečemo, tako da je to to. Upam, da bo s tem lepim vremenom kaj boljše, ker tole vsak dan delat in poslušat je res že kriza. user posted image Hvala, da misliš na nas user posted image

Vas pridem še potem kaj pogledat, lep začetek tedna vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
11.5.2009 10:35:24   
dolenjka
Februarka, jaz sem že lani mustelino kremo za sončenje uporabljala in jo bom letos tudi user posted image  V bistvu zdaj z vso kozemtiko na Mustelo prehajam, Vse kar mi zmanjka, zamenjam z Mustelo, ker je res super. Zdaj imam tudi za ritko od Mustele (za carico seveda user posted image  ) in je fajn user posted image

Kar se spanja tiče pa bi ti jaz predlagala da jo v posteljo neseš s flaško vred. Jaz je nikoli ne dam v posteljo in grem pol flašo delat. Flaško pripravim, pograbim čmrljico in gremo nina nana. Dobro polovičko spije v dnevni, redko vse, potem pa ji v posteljici ponudi preostanek, dam dudico in to je to. Morda bi palilo user posted image
Jaz v tem primeru ne bi poslušala tašče, ker te bo samo napsihirala in pol bo Larisa še res čutila da je tudi tebe malo strah in ti je hudo ker te ne bo. Prepričaj se, da bo Larisa v najboljših rokah, ti pa tudi, potem bosta pa itak kmalu skupaj in bo vse ok user posted image  user posted image  user posted image

Aja pa dobro jutro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?